Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Italiaanse krant weet welke vraagprijs Feyenoord voor Gimenez hanteert’

Laatste update:

Feyenoord hanteert een vraagprijs van vijftig miljoen euro voor Santiago Gimenez, zo schrijft La Repubblica. Volgens de Italiaanse krant heeft de spits van Feyenoord het geïnteresseerde Internazionale met zijn doelpunten ‘betoverd’. La Gazzetta dello Sport kopte maandag al dat i Nerazzurri dromen van de winterse komst van Gimenez.

Inter is volgens La Repubblica niet de enige club die Gimenez op de korrel heeft. Ook Real Madrid, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund houden de verrichtingen van de spits van Feyenoord naar verluidt nauwlettend in de gaten.

De clubleiding van Inter zou zeer gecharmeerd zijn van Gimenez. Zo wordt er geschreven dat sportief directeur Piero Ausilio de Mexicaanse doelpuntenmachine al langere tijd in de gaten houdt.

Inter weet dat het voor de komst van Gimenez moet afrekenen met flinke concurrentie. Bovendien kan het zomaar zijn dat het prijskaartje om de nek van de spits gedurende het seizoen alleen maar duurder wordt. De Italiaanse topclub zou de afgelopen weken meerdere keren contact hebben gehad met het management van Gimenez.

La Gazzetta dello Sport verwachtte eerder ook al dat de Rotterdammers hoog in de boom gaan zitten wat betreft de vraagprijs voor de Mexicaan. Niet zo gek ook, daar Gimenez na negen officiële duels op twaalf competitiedoelpunten en twee assists staat en nog tot medio 2027 vastligt in De Kuip.

De twintigvoudig international van Mexico was ook afgelopen weekend op bezoek bij PEC Zwolle (0-2) weer goed voor twee doelpunten en heeft nu al bijna net zoveel gescoord als in het hele vorige seizoen (toen vijftien goals in de Eredivisie). Na afloop van het duel in Zwolle ging Gimenez in op zijn toekomst in De Kuip. “Ik heb een contract bij Feyenoord. Ik wil gewoon beter worden en geef alles voor het team.”

“Mijn toekomst ligt niet in mijn handen. Laten we kijken of Feyenoord mij kan behouden. Ik leg altijd alles in de handen van God. Hij zal voor mij beslissen.” Ook Arne Slot kon niet garanderen dat zijn spits in de winter bij Feyenoord blijft. “Er zijn weinig Nederlandse clubs die hun spelers koste wat het kost kunnen behouden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk doet God er nog een miljoentje of 20 bij. Santi is fantastisch voor ons. En aan het einde van het seizoen, met een halve finale CL op zak, mag hij best voor een héél mooi bedrag weg

12 oktober 2023 om 08:40



Blasphemy

12 oktober 2023 om 08:50

Daar is ook een mooi Nederlands woord voor: godslastering. Maar inderdaad, minder dan 70 is eigenlijk godslastering.

12 oktober 2023 om 09:41

Of het Nederlandse woord blasfemie.

12 oktober 2023 om 09:56

Nu 50M. Met een goed seizoen achter de rug misschien richting de 60/70M. En dan met meerdere geïnteresseerden gaan ze tegen elkaar opbieden richting de 70/80M

12 oktober 2023 om 10:22

Ik hoop dat ze hun poot stijf houden deze zomer, Santi zelf ook het seizoen wil afmaken en dan van de zomer voor een mooi bedrag weg mag.

@feye 88.....wordt gewoon CL winst hoor. Feyenoord is en blijft de eerste en laatste club met een Europeese hoofdprijs



12 oktober 2023 om 08:56

Halve finale? Eerst de groepsfase maar eens doorkomen. Ik was al verbaasd dat het Ajax van 2019 zo ver kwam en sorry dat team was wel een stuk beter dan het huidige Feyenoord.

12 oktober 2023 om 09:03

Dat team verloor met 6-2 van een minder Feyenoord dan nu. Dat wel.

Maar goed, ik keek laatst nog eens zo’n compilatie terug. Ongelooflijk wat een team dat was…

12 oktober 2023 om 09:06

jemig, neem reacties hier anders nog serieuzer....

ON: 50 miljoen zou een realistisch en zeer mooi bedrag zijn. Wat ik denk dat naast de bedragen ook heel belangrijk gaat worden: hoe gaan spelers het doen die van Feyenoord afkomen? Afgelopen jaren is leuk verkocht met Senesi, Sinisterra en Kokcu. Nu moeten er alleen nog een aantal spelers komen die richting de Echte top gaan. Zoals Ajax en PSV dat hebben met pak m beet Gakpo, de Jong en de Ligt

12 oktober 2023 om 09:08

Halve finale is nog conservatief. Het staat eigenlijk al vast dat we de finale gaan halen. Maar ik wilde bescheiden zijn. Wat heeft City of Real Madrid bijvoorbeeld nou dat beter is dan wij? Vrijwel niks. We zijn niet voor niets de nummer 4 in de Eredivisie.

Moet ik het er nog dikker bovenop leggen of snap je inmiddels al dat ik een grapje maakte?

12 oktober 2023 om 09:08

Het is een vraagprijs vanuit Italie wat ze denken.

Zelf ben ik juist benieuwd hoe hij het gaat doen in de CL. Eredivisie geloof ik het wel, net als Pavlidis en de Jong etc kan hij het gewoon meer dan goed aan. Maakt hij het verschil ook straks in CL, dan gaat die 50 heus wel omhoog.

Het zijn nu ook andere tijden dan bijvoorbeeld 2 á 3 jaar geleden. Bepaalde clubs kunnen veel meer spenderen (zeker uit engeland, waar hij juist NIET naar toe moet). En ik weet niet of juist Italie de juiste stap is en of Inter ook wel zoveel kan ophoesten.

12 oktober 2023 om 09:37

Maar interesseert het je als Feyenoorder waar hij heen gaat? Het maakt mij geen klap uit waar spelers van Ajax heen gaan als het maar voordelen hoog bedrag is.

12 oktober 2023 om 10:45

Interesseert mij wel ja. Zie hem (en andere Feyenoorders en/of Nederlandse talenten) ook graag slagen in het buitenland.

Engeland is financieel gezien voor de cluib en wrs speler wel het meest interessant. Bijna iedere speler wil daar ook naartoe....maar je moet er ook passen. Bijv. een Ziyech of een v/d Beek, hadden toch veel beter naar Spanje of Duitsland ofzo kunnen gaan? Denk dat ze daar veel meer verschil konden maken. Zonde dat je je blind staart op een League waar je als voetballer helemaal niet echt past.

12 oktober 2023 om 11:06

Ze mogen hem gelijk weg doen voor 50 miljoenen, Ueda is minimaal net zo goed.

13 oktober 2023 om 13:51

Ik ben dan wel benieuwd op basis waarvan je Ueda niet alleen net zo goed vindt, maar zelfs "minimaal" net zo goed. Ik zie dat persoonlijk nog totaal niet. Uiteraard moet hij nog even wennen aan de nieuwe omgeving en is starten uit tegen Atletico niet de makkelijkste opgaven, maar hij valt me stiekem wat tegen.

12 oktober 2023 om 09:50

Als hij echt presteert in serieuze CL wedstrijden, zit er waarschijnlijk best een club bij met een spitsenprobleem, die bereid is diep in de buidel te tasten. Alleen heeft Gimenez zich nog niet echt bewezen tegen echte topverdedigers, dus de komende maanden zullen bepalend zijn.

12 oktober 2023 om 12:33

Elke CL wedstrijd is serieus.

13 oktober 2023 om 11:16

Ja, snap dat je dat zegt... Het is mooi dat hij ze nu eindelijk kan gaan spelen.

12 oktober 2023 om 11:03

Daar zal Gimenez toch echt zelf debet aan zijn.
Per goal in de CL komt er sws 5 miljoen bij. Als je dan nog een ronde verder lomt of idd tot de halve finale CL. Kan het zomaar een 80-90 miljoen worden.

Tot zover is 50 in mijn ogen redelijk. Heeft het goed gedaan in de EL, maar tegen Roma kwam die tekort met een rode kaart als gevolg.

In de eredivisie doet ie t goed uiteraard, mrjaa dat deden Afonso Alves, Finbogasson en Vleminkx ook met alle respect haha.

Maar het zou vooral het beste zijn, als hij niet in de winter zou vertrekken.

12 oktober 2023 om 12:23

Vind het altijd wel grappig dat je bij elke goal 5m erbij telt. Alsof je een soort Fantasy Foorball speelt en wekelijks punten kan krijgen. -20m voor de rode kaart, +5m per goal, +10 voor een hattrick. Vergeet hem niet aanvoerder te maken, want dan tellen de punten dubbel!

80-90m is niet realistisch. Voor 15-20m kunnen ze ook Pavlidis oppikken. Voorlopig moet Gimenez zijn debuut in de CL nog maken.

12 oktober 2023 om 12:56

Heel eerlijk, dat laatste stukje spreekt niet heel veel zekerheid uit of hij blijft.. Het klinkt alsof Slot er al rekening mee houdt. Los van dat mocht die gaan.. die jongen is gewoon 70 miljoen waard!

12 oktober 2023 om 20:12

Wat heeft GOD met het bedrag te maken joh?

Lijkt me een beetje weinig. Gimenez is voor Feyenoord van enorm belang voor het meedoen aan het kampioenschap en eventueel ook het nog verder komen in Europa. Dan moet je je vraagprijs wel op een miljoen a 70 leggen en niet voor minder dan 60 laten gaan in de winterstop.

12 oktober 2023 om 08:25

Inke,

Ik ben het wel met je eens. Alleen tja we kennen allemaal wel beetje dat Feyenoord spelers minder waard zijn of althans minder voor betaald wordt.
Laat Gimenez zijn ding maar doen en de vraagprijs op 50 mil zetten dan wordt er vanzelf bij opbod gehandeld. 50 is voor ons zeker immens bedrag maar hopen op meer zeker.
We moeten langzaam omhoog met onze spelers.

12 oktober 2023 om 08:35

Als hij er 5 maakt in de champions league gewoon 100 miljoen vragen. Er zijn n iet zoveel goede spitsen en veel clubs zijn op zoek.

12 oktober 2023 om 08:41

100 miljoen voor 5 CL goals.. ben je wel goed bij je hoofd. 5 goals in de CL is niet een bijzondere statistiek. Een speler als Haller haalde het dubbele aantal in de eerste ronde alleen 😯

12 oktober 2023 om 08:48

En die was ouder en al mislukt bij West Ham. Kijk een rond en vraag jezelf af hoeveel scorende spitsen zijn er nu eigenlijk. Heel weinig en daarom zullen veel gorte clubs geinteresseerd zijn. En hij hoeft niet weg.

12 oktober 2023 om 08:52

Vergelijk hem dan anders met Anthony. ‘De markt’ bestaat allang niet meer. Het is allemaal gebaseerd op ‘wat de gek ervoor geeft’ tegenwoordig. Zeker als een club in de winterstop komt is er vaak paniek en noodzaak om te kopen. Dan kun je vragen wat je wilt.

12 oktober 2023 om 08:59

Haller was ook geen talent meer en al mislukt in de Premier League. Kijk je bijvoorbeeld naar Mudryk, dan zie je dat een paar goede CL-potjes de vraagprijs al snel richting de 100 miljoen laat gaan. Santi lijkt mij nog een groter talent dan Mudryk.

12 oktober 2023 om 09:07

@bliek Daar moet Feyenoord echt vanaf, dat spelers voor te lage bedragen vertrekken. Maar als hij het goed doet in de CL komen er echt wel een paar miljoen bij. 60 / 70 miljoen exclusief bonussen. Dat is echt wel haalbaar voor deze speler.

12 oktober 2023 om 09:40

@bliek waarom moet je langzaam omhoog met spelers? Of lees ik het te letterlijk en bedoel gewoon dat je er meer geld voor moet vragen.

Langzaam omhoog (als je dat echt zo bedoelde) is natuurlijk onzin. Gewoon maximale uit elke speler halen.

12 oktober 2023 om 15:17

Danny \

de bedragen moeten omhoog an we moeten hoog inzetten.
maar we moeten straks ook gewoon verkopen.
Je moet zo hoog gaan dat de gek ervoor wil betalen.
Maar ik denk niet dat we binnen nu en een jaar op 70 mil itten

12 oktober 2023 om 10:01

Een jaar geleden konden we niet hoger dan 30 miljoen, want 'waar haalden we het lef vandaan'? Nu is het opeens te weinig en kan Feyenoord nog hoger zitten. Wat een gekke wereld is het toch.... Ik zou, ongeacht het bedrag, balen dat Gimenez bij Feyenoord vertrekt. Die jongen heeft iets, ik kan het niet onder woorden brengen, wat hem heel speciaal maakt.

50 miljoen is een koopje in de huidige markt. Als hij uitkomt op 30-40 goals in Eredivisie en in Europa en bij Mexico schiet hij er nog een paar in, dan vraag maar rustig 80. Zeker aan een Engelse club.

12 oktober 2023 om 08:38

Ik denk dat de prijs uiteindelijk vooral afhangt van hoe hij het in Europa doet dit seizoen. Als Feyenoord er in de 8ste finales CL kansloos uitvliegt tegen een City, dan ga je niet meer dan 40/50 miljoen voor hem krijgen.

Als Feyenoord daarentegen de halve finale weet te halen en hij is dé grote ster, dan kan je er prima een miljoen of 80 van maken!

Duimen voor Feyenoord in Europa dus 🙏

12 oktober 2023 om 08:52

Welk team vliegt er niet kansloos uit tegen City ?

12 oktober 2023 om 08:54

Jij leeft in een waanwereld? Het gaat hier over een transfer in de winterse transferperiode, en jij laat de prijs afhangen van wedstrijden die na deze winterse transferperiode gespeeld worden?! Lijkt me totaal irrelevant.. Daarnaast is het nog maar zeer de vraag of Feyenoord de achtste finales haalt, en is het natuurlijk totaal onwaarschijnlijk dat Feyenoord de halve finales haalt. En last but not least kunnen spitsen, in tegenstelling tot andere spelers, meer hun eigen transferwaarde bepalen. Legt Gimenez er in de komende 4 CL-duels een paar in, dan zal de interesse aanwakkeren en kan Feyenoord deze winter wellicht 60 miljoen vangen. Laat hij in de komende 4 CL-duels echter weinig zien, dan zal het beeld over Gimenez ontstaan dat het een leuke spits voor de Eredivisie is, maar dat hij tekort komen voor de Europese top. Gevolg, transferwaarde die daalt..

12 oktober 2023 om 09:06

@NJfromVOL; Bayern en Real ;-). Nee snap je punt inderdaad, tegen City is het voor de Europese elite al 50/50 laat staan voor clubs daar onder. Dan zou je een héél goede dag moeten hebben, en City een héle matige dag.

12 oktober 2023 om 11:19

Nou en dan moeten ze Haaland ook maar huisarrest geven om nog niet te spreken over Foden.

12 oktober 2023 om 22:27

De kans dat we doorgaan is nog steeds klein, maar als Gimenez in de overige 4 poule wedstrijden 2 of 3 maakt, krikt dat zijn waarde wel op. Daar heb je geen 8ste finale voor nodig (wat ook helemaal niet realistisch is)

13 oktober 2023 om 13:53

Ik vond Real vorig seizoen eerlijk gezegd maar heel weinig aanspraak maken op doorgaan tegen City. Al was dat het jaar ervoor natuurlijk ook zo en gingen ze alsnog door maar goed.

Hji gaat sws niet weg in de winter... Eind van het seizoen de balans opmaken, hopelijk tegen de 30 goals in de ED en paar goeie wedstrijden in de CL afgeleverd. Dan kan hij wel 50 miljoen opleveren en dat is een heel mooi bedrag voor Feyenoord! Alles hoger is alleen maar bonus.
Zo zullen er nog meer spelers wellicht dik verkocht kunnen worden (wieffer/ivanusec/hancko/hartman...)
Zie nu al op tegen de zomer haha. Slot kan dan ook best wel weg gaan en dan wordt het een hele opgave om een nieuw elftal + coach samen te stellen!

12 oktober 2023 om 08:42

Hoe kun jij met zekerheid zeggen dat hij niet weg gaat in de winter, terwijl Gimenez en Slot dat niet kunnen zeggen? Als er een grote club komt met een grote zak geld, dan kunnen Feyenoord en Gimenez misschien wel niet weigeren.

12 oktober 2023 om 08:49

Durf ik wel wat centjes op te verwedden...

12 oktober 2023 om 08:58

Denk dat alles af gaat hangen van hoe we er in de winterstop voor staan. Als je overwintert in de CL en nog meedoen om het kampioenschap zullen zowel club als speler er anders instaan dan wanneer je uit Europa ligt en al 10 punten achter staat in de competitie.

12 oktober 2023 om 10:55

Lijkt me ook sterk dat hij in de winter weggaat. Denk dat Feyenoord hem er graag bijhoudt en als spits lijkt het me ook dat je wanneer je goed in vorm bent en mooie statistieken neerzet, je dan graag het seizoen afmaakt. Staat toch mooi op je cv. Gimenez lijkt me ook wel iemand die aan zelfvertrouwen geen gebrek heeft en dus ook niet bang is dat zo’n mogelijkheid niet meer voorbij komt.

Nette prijs, echter wel afhankelijk wat hij nog in de resterende wedstrijden CL zal doen. Zo zonde dat hij de eerste twee wedstrijden heeft gemist.

En uiteraard aan welke clubs er komen. "Gekke" clubs zoals Chelsea of PSG zullen zelfs nog meer kunnen leggen of Slot moet ergens tekenen en een Ten Hag - Anthony doen.

Dat is ook wel het minimum ja. Alles daaronder zou teleurstellend zijn

Gaan ze in Italië nu al de prijzen drukken... Winterse komst van Santi is pas mogelijk bij 80 miljoen. Einde van het seizoen moet je hem voor een mooi bedrag wel een transfer gunnen.

12 oktober 2023 om 15:33

Lul niet. Niets met gunnen te maken. Het is een bedrijf he. Gunnen hebben we al te vaak gedaan en daar moeten we eens van af!!

12 oktober 2023 om 22:30

Ik zou kijken hoe je er voor staat in de winterstop.. maak je kans om bij de eerste 2 te eindigen in de ED (dus winst tegen Twente, Az en Psv) zou ik Santi behouden.. Sta je er minder voor zou ik hem voor 50 verkopen. De kans dat je de CL inkomsten misloopt is dan ook groot (bij de eerste 2 eindigen)

Roep het al een tijd, hij gaat niet weg voor de absolute hoofdprijs. Maar met 50m moeten we potverdikke uitermate blij zijn man, in twee jaar tijd de inleg vertienvoudigd. Ome Dennis kennende komt er ook nog een leuk doorverkooppercentage bij.

Blijf persoonlijk hopen op Real Madrid.

12 oktober 2023 om 08:53

Waarom roep je dat?

12 oktober 2023 om 09:04

Onderbuikgevoel na de interviews met Dennis te Kloese mbt Gimenez en hoe andere transfers zijn gestructureerd.

Daarnaast heb ik deze discussie al eens gehad met jou en toen kwamen we er ook niet uit. Mijn suggestie is dan ook dat wij het hierbij laten en elkaar een fijne dag toewensen.

Fijne dag!

12 oktober 2023 om 08:57

Waarom moeten we uitermate blij zijn met 50 miljoen? Ik ga er vanuit dat hij in de zomer weggaat, dan heeft die 30+ goals gemaakt in de eredivisie en hopelijk wat goals in Europa, dan mag je echt wel minimaal 60 miljoen vragen.

12 oktober 2023 om 09:00

Waarom 60 en geen 50? Waar baseer je dat op?

12 oktober 2023 om 09:08

Kijk naar alle factoren. Gimenez is jong, heeft nog een lang contract, scoort straks 30 goals in de eredivisie, zal nog een paar keer scoren in de CL, international van Mexico etc etc.

Voor aanvallers en vooral spitsen worden altijd de hoofdprijs gevraagd. Dan is 50 miljoen echt te weinig. 60 miljoen vind ik dan het minimale. Als bijv. Chelsea zich mengt dan kun je prima nog meer vragen.

12 oktober 2023 om 09:29

Eens met je laatste opmerking, dat is ook een kanttekening die ik plaats: mocht Chelsea langskomen en die doen zonder moeilijk te doen een bod van 80m.. maar een Inter zit krap bij kas.

Als een Santi dan echt wil gaat Te Kloese niet de relatie met hem en zijn familie op het spel zetten. Als je de relatie met hem en zijn familie goed kunt houden heb je de komende 20 jaar de beste ambassadeurs die jij je maar kan wensen voor Feyenoord in Mexico. Dat weet Te Kloese en daarom verwacht ik persoonlijk niet dat indien Inter aanklopt met 50m en Santi wil echt weg hij hem een strobreed in de weg gaat leggen.

Ik verwacht dan wel het bekende doorverkooppercentage uiteraard hehe.

Enfin, aan het einde van de dag speculeren we allemaal maar wat. Ik had ook niet verwacht dat Kokcu weg ging voor 30m of Timber voor 45m - of dat we Ivanusec konden kopen voor 7.8m. 😂

12 oktober 2023 om 09:39

Tja Santi en zijn familie snappen ook wel dat Feyenoord het onderste uit de kan moet halen. Het is nu inderdaad nog veel te vroeg om er over te speculeren. Niemand weet hoe het seizoen zal lopen, uiteraard afhankelijk van of hij in de winter of zomer vertrekt.

12 oktober 2023 om 10:28

Ze zullen het wellicht snappen maar niet in dank afnemen. De familie zal dan ook minder gretig zijn om als ambassadeurs op te treden wanneer je ze nodig hebt.

Onderhoud de relatie goed en ze springen op ieder telefoontje of bezoeken zelfs families van spelers voor je. Bovendien zijn andere talenten en hun families ook niet dom en zien zij ook hoe Feyenoord zich opstelt bij interesse. De familie Gimenez aan je zijde hebben in Mexico is praktisch vals spelen.

Wat jij nu projecteert hier is de typische Westerse mindset van munt over mens. Dat is niet hoe je netwerkt dan wel vrienden maakt bij Latin families.

12 oktober 2023 om 10:46

Oftewel Feyenoord moet akkoord gaan met een laag bod zodat ze de vriendjes behouden?

Als Feyenoord 60 miljoen vraagt dan is dat natuurlijk niet moeilijk. Het is niet alsof ze 100 miljoen vragen. Als ze dat niet begrijpen dan hebben ze simpelweg pech. De vraagprijzen laten beoordelen door de speler en zijn familie zou ontzettend zwak zijn.

12 oktober 2023 om 10:59

Dat is een manier om mijn antwoord te interpreteren maar niet de juiste manier.

Ik zeg dat er een balans moet zijn tussen wat het beste is voor de speler en wat het beste is voor de club, dit heeft Te Kloese ook al meermaals aangegeven.

Als Feyenoord de transfer frustreert die Santi graag wil omdat ze het onderste uit de kan willen halen zou dat uiterst dom zijn. Ik denk niet dat Feyenoord dit doet vanwege bovenstaande, dát is wat ik zeg. Dat is niet de familie de prijs laten bepalen, dat is met elkaar tot een gulden middenweg komen zodat iedereens belangen evenredig gewaarborgd zijn. Maar in dat geval zal dus ook van Feyenoord’s kant water bij de wijn moeten komen ipv die ‘poot stijf houden’ en ‘onderste uit de kan’ kretologie aanhouden.

En wie weet komt een Real echt langs met een bod van 60m, dan is het in één klap klaar. Daar hoop ik persoonlijk nog steeds op.

12 oktober 2023 om 11:07

Je moet nooit de belangen van je club af laten hangen van een familie van een speler. Dat zou zeer ongebruikelijk zijn en dan kan elke speler wel een middenweg willen. Je moet keihard willen onderhandelen om is grote bedragen te ontvangen. Ajax kon ook akkoord gaan met 60 of 70 miljoen voor Antony om hem tegemoet te komen, maar dat deden ze niet en dan vang je opeens 100 miljoen. De tijd van koopjes moet is voorbij zijn.

We hadden Geertruida ook tegemoet kunnen komen door akkoord te gaan met 30 miljoen, is dat dan wat je wilt? Als je altijd de beste spelers en talenten verkoopt voor lage bedragen kom je nooit een stap verder.

12 oktober 2023 om 11:35

Door die twee voorbeelden aan te halen laat je zien precies helemaal niks te hebben begrepen van wat ik nou eigenlijk zeg.

We gaan het meemaken. Laten we hopen dat ik ongelijk krijg.

12 oktober 2023 om 11:42

Ik snap het heus wel, ik ben het er alleen mee oneens.

12 oktober 2023 om 12:35

@arsenal890 - Hij moet zijn debuut in de CL nog maken, maar gaat er zeker een paar inschieten zeg je. International bij Mexico, ja, echter veelal invaller. De Gold Cup is natuurlijk geen maatstaf, daar speel je tegen de Panama's van de wereld. Misschien bagatelliseer ik het nu een beetje, maar de genoemde bedragen zijn niet echt realistisch.

Verder denk ik dat Zanazanyan gelijk heeft. Er was interesse in Gimenez, aar hij verlengde zijn al langlopende contract voor ongetwijfeld wat extra centjes. Iets zegt mij ook dat Feyenoord zich coulant op zal stellen. Zo creëer je ook een beeld van de club dat

Denk je aan Spurs dan denk je aan die kwal van een Levy die zijn spelers gevangen houdt. Als je dan denkt aan Te Kloese, dan denk je toch aan de coulance bij de transfer van Kokcu.

En in Nederland zijn de clubs een tussenstation en geen eindstation. We moeten het hebben van jonge spelers halen voor weinig en voor aardig geld verkopen. Als je je dan coulant opstelt, stijgt de aanzien. Uiteraard moet je je niet laten naaien.

12 oktober 2023 om 12:47



Ik ben er van overtuigd dat hij goals gaat maken tegen Lazio, Celtic en Atletico. Dat lijkt mij geen gekke voorspelling? Hij schoot zijn land naar een prijs, dat is wat er gezien wordt. Denk je dat er alleen maar gekeken wordt naar tegenstanders?

De vergelijking met Spurs is heel scheef natuurlijk, Feyenoord is een duidelijk tussenstation, maar dat wil niet zeggen dat je gewoon hoofdprijzen mag vragen. Zolang het nog reã«el blijft. Kokcu voor 25-30 miljoen is daar een leuk voorbeeld van. Die verkocht je voor veel te weinig.

12 oktober 2023 om 13:41

Een prijs, een prijs. Zijn hattrick tegen Ajax, dat gaat de wereld over. Niet de winst van de Gold Cup.

Kokcu is een voorbeeld voor velen. Uit de jeugd, opwerken, aanvoerder en voor een mooi bedrag weg. Geen gijzeling, niet het onderste uit de kan. Ajax idem met Timber, met Arsenal als droomclub.

Ook in Mexico, waar Feyenoord aan populariteit wint, zien ze ook de stap. Zoals gezegd, je moet je niet met een fooi af laten schepen. 50m is zeer goed zaken gedaan, maar wellicht komt er een "gek" zoals Chelsea langs en is het nog keer kassa.

12 oktober 2023 om 13:58

Het slechtste Ajax in de historie is opeens wel wat waard? 45 miljoen voor Timber na zo'n slecht jaar is zeker wel het onderste uit de kan. 25 Miljoen voor Kokcu na zo'n geweldig jaar is belabberd zaken doen.

50 miljoen vind ik echt niet genoeg. Zo ga je als Feyenoord zijnde nooit stappen maken.

12 oktober 2023 om 22:33

Daarvoor zou hij in elke CL wedstrijd een goal moeten maken, wil zijn waarde naar de 60 miljoen gaan..

Dit is echt zo'n geweldige jongen! Hij maakt het publiek helemaal gek in de Kuip. Hij is sympathiek en geeft altijd 100% voor het team. Waar hij ook naartoe gaat, iedere club en supporter zal hem op handen dragen. Maar voor nu Santi: schiet nog een paar records aan flarden voor onze club.

Heerlijk toch?? Van 6 miljoen naar 50 miljoen in misschien wel 2 seizoenen tijd!! En Feyenoord heeft altijd wel goede spitsen gehad dus ik geloof wel dat hij vervangbaar is. Het grote verschil met de andere jaren is dat dit elftal een trainer als Slot heeft die voor goed voetballend team zorgt in alle linies!

12 oktober 2023 om 11:30

Volgens mij heeft Feyenoord eerst 4 betaald voor 50% en daarna nog eens bijna 4 voor nog 40%. 10% zou van z'n oude club blijven. Heb ook ergens gelezen dat Cruz Azul ook nog een doorverkooppercentage heeft maar dat kan ik niet meer terugvinden. Iemand die dit kan bevestigen of ontkrachten?

Desalniettemin.. Extreem goede deal van Feyenoord en ik denk niet dat het bij 50 blijft als hij een goed seizoen draait

Het bedrag wat Feyenoord uiteindelijk voor Gimenez gaat krijgen hangt ook samen met de clubs die geïnteresseerd zijn én waar Gimenez uiteindelijk naar toe wil. Wat dat betreft zal Inter niet de meeste ideale 'kandidaat' voor Feyenoord wat betreft Gimenez zijn. 50 miljoen zou wellicht kunnen, mocht een Thuram of Lautaro verkocht worden voor een immens bedrag. Anders zijn wij niet bij machte dit soort bedragen neer te leggen momenteel. Gimenez zou overigens wel geweldig bij ons passen denk ik!

Hoezo krijgt Feijenoord altijd van die matige bedragen voor hun spelers?

12 oktober 2023 om 10:01

Omdat Feyenoord en PSV geen Ajax zijn. Ajax heeft, los van de historie, vrij recent nog goed gepresteerd in de Champions League en Europa League. Dat doet veel met de onderhandelingspositie van een club. Frenkie de Jong een vaste waarde bij Barcelona, Matthijs de Ligt heeft zich prima staande gehouden bij Juventus, Sven Botman is vanuit Ajax naar Frankrijk gegaan en vanuit daar naar Newcastle waar hij basisspeler is. Dat soort successen blijft Td's van kopende clubs blijkbaar veel makkelijker bij dan een Ziyech die bij Chelsea niet uit de verf is gekomen, of een Van de Beek die louter op de bank zit bij United.

Maar na een finale Conference League, kwartfinales Europa League en nu deelname aan de Champions League vind ik dat Feyenoord best hoger in de boom mag gaan zitten. Clubs, vooral uit Engeland, smijten tegenwoordig met geld alsof het niets is. Maak daar gebruik van begin met praten bij 80 miljoen, waarbij je eventueel over gaat tot verkoop als een club 70 of meer biedt en verhoog dat bedrag met een dikke 10-20% als ze midden in het seizoen voor diezelfde speler aan komen kloppen.

Ik blijf me altijd een beetje verbazen dat je nu wekelijks leest: 'club zus en club zo hebben interesse in Gimenez'.

Ja duh.. iedereen heeft interesse in hem! Dat is toch helemaal geen nieuws of heeft toch geen hoge WOW-factor? Zo vul je je het voetbalnieuws wel steeds zeg.. jeetje

Feyenoord zit natuurlijk in een extreme luxepositie. Gimenez heeft niet lang geleden zijn contract zelfs nog verlengd en heeft alles wat je nodig hebt om een transferknaller te worden. Jonge leeftijd, scorend vermogen, hele grote potentie. Gewoon lekker wachten tot de zomer van 2024, rustig achterover zitten en al die clubs die steeds interesse hebben tegen elkaar laten opbieden.

Ze hebben zelfs al de opvolger van Gimenez in huis! Die jongen kan zeker ook wat hoor! Leuk spelertje die Ueda.

12 oktober 2023 om 10:00

Iedereen heeft interesse in hem? sinds wanneer is Internazionale iedereen.. tuurlijk is er interesse maar iedereen is wel zwaar overdreven..

12 oktober 2023 om 11:17



Beetje naief gedacht van je. Je gaat binnenkort zien dat werkelijk waar élke (top)club aan hem wordt gelinkt. Los van of het waar is of niet wat ze schrijven.

Je weet toch wel een beetje hoe de voetbalwereld werkt? Iemand met zijn profiel.. daar gaan clubs als wespen op zoetigheid op af.

Zal als Feyenoord zijnde lekker hoog in de boom gaan zitten, paar CL goals erbij en je kan veel meer vragen, zeker als meer clubs zich melden, als timber bij ajax na een minder jaar voor 45 mil weggaat…..

Dat is wat ze hopen vanuit Italië.

"Het prijskaartje wordt duurder"? Lekker bezig VZ, ik maar denken dat de speler duurder wordt maar blijkt uiteindelijk om het prijskaartje te gaan.

50M 🤣 Op deze manier zal Feyenoord nooit structureel meedoen voor 't kampioenschap en potten breken in Europa. Ajax had hier makkelijk 100M voor kunnen vragen en nog gekregen ook.

12 oktober 2023 om 13:38

Football_life het is een proces. Een paar jaar geleden ving ajax met gemak 60-80m en kon feyenoord nog geen 10m krijgen voor een speler. Afgelopen zomer vierden ze het bij ajax als ze 40m krijgen voor hun beste spelers en mopperden ze bij feyenoord toen ze 30m kregen voor hun beste speler.
Nog een paar maanden later klaagt iedereen zelfs over hoe laag een transfergerucht van 50m is. De verschillen zijn er duidelijk, maar worden wel heel snel kleiner.

50 mil is veel te weinig , kijk wat er voor Antony betaald is

12 oktober 2023 om 13:39

Szoboszlaiynwa zo simpel werkt het helaas niet. Dat was een bizarre transfer en zeker geen maatstaf.

Als hij er tegen Lazio en thuis tegen Atletico een paar in schiet lijkt me dat een mooi openingsbod idd.

PSG betaalde afgelopen zomer €65 miljoen voor Goncalo Ramos van Benfica.

Ik vind Ramos en Gimenez wel vergelijkbare spelers..


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren