Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isak volgt transfergeruchten: ‘Ik zou liegen als ik zeg dat ik dat niet lees’

Laatste update:

Alexander Isak maakt tijdens zijn huurperiode bij Willem II een uitstekende indruk en het is de vraag of hij nog zal terugkeren bij Borussia Dortmund. Het Zweedse talent heeft een doorlopend contract bij de Duitse topclub, maar mede door zijn twaalf doelpunten in veertien Eredivisie-wedstrijden is de belangstelling toegenomen. De negentienjarige aanvaller laat weten het transfernieuws rondom zijn persoon met interesse te volgen, al kan hij niet vertellen waar hij volgend seizoen speelt.

Isak werd de afgelopen maanden in verband gebracht met verschillende clubs. RSC Anderlecht, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Real Betis en AS Roma zouden allemaal een oogje hebben op de aanvaller, die nog tot medio 2022 vastligt bij Dortmund. “Ik weet dat er interesse is vanuit Europa, maar dat maakt het moeilijk voor mij om daar op te reageren. Ik heb gewoon nog een contract bij Dortmund”, laat hij weten in gesprek met Expressen.

De jonge aanvaller wordt wekelijks gelinkt aan diverse clubs. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat niet lees”, vervolgt de spits. “Soms krijg ik het doorgestuurd. Als ik iets op het internet opzoek dan komt het voor dat ik mezelf ineens voorbij zie komen. Natuurlijk kijk ik dan even, maar dat heeft geen invloed op me. Ik heb in het verleden in dezelfde situatie gezeten en heb toen geleerd om er mee om te gaan.”

Isak kwam zondag niet tot scoren in de met 0-4 verloren finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax. Co Adriaanse, die bij beide clubs aan het roer stond, gaf in aanloop naar de bekerfinale aan dat Isak niet zou misstaan bij Ajax. “Als ik bij Ajax zat, zou ik hem meteen kopen. Hij is misschien wel verder dan Zlatan. Die speelde niet meteen in het eerste van Ajax.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde gisteren geen beste wedstrijd. Maar toch zie ik hem volgend seizoen wel graag bij Ajax spelen. Dat hij te veel naar de bal kijkt ipv oog hebben voor zijn medespelers moet hij bij Ajax wel af kunnen leren. Dolberg mag dan voor 25-30 miljoen verkocht worden.

6 mei 2019 om 17:50

Maar dolberg ga je op dit moment niet verkopen voor 25-30 miljoen waarom zouden clubs zoveel geld aftikken voor een spits die bijna een heel seizoen geen pepernoot raakt. Het is maar de vraag of dolberg het niveau van dat seizoen onder bosz gaat halen.

6 mei 2019 om 18:06

Alleen is hij gewoon elke 89 minuten direct betrokken bij een goal in de competitie dit seizoen (11 goals, 5 assists in 1430 minuten) Geen pepernoot raken is dus wel wat overdreven. Denk overigens dat Ajax Dolberg het beste gewoon kan behouden, hopelijk wil hij zelf ook vechten voor een plekje op 9 volgend seizoen, is nog altijd piepjong en erg getalenteerd!

Ik wil 'm absoluut niet bij Ajax zien. Ik zie het veel meer zitten in Dolberg, Traore en eventueel nog Perreira. Als je deze 3 talenten hebt, ga je toch geen 12-18 miljoen uitgeven aan een talent dat op hetzelfde niveau zit? Dat kunnen we bij Ajax beter aan iets nuttigs uitgeven dan aan een hype als Isak.

6 mei 2019 om 17:43

Dat en Isak heeft echt te veel tijd nodig. Kom op zeg, bij Ajax staat hij veelvuldig in de drukte, moet alles net wat sneller. Schieten we niets mee op.

6 mei 2019 om 17:47

Niet mee eens, je ziet dat Isak zomaar iets kan creëren, dat hebben er niet veel. Hij is creatief en sterk aan de bal, ik zou hem wel graag zien komen.

6 mei 2019 om 17:52

Je zag gister ook dat als je kort op Isak zit hij het heel lastig heeft met aannames e.d. Ben zelf echt groot fan van Traore en zie in hem echt ook de toekomstige spits van Ajax 1

6 mei 2019 om 18:48

@eenopinie, ja met ruimte ja. Je moet Dolberg eens ruimte geven, moet je opletten wat er gebeurd. Zodra het wat drukker wordt om hem heen zie je vooral zijn beperkingen. Beetje kort dekken en er blijft helemaal weinig van over. Dat is echt geen spits voor Ajax. Die moeten juist beter worden naarmate de ruimtes kleiner worden. Doet verder niets af aan Isak, dat is echt wel een talentvolle jongen, maar gewoon niet geschikt voor Ajax. Bij Ajax loopt er trouwens een mini Hulk in wording die juist alles heeft wat een Ajax spits moet hebben. Traore, hou die in de gaten.

6 mei 2019 om 17:57

Isak zelfde niveau als Perreira? Hoe kom je daar nou bij? Dit is een hele gekke vergelijking...

6 mei 2019 om 17:59

@fcexclusief

Isak is momenteel wel verder dan Dolberg en Traore. Perreira ken ik niet dus dat durf ik niet te zeggen. Dolberg was onder Bosz geweldig maar sinds zijn blessureleed voetbalt hij als een oude man

Hebben we behoefte aan een veelscorende spits? Misschien, het is altijd welkom, maar Tadic, Dolberg en Huntelaar zijn in de competitie maar verantwoordelijk voor minder dan de helft van de totale doelpuntenproductie. De kracht van dit Ajax is dat het aanvalspel niet gefocust is op éã©n of twee spelers. Ik zie daarom dat ze liever hun geld gebruiken voor creatieve spelers die op vele posities uit de voeten kunnen.

Vind het wel een goede spits. Erg behendig doelgericht, ook redelijk snel. Zal denk ik wel aardig wat kosten ( 20 min omg?) En het is maar de vraag of Dortmund hem überhaupt wilt verkopen.

Ajax zou hier miskopelijk de fout in gaan. Hoewel het een fenomeen is denk ik dat hij t rustig aan moet pakken. Je hebt Dolberg en Huntleaar en die gasten van groningen nog echter de hand en er komt vast en zeker meer uit de jeugd aan dat is waar ajax zich op moet fokussen. Het is zonde van het talent wat deze gast is. Ik dacht dat het huilen met de pep op zou zijn na fran Sol vertrok maar deze gast is geweldig. Hoop dat willem II een clausule in zijn huurcontract heeft laten zetten met doorverkoop % ofzo. Gaat veel geld opleveren

6 mei 2019 om 18:59

Een clausule in eenn huurcontract laten zetten met doorverkooppercentage ?????

6 mei 2019 om 19:36

Haha, jij bakt ze bruin.. Hoe zie jij dat voor je in het huurcontract?? Als hummes t goed doet bij ons, willen wij knaken als ie verkocht wordt... Zo’n constructie lijkt me ook wel iets voor de woningmarkt.

OT: Isak heeft op menig moment laten zien dat hij een absolute klasbak is. Ben zeer benieuwd hoe hij zou renderen met betere spelers om hem heen.

6 mei 2019 om 22:05

Hij bedoelt zo'n constructie als Heerenveen en PSV hebben afgesproken bij de huur van Lammers

Ajax Zou er goed aan doen om volgend jaar een goede spits bij de selectie te voegen desnoods iemand uit de jeugd en niet deze jongen dus

Wat gaat dat toch ongelofelijk snel altijd.. laat hem eerst nog eens een jaartje zien bij Willem II dat hij echt zo geweldig is als ze voorspiegelen. Echt talent zal altijd boven komen drijven op zulke momenten, Martin Odegaard is daar het levende bewijs van. Ik moet het nog zien want gister was hij behoorlijk blind voor zijn medespelers.

Zal dan wel voor Real Madrid Castilla zijn , toch zeker niet goed genoeg voor Real Madrid kom op zeg .

heel leuk allemaal maar volgend jaar gewoon basis bij dortmund vind hij prima hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren