Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ja, we hebben aanbiedingen van Chelsea en Real Madrid afgewezen'

Laatste update:

Internazionale won zondag met 1-4 van Atalanta en dat was voor een groot deel te danken aan Fredy Guarín. De middenvelder versierde een strafschop waar de openingstreffer uit kwam, maakte zelf de 1-2 en de 1-3 en leverde vervolgens ook nog de assist voor het slotakkoord. Guarín speelde dus een geweldige wedstrijd en vroeg hiermee de aandacht van clubs uit het buitenland.

/

Of hij de waarheid spreekt is natuurlijk altijd maar de vraag bij dit soort teksten, maar volgens zaakwaarnemer Marcelo Ferreyra is Guarín al erg gewild. "Ja, we hebben aanbiedingen van Chelsea en Real Madrid ontvangen", beweert hij. "Maar we hebben deze aanbiedingen geweigerd omdat er hier een mooi project gaande is bij Inter. Beide partijen respecteerden elkaar en nu zie je daar het resultaat van."

"Hij was erg gelukkig met zijn wedstrijd tegen Atalanta", vervolgt Ferreyra. "Toen Roberto Mancini bij de club terugkeerde, zei hij dat hij op Fredy rekende. Vertrouwen is alles in het voetbal, dat zie je nu wel. Fredy is zowel aanvallend als verdedigend een erg belangrijke speler voor Inter." De 28-jarige Guarín heeft nog een contract tot medio 2017 in het Giuseppe Meazza.

Denk je dat Fredy Guarín hogerop kan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet dat die aanbieding van Chelsea dit seizoen is geweest. Vorig seizoen wilde Mourinho hem graag hebben maar de komst van Guarin is overbodig geworden op het moment dat Matic tekende.. Bovendien denk ik niet dat Guarin op 28 jarige leeftijd een speler is die goed genoeg is voor de absolute Europese top..

Omdat er een mooi project gaande is bij Inter? Is dat een grap? Speelt al tijden nergens voor en is niet meer wat het geweest is. Wanneer dan een topclub komt, dan ben je echt wel weg. Daarnaast is deze man al eind 20, wat moet Real daarmee?

16 februari 2015 om 11:09

Wat praat jij nou weer.. Wij hebben een sterke selectie, dat is algemeen bekend. Het liep gewoon om een of andere reden niet, maar daar begint ook verandering in te komen. Stop met onzin uit te kramen over een club waarvan je niks weet. En telkens maar begin over 'de Inter van vroeger'. Irritante gedoe.

16 februari 2015 om 11:19

Haha sjonge jonge, nee je hebt een selectie waar Juventus en Roma jaloers op zijn! Ga weg joh, dat hele Inter is sinds het vertrek van Mourinho één grote grap geworden. Wat ze laten zien is schandalig en als jij vindt dat Inter een sterke selectie heeft is het nog schandaliger dat er niet eens drie passes achter elkaar goed gegeven kunnen worden..

16 februari 2015 om 11:36

we gaan zien tot waar deze Inter in staat is. Ik deck dat ze weer helemaal terug gaan komen aan de top. Mancini doet het uitstekend. Het transferbeleid of prima sinds die andere prutsers zijn ontslagen. I heb er vertrouwen in.

16 februari 2015 om 11:48

Intermilito je bent zelf schijnbaar Inter fan en dan kan je toch niet anders concluderen dan dat het andere tijden zijn. Wie van de spelers dat Inter heeft is echte wereldtop? Ik weet inderdaad weinig van Italiaans voetbal. Wat ik wel weet is dat het vergane glorie is en ze bij lange na niet meer bij de wereldtop horen. Zelfs Juventus moet daar zelfs aan geloven.

16 februari 2015 om 11:52

Ik snap trouwens echt niet dat mensen niet zien dat Inter gewoon een ijzersterke elftal heeft. Icardi gaat binnen nu en 2 jaar de hele top achter aan zitten dat geld ook voor Icardi en Juan Jesus. Guarin kon al naar Chelsea, Juve en Real. Shagiri hoef ik hopelijk niet uit te leggen. Podolski en Santon zijn gewoon spelers die welke wedstrijd zeker een dikke 7 kunnen scoren. Medel is een uitstekende stofzuiger. Borovic zaten clubs als Arsenal ook achter aan maar hij koos voor Inter is gewoon ween uitstekend talent. Rannochia heeft de potentie om een topverdediger te worden maar het kom er maar niet uit. Handanovic is gewoon 1 van de beste keepers ter wereld. Hernanes was jarenlang de absolute vedette dan Lazio en.Braziliaanse international. Daarnaast heb hè nog heel veel goede spelers op de bank. Inter dat alleen maar sterker en sterker worden.

16 februari 2015 om 11:52

Jou club was zonder Mourinho en Abramovic helemaal niks.

16 februari 2015 om 12:08

@yoericfc

En als Abramovic niet was gekomen bij Jouw club dan wisten we amper wie Chelsea was. Ga maar lekker kicken op een club zonder historie. Ik hoop dat het lang mag blijven duren, en dat Abramovic zich niet in de drank stort want anders valt het daar ook als een kaartenhuisje in elkaar

16 februari 2015 om 13:24

Zo kunnen we ook beginnen over het ajax van vroeger, maar ondertussen zijn er nog niet de gewenste resultaten!! Ac milan is ook bezig met iets 'moois' maar dat is voor iedere club anders!!! Guarin komt misschien niet tekort voor een chelsea of een real maar hij is te oud en hij zal dan hooguit 2 seizoenen top zijn! Verder heeft inter een uitstekende slag geslagen door shagiri over te nemen, maar wat ze daar missen is een type materazzi, iemand die met een flinke trap een wedstrijd doet kantelen! Waardoor er echt strijd wordt geleverd! Voor de rest heeft inter echt wel een leuk en interessant elftal

16 februari 2015 om 13:39

Sterke selectie? Juist, vandaar dat jullie zo laag staan.

16 februari 2015 om 11:22

Je praat onzin, Hoe slecht Inter ook voetbalt het blijft altijd een topclub. Je kan even opzoeken watvoor spelers er voorheen waren en in watvoor stadion ze voetballen.

16 februari 2015 om 11:48

@fcda

Kerel zwijg gewoon over een club waar je niets van weet. Er is wel degelijk een project gaande

16 februari 2015 om 11:54

Ja een project waarvoor je Real Madrid en Chelsea afzegt? Haha tuurlijk.
Dit is gewoon een verhaal van zijn zaakwaarnemer om te doen lijken alsof dit zo'n geweldige voetballer is.

Zelfs als Inter fan zou je daar realistisch over moeten zijn.

16 februari 2015 om 12:00

Ik ben ook fan van Real Madrid, en Guarin heeft geen potentieel voor Real. Maar jij lacht dat er een project is bij Inter, en daar gaat mijn reactie over.

16 februari 2015 om 12:05

Ik doel erop dat hij Real Madrid afzegt voor het project van Inter. Dat dat volgens zijn zaakwaarnemer zo is. Dat is natuurlijk gewoon kei harde bullshit.

Dat er een project is dat zie je met Mancini en de goede winterse aankopen.

16 februari 2015 om 12:10

Voila maar dat is zaakwaarnemerstaal en totaal niet serieus te nemen. Inter is een geweldige club met een grote historie die een project hebben.

16 februari 2015 om 12:14

FcDa. Ik kan me best voorstellen dat mensen een bijrolletje bij Real afwijzen om bij Inter te vlammen. Gek of niet? Real is niet voor iedereen zaligmakend hoor. Dus zo raar is het niet dat Guarin niet zou willen.

16 februari 2015 om 15:35

Inderdaad.. Aangezien Khedira waarschijnlijk vertrekt is Guarin een goede vervanger/een verbetering zelfs, dus de interesse is wel verklaarbaar. Dat hij liever basisspeler bij Inter is dan roulatie speler bij Real is opzich ook logisch.. Inter is goed opweg naar de top.

16 februari 2015 om 11:57

-Thohir (de nieuwe eigenaar) is bezig om Inter financieel gezond te krijgen, er is nu bijv. een salarisplafond en er worden geen extreem hoge bedragen meer betaald voor spelers.
Bovendien is hij begonnen met Inter als merk te promoten dat is iets waar we heel erg mee achterlopen op de andere Topclubs in Europa, zo heeft Thohir het bestuur versterkt met ex medewerkers van o.a Apple en Manchester United, mensen die weten hoe je iets moet promoten.

-Selectie beleid is drastisch veranderd, als je kijkt naar de basis elftal kan je zien dat de gemiddelde leeftijd veel lager is dan een aantal jaar geleden. Er worden nu vooral talentvolle jonge spelers aangetrokken zoals Kovacic, Icardi, Shaqiri, Juan Jesus, Brozovic etc, Deze jongens moet samen een nieuwe topteam gaan vormen.

Dit is toch een mooi project of zie jij dat anders?

16 februari 2015 om 12:08

Zoals hierboven aangegeven doelde ik op het feit dat je als Guarin Real niet afzegt omdat je met een project bezig bent.

Dat ze bezig zijn met een mooie vooruitzicht zien we allemaal. Al moet er wel bijgezegd worden dat ik sommige aankopen op de lange termijn niet snap.

Een Medel, Vidic en Podolski hebben toch geen toekomst en zijn geen spelers die het verschil gaan maken.

16 februari 2015 om 12:12

Je moet kijken naar het financiële plaatje. Medel is gewoon een degelijke middenvelder dus daar is niks mis mee. Podolski is gewoon gehuurd en zou een tussenoplossing zijn voor Lavezzi. Vidicc was gratis op te halen, en voor hij minder presteerde dacht gewoon iedereen dat hij een meerwaarde zou zijn

16 februari 2015 om 12:32

Waarom zou hij dat niet doen, bij Inter kan hij belangrijk zijn en speelt hij regelmatig en in de toekomst kan dit team vele successen behalen en dan is het mooi als jij 1 van de spelers bent die dit succes naar de club hebt gebracht.

Bovendien is de kans heel groot dat hij zou mislukken bij Real want buiten het feit dat hij te wisselvallig is, mislukken genoeg spelers bij Real zoals, Kaka, Robinho, Owen, Samuel, Cassano, Cambiasso etc en ik ben bang dat dat niet alleen aan die spelers ligt maar ook aan Real.

Het feit dat jij deze spelers op noemt zegt heel veel over jou, Medel is een hele goede speler die een fantastisch wk had gespeeld en omdat Cambiasso vertrok was er een stofzuiger nodig en ik durf te wedden dat een team als Arsenal met Medel zeker voor de titel kan gaan.

Na het vertrek van Samuel, Cambiasso en Zanetti was er een leider nodig en dan is de transfervrije commercieel interessante Vidic toch een goede optie ondanks de slechte start.

Podolski is gewoon een goede speler maar zoals ik als zei wil Inter geen extreem hoge bedragen meer betalen voor spelers en dan is Podolski een goede tijdelijke oplossing.

Hah hij speelt een leuke wedstrijd en wordt gelijk gehypt door zn zaakwaarnemer, voorspelbaar. Ik vind dit wel zo'n matige speler, echt elke wedstrijd die ik van hem gezien heb (Inter/Colombia) leed hij extreem veel balverlies en schoot ie echt belachelijke ballen op doel (of eigenlijk: over het doel). Van werkelijk alle hoeken en standen.

Als Guarin elke wedstrijd zo speelt dan kan hij een van de beste middenvelders van de wereld worden. Ik heb vaak gezegd dat ik hem een slechte speler vond (dat was hij ook) maar de laatste weken speelt hij fantastisch.

inter heeft met Guarin,icardi,kocacic,sharqiri,handanovic,jesus gewoon erg goede spelers, als inter nu een man met visie krijgt,moet het vroeg of laat goed komen.
Milan heeft op papier ook gewoon goede spelers alleen ze missen een trainer met ervaring, visie.

16 februari 2015 om 12:00

Goeie spelers AC? Op papier jaa, maar in de praktijk duidelijk niet. Menez is te grote ego en met Cerci ook een ego klopt 't niet. Mexes psychopaat. Ik weet niet of Montolivo nog basis staat maar ik vind hem zo'n erge koekenbakker. Jammer van die blessure van El Shaarwy hij gaat denk ik zijn niveau van 2 jaar terug niet halen. Er word volgens mij te erg geleunt op Lopez door de verdediging. Abate jaa wisselvallend net als de Scilcio. Honda kan er nog wel door samen met de Jong. Maar de trainer is sowieso het grootste probleem.

16 februari 2015 om 20:16

ik zeg toch ook op papier?
en menez ego? ego of niet hij heeft al 11 x gescoord en 3 assist. hij is belangrijk(ste)
cerci is ook soms ego maar hij is er niet en moet nog zijn draai zoeken, bij Torino draaiende alles om hem tho.

@intermilito,

Guarín fantastisch de laatste weken? Laat me niet lachen. Als je de bal naar hem speelt. Weet je dat een mogelijke aanval met een aantal seconden vertraagd wordt vanwege zijn beperkte voetballende vermogen. Hij heeft vroeger leuk gevoetbald, maar hij zit in een enorme dip die niet verdwijnt na een leuk potje tegen een uiterst zwak Atalanta Bergramo.

On: Fredy Guarín, zeg jouw zaakwaarnemer eens dat die zijn mond eens spoelt met stront, want aanbiedingen van Chelsea en Real Madrid? De clubs die misschien wel de meeste middenvelders van topkwaliteit hebben? Schei toch uit. Chelsea heeft Matic, Willian, Hazard, Ramires, Oscar en Fábregas voor deze posities. Real Madrid heeft met Isco, Kroos, Modric, James Rodríguez, Illaramendi, Khedira en Lucas Silva al een bomvol middenveld en zij spelen ook nog eens 4-3-3. Bij Chelsea weet ik het niet, dat moet een kenner al dan niet bevestigen, maar zij spelen 4-2-3-1 als ik mij niet vergis.

Dus zaakwaarnemer van Guarín, laat die fles Absinth staan voordat je een interview ingaat, want je kraamt alleen maar onzin uit en zaait ook nog eens onrust binnen het bestuur van Inter.

16 februari 2015 om 12:04

Guarin is geen materiaal voor Real en Chelsea misschien hoogst in de breedte. Maar je moet je zo niet dikmaken elke zaakwaarnemer prijst zijn speler. Ook bij jouw clubje Ajax gebeurd het net als ergens anders

Dit Inter heeft zeker potentieel en ik verwacht dat ze volgend jaar volop gaan meedoen om cl plaatsen indien ze spelers als Icardi en cl kunnen houden. Ook die Gekke Aziaat is nog niet eens zon slechte. Hij koopt ten minste een ploeg om iets op te bouwen. En ik denk dat dit alleen maar goed is voor de seriea.

@ Nerazurri9,

Uiteraard heb je gelijk. Bij Ajax gebeurt inderdaad niet anders. Het grootste voorbeeld daarvan is Richardo Kishna die met Mino Raiola een zaakwaarnemer heeft die continu "dreigt" met een vertrek. Belangrijk is dat je als zaakwaarnemer, naast een klein stukje idealisme ook over een hele belangrijke capaciteit moet beschikken; het realisme. Tuurlijk zegt deze zaakwaarnemer dit om zo andere clubs wakker te schudden, maar ik denk dat geen enkele club gelooft in dit toneelstukje.

Hoeveel spitsen wil Chelsea toch?
Willen ze met 4 centrumspitsen gaan spelen

16 februari 2015 om 16:47

Sinds wanneer is Guarin een spits? Hoger dan de nummer tien zal je hem niet vinden op het veld.

16 februari 2015 om 22:38

Mischien een keer op fifa tegen een team gemoeten die hem in de spits hadden

16 februari 2015 om 16:54

Sinds wanneer is Guarin een spits?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren