Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Je weet dat dit kan gebeuren in het voetbal, maar het doet wel pijn'

Laatste update:

Voor Piet Velthuizen zit zijn tijd bij Vitesse erop. Het aflopende contract van de clubicoon wordt niet verlengd, wat betekent dat hij na jarenlange trouwe dienst afscheid moet nemen. En dat doet pijn: “Ik was liever mijn hele leven bij Vitesse gebleven”, zegt hij tegen De Gelderlander.

/

De 29-jarige Velthuizen speelde op een jaartje bij Hércules Alicante zijn hele loopbaan bij Vitesse. Zijn basisplaats was hij echter kwijtgeraakt aan Eloy Room en in het afgelopen voetbaljaar kwam Velthuizen tot geen enkele competitiewedstrijd. Hij kwam dan ook niet in aanmerking voor een nieuw contract en moet nu op zoek naar iets anders.

“Je weet dat dit kan gebeuren in het voetbal, maar het doet wel pijn”, stamelt Velthuizen. “Ik hoop ooit nog een keer terug te keren bij Vitesse. Als keeper, of keeperstrainer, of trainer, dat interesseert me niet. Als ik maar terugkeer.” FC Twente schijnt belangstelling te hebben voor Velthuizen, maar de keeper heeft het gevoel dat hij naar het buitenland zal verkassen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een goede keeper zou hem zo halen als 2de keeper achter Cillesen ! Niks mis mee

17 mei 2016 om 23:24

Pietje bedankt!!

17 mei 2016 om 23:27

Om op de bank te zitten kon hij net zo goed blijven bij Vitesse... Hij wil natuurlijk spelen en dat is logisch op zijn leeftijd.

17 mei 2016 om 23:41

Hij moest weg omdat hij te duur was voor vitesse als bankzitter, als ajax komt zou hij best nog eens kunnen gaan als 2e keeper

18 mei 2016 om 00:47

Zoveel budget heeft Ajax ook alweer niet meer dan Vitesse.

Ik denk dat het beste is dat hij naar Amerika of Azië gaat.
Hij verdiend daar bakken met geld en kan Zeker nog wel wekelijks keepen.

18 mei 2016 om 06:28

@sranang Dat zou ik nog maar eens na checken.

18 mei 2016 om 08:00

@-nec-

Hij krijgt helemaal niet de mogelijkheid om bij Vitesse op de bank te gaan zitten. Vitesse verlengt zijn contract niet.

19 mei 2016 om 08:07

@Sranang, als Vitesse ook maar in de buurt van het budget van Ajax zou komen zouden ze meedoen om het kampioenschap. Zo simpel is het. Of dacht jij dat daar geen verband tussen zit?

Naar Utrecht als opvolger van Ruiter anders Twente buitenland komt hij bij een land als polen terecht.

Lekker naar Twente gaan. Heeft tonnen verdiend bij Hercules en Vitesse en kan nu weer op zijn 29e zijn carriere oppaken. Ik denk dat hij voor de eredivisie een goede keeper zal blijven. Misschien wanneer De Ruyter naar AZ gaat hij naar FC utrecht kan gaan, net als Wapenaar op latere leeftijd een goede clubkeeper worden bij Utrecht! Want voor de eredvisie is hij goed genoeg, alleen Room is beter

Pietje Bedankt! je zal altijd een thuis hebben in het Gelredome na je carrierre!

pietje is vergaande glorie is gewoonweg niet goed genoeg meer.

Piet bedankt! Super keeper met de juiste instelling. Jammer dat het zo moet lopen, maar hoop dat je snel een mooie club gaat vinden. Later terugkeren naar jouw club als trainer bv voor onze jeugd keepers zou super zijn. Veel succes!👍

Toch bijzonder hoe het met deze jongen gegaan is. Was in zijn eerste periode (voor zijn vertrek naar Hercules) toch DE potentiele eerste keeper van het Nederlands elftal van de toekomst

21 mei 2016 om 16:46

Piet is een clubjongen en altijd welkom. Echter had hij een contract wat te fors is voor het huidige vitesse. En helemaal voor 2e keeper. Ik hoop dat hij een mooie club vind en na zijn dagen als speler weer terugkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren