Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen lost 'Mister Vitesse' af: 'Maar het echte record ga ik niet halen'

Laatste update:
/

Theo Janssen heeft Theo Bos zondag afgelost als recordhouder als het gaat om het aantal duels in de Eredivisie. Met zijn optreden tegen Heracles Almelo (3-1 winst) komt de geboren Arnhemmer op 234 wedstrijden in het geel-zwarte tricot. Bos, bijgenaamd Mister Vitesse, speelde 233 wedstrijden op het hoogste niveau voor de Gelderse club.

Bos, die in februari overleed, was echter ook zes seizoenen met Vitesse actief in de toenmalige eerste divisie, waar hij nog eens 136 wedstrijden speelde voor de club. Daarmee komt hij op een totaal van 369 wedstrijden. “Dat is het echte record en dat aantal ga ik zeker niet halen”, zei Janssen na afloop van het treffen van zondagmiddag.

Janssen debuteerde voor Vitesse in 1998 en speelde tot 2003 voor de club. Na een jaar te zijn verhuurd aan het Belgische Racing Genk keerde hij weer terug in Arnhem. In 2008 deed Vitesse hem vervolgens over aan FC Twente. Na drie jaar in Enschede verhuisde hij naar Ajax, maar die samenwerking werd geen groot succes. Vorig jaar keerde Janssen andermaal terug op het oude nest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als respect voor die man (theo bos) moet dat echte record eigenlijk nooit worden verbroken

4 augustus 2013 om 18:12

Ja, er moet respect zijn maar na een bepaalde tijd moet je toch ook verder durven kijken. Nu natuurlijk nog niet, maar als er over vijftien jaar weer een type zoals Bos opstaat moet je gewoon naar het voetbal durven te kijken

4 augustus 2013 om 18:16

maar records zijn er om te verbreken

4 augustus 2013 om 18:41

Op Football Manager bij mij is de recordhouder van Ginkel met 441 competitieduels, maar jammergenoeg is die al vertrokken. Als er op dit moment iemand was die dat record ooit zou kunnen verbreken was hij het wel geweest.

4 augustus 2013 om 19:08

@debaa...

Dus: als over bv. 50 jaar een wereld voetballer (die nog 3 jaar voor Vitesse wil/kan voetballen) het record bijna overneemt, Moet Vitesse hem onmiddellijk ontslaan, zodat het record van Theo Bos nooit in gevaar mag komen.....?

Heb je wel nagedacht voordat je je post verstuurde?

numnuts

4 augustus 2013 om 19:10

Heb jij wel nagedacht over je post voordat je hem verstuurde?

4 augustus 2013 om 20:18

In 3 seizoenen even 369 competitieduels bij elkaar voetballen, jij bent wat van plan met de competitie in de toekomst.

5 augustus 2013 om 00:25

@zen1th

Dat zegt hij toch niet, iemand die bijna het record overneemt en vervolgens nog 3 jaar voor Vitesse wil en kan spelen. Dan vind ik idd dat je die speler gewoon lekker moet laten spelen, het is leuk dat het record momenteel voor Theo Bos is, maar je uiteindelijk niet overdrijven en toch aan de club denken. Niemand is groter dan de club toch?

4 augustus 2013 om 23:39

Ik denk dat Bos alleen maar blij zou zijn als 'zijn' Theo Janssen, 'zijn' Nicky of 'zijn' Pietje zijn record zouden verbreken.

Speelde vandaag een geweldige pot bepaalde het tempo en had bijna geen balverlies

Beide clubmannen hebben een geweldige staat van dienst bij Vitesse.
Als het echte record ooit verbroken zou worden dan wordt dat waarschijnlijk ook door een echte vitesseman gedaan. Snap dan ook die eerdere opmerking niet waar gezegd werd dat uit respect voor Bos dat record nooit verbroken dient te worden.
Alsof je Bos een dienst daarmee zou bewijzen.
Altijd mooi om jongens geweldig veel wedstrijden voor dezelfde club te zien spelen!

Theo is toch ook een Mister Vitesse !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren