Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jadon Sancho hard op weg naar de uitgang bij Manchester United

Laatste update:

Jadon Sancho is hard op weg naar een winters vertrek bij Manchester United, zo verzekert transfermarktexpert Fabrizio Romano. De Italiaan stelt dat de lucht tussen de Engelsman en manager Erik ten Hag nog altijd niet geklaard is. Een vertrek in de aanstaande transferperiode lijkt dan ook onvermijdelijk.

Sancho is al even uit beeld bij United. De aanvaller ligt al geruime tijd overhoop met Ten Hag. De vleugelspits werd in september vanwege tegenvallende prestaties op de training buiten de selectie van United gehouden door Ten Hag, waarna Sancho op sociale media openlijk kritiek uitte op de manager. Sindsdien is de buitenspeler persona non grata in Manchester.

Op 26 augustus speelde Sancho zijn laatste wedstrijd voor the Mancunians, toen het elftal van Ten Hag met 3-2 won van Nottingham Forest. Zolang de aanvaller weigert zijn excuses aan te bieden zal de situatie ook niet veranderen. Dat eerste wil de aanvaller tot op heden niet doen. Eerder meldde journalist Jacque Talbot dat Sancho verbolgen is, daar de flankspeler ervan is overtuigd dat Ten Hag zijn miljoenenaankoop Antony als ‘lievelingetje’ beschouwt.

Eerder op donderdag wist Manchester Evening News te onthullen dat Sancho niet aanwezig was bij de fotosessie van het eerste elftal. Op trainingscomplex Carrington was Sancho een opvallende aanwezige bij de eerste teamfoto sinds het seizoen 2014/15.

Ondertussen zou Sancho nog altijd niet fit zijn. Bij United vraagt men zich af hoeveel de rechtspoot eraan doet om terug te keren in de selectie van Ten Hag. Volgens The Guardian zijn nu ook Sancho’s teamgenoten klaar met zijn houding. De Manchester Evening News wist toe te voegen dat zijn beste vrienden bij United hem adviseren om vrede te stichten met Ten Hag.

Of dat er nog van gaat komen, is zeer de vraag. Alles wijst op een exit van de Engels international. Volgens ESPN wil Borussia Dortmund oudgediende Sancho uit zijn lijden verlossen. De Engelsman ligt bij United nog tot medio 2026 vast, waardoor de Duitse club in eerste instantie meer ziet in een huurdeal.

Dortmund verkocht Sancho eerder aan Man United voor de lieve som van 85 miljoen euro. Sancho kwam met hoge verwachtingen binnen op Old Trafford, maar wist die nooit helemaal waar te maken. In 82 duels kwam hij tot slechts 12 goals en 6 assists. Eerder werden ook FC Barcelona en Juventus genoemd als kandidaten om Sancho te huren, maar rondom die clubs is het inmiddels angstvallig stil.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het grote verschil tussen Nederland en England wordt met de dag steeds duidelijker. Wij kunnen heel eerlijk zijn over een situatie zonder dat iemand zich het persoonlijk aantrekt. Als Ten Hag wilt overleven bij United moet hij leren zijn gevechten uit te kiezen want de Britse media weet elke zin op te blazen tot iets groots. Ik vind dat hij de Sancho & Ronaldo situaties prime heeft gemanaged, maar hij moet wel begrijpen dat de nuchterheid en directe manier van communiceren daar niet werkt, en al helemaal niet in de media.

20 oktober 2023 om 00:36

Barcaboy11 ik vind dat hij in beide situaties weinig kritiek heeft gekregen in de media, dus begrijp niet helemaal wat je bedoelt. De sportieve prestaties gaan hem natuurlijk wel nekken, als die uitblijven.

20 oktober 2023 om 09:07

Weinig kritiek?? Geen idee waar jullie je info vandaan halen (misschien alleen voetbazone) maar ik heb zelden zo’n heksenjacht gezien op 1 man voor alles wat er gebeurd in de club. Hij krijgt zelfs de schuld voor dingen waar hij geen controle over heeft. Dat hij “weinig kritiek” krijgt is letterlijk onzin

20 oktober 2023 om 09:16

Barca...valt voor engelse begrippen echt reuze mee. Als jij zelden zo'n heksenjacht gezien hebt, dan kun je moeilijk iets zeggen over waar "wij" onze info vandaan halen.
En we hadden het over de "behandeling" van sancho en ronaldo. Daar heeft hij relatief weinig tegenwind gehad. Eigenlijk is bijna iedereen het daarin wel eens met hem.

20 oktober 2023 om 01:33

@barcaboy11 Die manier van managen werkt in Nederland prima omdat je dan nog werkt met “nobody’s”, kleine kinderen. Een pep kon ook niet met Zlatan omgaan, liet Messi ook z’n gang gaan. Messi zat met besprekingen voor de wedstrijd nog gewoon te facetimen. Persoonlijk ben ik van mening dat hoe hoger het niveau is hoe meer je de ego’s moet managen en strelen, daarom is een Ancelotti zo’n fantastische coach. Zijn niet veel coaches die met grote namen kunnen werken en ten Hag komt daarin ook gewoon tekort. Een van de weinigen die er voor langere periode op deze manier mee weg kwam was SAF.

20 oktober 2023 om 02:57

Volgens mij is dit ook de reden waarom je als coach van United ook echt aanzien moet hebben, en het eigenlijk onbegonnen werk is. Veel ego's die je moet strelen, en iedereen denkt de beste te zijn, en vindt dat die moet spelen. Daarom vind ik eigenlijk dat ten Hag het best goed doet, zeker met alle geblesseerde spelers. Want vergeleken met alle andere trainers na SAF is dit toch wel het beste United in tijden

20 oktober 2023 om 08:16

Exact, net als van Gaal overigens. Met talenten kan hij veel bereiken maar met grote sterren niet. Het begon met Rivaldo...

20 oktober 2023 om 10:10

Het best goed doet? Mag ik je eraan herinneren dat Utd 10e staat, 1 puntje boven Chelsea en 2x zoveel goals tegen heeft gekregen als dat Chelsea..?

20 oktober 2023 om 10:41

Waar heb je het over? Ibrahimovic vond zichzelf belangrijker dan het team en ging overal tegenaan schoppen. Daar hoeft Pep niet mee om te gaan, dan kan zo'n speler gewoon wieberen.

En dat Messi "z'n gang kon gaan" snap ik ook niet. Waar doel je op?

20 oktober 2023 om 11:07

Mag ik je eraan herinneren dat wij half onze selectie missen door blessures, we vorig jaar 3e zijn geworden, 2 finales hebben gespeeld en ieder team uit de top 6 hebben verslagen in zijn eerste seizoen? Ten Hag zijn winrate is 65%. Dus ja, hoe biased je ook kan zijn, Ten Hag doet het niet slecht.

20 oktober 2023 om 11:32

Tja, je kunt de statistieken zo buigen als je wilt natuurlijk. Die finales zeggen niet zoveel, EFL is geen prijs waar Utd trots op moet zijn en in de CL sta je nu stijf onderaan. De oogtest -wat veel meer zegt dan statistieken, want volgens de statistieken is Havertz ook best goed bezig- laat zien dat het veldspel nergens op lijkt en absoluut niet houdbaar is voor de langere termijn. Vorig seizoen had je een Rashford die weer een seizoen boven zichzelf uitsteeg, dit seizoen heeft hij net zoveel bijgedragen aan Utd als Havertz aan Arsenal.

En tussen 'niet slecht' en 'best goed' zit ook nog een verschil.

Wel complimenten dat je niet direct zegt dat ik 'op moet rotten naar Arsenal' maar het nu alleen houdt bij biased. Progress, meer dan bij Utd

20 oktober 2023 om 18:20

Het gaat er meer om dat mensen het slechter laten maken dan dat het daadwerkelijk is. Alleen in Nederland roept men dat hij de kerst niet gaat halen, in Engeland is dat niet het geval namelijk. Iedereen weet dat hij selectieproblemen heeft, voor de interlandbreak maar liefst 7 verdedigers mistte, gedoe met Antony en Sancho, ga zo maar door. Ik wil het niet als excuus gebruiken want je hebt gelijk, het lijkt dit seizoen nergens over. Maar vorig seizoen wonnen we 7 op rij en begonnen we die 30 wedstrijden ongeslagen streak. Ook schakelde we Barça uit en was het spel gewoon goed.

Dat het nu minder gaat, tja, ik zie Erik er nog wel bovenop komen.

Thanks voor je compliment, laten we allebei minder fel zijn en dan komt het net als met United wel goed.

20 oktober 2023 om 07:09

Zoals de oh zo nuchtere Van Der Gijp, Derksen, Van der Weij, Driessen, Van Hooijdonk en Van Der Vaart bedoel je dan?

20 oktober 2023 om 09:11

Begrijpend lezen: onvoldoende ❌
Serieus is he zo moeilijk om iets te begrijpen? Hier kun je in de media iemand compleet belachelijk maken en ermee weg komen. In Engeland hoef je maar te zeggen “hij heeft deze week niet goed getrained” en je krijgt 5 weken later nog steeds dingen te horen. Zo moeilijk is het niet wat ik zei

20 oktober 2023 om 09:34

Jij vindt dat de Nederlandse media niet elke zin opblaast dan? Schmidt en de Telegraaf vergeten?

20 oktober 2023 om 12:39

Vind je? Door steeds te blijven kiezen voor spelers als Anthony en Onana is een teken dat hij juist der niks van kent. De premier league is niet de eredivisie en dat snap Ter Hag nog steeds niet. Hoe vlugger hij weg is bij United hoe beter voor de club

21 oktober 2023 om 10:16

Prima heeft gemanaged? Hij beschermd zijn spelers niet eens tegen de media toen ronaldo afwezig was vanwege zijn dochter nam hij hem ook niet in bescherming nederlandse trainers zijn gewoon koppig leer dat te accepteren als nederlander.. zidane nam zijn spelers altijd in bescherming zelfs als iemand te laat kwam strafte hij ze speler en kwam na 2 jaar naar buiten…

Nou Arsenal sla je slag. Lijkt me een geweldige speler om erbij te hebben. Is toch echt een upgrade op Nelson

20 oktober 2023 om 07:39

Hou op hoor laat Nelson dan maar ballen. Deze jongen heeft 0 mentaliteit, ook te laat bij Dortmund regelmatig en in de jeugd van City ook problemen gehad. Ons wapen is dat we niet alleen geweldige voetballers hebben maar ook een hecht team met goede karakters.

20 oktober 2023 om 07:41

wmm5 qua talent wel. Qua instelling is dat volgens mij precies wat een team als arsenal nu niet kan gebruiken.

20 oktober 2023 om 10:35

Eens. Al denk ik dat hij het bij Arsenal beter zou doen dan bij United. Puur qua spel. Mentaliteit daar gelaten. Al heb ik het idee dat Arteta ook Jadon de juiste kant op zou kunnen krijgen qua mentaliteit.

Heb tegenwoordig het idee dat bij Arsenal toch wel iets meer dat ''familie gevoel'' heerst in de groep dan bij een Utd.

20 oktober 2023 om 07:46

Nou alsjeblieft niet zeg. Laten we niet weer een miskoop kopen van een concurrent. Sancho kan best aardig voetballen maar zo’n jongen wil je niet bij de club met die matige mentaliteit.

20 oktober 2023 om 11:58

Nou liever niet, wat Arsenal onder Arteta definieert is de onvermoeibare strijdkracht die spelers leveren. Dat zie ik Sancho niet doen!

Op naar Real Madrid, waar ze wel chocola kunnen maken van de Engelse megatalenten van Dortmund!

20 oktober 2023 om 08:45

Absoluut niet. Iemand met een mentaliteit van niks heeft niks te zoeken bij een club als Real Madrid. Rodrygo en Güler zijn genoeg als opties op rechtsbuiten.

20 oktober 2023 om 08:57

Zeg je nee tegen een tweede Bellingham?

20 oktober 2023 om 09:03

Qua mentaliteit zijn die twee in niks te vergelijken. De ene een modelprof en een absolute leider, de andere een speler met matige mentaliteit die zijn kopje snel laat hangen (op en naast het veld).

20 oktober 2023 om 09:17

Een tweede Bellingham? Dit is sarcastisch toch? Bellingham doet het fantastisch, maar die deed het al geweldig en heeft een goede mentaliteit. Daarnaast is Bellingham het grootste Engelse talent in jaren imo. Niet doet alsof Real wonderen kan verrichten, want er zijn ook genoeg spelers mislukt daar.

20 oktober 2023 om 09:24

Het verschil is dat Bellingham een hele sterke mentaliteit heeft. Sancho heeft niet eens 1% van dat. En bij Real ga je nooit slagen als je het mentaal niet kan volhouden. Het is de grootste club ter wereld. Als hij het al bij United niet redt, hoe wil je het dan bij Real redden. Dus ja ik zeg nee tegen de 'tweede' Bellingham...

20 oktober 2023 om 17:01

Natuurlijk is het sarcastisch

Maar het is grappig om te zien hoe ontzettend random het kan gaan met dit soort gehypte toptalenten - beide spelers hadden een vrijwel identiek profiel, reputatie en prestaties toen ze de overstap maakten van Dortmund naar een grotere club, en de ene zakt volledig door het ijs en de ander maakt moeiteloos de stap omhoog.

Ik zie hem wel terug naar BvB gaan. Beter ook. Ten Hag is op zijn zere teentjes getrapt omdat Sancho aangeeft dat hij vindt dat Antony het lieverdje is van Ten Hag... Lachwekkend zeg.

Het is toch ook gewoon zo? Mag je dan niks meer zeggen tegenwoordig?
Antony presteert sinds zijn vertrek bij Ajax geen bal en mag telkens maar blijven aanmodderen in de basis... En andere spelers mogen telkens na een mindere beurt de bank op.

Fijn weg daar. Sancho's mentaliteit zou ook niet helemaal top zijn, maar vind deze saga vanuit EtH zijn kant ook zwaar overdreven...

20 oktober 2023 om 10:08

Kan me hier deels wel in vinden, al is het natuurlijk ook ontzettend kinderachtig van Sancho dat hij zo koppig blijft doen. Heeft alle ruimte gekregen om aan zichzelf te werken en blijkt er dan toch niet alles aan te willen doen. Van een afstandje lijkt het er wel op dat hij voornamelijk de schuld buiten zichzelf legt.

20 oktober 2023 om 10:34

Van een afstand (zoals ik het lees en zie) lijkt het gewoon: Sancho moet zijn excuses aanbieden. Sancho vindt dat Antony het lievelingetje is van EtH. Dat is zijn mening. Die spreekt hij uit. En als hij geen excuses maakt daarvoor, is EtH tegen zijn tere ziel getrapt...

Ik vind het eigenlijk wel sterk. Dat is zijn mening. Hij doet er niemand pijn mee dat uit te spreken en hij heeft in mijn ogen ook nog gelijk...

Is toch ook schrijnend dat Antony zo snel weer bij Utd aan mocht sluiten, na dat onderzoek m.b.t. zijn ex / andere vrouwen...

Sancho is standvast en niet onterecht in mijn ogen. En ja, hij zou zelf ook wel schuld hebben. Maar ik vind Ten Hag, sinds hij bij Utd is, steeds meer een autoritair mannetje uitstralen...

20 oktober 2023 om 11:38

Dat moet je ook uitstralen bij een grote club imo. Arteta kwam ook direct binnen met zijn non-negotiables en is daardoor ook gebotst met een aantal spelers. Als je daarna laat zien dat je het gelijk aan je zijde hebt, kan het in je voordeel spreken. Utd werd niet per se slechter na het lozen van Ronaldo.

In dit specifieke geval kan Ten Hag ook weinig anders natuurlijk, als hij nu buigt voor Sancho is hij zijn geloofwaardigheid kwijt en kan het snel helemaal afgelopen zijn. En ik snap Sancho volledig dat hij voelt dat Antony de voorkeur krijgt, dus het is gewoon een lastige situatie voor Ten Hag.

20 oktober 2023 om 13:36

Samcr... maar antony speelt helemaal niet op zijn (beste) positie, dus het is een non-discussie. Sancho speelt gewoon slecht, en heeft blijkbaar nog een slechte mentaliteit ook. Dus alle spelers krijgen de voorkeur boven hem. Zelfs smt en jeugdspelers.

20 oktober 2023 om 13:57

Dat geef ik ook in mijn eerdere reactie aan, Sancho legt de schuld buiten zichzelf en wil er niet alles aan doen om de coach te moeten laten kiezen. Maar ik snap hem ergens ook wel, Antony mocht meteen weer starten nadat hij uit de selectie had gezeten en Rashford mag na een waardeloze pot ook meteen weer starten. Alsnog is het aan Sancho om z'n mond te houden, hard te werken en een plek te veroveren, maar enig begrip heb ik wel voor hem.

20 oktober 2023 om 12:01

Je mag alles zeggen, alleen mogen mensen ook iets terugzeggen. Of je het daar nou mee eens bent of niet

20 oktober 2023 om 13:19

Zeker mag je wat terugzeggen. Maar om dan Sancho opeens te verbannen, omdat hij een andere mening heeft dan Ten Hag...

Blijf het kinderachtig vinden.

20 oktober 2023 om 13:29

Sancho heeft na 3 jaar bij United niet eens een handvol goede wedstrijden gespeeld. Ten Hag heeft hem vorig jaar alle tijd en ruimte gegeven om aan zichzelf te werken en Sancho laat hem keer op keer in de steek. Ten Hag eist een minimum niveau en Sancho voldoet er door zijn waardeloze mentaliteit niet aan. Ik zie niet wat ten Hag hier precies fout doet. Het is niet omdat Sancho een andere mening heeft dan ten Hag

20 oktober 2023 om 14:24

Jep, en Ten Hag heeft United nog geen handvol goede wedstrijden laten spelen. Hij doet daar net of ie Ancelotti/guardiola himself is.

20 oktober 2023 om 14:36

Ik zeg niet dat ten Hag zo een wereldtopper is, alleen dat hij in dit geval gelijk heeft. Vorig jaar was het prima, dit jaar is het heel slecht inderdaad

20 oktober 2023 om 13:34

Glennn dat verhaal van antony zijn we later pas over gaan horen. Het oorspronkelijke probleem was dat sancho niet goed trainde, en ik neem aan dat het ook een probleem is dat hij al vanaf dag 1 slecht speelt. Antony speelt ook slecht, maar doet wel zijn uiterste best. Dat is ook het enige dat je kunt vragen als trainer. Als iemand heel hard zijn best doet en slecht speelt kun je hem eventueel op de bank zetten. Als iemand niet eens zijn best doet kun je er voor de rest niets mee.
Ten hag heeft vorig seizoen sancho erg veel liefde en ruimte gegeven. Als je dan daarna niet eens op tijd naar je bed kunt gaan, op je werk kunt komen, en een beetje je best doen, dan houdt het op. Dat je dit op ten hag zijn conto zet vind ik bizar. Zelfs zijn teamgenoten begrijpen het blijkbaar, als die geruchten waar zijn.
Ik vind de resultaten en spel onder ten hag meer dan genoeg om kritiek op hem te hebben. Deze situatie vind ik echter totaal geen reden voor kritiek.

20 oktober 2023 om 15:23

Ik weet ook niet alle ins en outs inderdaad. Maar ik vind wel dat een Sancho heel snel naar de bank of tribune gebonjourd wordt, terwijl een Antony een legio aan kansen krijgt om maar wat aan te modderen, terwijl iedereen ziet dat hij niet het topniveau heeft van een club als United (althans, het niveau waar ze thuis horen, maar dat is de afgelopen jaren helaas wat minder).

Verder zou ik mij ook zwaar irriteren als je ziet dat een Antony alles mag spelen, terwijl dat ee nconcurrent is...

Dat veelvuldig te laat komen etc had ik niet gelezen. Excusi.

20 oktober 2023 om 17:02

Antony zit er een jaar korter, als die er niets van blijft bakken dan komt hij over een jaar in precies dezelfde situatie terecht.

20 oktober 2023 om 15:39

Ik vind het altijd mooi om te lezen hoe voetbalzone leden klaarblijkelijk alles precies weten. Je klinkt alsof je bij de gesprekken tussen ten Hag en Sancho hebt gezeten…
Tor nog toe heeft Sancho gewoon niet laten zien wat hij wel bij Dortmund liet zien.
Wat Antony betreft ben ik het helemaal met je eens hoor, maar niemand weet of Sancho dat inderdaad dan ook gezegd heeft.
Over Delle Alli had ook iedereen een oordeel klaar. Ik zeg niet dat Sancho hetzelfde is overkomen, maar ik verbaas me wel altijd dat zoveel mensen geruchten als waarheid aannemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren