Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Internazionale is een enorme club en past bij een ‘crack’ zoals hij’

Laatste update:

Maximiliano Meza is 26 jaar, speelde nooit in Europa, maar heeft in Argentinië al wel een heel redelijke naam opgebouwd. De aanvallende middenvelder staat op zes interlands en kwam op het WK in alle vier de wedstrijden in actie. Mogelijk komt het in januari tot een vertrek uit de Argentijnse Primera División.

Meza verlengde zijn contract bij Independiente onlangs tot de zomer van 2021, maar zou desondanks hoog op de verlanglijst staan van Internazionale. “Internazionale en directeur Piero Ausilio hebben mij nooit naar Meza gevraagd”, reageert zaakwaarnemer Sergio Carrizo in gesprek met FCInterNews.

“Wat een toekomstige transfer naar Internazionale betreft: zoiets zouden we zeker overwegen, want Inter is een enorme club die past bij een crack (topspeler, red.) als mijn cliënt. We hebben in de zomer veel aanbiedingen ontvangen, maar niets is doorgegaan. Ik weet zeker dat er aan het einde van het jaar weer aanbiedingen binnenkomen.”

Meza komt uit de jeugdopleiding van Gimnasia en maakte in de zomer van 2016 voor bijna drie miljoen euro de overstap naar Independiente. Tot dusverre speelde hij 72 wedstrijden voor de club uit Buenos Aires en daarin was hij goed voor 10 doelpunten.

Wordt Maxi Meza overschat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het afgelopen WK zelden zo'n slechte speler gezien in een Argentijns shirt. Kan zijn dat hij geweldig presteert in Argentinië zelf maar wat ik heb gezien geeft te denken. Waarom zou Inter ooit zo'n speler binnenhalen.

8 september 2018 om 17:37

@consy

die jongen voegde inderdaad helemaal niks toe aan Argentinie op het WK. ongelofelijk dat hij speelde ipv een Dybala bv

Topspeler ? Wat een super drama het afgelopen wk. Zo beperkt haha, een echte crack

Viel dit WK zwaar door de mand. Heeft een veel te lage handelingssnelheid, is erg wild aan de bal en is technisch ook maar erg matig. Is ondertussen ook al 26 dus veel rek zit er niet meer in vrees ik.

8 september 2018 om 21:55

Heel het elftal viel door de mand dus dat is makkelijk scoren. Is de smaakmaker in Argentina en zijn techniek is zeer goed. Meza kan echt goed dribbelen en niet zo wild als je denkt. Of hij de speler is waar Inter op zit te wachten betwijfel ik wel, maar een subtopper in Europa zou echt plezier kunnen beleven aan deze speler.

8 september 2018 om 22:04

Meza vond ik echt ronduit dramatisch op het WK, heeft in zijn invalbeurten amper wat klaargespeeld. Ik volg de Argentijnse competitie niet, mijn mening is gebaseerd op wat ik van hem heb gezien op het WK en dat was echt gewoon barslecht.

Zelfs Raiola kan deze 'crack' niet mooier maken dan hij in werkelijkheid is.

Meza Meza Meza. Ten eerste, niks is zeker, maar deze jongen bakt er werkelijk waar helemaal niks van!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren