Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je kan Diego Costa niet laten gaan en denken dat alles vanzelf goedkomt’

Laatste update:

Diego Costa speelde vorig seizoen nog een belangrijke rol in de behaalde landstitel met Chelsea, maar kreeg daarna van manager Antonio Conte te horen dat hij niet meer nodig was. De Spaans international vertrok uiteindelijk tijdens de eerste seizoenshelft naar Atlético Madrid, maar mocht daar door een transferverbod pas vanaf januari zijn wedstrijden gaan spelen. Avram Grant, voormalig manager van the Blues, is van mening dat de tegenvallende prestaties van Chelsea dit seizoen te maken hebben met het vertrek van Diego Costa.

Chelsea zag Diego Costa vertrekken en haalde Álvaro Morata als nieuwe aanvalsleider. “Je kan een spits zoals Diego Costa niet zo makkelijk laten gaan en dan denken dat alles vanzelf goedkomt”, aldus Grant in gesprek met Sky Sports. “De absolute topteams laten vandaag de dag niemand meer gaan. We leven in een nieuw tijdperk, want er gaat veel geld om in deze wereld. Als je Diego Costa weghaalt, dan zie je een deel van de reden waarom Chelsea dit jaar niet zo succesvol is.”

Met nog zes wedstrijden te gaan staat Chelsea op de vijfde plaats in de Premier League met een achterstand van tien punten op nummer vier Tottenham Hotspur. De kans is groot dat de club uit Londen volgend seizoen niet in de Champions League actief is en dat zal de club ook merken op de transfermarkt, denkt Grant. “Natuurlijk gaan ze dat merken, want de topspelers willen in de Champions League spelen. Maar dit is niet de eerste keer. Chelsea was er twee jaar geleden ook al niet bij en in het jaar dat ze de Champions League wonnen eindigden ze als zesde in de Premier Leauge.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was de grootste fout van chelsea.

In mij ogen 1 van de belangrijkste in de kampioens jaar, zovaak net de beslissende goal gemaakt zodat de 3 punten voor chelsea was.

Die mis je nu wel enorm voor in.

11 april 2018 om 18:58

Costa is wat dat betreft ook te grillig. Hij heeft vorig seizoen in de hele tweede seizoenshelft ook maar drie goals gemaakt. Ik begrijp nog steeds waarom Chelsea hem verkocht heeft, de situatie was onwerkbaar geworden en daar heeft Conte lachend aan meegewerkt.. Dit seizoen gebruikte Conte Morata ook gewoon 70% van het seizoen niet goed. Hij en Hazard mochten het lekker uitzoeken voorin en hadden alleen elkaar. Morata is hopeloos uit vorm geraakt door Conte, de vorm die hij aan het begin van het seizoen had is er hardhandig uitgeslagen door tactisch onbekwame baviaan.. Als je Morata lekker voorin had laten spelen met Hazard en Willian, met Fabregas erachter dan had hij veel meer goals gehad, meer bijgedragen aan het voetbal en meer assists gehad. Want je ziet dat hij het wel kan!

Diego Costa kon uit het niets een goal maken zie City uit vorig jaar toen het 1-0 voor City stond en veel kansen hadden maar toen schoot Costa uit het niets raak. Morata heeft dat killer instinct niet net zoals Costa vorig jaar.

Morata moet niet als diepe spits fungeren bij Chelsea. Morata heeft alleen in de jeugdteams echt als eenzame spits goed gepresteerd. Ik zou Giroud in de spits zetten en dan morata als een soort griezman rol er omheen laten spelen. Hazard en wilian op de vleugels en dan een goede verdedigende middenvelder kopen naast kante.

11 april 2018 om 18:51

Ze hadden een topspits met Costa en ze hadden ook een goede verdedigende/passende middenvelder met Matic. Heel matig transferbeleid bij Chelsea.(op dit moment) Elke keer als ik Chelsea zie voetballen vraag ik me af hoe je met zoveel miljoenen nog een speler als Moses in het veld hebt staan.met het huidige team zou ik altijd voor Giroud kiezen ipv Morata, die komt gewoon te kort voor de Bpl.

Er lopen te veel mooi weer voetballers rond als hazard , moratta , Pedro , William , Luiz.
Terwijl je vorig seizoen nog matic , Costa en terry ( speelde nauwelijks) heb.

11 april 2018 om 19:43

Willian is een harde werker wat meer respect zou op ze plaats zijn.

Matic scheelt ook veel. Als je Matic naast Kante hebt staan heb je een ijzersterk blok dat ook kan voetballen. Nu heb je Bakayoko, die er gewoon niets van kan in de rol die van hem gevraagd wordt.

Denk dat het belangrijk is om een Nainggolan/Vidal type aan te trekken en iets creatiefs voor hey aamvallende middenveld. Fekir zou bv niet misstaan.

11 april 2018 om 19:41

Een Ndombele zou ook niet misstaan. Is er niet vies van om meters te maken en is behoorlijk techisch, het voordeel is wel dat ie waarschijnlijk een stuk minder kost. Wel moeilijker om los te weken, want hij is nu nog gehuurd met een optie tot koop maar die gaat Lyon denk ik wel lichten. En Lyon gaat zo'n speler niet kopen en erna gelijk verkopen.

12 april 2018 om 10:19

Heb geen idee wie dat is. Denk dat Chelsea meer baat heeft aan iemand die er echt staat.

Plus het feit dat ze gewoon zeer matig aan het versterken zijn. Miljoenen uitgeven aan de drinkwater's en barkley's van deze wereld zijn niet de transfer die je naar de absolute top leiden en blijkbaar ook niet de transfers die je op de top laten blijven. Maar zijn wel hoge bedragen voor uitgegeven. Er zit teveel middelmaat in de selectie wat nodig schoongemaakt moet worden. Zeg nou zelf je schrikt niet wakker van als een zapacosta of bakayoko als wissel erin komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren