Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je hoorde het gejammer van verdriet helemaal vanaf Doha nagalmen’

Laatste update:

Engeland likt de wonden na de uitschakeling op het WK. De Britse media laten zich overwegend trots uit over the Three Lions, die negentig minuten lang aanspraak maakten op een resultaat, maar uiteindelijk met 2-1 ten onder gingen tegen Frankrijk. Harry Kane had Engeland in de slotfase nog naast les Bleus kunnen schieten, echter vloog zijn strafschop hoog over. Niet alleen de media, maar ook bondscoach Gareth Southgate en oud-spits Wayne Rooney steken de goalgetter een hart onder de riem.

Kane had eerder op de avond al raak geschoten vanaf de strafschopstip, waarmee hij Engeland niet alleen naast Frankrijk zette, maar ook topscorer aller tijden Rooney evenaarde met 53 goals. Collega-spits Olivier Giroud bracht de stand een kwartier voor tijd echter weer in het voordeel van zij´n land, waardoor er enorme druk stond op Kanes tweede pingel, zes minuten voor tijd. De 29-jarige spits schoot huizenhoog over, en verzuimde daarmee zijn ploeg een verlenging te bezorgen.

Rooney meldt zich op Twitter om steun te betuigen aan zijn nieuwe mederecordhouder. "Ik vind het enorm jammer voor de boys, maar ik ben trots op de manier waarop ze dit toernooi hebben gespeeld. Ze kunnen trots zijn. Mijn felicitaties gaan uit naar Harry Kane. Hij zal snel enig recordhouder worden en ik had me geen betere opvolger kunnen wensen. Hou je taai, Harry", aldus de huidig trainer van DC United. Engels bondscoach Southgate heeft al even mooie over voor Kane. "Zonder zijn doelpunten waren we nooit zo ver gekomen. Harry is ongelooflijk geweest voor ons, hij is een speler van wereldklasse en onze aanvoerder. Hij zal hier sterker door worden."

Trotse, meelevende pers
De bij tijd en wijle toch vernietigende Engelse media laten weten trots te zijn op hun land. The Guardian en de BBC reppen van een 'minstens even goed Engeland' en leven met Kane mee. "Toen hij overschoot, kon je het geween van verdriet horen nagalmen van Doha tot Londen. De tranen van de Engelse spelers zullen snel verdwijnen, maar de steek van dit verlies zal zeker nog even blijven hangen", schrijft eerstgenoemde. "Engeland is in het verleden beschuldigd van timide exits op grote toernooien, maar dit kan Gareth Southgate en zijn spelers niet verweten worden", voegt de BBC daaraan toe.

Heeft Engeland verdiend verloren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ok Kane mist een pingel. Kan gebeuren. Die ervoor schoot hij heel overtuigend in. Iedereen mist wel eens een pingel. Geen reden om Kane nu af te maken.
Southgate daarentegen heeft zo’n beetje alles fout gedaan wat maar kon. Zo’n talentvolle groep die Engelsen man.
Brengt hij gisteren Mount en Sterling in en laat Rashford zitten. Komt er in minuut 84 in!! Ongelofelijke keuzes die Southgate. Inpakken en wegwezen en een trainer voor de groep die durft!

11 december 2022 om 08:59

Hij heeft tenminste wel super talent Harry Maguire laten starten.

11 december 2022 om 09:03

Je kunt zeggen wat je wilt, maar Maguire zag er dit toernooi gewoon uit alsof hij 80 miljoen waard was. Rots in de branding. Speelde sterk toernooi.

11 december 2022 om 09:04

Ondanks dat Harry Maguire een goed toernooi heeft gespeeld buiten die wedstrijd van gisteren had je met Tomori - Stones een beter duo gehad achterin. Ik vond het ook zielig voor Harry Kane maar je kan je afvragen waarom je een speler 2x een penalty laat nemen in een wedstrijd tegen een keeper waar hij dagelijks meetraint. Ja hij schiet hem keihard over maar dat komt ook omdat hij denkt ja waar moet ik hem nu schieten de eerste ging keihard in de hoek maar nu zag je Kane echt twijfelen. Grijp dan in als Southgate zijnde en laat Mount ofso de pingel nemen. Extra jammer omdat Engeland veel beter speelde dan Frankrijk maar die hebben dan toch weer net dat extra fysieke kracht en individuele kwaliteit om de wedstrijd toch naar zich toe te trekken. Met Pickford heb je een leuke keeper maar eigenlijk hoort Ramsdale die een geweldig seizoen draait in de basis te staan in zo'n wedstrijd. 1 ding is duidelijk je moet na dit WK een goed gesprek voeren met Southgate en gaan kijken of je nog door wil met de beste man. Het lijkt me een leuke man qua uitstraling maar hij maakt hele vreemde keuzes in zijn selectiebeleid en opstellingen. Engeland speelde geweldig in een 4231 dit toernooi en plots uit angst tegen Frankrijk 433 met een extra controleur erbij. Al met al een goed toernooi voor Engeland al zal dat voor de Engelse fans niet zo voelen natuurlijk.

11 december 2022 om 09:06

Nou ja hij speelde inderdaad sterk maar 80 miljoen natuurlijk nooit haha

11 december 2022 om 10:33

Niet alleen een tweede pingel tegen een keeper waar hij dagelijks mee traint, maar ook de kans om topscorer aller tijden te worden. En dan nog los van de stand op dat moment, met 6 minuten over. Probeer op die druk maar eens te trainen.

11 december 2022 om 10:50

Ontspannen

Kane mist amper penalties volgens mij. Natuurlijk gaat hij voor zijn 2e.

Harry Kane krijgt steun, maar destijds de donkere spelers werden met de grond gelijk gemaakt.
Verder heeft Engeland een goed WK gespeeld goed voetbal en tegen Frankrijk 1-2 verliezen is geen ramp. Ze waren bij vlagen zelfs beter.
Maguire speelde over het algemeen een goed WK en Pickford ook goed.
De Engelse kunnen zeker trots zijn ten opzichte van ons Nederlanders.

11 december 2022 om 09:02

Dat was vanuit het volk en niet vanuit de pers. Bij een finale is de teleurstelling natuurlijk ook wat groter overigens. Niet dat dat het goed maakt, maar ben ook benieuwd wat voor berichten Kane via Instagram en zo nu krijgt van het Engelse volk.

11 december 2022 om 09:06

Ik durf er mijn handen voor het in het vuur te steken dat de online haat richting Kane schril afsteekt bij de racistische drek waarmee spelers als Saka te maken kregen.

11 december 2022 om 09:23

En daar is de allereerste excuus: dat was vanuit het volk en niet vanuit de pers.
Het is inmiddels al bijna 12uur geleden. Waar blijven de "liefdevolle" reacties richting Kane vanuit het volk?
Met de donkere spelers regenden zulke berichten meteen na het eindsignaal.

11 december 2022 om 09:30

Is geen excuus. Ik durf ook niet te zeggen dat Kane het net zo erg krijgt en de kans dat Kane racistisch bejegend wordt lijkt mij erg klein. Ik zeg alleen dat je niet een reactie van de pers met een reactie van het volk kan vergelijken. Volgens mij stond er in geen enkele krant een racistisch bericht waarin de spelers belachelijk werden gemaakt.

11 december 2022 om 09:44

Daar heb je gelijk in, maar ze werden wel afgemaakt. Kane schoot die bal het stadion eruit. Als dat Saka was werd hij in de media afgemaakt.
Dan is de Nederlandse pers toch wel wat beter.
Als Kane een Nederlander was had de telegraaf hem ook afgemaakt.

11 december 2022 om 09:50

De pers controleert het volk. De steun en begrip vanuit de pers (en gasten als Rooney) voor Kane hebben de donkere spelers niet gehad.

11 december 2022 om 09:50

Reacties gelezen op de post van Rashford? Die wordt namelijk ook al flink aangepakt. Heel triest, Saka kreeg die steun niet vorig jaar.

11 december 2022 om 09:54

Khalid...

Dit is ook niet helemaal waar. De Nederlandse media is net zo erg. Had Frenkie zo een bal gemist en zie ik hem echt niet worden afgemaakt. De Ligt met zijn domme foutjes heeft Nederland ook al twee toernooien gekost.
De media beschermt altijd haar "eigen" jongens.

Ik vond Engeland gisteren de betere ploeg. Frankrijk schoot uit de startblokken, was dreigend met voorzetten van Dembele en kwam terecht op 1-0, maar tijdens het leunen op eigen helft raakte het de controle kwijt. Engeland creerde een aantal goede mogelijkheden, kwam terecht op 1-1 en joeg door. Uiteindelijk viel de 1-2 uit het niets en kon Engeland daarna mentaal niet bijkomen van de misser van Kane. Ik denk dat de defensieve stabiliteit van Frankrijk dan toch de doorslag heeft gegeven. De Franse defensie stond in grote delen van de wedstrijd onder druk, maar boog slechts zelden, terwijl Engeland twee goals tegenkreeg die op vrij willekeurige momenten vielen.

Shit happens, blijft overigens na Duitsland wel het mooiste om te zien als ze uitgeschakeld worden. De mannen op dat eiland lopen nog verder naast hun schoenen dan wij Nederlanders en toch elke keer een keiharde flater

11 december 2022 om 09:29

Ja vind je? Ik kan drie andere landen opnoemen dan Engeland die ik er eerder graag zie uitvliegen: Spanje, vanwege het finale trauma die ik heb. België, omdat ik ze geen successen gun. Portugal, omdat we altijd, maar dan ook altijd van ze op een vervelende manier verliezen.

11 december 2022 om 09:31

Haha als ik dat rijtje nu zo zie, niet eerder bewust nog over nagedacht, moet ik toch echt het Marokkaans elftal bedanken. Dankjewel gasten, jullie maken mijn WK echt top!! Ik hoop dat jullie de titel pakken!

11 december 2022 om 10:41

Het enige land dat ik werkelijk nooit iets gun zijn die franse, als je het dan heb over mensen en spelers die naast hun schoenen gaan lopen dan heb je die daar wel.

Blij dat ze eruit liggen, kregen we anders de rest van ons leven nog te horen.

Die polls ook altijd.
" heeft Engeland verdiend verloren"
Ja, als je niet scoort kun je ook niet winnen. Maar dat zij de betere partij waren, correct. Maar goed! De beste zijn is geen garantie op winst. Zoals we zo vaak hebben gezien.

Het enige dat home komt is de bal van Kane die hij over schoot. De bal is gisteravond laat ingeslagen in Zuid Londen en verwondde iemand die op straat liep

Kane kan niet tegen druk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren