Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Italianen melden zich in Arnhem voor 19-jarige jeugdinternational'

Laatste update:
/

Kevin Diks kan mogelijk in Italië aan de slag. De vleugelverdediger van Vitesse staat volgens Voetbal International in de belangstelling van Fiorentina, dat zich al in Arnhem zou hebben gemeld. De club verwacht op korte termijn een officieel bod.

Mochten Vitesse en uiteraard Diks zelf ingaan op de interesse, dan treedt de jongeling in de voetsporen van onder meer Wesley Hoedt (Lazio) en Marten de Roon (Atalanta), die afgelopen zomer ook al naar de Serie A vertrokken. Voor beide spelers is dat geen onverstandige keuze gebleken.

De negentienjarige Diks heeft inmiddels 63 wedstrijden voor Vitesse achter de rug. Ook maakte hij onlangs zijn debuut voor Jong Oranje. Zijn contract in Arnhem loopt nog twee jaar door. De transferwaarde van de tiener, die in oktober twintig wordt, wordt geschat op anderhalf miljoen euro.

Moet Kevin Diks ingaan op de interesse van Fiorentina?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha die laatste zin 'anderhalf miljoen euro'. Als je zo'n dergelijk bod zou krijgen moet je hem natuurlijk altijd houden.

1 juli 2016 om 16:38

Als dat echt de transfersom is die Vitesse wil zien, moeten Ajax, Feyenoord en PSV snel toeslaan. Dat is peanuts voor zo'n groot talent.

1 juli 2016 om 16:46

Tete...

1 juli 2016 om 16:52

In Rotterdam zouden we hem wel kunnen gebruiken.

1 juli 2016 om 16:55

Gaat meer om het idee. Zo'n speler voor 1,5 miljoen is een koopje.

1 juli 2016 om 16:58

Wat tete? Ga je nog wat nuttigs zeggen?
On: Vitesse moet onder de 5 niks accepteren. Gewoon houden en zie hem over 2 jaar een grote transfer maken.

1 juli 2016 om 16:59

Waarde is wat anders dan vraagprijs. Vitesse hoeft niet meer perse te verkopen dus het zou mij verbazen als ze hem voor dat bedrag laten gaan

1 juli 2016 om 17:02

Ik denk dat Voetbalzone zijn marktwaarde zelf gegokt heeft of dergelijke. Want als je voor Ibarra, die eigenlijk helemaal niets toevoegt, nog 1,8 miljoen kan vangen, dan vraag je voor Diks natuurlijk veel meer. Nederlandse jongen, eigen jeugdspeler, doorlopend contract, speler van jong-Oranje en mogelijk ooit Oranje-materiaal. Die moet nog gewoon een jaar hier blijven.

Ik zou het jammer vinden als hij gaat. Goede verdediger die dit seizoen even een mindere periode heeft gekend onder Maas.

Het is wel één van de jongens die Vitesse Arnhems maken voor mij!

Voor enkele NL talenten is de Serie A verstandig gebleken, Kishna, De Vrij, De Roon, Hoedt, deden het allen redelijk tot zeer goed, dus is het begrijpelijk dat meer jonge Nederlanders de Serie A als een optie gaan bekijken.

1 juli 2016 om 16:34

Nou kishna heeft geen basisplaats veroverd en hoedt heeft geluk dat de vrij blesseerd is en dat mauricio een kaarten pakken is.

1 juli 2016 om 17:02

Batman

Kishna geniet veel vertrouwen in Italië, hij word klaargestoomd om sterker te worden, en minder blessuregevoelig, als hij zijn kopje erbij houd komt ie er wel. Hoedt heeft geluk ja, maar dat heb je altijd wel nodig, Hoedt heeft zijn gelukkige kans echter helemaal gepakt, moest het slecht geweest zijn had hij, ondanks blessure(s) echt geen 34 wedstrijden gespeeld voor Lazio, een subtopper in een goede competitie.

1 juli 2016 om 17:18

Ik ben ook trots dat kishna en hoedt dat ze kansen krijgen. Ik hoop dat ze doorbreken bij Italië. Ik heb een vraag: wie gaat de coach worden van lazio en welke spelers gaat ze ook halen om in de top kunnen komen?

1 juli 2016 om 21:03

Kishna en z'n koppie erbij houden.. Haha.
Die jongen heeft 0,0 zelfreflectie en 0,0 geduld. Als hij dit jaar niet meer serieuze kansen gaat krijgen zal die wel weer gaan mekkeren.

1 juli 2016 om 21:27

Jordy

Ook mentaal word je in Italië gevormd, itt tot NL.

1 juli 2016 om 21:27

Jordy

Ook mentaal word je in Italië gevormd, itt tot NL.

2 juli 2016 om 00:53

Niet raar als zijn concurrent Felipe Anderson is

2 juli 2016 om 02:50

Je word overal mentaal getraind. Mentaal is daarnaast ook gewoon een onderdeel van groeiproces in je leven, net als ervaring.

De 1 is beter bestand/heeft meer mentale ''potentie'' dan de ander. Ik schat Kishna helaas niet zo hoog in qua mentaliteit.

Het zal mij dan ook niks verbazen dat als hij geen serieuze kans krijgt dit seizoen, hij gaat mokken. En wanneer hij zijn kans niet grijpt en weer wissel wordt, ook gaat mokken. Ik weet niet hoeveel hij verdient bij lazio itt ajax destijds, dit zou misschien nog een beetje deze jongen in bedwang kunnen houden.

1 juli 2016 om 16:35

Nee het is dan juist begrijpelijk dat Italiaanse clubs meer naar Nederlandse talenten kijken. Het was niet voor niets dat Atalanta naar de eredivisie keek na het succes met de Roon. Het scheelde dan ook niet veel of Tannane had daar ook gespeeld als opvolger voor Moralez en daarnaast hadden ze ook geinformeerd bij Larsson van Heerenveen.

2 juli 2016 om 00:52

Ja en Hoedt heeft al bewezen dat zo'n stap goed kan uitpakken. Wellicht kan hij fysiek sterker worden in Italie. Diks is samen met Karsdorp en Tete het grootste talent op de back.

Voor vitesse een aderlating want Leerdam heeft buiten 1 seizoen mijn nooit weten te bekoren en Leliveld is altijd afwachten

1 juli 2016 om 16:36

Klopt helemaal, maar toch.. Diks zit nu goed op zijn plek en een of twee jaar Vitesse zou hem waarschijnlijk goed doen.

1 juli 2016 om 18:45

Naar mijn mening past diks niet in het systeem van fiorentina

Lijkt mij nog vrij vroeg voor Diks om nu al te gaan. Aan de andere kant was Wesley Hoedt ook niet eens zo oud toen hij vertrok, en die heeft best wel een verstandige keuze gemaakt.

Hahahah anderhalf miljoen euro.. Doe dat keer 5 en we gaan praten. Zonder dollen: die gaan we dus nog niet verkopen.

1 juli 2016 om 17:53

1.5 miljoen is de prijs die we hebben bepaald op transfermarkt. Een update volgt nog!

Groot talent. Ik zou het jammer vinden als hij vertrok uit de Eredivisie. Ondanks zijn jonge leeftijd lijkt hij nu al een stabiele back te zijn. Weer een mooi jeugdproduct van Vitesse. Als hij dan toch vertrekt, haalt Vitesse er hopelijk het maximale uit. Een miljoentje of 6?

1 juli 2016 om 16:46

of 1.5?

1 juli 2016 om 16:56

Dat lijkt mij niet de vraagprijs van Vitesse.

1 juli 2016 om 17:06

Het mooie is eigenlijk dat er alweer een nieuwe jeugdspeler klaarstaat die niet veel minder is. Hij is al doorgeschoven naar de selectie, en verwacht dat hij best wat minuten gaat maken. Lelieveld(gaat als hij bij de definitieve selectie zit,naar het EK in Duitsland over een paar weken) de andere optie is natuurlijk Leerdam. Voor 1,5 miljoen gaat hij natuurlijk niet weg, dat weet ik zeker.

Is te vroeg denk ik. Als back naast kashia spelen is denk ik een erg fijne en veilige plek om het vak te leren. Enige pluspunt js dat er dan wel meteen weer een plek voor leerdam in de basis vrijkomt, dus dan zou dat probleem gelijk worden opgelost.

1 juli 2016 om 16:39

Leerdam kan ook goed uit de voeten op het middenveld. Als controleur vond ik hem daar altijd op zijn best.

1 juli 2016 om 16:44

Ja maar hij gaat nakamba niet uit de basis spelen. En zijn beste tijd bij Vitesse was als LB, toen hij zo bizar veel scoorde

1 juli 2016 om 16:45

Correctie: RB natuurlijk

Diks is voor zijn leeftijd een enorm groot talent, dus ik denk niet dar Fiorentina hem zal halen voor de bank, als ze slim zijn laten ze hem spelen en verkopen ze hem binnen 2 a 3 voor zoveel miljoenen, bovendien heeft Fiorentina nog een rechtsback nodig voor volgend seizoen, dus ja als ik Diks was had ik het wel geweten.

1,5 miljoen word zeker geschat door VZ...... Kan me niet voorstellen dat hij zo weinig waard is

1 juli 2016 om 17:08

Nee tuurlijk niet, speelt al 2 jaar zeer constant Co adriaanse vond hem zelfs een potentiele kandidaat voor het Nederlands elftal. Na Tete en Karsdorp een enorm groot talent. Denk eerder aan minimaal 4 miljoen.

Beetje pijnlijk is het wel natuurlijk. Maar ergens ben ik er wel blij mee dat er jonge verdedigende talenten richting italie gaan. Ik ben geen grote fan van het Italiaanse voetbal, maar ik wanneer je naar Italiaanse verdigers kijkt zijn het toch erg sterke maar vooral geslepen kerels. Juist punten waar we in nederland ontzettend te kort schieten.

Zou het jammer vinden als hij voor dit bedrag zou vertrekken. Een talentvolle back maar nog niet volwaardig voor het grote werk denk ik.dus nog even een seizoen Vitesse zou beter voor hem zijn

Op zich is dit op te vangen met de in opkomst zijnde Lelieveld en de weer in genafde aangenomen Leerdam en zelfs yeini kan rechtsback spelen, maar als het bod maar anderhalf miljoen is blijft hij maar lekker in Arnhem.

2 juli 2016 om 00:54

Leerdam is overhypte en ik vind Yeini beter tot zijn recht komen als stofzuiger op het middenveld

Niet doen man, is nog niet doorgerijpt bij Vitesse. Je leert zoveel niet bij op die leeftijd bij Fiorentina. En zodra Arias, Tete of Karsdorp weg is gaat hij naar een Nederlandse topclub.

zoals verwacht is de deal rond, Diks gaat voor 2,8 naar Fiorentina.

1 juli 2016 om 19:54

Bron?

Zijn broer is trouwens op proef in Slowakije bij Trencin.

Groot talent.

Ik heb het hier al eens vaker geventileerd: de toekomst van Oranje ziet er goed uit.
Alleen in de aanval is het wat magertjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren