Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invallers Haaland en Reus redden Dortmund; Kluivert getuige van wereldgoal

Laatste update:

Borussia Dortmund heeft zaterdagmiddag een nipte overwinning geboekt op TSG Hoffenheim. Lucien Favre koos ervoor om de nodige wijzigingen aan te brengen aan zijn ploeg en hield onder meer Erling Braut Haaland en Marco Reus in eerste instantie op de bank. De twee aanvallers speelde in de tweede helft echter een hoofdrol bij de enige goal van de wedstrijd. Justin Kluivert maakte tegelijkertijd zijn debuut voor RB Leipzig, dat mede door een wereldgoal afrekende met FC Augsburg en voorlopig aan kop gaat in de Bundesliga. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz boekte tegen FSV Mainz 05 zijn eerste overwinning van het seizoen.

TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund 0-1
Haaland, Reus, Jude Bellingham, Roman Bürki en Raphaël Guerreiro begonnen in eerste instantie op de bank bij de bezoekers en zij zagen hoe de eerste aardige mogelijkheid van de wedstrijd voor de thuisploeg was. Mijat Gacinovic kreeg na twintig minuten spelen de ruimte om uit te halen, maar Marwin Hitz, de vervanger van Bürki, wist zijn inzet te pareren. Tien minuten voor de rust was ook Dortmund gevaarlijk via Giovanni Reyna en een paar minuten later waren die Borussen nog dichterbij de openingstreffer toen Thomas Meunier op de lat kopte.

Halverwege de tweede helft bracht trainer Lucien Favre met Reus en Haaland de nodige aanvalskracht in het veld en dit betaalde zich een kwartier voor tijd uit. Haaland werd op het randje van buitenspel gelanceerd met een kopbal en de jonge Noor legde de bal vervolgens panklaar voor Reus. Dit bleek uiteindelijk de enige treffer van de wedstrijd te zijn, aangezien kansen in de slotfase niet waren besteed aan Haaland, Reyna, Reus en Christoph Baumgartner.

FC Augsburg - RB Leipzig 0-2
Dani Olmo was na een kwartier spelen dicht bij de openingstreffer, maar Rafal Gikiewicz had een goede redding in huis. Op slag van rust was het vervolgens wel raak toen Olmo de rol van aangever op zich nam en Angeliño bij de tweede paal in kon koppen. In de tweede helft waren de beste kansen eveneens voor de bezoekers en een halfuur voor tijd was het al bijna raak via Dayot Upamecano. FC Augsburg wist deze mogelijkheid nog te overleven, maar moest een minuut of vijf later alsnog capituleren toen Poulsen op aangeven van opnieuw Olmo fraai raak volleerde. De Deen kreeg in de slotfase kansen om de marge verder uit te breiden, maar wist niet meer te scoren. In de absolute slotfase volgde nog het debuut van Kluivert: hij kwam in de blessuretijd in het veld voor Angeliño.

Voor het 'Marco van Basten-moment' van dit weekend schakelen we door naar Augsburg! ????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 17 oktober 2020

FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen 0-1
Leverkusen begon het seizoen met gelijke spelen tegen VfL Wolfsburg, RB Leipzig en VfB Stuttgart en kon op bezoek in Mainz dus wel een opsteker gebruiken. Na een halfuur spelen was er ook een eerste meevaller voor Bosz en zijn manschappen toen Leon Bailey een corner voor het doel slingerde en Lucas Alario raak kopte. In de slotfase dreigde het uiteindelijk nog penibel te worden voor Leverkusen toen Edmon Tapsoba ogenschijnlijk met een rode kaart in moest rukken. Na raadpleging van de VAR ging de centrale verdediger echter alsnog vrijuit en kwam die Werkself niet meer in de problemen.

Hertha BSC - VfB Stuttgart 0-2
Het team van Bruno Labbadia kon in de eerste 45 minuten amper voor gevaar zorgen en kwam al snel op achterstand. Na een vrije trap van Daniel Didavi kopte de vrijgelopen Marc-Oliver Kempf de bal in de negende minuut binnen: 0-1. In het restant van de eerste helft bleef Stuttgart het betere van het spel hebben. Na 68 minuten spelen gooide Gonzalo Castro het duel in Berlijn in het slot. De middenvelder liet Deyovaisio Zeefuik, die na 21 minuten was ingevallen voor Peter Pekarik, achter zich, ging een één-twee aan met zowel Sasa Kalajdzic als Mateo Klimowicz en schoot raak: 0-2. Het team van Pellegrino Matarazzo is met zeven punten uit vier duels op een derde plaats in de Bundesliga terug te vinden, terwijl Hertha na de derde nederlaag op rij net boven de rode streep blijft staan.

SC Freiburg – Werder Bremen 1-1
Ondanks zijn twee doelpunten in de laatste wedstrijd die Werder Bremen speelde, het oefenduel met St. Pauli (4-1) van tien dagen geleden, bleef Tahith Chong negentig minuten op de bank. Hij zag Freiburg na een kwartier de score openen: Philipp Lienhart kon van dichtbij afwerken nadat een corner van Vincenzo Grifo tweemaal werd verlengd. De 2-0 van Jonathan Schmid werd halverwege de eerste helft afgekeurd vanwege een buitenspelsituatie. Kort daarna kwam Werder Bremen op gelijke hoogte uit een penalty: na een ovetreding van Nicolas Höfler op Leonardo Bittencourt bepaalde Niclas Füllkrug de eindstand. Werder staat na het gelijkspel op de zesde plaats, met zeven punten uit de eerste vier duels.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Bayer Leverkusen3125605581
2Bayern München3122365169
3VfB Stuttgart3120473264
4RB Leipzig3119573862
5Borussia Dortmund3116962057
6Eintracht Frankfurt3111128545
7Freiburg3111713-1240
8Augsburg3110912-439
9TSG Hoffenheim3111614-839
10FC Heidenheim3191012-837
11Werder Bremen3110714-937
12Wolfsburg319715-1434
13Borussia Mönchengladbach3171113-732
141. FC union Berlin 318617-2430
15Bochum3161213-2530
16Mainz 053151313-1728
171. FC Köln3141116-3023
18Darmstadt313820-4317

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, 70 minuten van m’n zaterdag verknalt door die Favre. Wat een laffe trainer, een tactisch onbenul. Piszczek valt uit en dan moet er een CVM op CV in plaats van een 4-2-3-1 te gaan spelen. Begin de volgende keer met Haaland, Reus, Bellingham en vooral Guerreiro, het was gewoonweg niet om aan te zien zonder hen. Sancho voelde zich echt totaal alleen daar voorin. Eigenlijk moet je blij zijn dat je eindelijk (na 8 jaar) weer een keer wint in Sinsheim maar vanwege dit voetbal hoop ik dat het snel over is met Favre. Altijd maar die (te) verdedigende keuzes en late ingrijpen. @ Voetbalzone: Waarom was er geen Live Meepraten? Zoveel mensen die nu thuis zitten en wel willen discussiëren en dan laten jullie het afweten..

17 oktober 2020 om 18:01

Dus dat, echt gemiste kans nu er zoveel wedstrijden zijn verwacht ik ook wat meer live te kunnen meekijken en dus praten op het forum.

17 oktober 2020 om 19:26

Je kunt altijd meepraten moet je even alle wedstrijden klikken dan kan je daar reageren. Er wordt alleen niet altijd een meepraten rubriek aangemaakt in de nieuws sectie maar je kan er dus nog wel komen.

17 oktober 2020 om 18:04

Als je dan met een 4-2-3-1 Of 4-1-2-3-1 speelt met opkomende backs en een middenveld dat opkomt tijdens de aanval dan kunnen de vleugelspelers het spelbepalen en de spits zich laten terugzakken. Zodat iedereen in het spel kan deelnemen. Tis heel simpel vooral op de PlayStation man man als jij het zo goed weet ga dan trainer worden allemaal lulhoeren hier.

Al die praat hier zo.

17 oktober 2020 om 18:10

Volgens mij is een voetbalsite met reacties daarvoor ook de ideale aangelegenheid. Echter wil jij dit met enorme kansloze dooddoeners teniet doen. Als het je niet interesseert reageer je lekker niet en duik je weer achter je PS4. Ik heb de laatste 10 jaar nauwelijks een duel van Dortmund gemist en weet dat ze dus zeer goed 4-2-3-1 kunnen spelen.

17 oktober 2020 om 19:24

Baron, wie zou je een goede trainer vinden?

17 oktober 2020 om 20:06

Nou m’n droom zou Pochettino zijn, de kans is niet erg groot helaas. Ze hadden 1,5 jaar terug moeten doorpakken met Nagelsmann. Zelfs een Louis van Gaal (hoe gek het ook klinkt) zou ik willen zien met dit materiaal. Hij zou echt wel leuke dingen kunnen doen met deze groep.

19 oktober 2020 om 02:02

Klopt helemaal wat je zegt, maar kan het enigs zins nog wel begrijpen met Lazio (uit) en Schalke (thuis) voor de boeg

Wat een wereldgoal van ons clubicoon Poulsen! Come on Leipzig, dit jaar worden wij kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren