Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inbrekers nemen forse buit mee uit woning Grealish; familie is doodsbang

Laatste update:

Jack Grealish is slachtoffer geworden van een woninginbraak, zo weten diverse Engelse media te melden. Inbrekers wisten woensdagavond zijn huis binnen te dringen en voor omgerekend 1,1 miljoen euro aan horloges en sieraden mee te nemen. Grealish was overigens niet thuis op het moment van de inbraak.

De aanvallende middenvelder annex aanvaller speelde op het moment van het incident in zijn luxueuze woning tegen Everton, dat met 1-3 werd verslagen. Grealish deed negentig minuten mee bij de club die onlangs nog het WK voor clubteams op zijn naam wist te schrijven.

Circa tien familieleden van Grealish waren wél aanwezig in het huis tijdens de inbraak. Uit Engeland komt door dat zijn verloofde, zijn ouders, twee zussen en een broer onraad roken toen de honden begonnen te blaffen en er van boven gestommel klonk.

De zeer geschrokken familieleden zochten al snel een veilig heenkomen in de peperdure woning, voegt de Daily Mirror toe aan de berichtgeving. Ondertussen kregen de buren van Grealish, die het huis net voor de feestdagen had gekocht, van de politie de opdracht om thuis te blijven en alles goed af te grendelen.

De politie in Cheshire, in het noordwesten van Engeland, was bang voor een gijzelingssituatie en kwam hierdoor heel snel ter plaatse. Er werd zelfs een helikopter ingezet om de inbrekers op te sporen. Desondanks wisten de dieven er vandoor te gaan met de buit van ruim een miljoen euro. Wel is inmiddels een uitgebreid onderzoek ingesteld.

De inbraak heeft veel indruk gemaakt op de familie van Grealish, zo laat een bron weten in een reactie aan The Sun. "De familie is echt geschokt. De bende nam heel veel horloges en juwelen mee. Ze zagen hun kans toen Manchester City aan het spelen was en de familie van Grealish zich beneden had verzameld om hem aan te moedigen op tv."

"Niemand is gewond geraakt, maar de paniek was groot. Iedereen was doodsbang omdat ze allemaal zo kwetsbaar waren. Toen de honden aansloegen en ze mensen boven bezig hoorden, drukten ze de alarmknop in." Grealish werd kort na de wedstrijd tegen Everton op de hoogte gesteld van de inbraak.

Zoveelste inbraak
Grealish is het zoveelste slachtoffer van inbraak in Engeland. Inbrekers sloegen onlangs toe in de villa van Kevin De Bruyne in Bolderberg, waar de Belgisch international op dat moment niet thuis was. Raheem Sterling, Dele Alli, Kurt Zouma en João Cancelo kregen recentelijk ook te maken met een woninginbraak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreselijk vol, zoek een normale baan.

Snap verder niet wat iemand met zulke juwelen en horloges moet, al ben je nog zo rijk, je zult het maar nodig hebben om gelukkig te zijn...
Maar goed, hij heeft er voor gewerkt dus gewoon vanaf blijven

29 december 2023 om 12:14

Zijn vaak investeringen om een soort van belasting te drukken.
En daarnaast worden horloges als Rolex, maar ook goud, zilver en diamant over de jaren alleen maar meer waard.

29 december 2023 om 13:08

Dat zeggen ze wel vaak.
Maar valt ook wel te betwisten.

Maar hij heeft ze natuurlijk vooral omdat die het leuk en mooi vindt.

29 december 2023 om 14:36

Ja, want je kunt het ook bij de bank in een kluisje bewaren. Als je zo veel waarde thuis bewaard, dan neem je bewust een risico.

29 december 2023 om 13:51

Horloges en juwelen zijn investeringen omdat ze hun waarde niet verliezen. Het is of dat of een hoop belasting betalen en dat willen ze niet.
Heeft niks te maken met dat ze het leuk vinden of niet. Ik ken een voetballer heel goed en hij bevestigde ook dat dit soort aankopen moeten doen vaak op advies van de zaakwaarnemer

29 december 2023 om 14:45

Dat zeggen ze alleen maar omdat het op zal gaan aan fast fashion en/of auto’s.

Heel veel horloges zijn nl geen goede investering, en het blijft sowieso een heel erg onzekere investering.

Heb zelf best wat kostbare horloges. En ze hebben die van mij niet kunnen vinden bij een inbraak.
Maar 3 cartier tank solo van mijn vrouw en 2 dochters die bij elkaar lagen helaas wel net als de juwelendoos van mijn vrouw ook.

Gore schoften

29 december 2023 om 22:12

Marrekie het is natuurlijk niet zo dat dit soort aankopen aftrekbaar zijn, dus met belasting betalen heeft het niets te maken.
Juwelen kunnen soms wel meer waard worden, maar de meesten niet.
Je vriend zou op zoek moeten naar een andere zaakwaarnemer. Er zijn heel veel investeringen die logischer zijn dan juwelen en horloges.

Vreselijk gevoel lijkt me dat. Hoop dat dat gespuis eens echt hard gestraft gaat worden. Totale mislukkelingen die het dan maar gaan ontnemen van degene die wel wat van zijn leven heeft gemaakt. Toch vind ik het wel bijzonder hoe makkelijk het altijd lijkt te gaan als je de berichten volgt. Je hebt het over mensen met miljoenen die de meest geavanceerde technieken voor beveiliging prima kunnen betalen. Zelfs voor de gemiddelde Jan modaal zijn er mooie technieken als Verisure beschikbaar die het inbrekers al heel moeilijk kunnen maken..

29 december 2023 om 12:04

Im not sure but verisure 😂

Als ik duur spul in mijn huis wil verzekeren, moet ik het in een kluis stoppen. Met hun bekendheid begrijp ik niet zo goed dat er voor een vermogen weggehaald kan worden.
De ongelijkheid wordt er niet kleiner op en iedereen kan makkelijk zien hoe luxe ze leven via alle online kanalen.
Heel zielig voor zijn familie dit.

Met 10 man in huis en er wordt alsnog gewoon ingebroken en voor miljoenen aan spullen meegenomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ja hoe houd je zoiets nog tegen dan? Inbrekers zij alle brutaliteit en schaamteloosheid voorbij

Ik snap alleen niet waarom hij voor zo'n kapitaal aan sierraden e.d. 'gewoon' thuis heeft liggen. Is toch algemeen bekend dat voetballers vaker een dergelijk 'bezoek' krijgen als ze een wedstrijd moeten spelen ?? Natuurlijk moet je van andermans spullen afblijven maar ik vind dit toch wel een beetje eigen schuld !!

29 december 2023 om 13:51

Haha ja zeker eigen schuld. Alsteblieft denk eens gwn na voor je zulke comments plaatst. Pffff mijn lieve hemel

29 december 2023 om 14:38

Eigen schuld niet, maar natuurlijk wel een zeer verhoogd risico. Als er niks te halen valt, komen ze niet. Zo simpel is het. Dus hup, alles in een kluis in de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren