Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale ontsnapt aan eerste verlies tegen ‘i Gialloblu’ sinds 1992

Laatste update:
/

Internazionale heeft zondag ternauwernood een punt overgehouden aan het bezoek aan Hellas Verona. De eerste Serie A-ontmoeting van de dag eindigde in een doelpuntrijk gelijkspel: 3-3, na een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg. Zodoende ontsnapte het team van Roberto Mancini aan de eerste officiële nederlaag tegen i Gialloblu sinds februari 1992. Opvallend: Hellas had vorige week tegen Atalanta pas de eerste competitiezege van het seizoen geboekt. Door de remise raakt Inter verder achterop in de strijd om de scudetto.

Inter nam na acht minuten de leiding; een kopbal van Jeison Murillo uit een corner was te machtig voor doelman Pierluigi Collini, die even daarvoor wel een goede redding op een inzet van Rodrigo Palacio in huis had. Het was voor Inter de eerste Serie A-goal van het seizoen binnen een kwartier tijd. Hellas zorgde echter in een mum van tijd voor de ommekeer. Vier minuten na de openingstreffer kopte Filip Helander uit een corner van Luca Marrone de 1-1 binnen en vier minuten later zorgde Eros Pisano zijn hoofd voor de 2-1, uit een vrije trap van Marrone. Het duel ging tot aan de rust op en neer, maar het scorebord kwam niet meer in beweging.

Met Ivan Perisic in de plaats van Felipe Melo hoopte Mancini op een betere tweede helft van Inter, maar het was de thuisploeg die als eerste tot scoren kwam. Na een hoekschop van opnieuw Marrone was het Artur Ionita die de verdedigers van Inter te slim af was. Toch stapte Inter niet als verliezer van het veld. Op aangeven van Perisic maakte Mauro Icardi er luttele minuten later al 3-2 van en twaalf minuten voor tijd was het 3-3. Een voorzet van Palacio ging langs Icardi, maar was wel een prooi voor Perisic. In de slotminuten kon het duel nog alle kanten op, maar het duel kende geen winnaar.

Eindigt Internazionale bij de eerste vier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, daar ging m'n 220 euro

7 februari 2016 om 14:57

Door dat gelijkspel win ik 150, was nog bang dat inter ging winnen op het eind

7 februari 2016 om 15:07

wie wed er nu nog geld op Inter??? zelfde als je voor je eigen chelsea veel geld gaat inzetten...

Knap punt voor Verona, al hadden het er zomaar drie kunnen zijn. Inter valt weer erg tegen. Zijn ze aanvallend een keer sterk, lijkt de verdediging meteen nergens op. Drie doelpunten tegen uit standaard situaties. In de huidige vorm gaan ze de CL natuurlijk nooit halen. Kwalitatief een meer dan prima selectie, maar voetballend allemaal erg onder niveau. Ik zeg exit Mancini en exit Melo.

Zeer vermakelijke wedstrijd, ik kan niet begrijpen dat Inter drie doelpunten incasseert tegen de hekkensluiter. Eerst incasseerde ze amper en de laatste tijd gaan er veel ballen langs Handanovic (ligt overigens niet aan hem), Juventus, Milan en Hellas scoorde allemaal drie keer.

3 assists van Maronne trouwens, onze ex-Juventini doen het goed tegen onze concurrenten. Giaccherini scoorde laatst ook al een paar belangrijke doelpunten.

3-3 spectaculaire wedstrijd. Toch eningsinds goed om te zien dat de glad erin komt bij inter en dat ze niet kunnen blijven winnen met die vele 1-0's. Uiteindelijk zal ook inter staan waar ze horen. Maar aan de andere kant toch jammer, zou mooi geweest zijn, een club uit Milaan weer kampioen maar dan liever wel moet goed voetbal. dus ik support napoli daarin!

7 februari 2016 om 15:11

En door verlies van firontina en gelijkspel inter kan Milan nu stijgen naar de 4e plek als ze winnen!

7 februari 2016 om 15:17

Nee dat gaat helaas niet, we kunnen mits wij winnen, op 3 punten van inter komen en die staan 4e

7 februari 2016 om 15:22

Laten we hopen. Het is te lang geleden dat we Ac Milan hebben zien schitteren.

in defensief opzicht heel slecht gespeeld. 3 goals uit standaardsituaties en melo, nagatomo, telles, juan jesus, kondogbia waren slecht vandaag. met name die eerste twee. mancini mag van mij gaan en hopelijk neemt ie melo en nagatomo mee. zou wat zijn als we weer geen CL halen. tegen de hekkensluiter 3-3 spelen is gewoon een matig resultaat. bij inter lijken ze niet te begrijpen dat het niet zo langer kan.

Wat een zwakke vertoning van inter

Toen ik zag dat inter 3-3 speelde gokte ik dat er 2 eigen goals van de tegenstander resten. Inter staat dit seizoen bekend om zijn 1-0 overwinningen en hun extreem verdedigende spel. Daarom vindt ik het mooi dat zij, en in het bijzonder Mancini, niet konden winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren