Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Sergiño Dest veroorzaakt strafschop en helpt Napoli aan zege

Laatste update:

AC Milan heeft in eigen huis een pijnlijke nederlaag moeten slikken tegen concurrent Napoli. In San Siro benutte Matteo Politano de door Sergiño Dest veroorzaakte strafschop, waarna Olivier Giroud in de tweede helft de gelijkmaker liet aantekenen. Toch trokken de Napolitanen aan het langste eind door een doelpunt van invaller Giovanni Simeone. Milan staat na de nederlaag vijfde, terwijl Napoli met Atalanta gedeeld koploper is.

Milan begon met Dest op de bank en had met name in de voorhoede te maken met de nodige afwezigen. Naast de door een knieblessure afwezige Zlatan Ibrahimovic deed ook Rafael Leão niet mee. De Portugese vleugelspeler was afwezig vanwege zijn tweede gele kaart in de vorige speelronde tegen Sampdoria. Omdat ook Ante Rebic en Divock Origi afwezig waren, begon Milan-trainer Stefano Pioli met Olivier Giroud in de spits. Rade Krunic nam de plek van Leão in. Ook Napoli had zorgen in de voorhoede, want Victor Osimhen ligt nog altijd in de lappenmand. Giacomo Raspadori nam zijn plaats in de spits in. Ex-PSV'er Hirving Lozano bleef de hele wedstrijd op de bank.

Milan was in de beginfase de gevaarlijkere partij en had via Theo Hernández de mogelijkheid om vroeg op voorsprong te komen. Zijn schot op doel kon echter nog voor de lijn worden weggewerkt. Drie minuten later had Giroud voor de openingstreffer moeten zorgen. De poging van de spits raakte echter slechts de lat. Een nieuwe poging van Giroud vloog ruim tien minuten later over het aluminium. Napoli stelde daar in het tweede gedeelte van de eerste helft pogingen van Politano en Khvicha Kvaratskhelia tegenover. Het doel werd niet getroffen, waardoor beide ploegen doelpuntloos gingen rusten.

Na rust claimde Napoli een strafschop na een overtreding van de ingevallen Dest op Kvaratskhelia. Scheidsrechter Maurizio Mariani werd door de VAR naar het scherm gestuurd en constateerde dat de Amerikaans international op de voet van de Georgiër stond. Politano schoot de strafschop vervolgens niet overtuigend in, maar Mike Maignan zag de bal net onder zijn lichaam terechtkomen: 0-1. Veertien minuten later bracht Giroud de stand gelijk. Charles De Ketelaere bracht de bal bij linksback Theo Hernández, die de bal panklaar legde voor Giroud: 1-1. Toch kon Milan niet lang genieten van de treffer. Een voorzet van Mario Rúi vond het hoofd van Giovanni Simeone, die de bal fraai verlengde met het hoofd: 1-2. Invaller Pierre Kalulu had dé mogelijkheid om Milan een punt bezorgen, maar de Fransman zag zijn schot op de lat belanden.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3528526289
2AC Milan3521862571
3Juventus35181252166
4Bologna35171352264
5Atalanta34186102560
6Roma3517992060
7Lazio3517513856
8Napoli35131210951
9Fiorentina34148121250
10Torino35111410047
11Monza35111212-845
12Genoa35101312-243
13Lecce3581314-1837
14Hellas Verona3581017-1334
15Cagliari3571216-2333
16Frosinone3571117-2032
17Empoli358819-2432
18Udinese3541813-1930
19Sassuolo357820-2929
20Salernitana352924-4815

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer goede titel.Na 24 officiële wedstrijden verliest Milan eens weer een keer… tegen Napoli in topvorm, mag dat? Jazeker, zuur? Zeker.Waarom? Omdat Milan ook in deze wedstrijd beter was, eerste helft veel beter en in de 2e helft zeker helft vd tijd. 2-2 had verdiend geweest, maar je krijg niet altijd wat je verdiend. Lobotka had de bal, zoals de commentator mooi zei, aan een touwtje, Milan heeft er ook zo een;Bennacer, stel je voor hun op een middenveld… damn, en bij Ajax was hij echt niets. Goed hoe hij is gegroeid.Dest retour sturen, wat een dozijn voetballer. Hoe kan een speler zo klein en zwak verdediger worden, lachwekkend dat die gast in de eredivisie is gehyped. echt… en alsnog had Maignan hem bijna gered, wat een keeper.Uiteindelijk heeft die Georgiër zonder te scoren of assisteren, Milan wel de das om gedaan in mijn ogen want Kjaer en Calabria pakte tegen hem geel waardoor Pioli hun al in de rust wisselde, voor o.a Dest…Maar goed Napoli heeft een mooi elftal, mogen de beste winnen in het kampioenschap want dat zal wel gaan tussen Napoli en Milan, kort daarachter Atalanta en Inter komt ook wel terug. Udinese zal wel vaak gelijkspelen gok ik waardoor ze afhaken en Juve blijft Juve maar ze omberen dit seizoen zoveel dat ik ze het niet zie flikken dit seizoen

18 september 2022 om 23:06

En de clubs uit Rome doen niet meer mee? Het is nou ook niet zo dat Roma minder was vandaag dan Atalanta en de verschillen zijn erg klein. Atalanta had ook een makkelijk schema tot dusver.

18 september 2022 om 23:10

Nee? Lazio doet nooit mee om kampioenschap en Roma ontbeert te veel om lang mee te doen. Kunnen wel 4e worden. Ze hebben een geweldige aanval. Maar daar blijft het bij in mijn ogen. En als je dan ook nog afbraak voetbal Mourinho langs de kant hebt, kan ik me niet voorstellen dat ze mee gaan doen, al gun ik het Zaniolo en Dybala het enorm

18 september 2022 om 23:22

Nou ja je noemt een Atalanta wel, maar die vind ik kwalitatief gezien echt niet beter dan Roma.

18 september 2022 om 23:22

Zou wel moeten als hoofdstad clubs, kijk naar de rest van Europa.. maar goed, dat is een ander verhaal

19 september 2022 om 09:22

Clubs uit de hoofdstad van Engeland en Duitsland toen toch echt niet altijd mee om de titel.

18 september 2022 om 23:31

Napoli zal wel weer choken laatste paar wedstrijden maar ik hoop van niet.

Mooi zo, hoop dat Napoli kampioen wordt. Verreweg de best voetballende ploeg van Italie.

18 september 2022 om 23:28

Dat zou ik ook mooi vinden. Het is voor een Ajax een nachtmerrie dat deze club nu in bloedvorm is, dat wel. Maar ah, je kunt het altijd proberen

Weinig backs zo overhyped als Dest. Dat Barcelona daar 22m voor over had zal ik nooit snappen. Speelt wel leuk mee en kan trucjes, maar verdedigend extreem labiel. Constant de bal kwijt en constant te laat. Dat die nog naar Milan kon is dan ook weer een wonder. Die is het niveau van de Eredivisie nog niet ontstegen.

18 september 2022 om 23:11

Hij speelde bij Ajax echt wel heel goed hoor vooral aanvallend en in principe is dat vaak ook bij Ajax het belangrijkste een back die ook kan aanvallen.

Maar je kunt wellicht ook concluderen dat de ED gwn zwak is, 9 van de 10 naar het buitenland die te kort komt laatste jaren.

18 september 2022 om 23:18

Snap best dat in de eredivisie niet het niveautje kvaratskhelia,Angussia etc rondloopt waar tegen hij moet opboksen, maar dat is nou juist het probleem. Tegen ploegen in de eredivisie ziet het er leuk uit. Tot je tegen serieuze ploegen moet. Imodito in Spanje

18 september 2022 om 23:39

Dest werd in zijn laatste periode nog twee keer dronken gespeeld door Sam Lammers. Aanvallend was het allemaal leuk hoor, maar verdedigend was hij toen al de zwakke schakel. Aanvallende backs hoeven niet altijd topverdedigers te zijn, maar je moet wel wat kunnen natuurlijk als je naar een grote competitie gaat, anders ligt jouw flank constant open. Dest is verdedigend gewoon by far niet klaar voor grote competities. En dat is buiten het feit dat hij aanvallend nou ook weer niet zo geweldig is dat hij daarmee weg kan komen.

19 september 2022 om 07:11

Ik zeg en zei altijd dat Dest voor een verdediger 1 groot probleem heeft....hij kan namelijk niet verdedigen

Zuur, had niet gehoeven. Maar klasse goal van Simeone die het verschil maakt. Napoli zeer efficient, in tegenstelling tot Milan. En de curva Politano maar weer verrot schelden. Die lacht het laatst vandaag.

Tja, wat kun je nou zeggen. Ons eerste verlies sinds tijden zat er uiteraard aan te komen, alleen is de manier hoe wel erg zuur.

Hopelijk zet dit de spelers weer op scherp en gaan we gewoon door met hoe we bezig waren. Vooralsnog valt Dest wel tegen trouwens.

Gefeliciteerd Napolitanen.

18 september 2022 om 23:15

Wat vind jij nou van CdK? Ik vind hem voetballend en qua inzicht etc geweldig alleen afronding ontbreekt nog. Dus geen goals en ook niet 3x per wedstrijd een grote kans dat hij creërt.
Ik merk toch dat fans langzaam beginnen te morren. Snap het opzich wel. Top aankoop. Maar ik hem echt het gevoel dat hij zelfde pad als Leao gaat bewandelen. Eerste jaar wisselvallig, maar groeit daarna uit naar een ster.

18 september 2022 om 23:27




Hij voetbalt goed mee Maurootje, maar op zich creã£â«ert hij bitter weinig. Hij opteert vooralsnog voor de 'veilige' manier van voetballen. Niets is echt gedurfd. Natuurlijk teert hij op dit moment op zijn talent en dat laat hij bij vlagen wel zien, maar hij moet durf in zijn spel leggen. Hij lijkt bang om fouten te maken zodat een aanval bijvoorbeeld niet door zijn toedoen wordt afgebroken. Het feit dat hij tot nu toch nog niet heeft gescoord ligt ook aan hem zelf omdat hij zich vaak te bescheiden opstelt, zo van "giroud zal hem er wel inleggen". Soit, ik kan het verkeerd/onvolledig zien. Ik vind hem op dit moment wat ondermaats maar dan ben ik niet volledig eerlijk want we hebben het over een jongen van 21 die sinds 2 maanden in Italie voetbalt/leeft.



Lekkere overwinning zeg! Uiterst efficiënt want goed was het spel niet. Middenvelders stelden heel erg teleur en ik ben verbaasd dat Anguissa niet is gewisseld. Het leek wel alsof deze wedstrijd hem niet interesseerde, maargoed. Simeone een echte afmaker pur sang. Net als vorig jaar de uitwedstrijd tegen Milan gewonnen, hopelijk wordt het spel wat beter na de interlandbreak (dan is Osimhen ook terug). FORZA NAPOLI SEMPRE

18 september 2022 om 23:32

Hoe speelde Kim?

19 september 2022 om 00:04

Echt ijzersterk weer. Het is dat hij en Meret in vorm zijn anders verlies je hier gewoon.

19 september 2022 om 00:17

Een Zuid-Koreaan van 1 meter 90. Dat is wel een gek gezicht haha. Wie had gedacht dat hij het verlies van Koulibaly zo goed zou opvangen. Zelfde geldt voor Kvara (schrijf m maar niet voluit), die Insigne moeiteloos vervangt. Zeer knap en goed werk van de scouts in Napels. Gefeliciteerd met de overwinning!

Napoli en het kampioenschap, dan zou het dit seizoen moeten gebeuren. Tot nu toe de enige serieuze kandidaat. Atalanta heeft niet de lange adem om dit vol te houden

Tja, bitter maar wel verteerbaar. We hadden ook kunnen (moeten?) winnen. Het was een degelijke teamprestatie – zeker als je topspeler ontbreekt -, maar het nodige geluk ontbrak vandaag, daar waar een leep Napoli ons een les in efficientie geeft. Jammer wel dat we geen kloofje kunnen slaan met Inter.

CDK speelde goed mee, hier en daar een goeie assist maar brengt vooralsnog toch nog te weinig. Ik vond met het inbrengen van Brahim dat er plots duidelijk meer schwung in het team kwam en meer drang naar voren.

Geheel onverdiend voor Napoli vond ik het nu ook niet. Napoli komt in San Siro spelen hoe je eigenlijk tegen de regerend kampioen moet spelen. Ik vond hen bij momenten heel snedig combineren hoor. Hun 77 pakt Calabria én Kjaer op dezelfde manier. Chapeau toch ook wel voor dit Napoli!

Kortom, verloren maar goeie match gespeeld, geen man over boord en ja Leao werd wel wat gemist.

18 september 2022 om 23:25

Vind het vooral zonde dat het thuis is. Milan is in mijn ogen inmiddels zover dat ze buiten de wereldtop, van niemand mogen verliezen thuis. Maar voor de rest moeten we niet in paniek raken, door naar de volgende. Misschien is de interland break een goede pauze. Gelijk je gedachten op wat anders

18 september 2022 om 23:32

ja, zit wel wat in, maar Napoli is een frisse 'nieuwe' ploeg die op dit moment uitstekend speelt en daar thuis van verliezen zou in principe niet mogen, maar is tegelijk ook geen schande.
Ik teken voor het scenario van vorig seizoen: zij bij ons, wij bij hen en op het einde van de rit is de Scudetto voor ons

18 september 2022 om 23:56

Oja klopt. Haha en dan ook nog winnen met betere cijfers waardoor de onderlinge resultaat voor ons is haha

Wat vinden de Napoli fans van Kim Min Jae tot dusver? Waardige vervanger voor Koulibaly?

Mooi om te zien dat Napoli wist te winnen, die gun je de titel toch zo enorm in plaats van de koopzieke Milanese clubs!

18 september 2022 om 23:59

Onzin mbt tot je woordkeuze voor "koopziek", maar dat besef je zelf ook wel denk ik als je even de tijd neemt en je een beetje beter verdiept in het aankoopbeleid van Milan.

The name is Kim Min Jae, gaat makkelijk mee met het niveau hogerop. Ook vandaag weer een goede pot gespeeld. Leuk om te zien dat de ex-speler van Fenerbahce het zo goed doet.

Napoli is wel verrassend bezig zeg, best wat nieuwe jongens en toch een puike teamprestatie

Napoli gaat waarschijnlijk nog wel punten verliezen als het er echt om gaat. Dat is geen echte winnaarsclub zonder Diego

Dest heeft al aardig wat leuke clubs achter zijn cv staan, zo bijzonder is het namelijk niet wat hij laat zien

Altijd grappig hoe weinig je leest over de mensen die echt van hem 'hielden' en hem de hemel in prezen en nu hun kaken stijf op elkaar houden.

Dest is nooit goed geweest, nooit. Het was dat leuke straatvoetballertje om de hoek, maar meer dan dat niet. Althans bij Ajax niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren