Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ja, ik heb Moisander van Ajax overgenomen en nu wil ik hem halen’

Laatste update:

Sampdoria is van zins om Kurt Zouma voor komend seizoen aan te trekken. De club uit Genua, die komend seizoen aan de Europa League deelneemt, versterkte zich in een eerder stadium al met Niklas Moisander van Ajax. Voorzitter Massimo Ferrero is onder de indruk van de fysieke kwaliteiten van Moisander én Zouma, die zijn eerste seizoen bij Chelsea erop heeft zitten.

/

Zouma, twintig jaar, heeft zijn eerste volledige seizoen bij Chelsea achter de rug. De Fransman kwam tot 26 officiële duels voor de Londenaren en wordt gezien als de opvolger van John Terry op de lange termijn. Ferrero wil er echter voor zorgen dat Zouma vanaf komende zomer, en zeer waarschijnlijk op huurbasis, in Genua actief zal zijn.

“Ja, ik heb Moisander van Ajax overgenomen en nu wil ik Zouma halen”, lichtte Ferrero aan diverse Italiaanse media toe. “Het zijn beiden fysieke voetballers en daar houd ik van. Daar hebben we ook behoefte aan.” Sampdoria eindigde afgelopen seizoen als zevende, maar mag alsnog Europa in omdat nummer zes Genoa te laat was met het inleveren van de aanvraag voor komend seizoen.

Chelsea doet er goed aan om Kurt Zouma aan Sampdoria te verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moisander fysiek?? Alles behalve dat.

4 juni 2015 om 22:29

Ja is het je nooit opgevallen dan?!

4 juni 2015 om 23:15

Is meer een voetballende vc dan fysiek

4 juni 2015 om 23:25

Het hangt er maar net vanaf wat je onder fysiek verstaat. Het is niet zo dat Moisander fysiek zwak is, en nooit het laatste fluit signaal haalt als hij wat extra meters maakt. Fysiek is meer dan een body erin gooien in de duels. Hoewel ik je punt snap aangezien Moisander niet de uitstraling heeft die een "fysieke" Pepe/chiellini/"vlaar" heeft.

Hahah, mooi niet. Zouma is de nieuwe Desailly. Chelsea heeft goud in handen met deze toekomstig wereldspeler. Hij kan oo het middenveld en in de verdediging. Daarnaast is het ook een gangmaker, die gekke Kurt.

4 juni 2015 om 22:42

Precies mou is niet gek die laat hem echt niet gaan ookal is het een verhuur

4 juni 2015 om 22:43

Dit zie ik niet gebeuren. Is de enige back up voor in het midden. Heeft dit seizoen al genoeg wedstrijden gespeeld en Cahill bijna uit de basis gespeeld

Is Moisander een fysieke voetballer?

Moisander een fysieke voetballer? Hahahah word al omver gelopen in de eredivisie

4 juni 2015 om 22:31

Ik denk Moisander wel een Morata/Tevez in bedwang kan houden met zijn fysiekheid.

4 juni 2015 om 22:35

Ik denk het niet, Morata en vooral Tévez zijn fysiek veel sterker dan deze Moisander.

4 juni 2015 om 22:39

Vergis je niet in Morata, die gebruikt zijn lichaam heel slim!

4 juni 2015 om 23:17

Haha zoek even fotos van de fysiek van Tevez, dan schrik je dat dat op topniveau voetbal speelt.

4 juni 2015 om 23:48

Toch fijn dat sarcasme nog steeds niet altijd wordt herkend...

5 juni 2015 om 01:45

Echt he alsof iedereen hier een halve sheldon cooper is. Blijkbaar is sarcasme lastig voor velen hier.

Chelsea lijkt zo langzamerhand wel een escortbureau voor mannen ipv .....

5 juni 2015 om 09:51

Reactie van het jaar dit haha wow

Moisander is 1.83, gemiddelde lengte in Italie is 1.76, dus in de ogen van de italianen is hij een beest.

Ik vind van niet. Dit meer omdat hij nu al makkelijk door Chelsea gebruikt kan worden. Met alle respect, maar een keer zul je toch Terry moeten passeren. Als je deze jongen laat wennen aan het Engelse voetbal en gewoon veel speelminuten geeft, zal hij laten zien dat hij al klaar is voor Chelsea. Daarnaast is Sampdoria wel heel ondermaats voor als je ervaring zou willen opdoen.

4 juni 2015 om 22:45

Mocht ie naar Sampdoria gaan krijgt hij wel genoeg werk te doe

Zouma zou echt een geweldige speler zijn voor Sampdoria. Misschien wil Chelsea hem wel een jaar verhuren, al speelt hij daar volgens mij ook wel geregeld. Van Moisander ben ik echter niet overtuigd; voetballend sterk, maar verdedigend vaak ondermaats. En laat dat laatste nou net belangrijk zijn in Italie. En fysiek vind ik hem al helemaal niet.

Wat een raar stukje. Of iemand heeft niet opgelet wie hij kocht en waar zijn toekomstige aankoop speelt of iemand kan lastig vertalen of dit is zwaar overdreven.
Van Chelsea naar Sampdoria? Waarom zou hij dat willen?
Moisander fysiek sterk? Juist zijn zwakke punt als centrumverdediger..

5 juni 2015 om 00:19

Ze hebben het ook over een verhuur..

5 juni 2015 om 19:00

ja.. en? hij speelde in 26 wedstrijden, dan ga je toch niet weg

En Ajax gaat weer lekker verder slapen. Als Ajax Zouma haalt hebben ze ene goede verdediger in huis. En Overmars lacht in zijn vuistje. Kotsmisselijk wordt ik hier van. Wanneer gaat Ajax eens stappen ondernemen en niet komen met spelers als Gudelj maar topkwaliteit. We hebben geld zat. Haal het van de bank en stel spelers op die er meteen staan!!

5 juni 2015 om 01:13

Denk je dat Zouma nu nog voor Ajax gaat kiezen? Er is kans dat ie CL gaat spelen en hij zal vast wel een basisplek krijgen maar die Zouma is zo ongelooflijk getalenteerd, hij is nu al vaste back-up en wie weet speelt hij Cahill er definitief uit, waardoor Chelsea Zouma niet zal weg doen. Ook Sampdoria gaat Zouma niet binnen weten te halen. Ake of Kalas valt te proberen maar Zouma is veel verder en beter.

5 juni 2015 om 09:51

Zouma gaat never nooit weg bij Chelsea. Hij verovert gewoon een basisplaats komend seizoen als hij deze lijn voorzet.

Zouma dus ff mooi niet verhuren he! Die jongen is nu al klaar voor het grote werk en JT zal ook niet alles meer 90 mins lang spelen. Dus gewoon houden en een goed aantal wedstrijden gunnen!

Mooi ook, de nummer 6 te laat met inleveren papieren voor volgend seizoen, net een amateurclub xp

Noemt hij nou echt Moisander een fysieke voetballer ? Hahaha, lijkt me een typisch geval van poep in je ogen. Dat voorspelt niet veel goeds voor Moisander, want dat geeft mij de indruk dat ze hem puur hebben gehaald omdat hij gratis op te halen was en nauwelijks hebben geanalyseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren