Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Interlandbreak levert Xavi nu al eerste afmelding op voor volgende Clásico

Laatste update:

Andreas Christensen is er op 5 april niet bij als Barcelona het in de halve finale van de Copa del Rey opneemt tegen Real Madrid, zo melden verschillende Spaanse media. De verdediger is donderdagavond niet ongeschonden uit het EK-kwalificatieduel van Denemarken met Finland (3-1) gekomen en ligt zeker drie tot vier weken uit de roulatie. Christensen moest de strijd al na ruim een kwartier staken.

Het is de vrees van iedere trainer. Spelers uitlenen aan hun land en ze geblesseerd terugkrijgen. Ook deze interlandperiode wordt er niet aan ontkomen. Donderdagavond moest Christensen zich in de thuiswedstrijd tegen Finland al na een kwartier laten wisselen. Nu blijkt de centrale verdediger een blessure te hebben opgelopen aan zijn kuit, hetgeen hem enkele weken aan de kant houdt. Christensen mist daardoor onder meer de eerstvolgende Clásico, die gepland staat voor 5 april.

De Deens international reist vrijdag terug naar Barcelona om zich door de medische staf van Barcelona verder te laten behandelen. Nieuwe tests moeten de exacte ernst van de spierscheuring aan het licht brengen, maar vast staat dat de bekerwedstrijd tegen Real Madrid te vroeg komt voor Christensen. Ook mist hij de competitiewedstrijd van volgende week zaterdag tegen Elche en het treffen met Girona (10 april). Het is de vraag of hij op 16 april tegen Getafe weer beschikbaar is.

Het uitvallen van Christensen was een van de weinige nadelige factoren voor de Deense ploeg. Het elftal van bondscoach Kasper Hjulmand kende in het Parken Stadium in Kopenhagen weinig moeite met de Finnen en zegevierde door een hattrick van Rasmus Höjlund met 3-1. De spits van Atalanta, die vorige maand twintig is geworden, wordt beschouwd als de 'nieuwe Erling Braut Haaland'. Na drie interlands staat hij op drie doelpunten. Zondag nemen de Denen het op tegen Kazachstan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hojlund de nieuwe Haaland noemen is misschien wel het kinderachtigste wat ik deze maand heb gelezen.

24 maart 2023 om 12:46

Zag een instagram post die hem zelfs Haaland 2.0 durfde te noemen..

24 maart 2023 om 13:15

Ik keek gisteren de switch op ziggo soort. Elke keer dat Denemarken - Finland aan de beurt was, moest de commentator dit ook even benoemen. Was best irritant

24 maart 2023 om 13:41

Dit was echt tenenkrommend. Ook bij die de 2-0 weer. "Ja, dit is ook wel een beetje a la Haaland". Ze hebben qua speelwijze wel wat van elkaar hoor. En qua naam natuurlijk. Maar nu slaan ze echt door. Het is gewoon een andere speler.

24 maart 2023 om 13:57

De nieuwe Haaland, terwijl Haaland zelf maar 2 jaar ouder is. Iedereen die dit schrijft een schrijfverbod opleggen.



Een enorme aderlating. Nu moet Alonso of Garcia centraal spelen of Araujo naar het centrum en Sergi Roberto naar rechtsback. En dan heb je problemen tegen Vinicius. Aangezien Vinicius het absolute gevaar is zou ik Araujo daar laten en dan maar Alonso of Garcia naast Kounde posteren. Of Frenkie als voetballende CV en Busquets, Pedri en Gavi/kessie op het middenveld. In balbezit speel je dan als het ware in een 3-4-3 formatie.

24 maart 2023 om 13:09

Misschien toch Araujo naar het centrum aangezien Vini geschorst is voor de volgende Classico.

24 maart 2023 om 13:11



Serieus? Dat is een meevaller. Alhoewel Rodrygo op linksbuiten.....
Ik dacht dat gele kaarten na de kwartfinale geseponeerd werden en vanaf de halve finale men weer op 0 begint.

24 maart 2023 om 13:45

Vinicius is niet geschorst.

24 maart 2023 om 14:06

Ik meen dat van Pedri ook al bekend is dat ie het niet gaat halen.

24 maart 2023 om 14:38

Dan wordt het een super spannende ontknoping. Ben benieuwd.

Vorige interlandbreak kwamen Araujo en Koundé geblesseerd terug. Pedri en Dembele hebben beide een terugval in de blessures en nu ook Christensen en Frenkie geblesseerd. Ergens gaat het nog steeds niet goed binnen de medische staf van Barcelona

24 maart 2023 om 14:07

Gezien het uit de interlandbreak komt lijkt het er voor mij meer op dat spelers teveel wedstrijden spelen. Al dat reizen is ook niet goed voor de rust.

Zuur natuurlijk. Speelt erg sterk in het hart van de defensie naast Jules Kounde. Een gemis is het zeker. Dan zou ik voor de aankomende El Clasico kiezen voor Marcos Alonso als vervanger. Die speelde tegen Madrid in het Bernabeu een tijdje terug echt heel goed.

24 maart 2023 om 16:24

Of wat te denken tegen Bilbao. Alonso als CV begint meer en meer te bevallen. Ongelofelijk dat hij zelfs een international als García voorbij is gestreefd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren