Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans grijpt hard in: ‘Ik had het hele elftal wel kunnen wisselen’

Laatste update:

PEC Zwolle speelde zondag een belabberde eerste helft tegen Willem II en Ron Jans greep daarom al een kleine tien minuten voor rust in. De trainer haalde Mustafa Saymak en Kingsley Ehizibue naar de kant ten faveure van Youness Mokhtar en Ted van de Pavert. Hij had er echter meer kunnen wisselen, vertelt Jans.

“Ik vind het heel vervelend om hen op zo'n manier te wisselen, maar ik had hele elftal wel kunnen wisselen”, bromt hij voor de camera van FOX Sports. “We hebben de tweede helft ook met 1-0 verloren, maar meer doordat je de kansen niet afrondt en Kostas Lamprou heel goed staat te keepen. Daar kan ik mee leven. Van die eerste helft baal ik.”

PEC hield in de clubgeschiedenis overigens twee keer de nul in drie opeenvolgende uitduels in de Eredivisie met een specifiek team: PSV (1978-1981) en de huidige reeks tegen Willem II. Die ongeslagen reeks kon dit keer dus echter niet voortgezet worden tegen de Tilburgers.

Denk jij dat PEC Zwolle gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ron Jans kwam na een koude douche thuis uit Tilburg.
Zijn beste tijd heeft hij gehad in Zwolle.

12 maart 2017 om 19:15

Bedoel je met die laatste zin dat zijn tijd in Zwolle beter was dan in bijvoorbeeld Heerenveen of?..
Die beste tijd werd overigens wel bekroond met een Beker en de Johan Cruyff schaal, beetje moeilijk te evenaren vind je niet?

13 maart 2017 om 09:57

Je bedoelt uit Zwolle toch? Vorige week... Volgens mij vond hij dat erger.

Het hele elftal wisselen, tja. Dat horen we wel vaker van trainers. Kunnen we weinig mee.

Zwolle speelt wel enorm slap, da's waar. Deels missen ze ook wat kwaliteit en geloof. Wanneer het niet draait, staan er weinig jongens op die de volle beuk erin gooien. Zo lijkt het tenminste. Allemaal net niet de buik erin, zeg maar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren