Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Janssen prijkt samen met Icardi en Morata op Londense schaduwlijst’

Laatste update:

Vincent Janssen is een van de kandidaten om de aanval van Arsenal komend seizoen van een nieuwe impuls te voorzien, zo schrijven diverse Britse media vrijdag. De aanvaller van AZ zou deze voetbaljaargang diverse malen door scouts van de Londenaren zijn bekeken. Vooral zijn constante prestaties maken indruk op de talentenspeurders van Arsenal.

/

De kranten in Engeland schrijven dat Janssen niet de enige aanvaller is die in aanmerking komt voor een overgang naar het Emirates Stadium. Ook Alvaro Morata (Juventus) en Mauro Icardi (Internazionale) zijn bekeken. Janssen, die nog een contract heeft tot 2019 in Alkmaar, maakte in zijn eerste seizoen in de Eredivisie vooralsnog 26 doelpunten in 33 wedstrijden.

Ook Ajax zou interesse hebben in de aanvaller, maar John van den Brom ziet hem niet naar Amsterdam vertrekken. Volgens de oefenmeester van AZ is Janssen heel gewild. “Als ik de clubs hoor die nu interesse hebben dan kan ik me een transfer naar Ajax niet voorstellen. Dat is dan puur hoe ik er tegenaan kijk”, zei hij eerder.

Denk jij dat Vincent Janssen komend seizoen nog in Nederland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit al waar is, moet hij dit natuurlijk nooit doen, Tussenstap naar een Nl topclub zou veel verstandiger zijn, En als d
het daar lukt is misschien een volgende stap mogelijk

6 mei 2016 om 07:49

Kan wel een schot in de roos worden, is nog jong balvast en kan scoren... Beter al dan Giroud en Welbeck al op dit moment, al hoop ik wel dat hij nog een jaartje blijft

6 mei 2016 om 08:23

Bete dan Giroud en Welbeck? Grapje zeker?

6 mei 2016 om 08:47

Als hij beter is als Giroud en Welbeck dan zouden die twee dus minder presteren als ze bij AZ zouden voetballen. Zie je het voor je?

6 mei 2016 om 09:01

Hoewel ik denk dat Welback beter is, is het zo dat ik jou manier van beredeneren niet helemaal vat. Verschil van competitie kan veel betekenen. Siem de Jong ging bij ajax beter dan Bojan, maar in de PL doet Bojan het veel beter.

6 mei 2016 om 09:03

Bovendien zie ik Giroud niet zoveel impact hebben op een team als Janssen en zie hem er ook geen 26 maken bij AZ. Janssen werkt zo hard, Giroud niet.

6 mei 2016 om 09:45

Ben het met Daan eens. Hij is ten eerste een stuk goedkoper dan die andere twee, hij presteert inderdaad constant (ook al is het 'maar' een seizoen) en hij hield zich in zijn eerste interland, nota bene tegen Engeland op Wembley, meer dan staande. Dit alles bij elkaar en het feit dat hij voor Engelse begrippen voor een habbekrats op te halen is, maakt het tot een prima aankoop voor Arsenal. Of het vanuit Janssens perspectief verstandig is weet ik niet, maar als in hem was zou ik het lekker doen. Er zit in elk geval een goeie kop op. Ik zie m wel slagen eigenlijk...

Weet niet wat die scout gedronken heeft maar hij weet duidelijk niet wat hij zoekt, want dat zijn wel heel verschillende spelers. Janssen moet slimmer zijn dan zo'n grote stap te nemen, als hij in de gelegenheid komt. Dan wordt de kans groot dat hij teleurstelt en snel op een bank belandt. Van de Jupiler League naar een fantastisch seizoen Eredivisie, uitzonderlijk knap maar dat wil niet zeggen dat hij direct ieder niveau aankan. Niks mis met nog een jaar AZ.

6 mei 2016 om 07:35

Misschien zijn ze er zelf ook nog niet uit, hoe ze volgend seizoen willen spelen

Maar hoop dat Vincent gewoon blijft, veel beter voor zijn ontwikkeling. Met nog een seizoen met Az Europa in, het NL elftal. En dan volgend seizoen naar een andere club. Voor mij gevoel gaat dit ook veel te snel...

6 mei 2016 om 09:37

Inderdaad, Icardi is een killer, Morata meer voor counters en Janssen is heel goed in meevoetballen. Allemaal hebben ze heel andere sterke punten.

6 mei 2016 om 12:57

Qua type spits zou Arsenal dan dus voor Janssen moeten gaan als dit de 3 opties zijn. Arsenal is een team dat behoefte heeft aan een goede meevoetballende/complete spits. Ik zie Janssen wel presteren bij een team als Arsenal. Erg goede spits en denk dat velen zijn kwaliteiten onderschatten omdat hij enkel nog op de Nederlandse velden iets heeft laten zien. Zie in hem serieus een nieuwe Van Persie.

6 mei 2016 om 11:18

Misschien zijn het verzinsels en heeft de scout ze niet bekeken. Al aan gedacht?

Waarom hoor ik nou niemand zeggen : blijf nog gwn ff 2 jaar lekker bij AZ en dan pas die stap maken naar een Nederlandse topclub en als die dan daar ook 2/3 jaar alles erin knalt moet hij die stap maken , dan kom je ook als iemand binnen bij een club. Als hij nu van AZ naar Arsenal gaat denkt iedereen: 26 goals bij AZ ? Nog nooit van die club gehoord. Als die dat nou deed bij ajax of psv dan komt hij wel als een mannetje binnen hoor.

6 mei 2016 om 07:40

Waarom lekker twee jaar bij az, hij maakt 26 goals in 33 wedstrijden, wat moet hij in godsnaam daar nog leren. Sub top europa heen gaan en kijk maar of je het haalt. Ik denk serieus dat hij daar wel kan renderen.

6 mei 2016 om 07:41

AZ speelde in de CL nog gelijk tegen Arsenal... Dus natuurlijk kent men AZ Alkmaar bij Arsenal.

En de topscoorder van de eredivisie met Pracht goals en zeer beslissend valt gewoon op

6 mei 2016 om 07:42

Maar eigenlijk is het toch knapper om zo vaak te scoren voor een minder goede voetbalploeg. Er worden minder doelpunten gemaakt in totaal, minder kansen gecreëerd en je hebt minder goede spelers om je heen en dan toch zoveel scoren. Neemt niet weg dat ik ook vind dat Janssen nog wel nog zeker 2 seizoenen in Nederland moet blijven om te bewijzen dat hij geen one season wonder is.

6 mei 2016 om 10:05

@onside, Andere kant is dat die spitsen vaak meer ruimte krijgen.

6 mei 2016 om 07:54

Az staat inmiddels in europa wel op de kaart, beetje denigrerend hoe je het nu probeert over te brengen.. Maar word of nog jaar bij Az of word het buitenland, dus zou Arsenal wel een mooie club zijn

6 mei 2016 om 10:29

Arsenal heeft nog tegen AZ gespeeld in de CL, dus ik denk dat ze AZ wel kennen.

Lijkt me niet echt een serieus bericht 1 goed seizoen in de eredivisie zegt niks en Jansen lijkt mij geen ideale spits voor arsenal denk dat hij het niveau niet aan kan ook niet na een paar jaar eredivisie gevalletje kramer schoot ook veel erin maar niet echt een spits van top niveau

6 mei 2016 om 07:35

Janssen

Morata of Janssen, sure....

6 mei 2016 om 08:02

Janssen is die man die Engeland in Wembley de nek om draaide, die Janssen.

6 mei 2016 om 08:12

Precies...en als ze hem dan blijven volgen en hij scoort de ene na de andere prachtgoal, schiet pingels er als gesneden koek in en geeft met hakballetjes assists dan raakt men wel onder de indruk ja.
Oooh..ja....en dan zien ze hem ook nog eens werken als 4 paarden bij elkaar.....maar nee, Meneer moet eerst maar eens rijpen bij een NL topclub.....laat me niet lachen

6 mei 2016 om 09:39

Het is en blijft de Mini Mickeymouse liga, de stap is immens. Dat Janssen tegen Engeland een goeie pot speelde is niet een garantie dat hij het bij Arsenal gaat redden. Ik zou het een onverstandige stap vinden, voor je het weet kwijn je weg in het tweede. Hij komt daar straks binnen als een nobody.
Janssen zit nu in een goede vorm, en moet stap voor stap omhoog. Niet met een reuzensprong en dan wellicht heel hard vallen. Daar is het Nederlands elftal ook niet bij gebaat.

6 mei 2016 om 10:33

Ik denk ook dat het beter is om die tussen stap te maken, alleen de tussenstap leverd Az minimaal de helft op dus ze zouden wel gek zijn om hem met 50 procent korting richting Amsterdam of Eindhoven te sturen alleen omdat het zo veel beter is voor zijn ontwikkeling.
Vraag dan een doorverkoop percentage erbij en een speler ofzoiets, maar nee......dat doen die club ook niet omdat het.....ozo zo goed is voor zijn ontwikkeling.
Janssen is een uitzonderlijk talentvolle spits waarop Az zeker de hoifdprijs wil en kan vangen, dus hoogste bieding wint wat mijn betreft.

6 mei 2016 om 12:51

Toch heeft Janssen zelf gewoon de laatste stem. Hij bepaalt. AZ kan hem pushen naar Engeland vanwege de ponden, als Janssen (en zaakwaarnemer) dit onverstandig vinden gaan ze niet. Maar goed, de lokroep van het grote geld en een grote club is natuurlijk wel sterk, dat snap ik ook. Iedere speler denkt dat ie het dan wel even waar kan maken en voor ze het weten rotten ze weg in het tweede.

V. Persie ging ook op jonge leeftijd naar Arsenal en kijk wat er van geworden is.
Denk wel dat hij daar uit de voeten kan.
Zie dan wel Wenger nog als coach, want die blijft wel vertrouwen houden.

Die Janssen moet rustig aan doen en verstandig omgaan met zijn carriere. Heb wel het idee dat in zijn kamp de nuchterheid overheerst. Stel er komt een bod dan zou ik toch goed nadenken of een slimme tussenstap niet beter is. De NL top kan hem niet betalen maar er zijn toch ook wel alternatieven in het buitenland waar die jongen zeker is van veel minuten. Bij Arsenal ben je zo weer uit beeld. Misschien een Huntelaar opvolgen bij Schalke wel iets voor hem, al is dat natuurlijk ook een hele grote club waar veel verwacht wordt. Maar toch net wel wat minder dan in de PL.

Vicent heeft zich gewoon sterk ontwikkelt bij AZ. Als hij bij AZ zou blijven wordt hij met een verwachtingspatroon opgezadeld die hij nooit kan waarmaken. Om die reden is het juist logisch dat Vincent verder gaat kijken en Arsenal lijkt is juist een heel interessante club. Als iemand hem technisch en tactisch kan door ontwikkelen is het Arsene Wenger wel. Tuurlijk er is bij Arsenal enorme concurrentie waardoor Vincent opnieuw alles zal moeten geven om boven te komen drijven.

Het afbraakrisico is veel groter als hij bij AZ blijft dan bij Arsenal.

6 mei 2016 om 12:53

Mwoah, denk niet dat ik het met je eens ben. Az is in Nederland gewoon een sterke subtopper en Janssen zal daar ieder seizoen wel 15-30 goals kunnen maken. Veel meer zal er ook heus niet verwacht worden, veel hangt van de aanvoer af.
Natuurlijk is het best interessant om nu een stap te maken, maar om bij Arsenal dan op het bankje te gaan zitten lijkt me nou niet de beste move.

Psvpeskens ondanks je redenering klopt de vergelijking niet. Het ' Van Persie' argument is een hele tijd gebruikt om te rechtvaardigen als jonge spelers naar het buitenland gaan. Toch wordt er vergeten dat van persie de Uefa cup al had gewonnen en vanaf zijn 17e tot zijn 20e regelmatig wat wedstrijden had gespeeld in Feyenoord 1 waarin hij voetballend regelmatig het verschil maakte.
Buiten deze prestaties....... Van persie was veel getalenteerder dan alles wat sindsdien op jonge leeftijd naar een topclub wil. Ook veel getalenteerder dan het meest recente voorbeeld....depay.... En dan is het gewoon extreem moeilijk om aan te haken.

Voetballend gezien mist Janssen duidelijk teveel om op jonge leeftijd dat te kunnen compenseren bij een topclub. Hij heeft wel de potentie een aantal facetten te verbeteren en zijn techniek en handelingssnelheid bij te schaven

6 mei 2016 om 12:55

Goed punt Ktoranje, van Persie was een exceptioneel talent waarvan er gewoon maar heel weinig zijn. Die buitencategorie redt het met een vroege stap maar het gros van de talenten (die niet exceptioneel zijn) redt het niet. Janssen is zeker geen geboren natuurtalent. Wel een slimme speler die een geweldige mentaliteit heeft en het echt wel ver kan schoppen wanneer hij stap voor stap zijn carriere opbouwt.

Ik durf de vergelijking Dirk Kuyt / Vincent Jansen wel aan.
Iedereen zei altijd dat Dirk het niveau niet aan kon. Liverpool, hahaha Kuyt zou op de tribune komen te zitten.
Jansen heeft precies dezelfde nuchtere instelling en het arbeidsethos als Dirk Kuyt.

Juist bij een opleidingsclub als Arsenal onder aanvoering van de beste jeugdcoach ter wereld Arsene Wenger, zie ik deze nuchtere, keihard werkende Vincent Jansen helemaal doorbreken.

Ik verwacht dat het verloop van zijn carrière sterk op die van Dirk Kuyt gaat lijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren