Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

James: ‘Het is een leugen, ik word pissig als ze zeggen dat ik dik ben’

Laatste update:

Tijdens zijn debuutjaar maakte James Rodríguez indruk bij Real Madrid, maar dit seizoen heeft de aanvallende middenvelder moeite om zijn niveau te halen. De 24-jarige Colombiaan krijgt kritiek dat hij te veel in het Madrileense nachtleven te vinden zou zijn en dat hij een paar kilo te zwaar is.

/

Volgens James is dat echter onzin en de middenvelder baalt van de geruchten die over hem de ronde doen. “Ik heb echt last van die verhalen. Iedereen die dicht bij me staat, weet hoe ik me gedraag en dat ik altijd goed voor mezelf zorg”, tekent Goal op uit de mond van de veertigvoudig Colombiaans international, die zondag tegen Real Betis (1-1) de assist leverde voor Karim Benzema.

“Ik ben een geweldige professional”, benadrukt de creatieve linkspoot. Wat er over me gezegd wordt, dat ik ’s avonds veel uit zou gaan, is een leugen. En ik word pissig als mensen aan me twijfelen en zeggen dat ik dik ben”, zegt James, die zondag van trainer Zinédine Zidane zijn eerste basisplaats van 2016 kreeg toebedeeld.

Denk je dat James Rodríguez topfit is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof James meteen. Deze jongen is niet iemand die tot laat in de nacht buiten is. Als je zijn Insta pagina kijkt, dan zie je hem elke dag wel een foto erop zetten met zijn vrouw en dochter. Buiten dat geloof ik wel dat hij niet meer zo fit is als eerst. Hij heeft gewoon weer wat wedstrijden nodig en daarna kunnen we weer genieten van James. Gisteren speelde hij niet goed, maar je zag dan toch af en toe zijn klasse.

25 januari 2016 om 11:34

Klopt dat schot vlak voor zijn wissel bijvoorbeeld. Vond dat de commentatoren Kieft en Schelvis overdreven negatief waren. Over heel Real Madrid trouwens. Het is niet gemakkelijk om tegen een muur van negen verdedigers te spelen.

25 januari 2016 om 11:37

Ja precies! Dat zei ik gisteren ook al. Echte zeikerds zijn hun. Als het 2-1 was geworden via Benzema, hoorde je er niemand over klagen. Het zat Real gewoon niet mee. Barca was zaterdag heel erg slecht en hun zit het dan wel mee en krijgen de 3 punten mee naar huis. Dit maakt nou net het verschil als je kampioen wilt worden.

25 januari 2016 om 11:58

Ik geloof James ook meteen maar ik zou zeggen trek je er niks van aan jonge. Zijn jaloerse redacteurs bij die kranten omdat jij een status hebt.

Nu oogde hij niet dik gisteren tijdens de match maar was wel it vorm. Heel veel blverlies en slechte passes. Had 1 mooi schot en 1 assist maar buiten dat vrij slordige voorkomen. Maar hij was zeker niet de enige gisteren die slecht speelde.... Danilo mag voor mij nu wel definitief op de bank want wat een verschil was dat toen Carvajal binnen kwam.

25 januari 2016 om 16:34

Ik snapte ook niet waarom Zizou niet voor Carvajal koos. Die liet in de afgelopen 2 wedstrijden een goeie indruk achter. Zelfs een mooie assist. Danillo was drama gisteren. James ook hoor. Speelde risicoloos. Speelde slecht. Wel assist en goed schot, maar niet wat je verwacht van hem.

Ik denk dat het vormdipje waarin James verkeert niet te wijten is aan zijn gewicht hoor. Daarnaast weet ik niet of het waar is dat hij alleen maar in het uitgaansleven te vinden is, iemand die daar meer over weet?
Ik vind hem er in ieder geval niet het type voor.. Gezien zijn kwaliteiten en talent reken ik dat hij er echt wel weer bovenop komt.

25 januari 2016 om 10:39

Nee dat is volgens mij bullshit. Als dat het geval is, zou Daniela Ospina (zijn vrouw) toch willen scheiden? Zo denk ik dan. Ze krijgt er dan ook nog eens veel geld bovenop elke maand. Dusja denk niet dat het klopt.

25 januari 2016 om 16:14

Zoiets dacht ik ook al. Heb wel eens interviews etcetera met hem gezien. Hij komt over als een nederige leuke jongen, en heeft een vriendin/vrouw e kind.
Jammer dat spelers vaak zo omlaaggehaald worden door de pers.

25 januari 2016 om 10:40

Check ze Insta helemaal afgetraint daar droomt een Rooney over.
Daarnaast heeft hij een vrouw en een kind. Spaanse kranten moeten ook iets schrijven.

Is en blijft een geweldenaar, een van de weinige die ik mag van Real. Geweldige jongen waarvan ik ook gelijk elke woord geloof. En een kilotje of 2 derbij zou hij zo weg kunnen krijgen. Ik zou me pas zorgen maken als bij hem het zelfde gebeurde als wat er met Jetro Willems is gebeurd, die rent nou 8 km p/u trager door zijn gewicht...

Haha Voetbalzone heeft wel zijn meest voordelige foto erbij gezet zeg. Ik vind hem normaal niet dik lijken, maar op deze foto lijkt die wel paar kilo's teveel mee te dragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren