Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Insigne op ramkoers met Napoli: gevoelige overstap binnen Italië lonkt

Laatste update:

Internazionale bekijkt de mogelijkheden om Lorenzo Insigne weg te kapen bij Napoli, zo meldt Gianluca Di Marzio. De dertigjarige aanvoerder van i Partenopei, die nog één jaar vastligt, is ontevreden over het salarisvoorstel dat zijn club hem heeft gedaan en zinspeelt op een vertrek. Er is al contact geweest tussen Inter en de entourage van Insigne, zo klinkt het.

Insigne geldt al jaren als de sterspeler van Napoli en wil daarvoor graag beloond worden met een verbeterd jaarsalaris. De linkerspits, die deze zomer met Italië het EK won, zet volgens La Gazzetta dello Sport in op een salaris van 6 miljoen euro, terwijl Napoli niet verder wil gaan dan 3,5 miljoen euro. Omdat geen van beide partijen lijkt te willen bewegen in de onderhandelingen, ligt een vertrek voor de hand.

Aurelio De Laurentiis, de markante voorzitter van Napoli, houdt daar inmiddels ook rekening mee en is naar verluidt voor 25 miljoen euro bereid om mee te werken aan een transfer. De komende uren hoopt Internazionale duidelijkheid te krijgen of de komst van Insigne kans van slagen heeft. De buitenspeler is een kind van Napoli en brak in 2010 door in het eerste elftal. Sindsdien speelde Insigne 397 keer voor Napoli, waarin hij 109 keer scoorde en 85 assists gaf. Sinds twee jaar draagt hij de aanvoerdersband.

Is Lorenzo Insigne een goede versterking voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onze club toont nog wat ambitie, wauw het is toch geen 1 april heren? Lorenzo Insigne kan nog altijd heel goed voetballen zoals we zagen op het EK en zijn werk zal ook veel minder bij ons zijn dan dat hij gewoon is hij bij Napoli waar alles van hem moet komen. Als wij dit kunnen laten lukken dan geloof ik nog in een kampioenschap, Forza Inter!

12 augustus 2021 om 00:03

Enige wat ik me afvraag, kan hij mee in het 352 systeem?

12 augustus 2021 om 00:04

Verwacht niet dat Inzaghi 352 gaat spelen nu de key spelers voor dat systeem: Hakimi en Lukaku zijn vertrokken.

12 augustus 2021 om 00:07

Hij speelde bij Lazio ook altijd met 352, zie hem niet snel van systeem veranderen

12 augustus 2021 om 00:27

Inzaghi speelt ook wel eens 3421 of 343. Opzich past Insigne daar wel in net als hoe hij bij Italie speelt

12 augustus 2021 om 00:28

ik zie het wel gebeuren, Inzaghi zijn 3-5-2 legt de nadruk op aanvallen een soort van kamikaze voetbal terwijl dat van Conte juist is voor het verdedigen en counteren. Inzaghi speelt niet met “wing backs” maar eerder met aanvallend ingestelde spelers op de flanken dus voor Insigne zou dat kunnen betekenen dat hij gewoon op zijn plek maar spelen maar ik zelf vind dat defensief veels te riskant.

12 augustus 2021 om 02:40

Ook als je met drie verdedigers speelt kun je met buitenspelers spelen. Heeft Atalanta eerst ook min of meer gedaan, met Ilicic en Gomez

12 augustus 2021 om 00:59

Ee komt echt geen nieuw kampioenschap van Inter, Juventus zal er weer mee vandoor gaan. Dzeko voor Lukaku? Dumfries *misschien* voor Hakimi? Martinez nog weg mogelijk? Het wordt zo erg karig hoor.

12 augustus 2021 om 07:56

Ik vrees het ook, maar Juventus heeft echt niet zo goed team als we denken. Ronaldo staat garant voor 20+ goals maar gaan Chiesa en Dybala ook constant goed spelen of alleen maar de helft van de wedstrijden?

12 augustus 2021 om 08:04

Juventus vorig jaar zien spelen?

12 augustus 2021 om 09:01

Ik weet niet of Juventus ermee vandoor gaat, enige wat ik kan zeggen ambitie? Nee zeker niet, Inter gaat teveel inleveren. Hakimi, valt nog redelijk op te vangen, Lukaku dat wordt nog een lastig verhaal. Plus wat ervoor komt is geen ambitie meer van gaten dichten.

Ik weet dat Eriksen geen vaste basisspeler was het gehele seizoen. Hem kan je waarschijnlijk ook niet meer gebruiken. Plus als Martinez er vandoor gaat nou veel succes!

12 augustus 2021 om 09:06

Zapata is binnen de serie A wel een goede vervanger, dus als die nog komt dan is de aanval ook nog degelijk. En zet Lazarri op de rechterwingback en dan ziet het elftal er helemaal niet zo slecht uit.

12 augustus 2021 om 09:29

Zapata is helaas geen spits voor een topclub dat heeft hij bij Napoli al bewezen vandaar dat ze hem steeds verhuurde aan Udinese en Samp.

12 augustus 2021 om 10:50

@Lierse1997 Ja en zo denderend was het niet. Heel af en toe goed voetbal, maar meeste van de keren leek er geen tactiek aanwezig. Teveel vrijheid voor de spelers en amper teamspel. Er teveel gerekend op de individuele klasse en hele tijd wisselen van opstellingen hielp ook echt niet.

12 augustus 2021 om 10:57

Zapata moet je niet willen, dan heb ik nog liever Woutje. Probeer dan Moreno van Villareal of waarom niet Ciro?

12 augustus 2021 om 11:35

Want Atalanta is geen topclub in de Serie A? Onderhand vaste top 4 en doen het ook altijd goed in de CL..

12 augustus 2021 om 13:46

Ze speelden beroerd, maar laten we niet doen alsof ze 8e werden. Een coach die de club door en door kent is gearriveerd en er hoeven geen spelers te vertrekken. De concurrentie wordt alleen maar zwakker en trappen in dezelfde fouten als dat ze vroeger deden (voor AC Milan is Calhanoglu verkopen aan Inter een fout, terwijl het voor Inter ook een fout is om hem te kopen). Napoli vereterkt zich niet. Atalanta komt echt tekort. Ik denk echt dat Juve met gepaste afstand weer kampioen wordt.

Zo, ik had totaal niet verwacht dat Di Laurentiis hier aan mee zou werken. Dat is onkarakteristiek welwillend van hem!

Toch wel zonde, hij had 500 wedstrijden voor Napoli kunnen spelen als hij bleef. Snap wel dat hij meer salaris wil, hij is de absolute ster van Napoli. Voor Inter zou dit een hele welkomende versterking zijn zeg.

3,5 miljoen per jaar voor Insigne, dat is toch weel zeeeer 'magertjes' in de huidige voetbalwereld.

12 augustus 2021 om 01:00

En dan te bedenken dat Napoli inzet op 6, volgens mij zijn er basisspelers in de PL middenmoot die dat verdienen.

12 augustus 2021 om 02:42

Volgens mij verdient Berghuis bij Ajax meer. Dan zou je denken dat Insigne toch wel recht heeft op wat extra inderdaad

12 augustus 2021 om 08:16

Die 3,5 is netto.

12 augustus 2021 om 08:17

Berghuis verdient niet meer. In Nederland wordt altijd het bruto salaris vermeldt. In Italië het netto salaris. Per land verschilt het sowieso of bruto of netto wordt vermeldt.

12 augustus 2021 om 12:04

Ah oké, dat scheelt al een stuk. Toch, alsnog opvallend weinig voor een speler als Insigne

Wauw zou wat zijn dit, ik riep dit al toen las dat hij misschien gaat vertrekken dat Inter een goede poging moet wagen.

Dit is heel moeilijk te geloven. Het klopt dat Insigne niet tevreden is over de aanbieding van Napoli, maar waarom zou Inter een linksbuiten halen als ze zonder wingers spelen? Daarnaast kan ik met niet voorstellen dat Insigne de club van zijn leven inruilt voor een Inter als hij in het verleden clubs uit de Premier League en Barcelona heeft afgewezen. En De Laurentiis kennende zou Insigne echt niet voor maar 25mil verkopen. Ookal heeft ie nog maar 1 jaar te gaan in z'n contract, ADL is lichtelijk gestoord. Gianluca Di Marzio is geen clown, maar ik kan me niet voorstellen dat dit echt gebeurd.

12 augustus 2021 om 12:40

Verdient mertens niet nog een heel stuk meer? Die is ook over zijn top.
Dan zou Insigne toch wel wat meer mogen verdienen tegenover nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren