Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Interview van Ronald Koeman zal zorgen voor kopzorgen bij Arne Slot

Laatste update:

Ronald Koeman heeft na afloop van de 4-0 nederlaag tegen Frankrijk zijn zorgen geuit over de blessure van Feyenoorder Lutsharel Geertruida. De 22-jarige verdediger, die vrijdagavond debuteerde in het Nederlands elftal, moest vlak voor tijd het veld ruimen nadat hij voelde aan zijn hamstring. In gesprek met de NOS sprak Koeman kort over Geertruida, die ogenschijnlijk weken uit de roulatie zal zijn.

Presentator Jeroen Stekelenburg vroeg Koeman na afloop naar Geertruida, waarna een kort antwoord volgde. “Dat ziet er niet goed uit.” Volgens de zestigjarige keuzeheer gaat het om een hamstringblessure. “Daar lijkt het wel op.” Hans Kraay junior deed bij ESPN al een voorspelling over de hersteltijd van de blessure. “Die is gewoon een maand uitgeschakeld. Dat verzin ik niet, dat weet elke voetballer. Elke spierscheuring is vier tot zes weken. Met een verrekking had hij nog wel even doorgespeeld, met dat geweldige karakter van hem.”

In de rust van het EK-kwalificatieduel kon Geertruida als uitzondering nog rekenen op complimenten van analist Rafael van der Vaart. “Ik vind trouwens wel... 3-0 achter, je kunt het misschien niet zeggen, maar ik zeg het toch: ik vind dat Geertruida eigenlijk goed speelt. Die heeft echt vertrouwen aan de bal, voor een eerste wedstrijd. Hij wordt aan z'n lot overgelaten.” In de eerst helft vormde Geertruida het centrale duo met Virgil van Dijk, na rust speelde hij als rechtsback.

Arne Slot zal vooral hopen dat Marcus Pedersen (Noorwegen), Gernot Trauner (Oostenrijk), Dávid Hancko (Slowakije), Marcos López (Peru) en Quilindschy Hartman (Jong Oranje) wél fit terugkeren bij Feyenoord. Na de interlandonderbreking volgt voor de koploper van de Eredivisie een uitwedstrijd bij nummer zes Sparta Rotterdam. Vervolgens speelt de Stadionclub in eigen huis de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen aartsrivaal Ajax. In april wacht een tweeluik met AS Roma, in de kwartfinale van de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend natuurlijk , maar voor Slot is de timing niet zo erg. Week eerder was veel erger geweest.

25 maart 2023 om 09:14

Valt inderdaad mee. Pedersen kan dat goed invullen en de halve finale beker mogen ze gewoon verliezen. Kunnen Ajax of PSV zich plaatsen voor de voorronde EL. Mooi toch?

25 maart 2023 om 09:28

Beker kan mij inderdaad echt verrotten. Klassieker is leuk maar degene die we echt moesten winnen hebben we wonderbaarlijk genoeg echt een keer gewonnen. Alle ballen op de competitie en EL!!

25 maart 2023 om 10:27

Dat is geen topsport mentaliteit man. Je wilt toch gewoon alles winnen wat je kunt?

25 maart 2023 om 11:16

Snappen jullie nu waarom die beker telkens een bijzaak is voor ajax? Voor mij niet hoor maar voor velen wel. En dus met een reden dat de Europa wedstrijden en competitie winnen veel belangrijker zijn.

25 maart 2023 om 11:24

Tsja dit is wat Ajax jaren heeft gedaan. Nu ga je zien of je selectie breed en sterk genoeg is. Ik denk dat ze gaan verliezen van Sparta. De hoogspanning is er vanaf na de klassieker en Sparta wil heeeeel graag van z’n grote broer winnen. Vond Geertruida wel redelijk spelen trouwens. Die ene fout was ook gewoon wereldklasse van die spits, ontzettend slim gedaan dat overstapje.

25 maart 2023 om 13:24

Je hoopt dat ze gaan verliezen, zal best een lastig wedstrijd worden maar ik acht Feyenoord wel sterk genoeg om Sparta te verslaan

Pedersen en Trauner opstellen. Geertruida is een topper en dit seizoen ijzersterk. Maar ook zonder hem en met Pedersen moet het komende weken lukken.

25 maart 2023 om 10:29

Inderdaad een geweldige speler en nog steeds groot verschil met pedersen. Hopelijk speelt wieffer maar paar min Max want hij is belangrijker omdat er geen vervanger voor hem staat.

25 maart 2023 om 10:59

Je gaat er flink op achteruit. Pedersen is verdedigend ijzersterk, maar aanvallend heeft hij weinig rendement.

Daarnaast is Trauner 2 klasse minder dan Geertruida. Hij komt veel snelheid tekort en is opbouwend veel minder. Ik zal wel heel wat over mij heen krijgen van mijn mede feyenoorders, maar het is gewoon waar. Tegen ajax werd Trauner (die een voorsprong had) compleet uitgesprint door Tadic die de 2-1 maakte. In de omschakeling ben je nu gewoon kwetsbaarder.

25 maart 2023 om 11:35

Trauner komt net terug van een blessure. Maar voor zijn blessure stond die kale overal en won elk duel.

25 maart 2023 om 11:56

Ja precies, Trauner is rotsvast en altijd daar waar hij nodig is. Gelukkig hebben we een brede selectie. We hebben immers ook Benita nog.

25 maart 2023 om 15:09

Trauner 2 klasse minder? Miss qua potentie dat Geertruida veel beter is maar op dit moment is Trauner ervaren en rustiger. Neemt niet weg dat we Geertje gaan missen. Echter mag dat geen probleem tegen de komende tegenstanders.

Erg vervelend dit, geluk van een kampioen?

25 maart 2023 om 09:28

Meer het gevolg van een hoger niveau bereiken. Hebben bv AJAX en PSV al jaren mee te maken.

25 maart 2023 om 09:46

@Tipptopp, waar staat de afkorting AJAX eigenlijk voor?

25 maart 2023 om 09:48

Daar heb je wel een punt mee, klinkt logisch.
Twee keer Timber, Trauner, Bijlow, Wieffer, Szymanski, Idrissi en nu Geertruida allemaal minimaal een maand eruit geweest dit seizoen, is niet niks, maar ook zonder Geertruida moet die nr 1 positie van Feyenoord niet in het geding komen, het is vervelender zijn als Gimenez of Kokcu weken eruit liggen.

25 maart 2023 om 09:55

Naja vorig seizoen zaten wij ook het langst in Europa en viel het wel mee met de blessures.

25 maart 2023 om 10:45

Hoe bedoel je, alsof je alleen op een hoger niveau met blessures hoeft te dealen? Feyenoord zat periodes gehad met een hoop geblesseerden hoor de afgelopen jaren.

25 maart 2023 om 09:31

Ik zou vooral koesteren dat er bij de Klassieker vorige week wel was. 6 punten moet met de resterende programma's geen probleem zijn.

25 maart 2023 om 09:38

Dit hoort er gewoon bij als je zoveel wedstrijden speelt. Is gewoon deel van acteren op topniveau tegenwoordig. Echt belachelijk hoeveel wedstrijden die spelers moeten spelen. Tegen Ajax en dan tegen Frankrijk zijn gewoon twee topwedstrijden in een te korte tijd. Zonde van het voetbal dat goede spelers er dan weer niet bij zijn een maand..

25 maart 2023 om 10:54

Het geluk van een kampioen inderdaad dat deze sleutelspeler pas geblesserrd raakt nadat de buit al binnen is.

25 maart 2023 om 11:24



Erg voorbarig Bruine Kevin haha, de buit is binnen handbereik, en Feyenoord heeft iedereen nodig om die buit de komende weken pas echt naar binnen te halen, gezien het meedoen nog op drie fronten.

Moet niet heel veel problemen voor Feyenoord bezorgen. Alleen in de beker tegen Ajax misschien maar in de competitie hebben ze alle topclubs al gehad. Dat kan je prima oplossen met Trauner centraal en dan Pedersen als rechtsback. Was erger geweest als hij eerder geblesseerd was geweest. Wel zonde voor hem natuurlijk maar hopelijk dat hij de laatste wedstrijden nog kan terugkeren.

25 maart 2023 om 11:46

Er bestaat ook nog zoiets als Europees voetbal . AS Roma zal met Geertruida erbij al een zware kluif worden, laat staan zonder. Pedersen heeft simpelweg de creativiteit niet om door een muur heen te spelen. Zeker niet een die door Mourinho is gebouwd.

25 maart 2023 om 11:52

Oh ja helemaal vergeten haha. Ja dat is ook wel een hele moeilijke kluif inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren