Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Totti neemt AS Roma op sleeptouw en evenaart record Maldini

Laatste update:

AS Roma heeft zondag een knappe overwinning op Sampdoria geboekt. Het team van Luciano Spaletti zegevierde met 3-2, ondanks een achterstand van 1-2 in de rust. In de rust werd de wedstrijd lange tijd stilgelegd vanwege hevige regenval in Rome. Francesco Totti maakte na de onderbreking zijn opwachting en zorgde ervoor dat de thuisploeg als winnaar van het veld stapte. Met zijn speelminuten evenaarde de bijna veertigjarige Romein het Serie A-record van Paolo Maldini: speeltijd in 25 Serie A-seizoenen.

/

De ploeg van Spalletti, die Kevin Strootman in de basis opstelde, nam na acht minuten de leiding: na een voorzet van Diego Perotti kon Mohamed Salah makkelijk de bal tegen de touwen koppen. De Romeinse vreugde duurde slechts tien minuten. Luis Muriel schoot het leer uit een moeilijke hoek achter Wojciech Szczesny, die wellicht iets meer had kunnen doen. Dat gold ook voor de 1-2 van de bezoekers. Szczesny twijfelde en Fabio Quagliarella profiteerde van dichtbij.

Naarmate de eerste helft vorderde begon het steeds harder te regenen en hagelen en in de rust koos de arbitraire leiding ervoor om het duel tijdelijk stil te leggen. In de tweede helft maakte Totti zijn opwachting en hij had een belangrijk aandeel in de ommekeer. Na voorbereidend werk van de veteraan kon Edin Dzeko voor de gelijkmaker zorgen en in de extra tijd maakte Totti er zelf 3-2 van. Dzeko ging na een duel met Martin Skriniar naar de grond en de scheidsrechter zag er een strafschop in. Totti nam de verantwoordelijkheid en schoot de elfmetertrap binnen.

Invalbeurt na rust = speelminuten in 25 Serie A-seizoenen ?
Levert assist bij de 2-2 van Edin Dzeko ?
Maakt vanaf elf...

Geplaatst door voetbalzone op zondag 11 september 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nipt! Er klopt toch iets niet verdedigend. Zo halen we nooit de top 3

11 september 2016 om 18:53

Wat een voetballer is dit zeg.. Hoeveel zou hij waard zijn als hij 20 was nu? Ik vind hem gewoon een groter legende dan Ronaldo en Messi samen. Ik ga naar Napoli-Besiktas en wil graag volgende dag naar As Roma-Austria Wien.. Wil deze koning echt live zien voetballen..

Geen enkele speler is zo legendarisch als deze golden boy, keizer van Rome..

Totti: ik heb elke vrouw bedrogen met een andere vrouw, maar Rome, Rome heb ik nooit bedrogen..

11 september 2016 om 19:03

Beter dan messi niet.. legendarischer zeker.. Hij is een fenomeen, af en toe wat smerige acties maar betreft genialiteit en clubliefde.. zelden gezien..

11 september 2016 om 19:45

Die actie waarbij hij Balotelli een dood schop gaf is het eerste waaraan denk als ik aan Totti denk. Wat een smerige speler is het vaak. Ook altijd drama geweest voor Italië.
Tuurlijk heeft hij geniale momenten gekend, maar iedere goede actie heeft hij wel een smerige er tegenover.

11 september 2016 om 21:18

Haha, vond ik ook.. uitdagend, arrogant.. zou het ook gedaan hebben..

11 september 2016 om 22:01

Als je alleen daaraan kan denken als je aan Totti denkt zegt meer over jou dan over Totti. Tuurlijk was dat iets wat niet door de beugel kon, maar die heeft zoveel mooie dingen laten zien.

Wat een held. Hopelijk wint as roma een prijs dit seizoen, al is die kans extreem klein, alleen al zodat hij een extra mooi afscheid heeft. Aan het eind van het seizoen sterft een stuk voetbal

de manier waarop de penalty werd 'verdiend' door Dzeko... echt schandalig cadeautje voor roma

11 september 2016 om 21:32

Ben volledig akkoord en nochtans heel vurige Roma-fan. Ben echt niet happy met deze status van dit seizoen, in de openingswedstrijd tegen Udinese vond ik de eerste ook al vederlicht. 3 wedstrijden en al 4 penalty's gekregen voel me er niet kiplekker bij. Los van het feit dat Roma de enige ploeg was die na de 2-2 nog te vermelden kansen kreeg. Hopelijk volgende week een echt goeie wedstrijd van het anders soms o zo mooie Roma.

Held!! Wat knap dat Totti dit nog kan opbrengen zeg! Bijna 40 en dan nog beslissend kunnen zijn.
Die man verdiend een standbeeld! Of heeft hij die al? ;-)

Je gunt hem gewoon het kampioenschap als prachtig afscheid, maar dat zal weer erg lastig worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren