Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In de wedstrijden bleek dat Ajax de beste is van allemaal’

Laatste update:

AEK Athene moet dinsdag van Ajax winnen om uitzicht te houden op de derde plaats in Groep E van de Champions League. Het vertrouwen bij de club uit Griekenland zal niet torenhoog zijn, want AEK verloor nog al zijn duels in de poule en staat in eigen land op een teleurstellende zevende plaats. Desondanks blijft Marinos Ouzounidis hoop houden op een positief resultaat.

“Het belangrijkste is dat we ons best blijven doen en positief blijven. We maken niet onze beste periode door, maar we willen allemaal het beste voor de ploeg. Iedereen is verantwoordelijk, dus ik als trainer ook”, zo citeert NUSport. “We willen steun van iedereen. AEK is een heel grote club en vorig jaar hebben we na 24 jaar iets groots bereikt. Dat moeten we niet vergeten.”

“Het is niet eenvoudig om op zo'n niveau te blijven presteren. We hopen de fans snel weer blij te maken”, aldus Ouzounidis. AEK pakte vorig seizoen onder Manolo Jimenez de landstitel, maar in het lopende voetbaljaar gaat het dus een stuk minder met de geelhemden. Ouzounidis beseft dat Ajax de favoriet is om dinsdag met de zege aan de haal te gaan.

“Ajax is gewoon heel goed. Na de loting dacht ik dat Bayern München van een hoger niveau was, maar in de wedstrijden bleek dat Ajax de beste van allemaal is. Ze hebben een heel complete ploeg en hebben niet verloren in Lissabon en München. Desondanks moeten we in onze kansen geloven. We moeten tot het einde gefocust zijn, want fouten worden afgestraft.”

Lees hier ons verhaal over de onrust bij AEK Athene.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern is natuurlijk beter als ons, maar wel een erg tof compliment. We hebben toch weer behoorlijk wat kleur op onze wangen in Europa.

Misschien probeert hij de druk bij Ajax te leggen bij Ajax. Maar misschien is het gemeend. En dat is inderdaad een heel mooi compliment. Ik zeg 0-2, met een doelpunt van onze terrièr Nicolas.

26 november 2018 om 21:54

Terrier Nicolas zit in de kennel morgen

27 november 2018 om 00:34

HAHA! Mooie 😂
Ik ben benieuwd! Wordt lastig zonder Tagliafico en Ziyech...

26 november 2018 om 21:54

Dat zou knap zijn want Nico is geschorst 😉

26 november 2018 om 21:54

Alleen is onze terrier geschorst wakkere....

26 november 2018 om 21:56

Nicolas Kühn zie ik er morgen ook wel een maken in de Youth League

27 november 2018 om 07:24

Hij heeft gewoon gelijk. Niks met druk te maken. Ajax heeft een mooie selectie en is in vorm. Bayern is nog nooit zo uit vorm geweest als nu en Benfica heeft de slechtste selectie als je het vergelijkt met de afgelopen jaren

27 november 2018 om 08:13

Zo in vorm vind ik Ajax momenteel niet, ook al winnen ze hun potjes. De spelvreugde en snelheid die in de eerste maanden in het spel van Ajax te zien was mis ik een beetje.
Ik verwacht dan ook een behoorlijk pittig avondje waar winst allerminst zeker is.

Ik hoop vooral op een mooie, leuke wedstrijd. Enerzijds kun je zeggen dat die Grieken niks meer te verliezen hebben en nog hun eer in Europa een beetje willen redden door zoveel mogelijk punten te halen, maar aan de andere kant zou het ook zomaar kunnen dat ze juist de focus al naar de competitie verlegd hebben en dit dus meer een verplicht tussendoortje is.

Ajax zal hoe dan ook toch wel voor een overwinning moeten kunnen gaan, dit team is al niet geweldig en dan draaien ze ook nog eens niet geweldig.

26 november 2018 om 22:31

AEK speelt zondag een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent. Deze wedstrijd zal gebruikt worden om vertrouwen te tanken en spelers zullen zichzelf in de shcijnwerpers willen spelen door te winnen.

Ajax is kwalitatief beter en zal hier in principe ruim moeten winnen om met een goed gevoel huiswaarts te keren. Ajax staat er goed voor, maar makkelijk was het zeker niet. Echter was het Europa League seizoen met de finale op het eind ook geen eitje en zegt dat niet veel.

26 november 2018 om 23:11

We kunnen speculeren wat we willen, je zou ook kunnen denken dat ze juist hun positie in de competitie willen verbeteren en dus al met die belangrijke wedstrijd van zondag in het achterhoofd spelen.

We gaan het zien, ik denk alleen niet dat het echt een hele leuke pot wordt, vrees toch dat AEK niet echt zal willen (en kunnen/durven).

27 november 2018 om 08:52

Directe concurrent..? AEK gaat gewoon proberen die eer hoog te houden en ik verwacht zeker geen b-elftal ofzo vanwege aankomend weekend. Zolang de spelers van Ajax zich niet laten intimideren heb je CL-overwintering zo goed als zeker op zak(:

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren