Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

James Rodríguez op weg naar oude liefde als onderdeel van ruildeal

Laatste update:

James Rodríguez keert zeer waarschijnlijk terug naar FC Porto, de club waar hij tussen 2010 en 2013 onder contract stond. Diverse Engelse media meldden de afgelopen dagen dat de Colombiaan door Everton wordt ingezet als ruilmiddel voor een deal waarbij Luis Díaz de omgekeerde weg moet bewandelen. Fabrizio Romano meldt zaterdag dat een akkoord dichterbij is gekomen.

Volgens de Italiaanse transferexpert heeft Everton vertrouwen in een goede afloop. Er wordt een akkoord verwacht met Porto om de 24-jarige Colombiaan definitief in huis te halen. James Rodríguez, wiens contract op Goodison Park nog een jaar doorloopt met een optie voor nog een jaar, keert in dat geval terug bij Porto als de betrokken partijen het eens raken over het salaris van de routinier.

Díaz is een achttienvoudig Colombiaans international. Hij speelt normaliter links op het middenveld, terwijl hij ook in de aanval op beide flanken uit de voeten kan. Porto nam hem in de zomer van 2019 voor een bedrag van ruim zeven miljoen euro over van Junior FC. In Portugal heeft hij zijn marktwaarde behoorlijk opgeschroefd. Transfermarkt schat zijn huidige waarde in op 25 miljoen euro.

James Rodríguez staat sinds de zomer van vorig jaar onder contract bij the Toffees. Technisch directeur Marcel Brands nam hem destijds transfervrij over van Real Madrid. Afgelopen seizoen kwam de aanvallende middenvelder tot 23 Premier League-wedstrijden, waarin hij 6 keer scoorde. Hij kwam in 2010 terecht bij Porto, dat hem destijds voor ruim zeven miljoen euro overnam van Club Atlético Banfeld. Drie jaar later werd hij voor 45 miljoen euro weggekocht door AS Monaco.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste halte in Europa voordat hij terugkeert naar Colombia. God, wat was hij goed op het WK in 2014. Het is er daarna nooit echt uitgekomen, op enkele kortstondige oprispingen na. Zonde.

28 augustus 2021 om 10:27

Klopt maar lees ik nou goed dat hij nog maar 24 jaar is?
Dan kan hij nog best een stap zetten.

Tussen 2010 en 2013 zat hij dus al bij Porto, oftewel van zijn 13e tot 16e? Wat een jonkie.

28 augustus 2021 om 10:28

Hij is 30 jaar

28 augustus 2021 om 10:42

Die Luiz Diaz is 24 jaar.

29 augustus 2021 om 06:55

Klopt, dank mannen (en vrouwen).

Hm, zou mooi zijn als hij daar wat meer opleeft. Korte momenten liet hij zien zo ontzettend goed te zijn, maar echt constant is het niet geweest. Nergens meer echt belangrijk geweest na het WK. Wellicht dat hij met porto wat leuke dingen toont in de CL.

Jammer dat zo’n mooie speler die hij vroeger was, geen schim meer is zoals hij was op het Wk 2014

28 augustus 2021 om 10:25

Je hebt toch zat tornooi voetballers gehad. Die hype blijft belachelijk. Zeer goede voetballer maar niet wat hij daar liet zien.

28 augustus 2021 om 12:02

Ja ik snap ook niet dat er elke keer weer clubs intrappen. Dan doet een speler het opeens 5 wedstrijden heel goed, en dan gaat ie opeens naar een topclub voor een megabedrag. Dat is eigenlijk nooit goed gegaan. Dit jaar zie je voor het eerst dat dat minder gebeurt; iemand als Dumfries wordt wel verkocht, maar niet voor het megabedrag dat PSV hoopte tijdens het EK.

28 augustus 2021 om 11:19

Dat dacht ik ook, wat was hij vroeger goed!! Alleen is hij nog steeds maar 24, wauw!

28 augustus 2021 om 11:22

Dat gaat over diaz, James is zelf alweer 30.

28 augustus 2021 om 13:27

Lastige alinea met al die Colombianen van Porto

Een gevallen held. Erg jammer dat het er nooit helemaal uit is gekomen, althans niet constant. Ook bij Bayern wilde het niet wwrken.

28 augustus 2021 om 10:44

Bij Bayern was hij echt wel goed, maar James had geen band met Nico Kovacs, en speelde daardoor te weinig.

28 augustus 2021 om 11:17

Hij was wel goed maar het was echt wisselvallig hoor. Als Bayern fan heb ik alle wedstrijden gekeken en het had echt niet zoveel te maken met de band tussen Kovac en James

Kan me de commentaren nog goed herinneren toen hij bij Everton tekende, dit was de aankoop die ze naar de top 4 zou helpen, hij zou de PL veroveren etc. Niets van dat alles..

28 augustus 2021 om 10:15

Helaas horen we dat heel vaak bij aankopen bij verschillende clubs in de PL.

28 augustus 2021 om 10:44

Ben benieuwd voor welke spelers het dit jaar gaat gelden.

28 augustus 2021 om 11:24

Ene Portugees die naar manchester gaat

28 augustus 2021 om 11:54

Denk je ja? Ik weet het niet, maar heb eerlijk gezegd ook mijn twijfels. Zijn komst is wel een enorme boost voor de hele club/selectie. Een echte winnaar.

28 augustus 2021 om 14:21

Ik denk dat Ronaldo gaat tegen vallen. Een beetje zoals bij juventus. Hij zal wel gewoon veel scoren maar ik denk dat de prijzen uit blijven.

De betere versie van Ihattaren. Meestal brengt hij weinig, af en toe doet hij iets onnavolgbaars. Mooie speler

28 augustus 2021 om 10:50

Ehm... hij is ouder dan ihattaren dus hoezo betere versie? James gaat niet meer beter worden, ihattaren zit nog rek in en is jong, mits hij zelf normaal blijft doen.

28 augustus 2021 om 11:45

Beter zijn is iets anders dan beter kunnen worden. James is op dit moment een stuk beter dan Ihattaren, ook al zou Ihattaren in principe beter kunnen worden dan James.

Prachtige voetballer maar is door een fantastisch WK destijds wel te groot gemaakt. Bij Porto was hij weergaloos en toen zag ik wel een toekomstige ster in hem maar hij was altijd al erg van het moet goed voelen om te kunnen presteren.

In de 4-4-2 van Ancelotti rendeerde hij ook fantastisch maar dat was ook weer een trainer die hem vertrouwen gaf en dan komt het allerhoogste niveau er uit. Met vertrouwen is het een wereldspeler en is hij overal een meerwaarde maar in mijn ogen moeten echte toppers overal kunnen presteren ongeacht of er volledig vertrouwen is.

James is terug thuis, hopelijk mogen we weer genieten van hem!

Fantastische voetballer maar mentaal niet het vermogen om alles uit dat gegeven talent te halen. Zonde...

Zo zijn er al veel gevallen en zullen er nog veel meer vallen. De voetbalwereld is hard en velen kunnen niet aan het verwachtingspatroon voldoen. Of ze zijn mentaal niet sterk genoeg of laten zich leiden door de harde centen en andere randzaken.

James en Falcao hebben het uiteindelijk niet helemaal kunnen waarmaken. Komt natuurlijk ook wel door een paar flinke blessures die ze hebben gehad. James was op een goede dag wel wereldtop, maar was gewoon niet constant daarin. Hij heeft ook tussen de sterren van Real Madrid heel goede wedstrijden gespeeld. Ik denk dat hij wel een beetje met Van der Vaart te vergelijken is, die heeft ook leuke dingen in de absolute top laten zien maar was net niet constant en fit genoeg.

Wat zou dit top zijn. Vond hem bij Porto ook altijd het beste uit de verf komen! James. Je bent welkom. Altijd geliefd geweest door Porto en die liefde ook altijd wederzijds geweest. Volg hem al die tijd ook en mooi om te zien dat hij ook steeds Porto feliciteert met bepaalde behaalde momenten. En dat Porto hem op de socials ook feliciteerde als hij jarig was.

Toch lastig voor Sinisterra dat hij deze man voor zich moet duiden om een basisplaats af te dwingen bij Colombia. Schat de kans groot dat hij in de Premier League gaat slagen, lijkt me een goede deal voor Everton.

Wat heeft hij overal als een krant gebald. Ik wil z’n doelpuntengemiddelde wel eens weten 🙈

hij was de eerste 6/8 wedstrijden echt goed bij Everton maar daarna hebben we hem bijna niet meer gezien, slim van hem om nu af te bouwen in een kleinere competitie waar de snelheid en het fysiek wat lager ligt. en met Sporting en Benfica heb je toch nog 2 goede concurrenten voor de titel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren