Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaans talent maakt indruk bij PSV: ‘Ik geloof wel in die jongen’

Laatste update:

Oud-trainer Aad de Mos is regelmatig op De Herdgang te vinden om wedstrijden van de jeugdelftallen van PSV te volgen. De Mos is onder de indruk van Gianluca Scamacca, de aanvaller die in januari 2015 werd overgenomen van AS Roma. Scamacca zal in de toekomst gaan samenwerken met Ruud van Nistelrooij, die vertrekt bij het Nederlands elftal om aan de slag te gaan in Eindhoven.

/

“Of er een type Van Nistelrooij rondloopt bij PSV? Ik ben wel gek van die Italiaanse jongen”, doelt De Mos via de officiële kanalen van PSV op de lange Italiaan. “Het ligt er natuurlijk aan hoe hij zich door ontwikkelt, maar ik heb het idee dat hij goed met zijn voeten op de grond staat en dat hij potentie heeft.”

“Die potentie moet hij verder ontwikkelen. Aan de hand van onder anderen Van Nistelrooij kan hij veel ervaring opdoen. Ik geloof wel in die jongen, voor zover ik hem heb kunnen beoordelen”, aldus De Mos. De zeventienjarige Scamacca tekende in 2015 een verbintenis tot medio 2017. In november verlengde hij zijn contract tot medio 2018.

Denk je dat Gianluca Scamacca het gaat maken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik ben benieuwd of hij zijn bijnaam de italiaanse ibrahimovic kan waarmaken. wel zal hij wellicht niet al te lang bij psv blijven, hij heeft hogere ambities dan psv en heeft niet zo lang contract. slechts tot 2018.

8 februari 2016 om 18:54

Mag niet langer dan drie jaar toch, als je nog geen 18 bent?

8 februari 2016 om 19:01

Wie heeft er nou geen hogere ambities dan PSV ? Dat is niet raar hoor
PSV zal die jongen als hij 18 is een contract aanbieden voor vier jaar en geleidelijk inpassen.

8 februari 2016 om 19:41

jaa en die jongen had juist getekend bij psv omdat hij daarmee meer kans heeft om in het eerste elftal te komen, wellicht cl wedstrijden te spelen etc. Zal hij inderdaad wel gebruiken om later wellicht hoger te kunnen spelen oke...

8 februari 2016 om 19:54

Die jongen heeft ook meer kans bij PSV dan bij Roma, en je hoeft niet op je 18e al basisspeler te zijn om te slagen in de voetbalwereld.. dit soort opmerkingen zijn de reden waarom Ajax niet presteert Europees gezien, op je 20e niet top zijn en dan wordt je al afgeschreven..

Ik volg bijna alles van deze jongen maar hij maakt veel indruk op mij, scoorde veel in b1 waaronder een stuk of 3 of 4 omhaals afgelopen half jaar. nu bij jong psv sterk ingevallen tegen vvv. ik snap waarom hij de nieuwe zlatan wordt genoemd, scoort vanuit alle mogelijkheden plus sterke techniek en mooie crosspassjes. Als je t mij vraagt maakt hij volgend seizoen zijn debuut in psv 1.

8 februari 2016 om 19:50

Kwaliteiten heeft hij zeker, maar het zal in zijn geval vooral een mentale kwestie worden. Gelukkig zijn ze daar ook heel bewust mee bezig bij Psv, qua fysiek kan hij absoluut mee bij Jong Psv, mentaal is echter absoluut nog geen teamspeler. Denk dat hij volgend jaar in eerste instantie bij A1 zal spelen en meetrainen bij Jong Psv. Vooralsnog heeft hij Sam Lammers voor zich staan in de pikorde, dat zal ook niet snel veranderen gok ik, ben wel fan van die jongen.

9 februari 2016 om 10:14

De vraag is natuurlijk of PSV zon jongen echt bv. tweede spits maakt, daarvoor moet je risico nemen, niet het paradepaardjes van Brands, die kiest wat meer voor zekerheid, keertpunt hiervan is dat de opleiding minder aan bod komt.

9 februari 2016 om 10:46

@afcanats:

Opleiding minder aan bod? Vorig jaar Depay en Wijnaldum afgeleverd. Dit jaar staan ook Brenet, Willems, Hendrix, Locadia en Pereiro er weer als talenten. (kan je Zoet ook nog wel in mee nemen)

Nee niet als Ajax dat alle sjong is, maar PSV geeft talenten zeker wel de kans, en dan ook nog een heel slim aangevuld met ervaring en zeer goede spelers. aan de hand van die spelers ontwikkelen die spelers zich alleen maar meer.

Deze jongen gaat er dan ook wel komen een echte PSV spits, een sterke spits die een echte afmaker is. Hopen dat hij deze stappen blijft maken voor Psv.

9 februari 2016 om 10:56

Tja Wijnaldum en Pereiro eigen jeugd noemen is ook een beetje gek hè

9 februari 2016 om 10:59

Wijnaldum, willems en pereiro zijn geen eigen opleiding.

9 februari 2016 om 11:48

Staat ook nergens eigen jeugd..... Het gaat om jeugd, anders valt bij Ajax ook meer dan de helft af toch? Het gaat om jeugd die dekans krijgt in het eerste.

en dat krijgen ze bij PSV ook zeker wel. Er is maar verekkte weinig eigen jeugd anders.(enige die dan scoren is Sparta, stik met hun jeugd bij ajax, PSV en Feyenoord) en in mijn ogen maakt het ook niks uit of het nu eigen jeugd is of niet heeft 0,0 extra toegevoegde waarden. Er hoort kwaliteit te staan.

9 februari 2016 om 23:06

@capis

Vorig jaar? Depay was 2-3 jaar geleden toen PSV het financieel lastig had en wel jeugd moest gebruiken. Wijnaldum komt daarnaast van Feyenoord en is voor een miljoen of 5 gehaald. Pereiro komt ook niet uit de opleiding.

Van die andere lopen Brenet en Willems ook al even mee, ook uit dezelfde periode als Depay. Hendrix is wel iemand die recenter doorbrak. Maar als het daar bij blijft dan is het wel heel mager. Bergwijn zou je met pijn en moeite nog kunnen noemen, maar heeft Josefzoon, Pereiro, Narsingh en Lestienne voor zich.

Slim, mwoah, eens het is een prima beleid, maar zoals gezegd het heeft ook zijn keerzijdes. Ik denk dat je als jeugdspeler bij Ajax nu beter zit, meer perspectief, meer kans in het eerste.

9 februari 2016 om 23:08

@capis

Mijn opmerking gaat om de opleiding waar Scamacca ook in zit, die jongens krijgen weinig ruimte. Mede ook doordat er aankopen zoals Pereiro en Wijnaldum komen, ik zeg niet dat dit verkeerde aankopen zijn, in tegendeel, maar het heeft ook keerzijdes voor de opleiding.

Ajax haalt kwaliteit uit de opleiding, PSV zou dat met Scamacca wellicht ook kunnen doen, maar of ze ook het risico aan durven om echt voor de jeugd te gaan, dat moet ik nog zien.

Talent heeft die zeker. Kijk maar een filmpje op youtube. Soms heb ik wel een beetje het idee dat die ongeinteresseerd over het veld loopt. Maar ik zie alleen samenvattingen.

8 februari 2016 om 20:14

check maar dario paolillo op youtube is zijn zaakwaarnemer staat elk moment van scamacca op.

Ohjaa was deze eventjes vergeten, hoopte stiekem op een verdediger, haha :P hebben we ook wel nodig.

deze man heeft zeker talent ! was ook bij ajax in beeld maar daar wouden ze hem niet stom want ik zie hem binnen 2 jaar wel in de basis bij psv

Heb die jongen meerdere keren van langs de zijlijn gezien, maar zelf dan kan je er weinig zinnigs over zeggen. Pikt erg makkelijk zijn goaltjes mee, maar hij lijkt zich voornamelijk te kunnen onderscheiden door zijn fysiek. Technisch en tactisch lijkt het nog niet echt een speler van de buitencategorie.

We gaan het zien binnen drie jaar! Roma wilde hem niet kwijt, dat is meestal al een goed teken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren