Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Is Van Dijk zo goed als Koscielny van Arsenal? Ik vind van wel, ik ben fan’

Laatste update:

Virgil van Dijk verruilde FC Groningen in de zomer van 2013 voor Celtic en werd sindsdien met clubs in verband gebracht die nog groter zijn dan de Schots kampioen. De Nederlandse verdediger bleef niettemin in Glasgow, maar John Hartson is er heilig van overtuigd dat Van Dijk het niveau van Arsenal aan moet kunnen.

/

De 39-jarige oud-aanvaller, die onder meer voor zowel Celtic als Arsenal voetbalde, gaat ervan uit dat de fysiek sterke voorstopper op een dag in de top van Engeland zal belanden. “Ik ben een grote fan van Virgil. Hij heeft alles, als je het aan mij vraagt. Hij is snel en kan goed verdedigen”, vertelt Hartson in de Engelse media. “Celtic heeft het fantastisch gedaan door hem voor de club te behouden.”

“Trainer Ronny Deila heeft dat geweldig gedaan. Zonder twijfel heeft hij Van Dijk in zijn oor gefluisterd: ‘Als je nog een jaar of anderhalf jaar blijft, krijg je je transfer.’ Bij Celtic kan hij zich nu nog verder ontwikkelen en op den duur wordt hij een verdediger van topklasse, in wie veel clubs geïnteresseerd zijn. Is hij zo goed als de Laurent Koscielnys van deze wereld? Ik vind van wel, hij kan de topzes van de Premier League aan.”

Denk je dat Virgil van Dijk in de top van de Premier League terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man heeft Koscielny dus veel te hoog zitten. Kosclieny mag je nooit tot een verdediger van topklasse rekenen.

7 maart 2015 om 20:58

Of hij heeft van Dijk niet zo hoog zitten.

7 maart 2015 om 21:00

Van Dijk ook niet. Nu niet en in de toekomst niet

7 maart 2015 om 21:08

Staat ook nergens in m'n reactie dat van Dijk wereldtop is of word.

7 maart 2015 om 21:34

Ben het met je eens. Van Dijk wordt echt gehypt, ik zie dat niet..

7 maart 2015 om 21:00

Pardon? Hij heeft Van Dijk juist veel te hoog zitten. Als die jongen echt zo goed was zat ie niet bij Celtic. Valt nog lang niet te vergelijken met Koscielny, die na Terry en misschien Kompany de beste cv van de Premier League is

7 maart 2015 om 21:18

Qua potentie een betere verdediger dan Kompany en Koscielny vind ik wat te ver gaan maar Van Dijk is zeker een potentiële topper. Ik hoop dat hij komende zomer een mooie stap kan maken en hopelijk ook eens echt bij Oranje in beeld komt.

7 maart 2015 om 21:06

Wat versta je dan wel onder de topklasse?

7 maart 2015 om 21:10

Hij gaat Kompany zeggen, let maar op haha.. Koscielny wordt alleen gewaardeerd onder Arsenal fans omdat op een of andere manier de rest alleen kijkt naar een foutje in een wedstrijd

7 maart 2015 om 21:12

Wat dacht je van verdedigers als Terry, Kompany, Pepe, Varane, Benatia, Godín... of ga je nou zeggen dat Kosclieny net zo goed is???

Roell02

''bossclieny'' word inderdaad alleen gewaardeerd door Arsenal fans,omdat die zoals altijd hun subtop spelers tot wereldklasse rekenen.

7 maart 2015 om 21:16

Koscielny doet op het moment zeker niet voor een Kompany of Varane onder hoor

7 maart 2015 om 22:14

Hahaha jij bent echt komisch koscielny is net zo goed als terry en cahill hoor doe je chelsea bril af stomme glory hunter

7 maart 2015 om 21:13

Een van de beste 5 Cb's in de PL mag je niet tot verdediger van topklasse rekenen? Juist.

7 maart 2015 om 21:21

Dat vinden de Arsenal fans hè, betekent niet dat hij dat daadwerkelijk is.

7 maart 2015 om 21:22

Nee top 5 van de PL is niet automatisch wereldklasse

7 maart 2015 om 21:31

En dan Terry wereldklasse noemen... Die jaagt alleen maar ballen naar voren en heeft een paar machines voor hem en naast hem staan. Af en toe een goede tackle is niet zo speciaal. Koscielny behoort tot de top 3 verdedigers van de PL.

7 maart 2015 om 21:36

Terry is veel maar ook echt veel beter dan Koscielny. Dat je zo'n reactie kunt plaatsten over Terry laat wel zien hoe serieus we jou moeten nemen.

7 maart 2015 om 21:45

Noem dan eens 5 betere Cb's in de PL? En nee, Kompany in zijn huidige vorm is niet beter dan Koscielny. Absoluut niet. Ik kan Cahill en Terry noemen, misschien Sakho nog, en dan?

8 maart 2015 om 04:41

Johnny Evans!

Oké sorry flauwe grap.

Koscielny is best goed, maar ik heb bij Arsenal het idee dat ze wel wat zouden hebben aan een pure breker. En dan niet in de vorm van een logge vent die niet kan voetballen zoals Mertesacker, maar gewoon iemand die alles dat in de buurt komt met een bal tegenhoud.

Om met zekerheid hem in een rijtje te plaatsen kijk ik niet genoeg Arsenal dus dat doe ik niet.

7 maart 2015 om 21:16

Misschien is hij niet goed, maar als je in de basis staat bij Arsenal ben je gewoon een topspeler.

7 maart 2015 om 21:24

Er zijn wel meerder spelers die bij Arsenal in de basis staan maar geen topspeler zijn

7 maart 2015 om 21:30

Maar Arsenal is wel een topclub, en Arsene wenger een topcoach, dus ik denk dat de spelers daar toch echt wel goed zijn.

7 maart 2015 om 21:33

Precies arsenal is een team met over het algemeen net niet top spelers, de rede van het vertrek van RvP, ze willen geen miljoenen uitgeven voor echte toppers zoals ozil (uitzondering) nu willen ze gaan smijten met geld voor Morata (83miljoen schijnt), leuke speler maar geen 83miljoen waard, weer net niet...

8 maart 2015 om 04:43

Arsenal is helaas geen topclub. Niet meer in ieder geval. Overigens wel jammer, want het blijft bij mij toch meer tot de verbeelding spreken dat Chelsea en City, maar ja, zolang ze niet meer geld uitgeven, gaan ze nooit kampioen meer worden ben ik bang.

7 maart 2015 om 21:25

We hebbn Terry 1 seizoen gezien waar hij ver van de goal af moest verdedigen, dat was zo hilarisch, leek wel een oude zwerver. Verder zie ik dat je in je domme betoogje Varane, Pepe en Benatia hoger aanslaat... tot zover de non-kenner.

7 maart 2015 om 21:34

Weer zo'n Arsenal fan die zich een grote kenner vind en de spelers wereldtop. Koscielny tot wereldtop rekenen zegt wel genoeg over je kennis.

7 maart 2015 om 23:21

Costa (the elephant man) tot de wereldtop rekenen kunnen we ook niet serieus nemen.

7 maart 2015 om 23:29

Wat heeft Costa hiermee te maken, totaal iets anders. Maar ja kan ook niets anders verwachten van een Arsenal fan

7 maart 2015 om 22:08

er komt de laatste tijd alleen maar kul over van jouw toetsenbord Aze/che

Kos is wereldtop, punt uit.

7 maart 2015 om 22:33

Als Kos wereldtop was zou hij wel bij de wereldtop spelen

7 maart 2015 om 23:28

JA dat zagen we tegen Monaco ook

8 maart 2015 om 12:44

Daar hebben we weer zo'n kerel. Die kijkt een wedstrijd van Arsenal per seizoen en gaat dan meteen oordelen. Tegen Monaco speelde we onze slechtste wedstrijd sinds Manchester United 8-2.

Van Dijk is volgens mij de meest overschatte Nederlandse speler die er is.

7 maart 2015 om 21:21

Wat lul jij nou? Van Dijk speelt dit hele seizoen als steengoed, net als het hele vorig seizoen. Hoe kan het anders dat iedereen bij Celtic enthousiast over hem is? Hebben zij allemaal poep in hun ogen? Het is alleen een raadsel hoe niemand bij de Knvb kan zien dat hij heel veel beter dan bijvoorbeeld Martins Indi is...

7 maart 2015 om 21:39

Ron Jans zei ook een keer dat Lachman wel voor het Nederlands elftal opgeroepen zou kunnen worden. Praatjes zijn goedkoop, ik geloof het pas als er ook prestaties zijn. Hij doet het aardig in de Schotse competitie, maar dat is een enorm verschil met de top van Engeland. Als hij echt zo goed is, waarom speelt hij er dan nog niet?

8 maart 2015 om 04:46

Het waardeoordeel in de media over spelers van hun eigen club is over het algemeen niet ontzettend betrouwbaar, maar goed.

Het zou natuurlijk kunnen dat de Knvb een complot tegen de jongen heeft omdat.... oké ik kan geen reden bedenken.

Óf

Hij is gewoon niet zo goed als hij lijkt in een competitie met meer één echte profclub.

Welke verdediger is niet zo goed als Koscielny. Zelfs Bruma is op het niveau Koscielny.

7 maart 2015 om 21:32

Jij kijkt duidelijk nooit wedstrijden.

7 maart 2015 om 21:33

Ja maar Bruma is ook echt een toppertje

Misschien is van Dijk wel beter dan Koscielny. Ik ben ook fan van van Dijk snap niet dat Ajax koos voor van der Hoorn destijds. En dat zullen ze nu ook wel denken bij Ajax. Van Dijk moet echt naar de Premier League. Arsenal, Spurs, Everton, West Ham, Aston Villa het zouden allemaal mooie bestemmingen zijn voor Virgil. Even een stelling voor alle vz bezoekers. Zou het niet beter zijn als Celtic, Rangers, Hearts en Aberdeen worden toegevoegd aan Engeland? Celtic en Rangers in de Premier League en Hearts en Aberdeen in de Championship. Zou dit een goed idee zijn?

Ik zie Van Dijk te weinig om een serieus oordeel te kunnen vellen. Ik kijk namelijk vrijwel nooit een live wedstrijd van de Schotse competitie. Op basis van een aantal CL wedstrijden is het ook moeilijk om hem goed te beoordelen, in die wedstrijden is hij voor mij namelijk nauwelijks opgevallen (heeft voor een deel ook te maken met het feit dat het bij een ploeg als Celtic lastig is jezelf te onderscheiden tegen Europese topploegen die je tegenkomt in de Cl). Neemt niet weg dat ze in Glasgow groot vertrouwen hebben in Van Dijk en ik geloof dan ook echt wel dat die jongen daar een goed niveau haalt. Ik zou het mooi vinden als hij eens voor Oranje geselecteerd wordt, dan zal sneller duidelijk worden hoe goed hij nou echt is.

Koscienly is een van de beste cv's van de PL. Wordt (zoals de reacties hierboven al laten zien) duidelijk niet gewaardeerd. Schat eigenlijk alleen Terry hoger in op dit moment. Van Dijk komt niet eens in de buurt

Beide zijn van hetzelfde niveau ja en dat is gewoon middelmaat voor eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren