Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV’er Gianluca Scamacca verlaat West Ham voor maximaal 32 miljoen euro

Laatste update:

West Ham United en Atalanta hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Gianluca Scamacca, zo meldt Sky Sports zondagavond. De spits kost de club uit Bergamo inclusief bonussen 32 miljoen euro. Scamacca is de opvolger van Rasmus Højlund, die recent zijn overstap naar Manchester United afrondde.

West Ham ontvangt 26 miljoen euro vast, terwijl the Hammers ook nog eens 6 miljoen euro aan bonussen tegemoet kunnen zien als er aan bepaalde, niet nader bekende sportieve prestaties wordt voldaan. Scamacca bevindt zich inmiddels in Rome, waar hij medisch gekeurd wordt door Atalanta. Naar verwachting worden de medische tests maandag voltooid. West Ham maakt verlies op de 24-jarige Italiaan, die vorig jaar zomer overkwam van Sassuolo. I Neroverdi ontvingen toen 36 miljoen euro.

Scamacca werd deze zomer aan meerdere Italiaanse clubs gelinkt. Zo was AS Roma, waarvoor hij al in de jeugd speelde, geïnteresseerd. Internazionale leek tot voor kort de beste papieren te hebben om met de geboren Romein aan de haal te gaan, maar de voorgestelde transfersom van de Champions League-finalist van vorig seizoen kon West Ham niet bekoren. Naar verluidt bedroeg dat bod 24 miljoen euro plus 4 miljoen aan bonussen. Bovendien wist Sky Sports Italia te melden dat Scamacca de voorkeur had om naar Atalanta te trekken. Zijn wens lijkt nu definitief uit te komen, terwijl Inter is doorgeschakeld naar Folarin Balogun van Arsenal.

Nederlands verleden
De boomlange Scamacca (1,95 meter) verliet de jeugdopleiding van Roma in januari 2015 voor die van PSV. Daar kwam hij in actie in de Onder 17 en Onder 19, maar tot een doorbraak in het eerste kwam het nooit. De Eindhovenaren besloten hem twee jaar na zijn komst te verkopen aan Sassuolo. Ook daar brak hij niet door en een verhuurperiode aan PEC Zwolle in 2018 bleek evenmin vruchtbaar: tien wedstrijden, nul goals en nul assists.

Na huurperiodes bij Ascoli en Genoa slaagde hij er alsnog in om volledig door te breken bij Sassuolo. Zijn transfer naar West Ham leverde PSV vanwege een bedongen doorverkooppercentage vier miljoen euro op. Ook nu lijkt PSV weer te mogen innen, al zal het dit keer om enkele tonnen te gaan voor de opleidingsvergoeding. Vorig seizoen kwam hij in 27 optredens voor West Ham tot acht treffers. Scamacca liet deze zomer echter weten te willen vertrekken bij de Conference League-houder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort zaken heeft bijna nooit met "verkeerd gezien" te maken, er spelen zoveel factoren mee. Neem van der Sar als voorbeeld in Italië voelde hij zich nooit lekker, maar in Engeland als een vis in het water. Daarnaast heb je ook nog met laatbloeiers te maken, dat "verkeerd gezien" vind ik altijd het school voorbeeld van kortzichtigheid.

7 augustus 2023 om 00:06

Precies, deze Scamacca hadden we ook bij PEC lopen. Nou ik kan je vertellen dat ik zelden een slechtere spits heb gezien in een PEC shirt, en geloof me; dat wil wat zeggen.

7 augustus 2023 om 00:12

Haha ja, bij PEC Zwolle hebben behoorlijke prutsers in de spits rondgelopen.

7 augustus 2023 om 04:20

Consy haha dat wil zeker wat zeggen, er zijn Schuurs en Botman pasten ook niet echt bij Ajax. Maar die zijn naam aan het maken in een zwaardere competitie.

7 augustus 2023 om 06:30

Daarom moet ik ook altijd lachen als mensen roepen heeft de club al spijt als ze een speler laten gaan en hij wel goed speelt bij een andere club. Zoals schuurs bijv. Het gaat om de match met de club en de persoonlijke situatie en zoveel meer dingen waardoor een speler beter bij de ene club in dat ene land past dan een andere club.

7 augustus 2023 om 00:13

Antonio heeft weleens aangegeven dat hij wel talent heeft, maar niet genoeg arbeid en strijd levert. En dat is wel belangrijk zodra je onder Moyes gaat spelen. Al zijn sterspelers zijn voornamelijk harde werkers, zoals een Soucek, destijds Rice en Coufal. Die blijven maar rennen en meters maken. Dat kon Scamacca blijkbaar dus niet leveren.

7 augustus 2023 om 00:51

Heb je deels zeker gelijk in. Alleen wat scamacca zelf aangaf is dat ie groot deel van t seizoen met een kapotte meniscus heeft gelopen. Mocht dat niet het geval zijn geweest had ie zich mogelijk beter kunnen laten zien. Maar als ie niet wilt blijven moet ie zeker weg gaan. Hebben gezien met payet dat het niet goed is voor t team als zo iemand blijft.

nee, deze vent kan er geen hout van.
geen idee waarom hij nu in die carousel zit van redelijke clubs die er rustig 20m+ voor neerleggen.

Psv had het aanvankelijk dus goed gezien. Tot ze blijkbaar gingen twijfelen.

Ik vind het niet lastig om toe te geven dat deze jongen gewoon kwaliteit heeft. Maar hij past gewoon niet bij de manier van voetballen bij PSV toen de tijd. Mensen kunnen me voor gek verklaren maar het tempo ligt in de top wedstrijden best wel hoog in Nederland. Er wordt vaak lacherig gedaan over de Nederlandse competitie maar we zijn echt niet meer zo klein als we waren. Met dit seizoen Feyenoord voorop. En dat zeg ik als PSVer.

Hij is groot en zou sterk en redelijk snel moeten zijn, maar hij heeft het nog niet echt laten zien
hij heeft weinig laten zien voor al zijn dure transfersommen, maar ik geloof nog steeds dat als het klikt hij 20 goals per jaar kan maken, in de Serie A

Wanneer gaat West Ham speler aantrekken? Ze hebben letterlijk niemand gehaald en de competitie begint dees weekend .. Ze hadden het al lastig vorig seizoen en nu met Europa league erbij wordt het alleen maar nog lastiger, tenzij Maguire komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren