Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeugdexponent NAC bedenkt zich en ziet toch af van terugkeer

Laatste update:

Kenny van der Weg keert voorlopig niet terug naar Nederland. De 26-jarige linkervleugelverdediger zou zijn zinnen deze zomer hebben gezet op een terugkeer naar NAC Breda, maar Ross County maakt zaterdag via de officiële kanalen bekend dat Van der Weg toch een nieuw contract heeft getekend met de Schotse club.

Van der Weg is afkomstig uit de jeugdopleiding van NAC en tekende na zijn vertrek in de zomer van 2016 een éénjarig contract bij Ross County. Hij besloot zijn aflopende verbintenis in eerste instantie niet te verlengen, maar de geboren Rotterdammer heeft zich nu alsnog voor nog één voetbaljaargang verbonden aan the Staggies, zo laat manager Jim McIntyre weten.

"Kenny is zelf naar de club gestapt om te vertellen dat hij van gedachten was veranderd en toch heel graag wilde blijven. Onze positie was niet veranderd, wij wilden heel graag met hem verder en zijn ontzettend blij dat we hem weer mogen verwelkomen", aldus McIntyre, die het afgelopen seizoen in de Schotse competitie 33 keer gebruikmaakte van Van der Weg.

Zou Kenny van der Weg een goede versterking zijn geweest voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is het logo van Notts County linksboven in beeld en niet Ross county. Maar goede speler voor Ross County, voor Nac is het een leuke cultheld maar geen hele bijzondere speler

Dit is nog eens mooi nieuws, pff nac toch wilt gewoon weer naar de jupiler leaugeu met dar soort spelers

NAC heeft met hem gesproken voor bekend was dat ze promoveerden. Na promotie is er niet meer met Kenny gesproken en dus was er ook geen concrete interesse. Zoals Smulders afgelopen week tegen FOX zei: Kenny is altijd welkom maar dat wil niet zeggen dat dat als speler is.

Kenny is een cultheld maar niet van het niveau dat we nu na moeten streven en dus vind ik het niet erg dat hij niet terug komt. Voor hem is Schotland denk ik wel ideaal. Hard werken, puur verdedigen en verder kijken wat er van komt.

Dit had ik niet verwacht, maar Ross County en Kenny zien blijkbaar nog wel heil in een toekomst met elkaar. De schotse competitie is veel fysiek en dat heeft Van der Weg wel en misschien is dit de juiste plek voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren