Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (zondag, 8/8)

Laatste update:
/
Galatasaray kan de komst van Lukas Podoski definitief vergeten. Niet dat 1. FC Köln de aanvaller niet kwijt wil, maar Arsenal is van plan om de Duits international nog voor het einde van de zomerse transfermarkt vast te leggen. Met de komst van de aanvaller, die alleen in dienst van het nationale elftal trefzeker lijkt te kunnen zijn, is een bedrag van vijftien miljoen euro gemoeid. Wordt vervolgd. (BILD)
/
Juventus wil Frederik Sorensen in de komende 48 uur bij een andere Serie A-club stallen. Tot dusver maken twee clubs de meeste kans op de tijdelijke komst van de negentienjarige verdediger: Palermo en Chievo. Eerder werden ook Bologna en Lecce aan de Deens jeugdinternational gelinkt. Antonio Conte heeft veel vertrouwen in Sorensen, maar vindt een tijdelijk vertrek toch beter. (Tuttosport)
/
Barcelona wil Jan Vertonghen voor het seizoen 2012/13 aantrekken, maar Valencia wil de verdediger van Ajax nog deze zomer contracteren. De Spaanse club greep al naast Diego Lugano, die naar Paris Saint-Germain verkast, en wil niet nog een blauwtje lopen. Ajax kan een formeel bod van 9,5 miljoen euro verwachten. De kans is groot dat de Belg het niet ziet zitten om naar Valencia te gaan. (Levante-EMV )
/
Udinese is onder meer Benfica en PSV te slim af inzake Roberto Pereyra. De pas twintigjarige linkeraanvaller vertrekt naar alle waarschijnlijkheidvoor een bedrag van 4,5 miljoen euro naar de club uit Udine. Vanaf maandag zitten Udinese en River Plate om de tafel om de exacte prijs voor 75 procent van de transferrechten te bepalen. De Argentijn was deze zomer op het WK Onder-20 actief. (Clarín)
/
Genoa doet geen poging meer om Alberto Gilardino naar de havenstad te halen. De aanvaller wikt en weegt al dagen een overgang naar Genua en Fiorentina is ook niet de meest makkelijke onderhandelingspartner. Daarom richt Genoa zich nu op het aantrekken van Paolo Guerrero. De Peruviaanse aanvaller van Hamburger SV maakte indruk op het toernooi om de Copa América. (Il Giornale)
/
Alex kan van club veranderen maar hoeft niet te verhuizen. De centrale verdediger van Chelsea wordt nu ook met stadsgenoot Arsenal in verband gebracht. Arsène Wenger wil per se nog een verdediger aantrekken en leurt werkelijk overal rond met zijn miljoenen. Het is niet duidelijk hoe Chelsea denkt over het laten gaan van Alex naar de buurman. Met David Luiz heeft men al een opvolger in huis. (The Sun)
/
Diego Lugano is niet de laatste zomerse versterking van Paris Saint-Germain. De club uit Parijs zal maandag of dinsdag de komst van Marco Borriello aankondigen. Leonardo, bij PSG verantwoordelijk voor de transferzaken, kent de aanvaller van AS Roma uit hun gezamenlijke periode bij AC Milan. AS Roma nam Borriello voor tien miljoen euro over, maar wil nu twee miljoen euro minder ontvangen. (L'Équipe)
/
Door de verkoop van Borriello zal AS Roma in staat zijn om een meer dan redelijk bod op Miralem Pjanic uit te brengen. De middenvelder van Olympique Lyon geniet al maanden belangstelling van de Romeinen, maar tot dusver werden alle biedingen als ontoereikend beschouwd. Het contract van de Bosnisch international met L'OL loopt aan het einde van het seizoen 2012/13 af. (Le10Sport )
Valencia is een sportieve vooruitgang voor Jan Vertonghen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax laat vertonghen echt niet meer gaan en zeker niet naar Valencia

28 augustus 2011 om 21:41

alsof ajax het iets interesseert naar welke club Vertonghen gaat. Als het juiste bedrag geboden wordt, accepteert ajax het. Het is dan aan vertonghen of hij ook naar die club wil...

28 augustus 2011 om 21:44

Ik bedoel dat hij dit zelf, denk ik, geen goede stap vindt.

28 augustus 2011 om 21:52

Ik denk niet dat Ajax 9.5mln genoeg vind een paar dagen voordat de transfer markt dicht gaat.

En ik denk ook niet dat Vertonghen naar Valancia wil nu Ajax groepsfase CL heeft waar hij zich kan laten zien aan de scouts van betere clubs.

28 augustus 2011 om 22:58

Jantje opvolger van puyol?

28 augustus 2011 om 23:47

Denk dat er pas valt te onderhandelen als Valencia het dubbele biedt.
Maar Vertongen wilt niet, alleen naar clubs waar hij echt om de prijzen strijdt.

2012/2013? = 1 jaar contract = 6/10 miljoen?

29 augustus 2011 om 07:44

9,5 miljoen????? begin het in deze periode maar eens te verdubbelen

lol Jan voor 9.5 naar Valencia, wat een giller.
Is goed dat barcelona Jan straks komt ophalen en 15 miljoen neerlegt ( misschien zelfs meer ) want puyol is in zijn nadagen en Jan is gewoon de Ideale opvolger, geen enkele verdediger is zo goed opbouwend als Vertonghen op dit moment, misschien thiago silva en Kompany, maar op dit moment de beste in zijn soort.

28 augustus 2011 om 21:34

Vind ik wel wat overdreven, een Kompany heeft zich al bewezen op het allerhoogste competitieniveau, Vertonghen niet.

28 augustus 2011 om 21:40

Noem jij nog eens 5 andere verdedigers op die zo kunnen opbouwen tot over de middenlijn, een perfecte lange pass geven, vernietigend uithalen, verdedigend je man kunnen staan en leiderschap tonen. Dat in 1 speler.
Kompany kan niet vaak opkomen staat al een blok van 2 cvm-ers voor hem, voor de rest ijzersterke verdediger.

28 augustus 2011 om 21:51

De persoon die dan eventueel naast hem komt te spelen is toch wel minimaal een klasse beter in de opbouw en speelt ook alweer een behoorlijke tijd in het Barcelona systeem, dus de beste is hij zeker niet. Je kijkt enigszins door een Ajax-bril heen, maar goed.

28 augustus 2011 om 21:55

Opbouwen in de Eredivisie is alleen te vergelijken met opbouwen in de Belgische competitie. Hij zal zich eerst moeten bewijzen op een ander niveau. Ook moet hij onderscheidend zijn. De fout die hij dit weekend maakt bij de tegengoal bij Vitesse was alles behalve van topniveau!

Daarom is 10milj. een hele nette prijs.

28 augustus 2011 om 21:58

ik vind niet echt dat hij door een ajax bril kijkt!
want het is inderdaad zo dat de verdedigers langs hem beter zijn in de opbouw maar van die verdediggers zijn er al 2 backs en een back is een back omdat hij heel goed is in de opbouw en ook in het verdediggen.
als een back niet goed kan opbouwen zal hij ook nooit bij barca komen te spelen.
pique vind ik toch niet heel veel beter als vertongen in de opbouw ik vind het een zelfde soort speler alleen al wat meer ervaring op het hoge niveau.
en natuurlijk ook wel iets beter in de opbouw.
maar ze zijn allebij kopsterk, hard schot, goed in opbouw en kan ook in de verdediging wel zijn mannetje staan.
maar ik denk ook niet dat je een vele betere opvolger kan vinden dan vertongen voor puyol.
vind het ook gek dat hij nog niet is vertrokken had verwacht dat arsenal al lang zou toeslaan!
en dit zeg ik als een psv fan niet omdat ik voor ajax ben dus geen gekleurde bril!

28 augustus 2011 om 22:32

verdedigend tegen de nederlandse clubs wel ja,tegen toppers is hij al meerdere malen door het ijs gezakt.

28 augustus 2011 om 23:15

@ Chrisje

Ja ja ja ja die onzin kennen we nu inmiddels wel als een goede speler uit NL gaat vertrekken. Suarez kon het ook alleen maar tegen Nederlandse clubs he. Elke keer datzelfde gezever.

28 augustus 2011 om 23:17

@rik Lees je eigen stuk nog eens? Er is geen touw aan vast te knopen maar als je Pique niet veel beter vind dan Vertonghen zegt dit meer over iets anders,

28 augustus 2011 om 23:17

@rik112

Dus jij wil zeggen dat Vertonghen qua niveau dicht tegen Pique aanzit? Nou, ik vind Pique toch wel echt een paar klassen beter. Pique is een verdediger van wereldklasse die het wekelijks laat zien op topniveau. Vertonghen speelt daarentegen in de Eredivisie en laat daarbij ook nog wel eens geregeld een steekje vallen.
Hierbij wil ik niet zeggen dat Vertonghen niks waard is, want hij is gewoon de beste verdediger van de eredivisie, maar voor Barcelona beoordeel ik hem toch echt nog te licht.

29 augustus 2011 om 00:55

@harakiri dus 1 fout en 2 weergaloze seizoenen zijn niet meer goed? bovendien heeft jan aangegeven dat er maar een stuk of 5 clubs zijn waar hij ajax voor zou verlaten, komt erbij dat hij ontzettend belangrijk is voor ajax, en een afkoopsom die dik boven de 20 miljoen ligt heeft.

kortom ajax zal nooit een bod van 9,5 miljoen accepteren voor vertonghen en zo'n bod zou imho ook alleen goed zijn als hij een 1 jarig contract heeft en niet gaat verlengen.

edit: typo

29 augustus 2011 om 02:34

kom met mijn brakke hoofd even een nieuwsbericht lezen en lees jouw overdreven reactie....
Thiago Silva
Vermaelen
Lucio
Agger
Gallas
Heitinga
Ramos

Indd ook heitinga liet deze kwaliteiten zien in de eredivisie, dus doe nu niet alsof vertonghen een wereldverdediger is.... hij ( Jan ) heeft nog niks bewezen

29 augustus 2011 om 03:30

@ gaszt:

thiago silva is opbouwend niet zo sterk als Vertonghen, hij komt wel in de buurt. Agger, Heitinga ,gallas en Lucio hebben sowieso minder aanvallende kwaliteiten als Verthonghen, Ramos is een rechtsback en dus minder direct te vergelijken met Vertonghen als CB. Hij is aanvallend wel vergelijkbaar als niet beter. Dat Agger, Lucio en Vermaelen verdedigend sterker zijn ben ik het mee eens maar zij hebben aanvallend echt minder te bieden als Vertoghen die een enorme pegel in de benen heeft, in redelijk kleine ruimte kan tikken en mentaal enorm veel wil bezit en jong genoeg is om verder te leren.

Het lijkt me een aanvallende keuze om Vertonghen in Barca neer te zetten, maar het zou een enorm compliment aan Jan en aan Ajax zijn om ook weer eens een defensieve toptransfer te realiseren en voor Barca een speler die wat te bieden heeft, in aanvallend opzicht sowieso; hij is in elk geval goed voor 4 of meer doelpunten per seizoen. Of hij het defensief aan kan blijft de vraag en zal moeten blijken.

29 augustus 2011 om 03:37

Meen je deze echt , jy vind pique niet heel veel beter , je moet je schamen dat je dat durft te zeggen so heee , vertongen heeft zich alleen nog bewezen in de mickey mouse competitie , in de cl heb ik hem nog niet gezien

PS Pique is vele malen beter!

29 augustus 2011 om 12:47

aronaldo

in de cl heb ik hem wel gezien en daar was hij gewoon een rots in de branding voor ajax (behalve tegen real maar dat kon je niet op hem afschuiven ze werden gewoon overlopen)

en je zegt wel hij moet meer laten zien dan onze mickey mouse competitie maar dat zeiden ze bij suarez en vermaelen ook en moet je hun nou zien vermalen reserve captein en word als een van de beste verdedigers gezien in engeland en over suarez raken ze niet uitgepraat al het lof dat hij krijgt!

dus hij kan het (waarschijnlijk ) gewoon aan. want ik vind hem veel verder dan dat vermaelen dat was toen hij nog bij ajax speelde.

30 augustus 2011 om 00:31

Maar je begrijpt tog wel dat je hem niet kan vergelijken met pique

Ik denk dat het Ajax niet zo veel uit zal maken zolang ze de vraagprijs maar betalen?

En zeker niet voor 9,5 miljoen euro, echt niet.

Alex zou een heel goeie speler zijn voor Arsenal, laat ons hopen!

28 augustus 2011 om 21:35

Zou inderdaad een mooi duo zijn met Vermaelen alleen is het de vraag of hij nog wel wil komen

Nee Ajax laat Vertonghen nu niet zomaar meer gaan dan moet een club wel met een heel hoog bod gaan komen. Zijn kans komt wel daar ben ik zeker van!

28 augustus 2011 om 21:38

denk het ook niet maar komop verthongen is toch niet goed genoeg voor barcelona. het is wel barcalona Valencia daar in tegen is een prima clubje voor hem

28 augustus 2011 om 21:42

Nee voor Barcelona vind ik Vertonghen echt nog wel te kort komen. Hij kan het best nog een jaartje wachten en dan misschien de stap omhoog maken.

Mooizo als hij zelf niet wil. beter komt Victor Ruiz want dat is een verdediger die ook daadwerkelijk kan verdedigen.

Als Bayern Munchen echt wil gaan meedoen met de top in de Champions League met Chelsea, AC Milan, Barcelona, Manchester United en Real Madrid vind ik eigenlijk dat ze nog een centrale verdediger moeten ophalen van topkwaliteit. Ik denk dat Alex echt de gedroomde aanwinst is voor Bayern, in de Bundesliga hebben ze al een goede defence maar Alex zou dat extraatje kunnen geven voor misschien een Europese prijs.

Ik ben echt fan van Alex, een hele sterke speler waar de meeste voetballers niet graag tegen zullen willen voetballen. Lijkt me mooi als Arsenal hem overneemt!

Haha, 9,5 miljoen euro voor Verthongen.
Die hebben zeker te veel Cerveza gedronken daar!
Danny Blind zei al dat hij 20 miljoen moest kosten en dat was een maand geleden.
Nu vlak voor het sluiten van de transfermarkt zal daar dus nog minimaal 5 miljoen bijkomen.
Bovendien is de kans klein dat Jantje naar Valencia wilt, omdat hij weet dat hij volgend jaar makkelijk naar Arsenal, Man Utd of een andere topclub kan.

28 augustus 2011 om 21:40

Haha Arsenal boven Valencia scharen, volgens mij heb je teveel Heineken gedronken. Dit zeg ik niet omdat ze vandaag zijn vernederd maar er zit sowieso al geen verschil tussen. Manchester United is wel een stap omhoog maar die hebben nu al jongelingen als Jones en Smalling gehaald.

28 augustus 2011 om 21:44

Jij beschouwt Valencia hoger dan Arsenal?
Dat mag, maar ik ben het er zeker niet mee eens. Arsenal draait nu slecht, maar vind je het gek als de basis van je elftal is verdwenen.
Vorig jaar speelde Arsenal samen met Barcelona het beste voetbal op de Europese velden. Daarnaast heeft Arsenal een grotere naam, meer kapitaal, meer fans, speelt in een mooiere competitie, mooiere historie etc.

Ons meningsverschil neemt niet weg dat het punt wat ik probeerde te maken, juist is.

28 augustus 2011 om 21:52

Daarom zeg ik ook ik heb niet over vandaag. Dit is een incident dat niet zo snel weer gebeurd.

Arsenal's voetbal is altijd overschat omdat zij de enige zijn die zo kunnen spelen in Engeland. Na Barcelona speelde Villarreal vorig jaar het mooiste voetbal van Europa.

Meer kapitaal klopt, Valencia heeft het moeilijk door Soler's wanpraktijken maar met de middelen die ze hebben weten ze toch een goed elftal op de been te krijgen. Dit jaar kan het gat naar Real en Barca weer iets kleiner gemaakt worden.

Grotere naam ligt meer aan de competitie dat die meer open is. Historie qua prijzen is niet beter dan die van Valencia.

Ondanks dat ik Valencia supporter ben vind ik de Engelse competitie leuker, de enige reden dat ik spaans voetbal volg is omdat ik fan van deze club ben. De competitie is door Real en Barca min of meer verpest.

Ik denk dat Arsenal de beste club is voor Verthongen , samen met Vermaelen , hebben ze toch een goed duo centraal achterin ,

maarjah of Meneer verthongen daar heen wil gaan is de vraag ,

Alex gewooon blijven! :D ,

Ajax laat Vertonghen echt niet voor maar 9,5 miljoen euro weglopen 2 dagen voor het einde van de transferwindow

Verthongen naar Barcelona?
Heb ik iets gemist in zijn ontwikkeling dat hij dat niveau aan zou kunnen?
Ik vind het voor Nederlandse begrippen een topverdediger, maar op internationaal niveau is het een van de goede verdedigers. Een subtopper lijkt me het best voor hem, een Tottenham of inderdaad Valencia. Barcelona is echter te hoog gegrepen voor hem.

Vertonghen komt zwaar te kort voor het niveau van Barcelona. Ze spelen heel ver van de goal af net als Ajax maar in Spanje heb je tegenstanders die daar optimaal gebruik van maken.

Ik vind Pique al een stuk minder als Puyol niet speelt. Als er twee verdedigers van het zelfde type staan zal dat mis gaan.

28 augustus 2011 om 22:24

Als Verthongen ooit zal vertrekken naar Barca zal hij denk ook wel meer voor zijn pass zijn hoor, hij ligt de ballen uitstekend op je stropdas en kan de spelers daar goed gebruiken maar die Barca nu daar hebt zijn natuurlijk beter dan Jan.

Alex zou een gewedlige versterking zijn voor Arsenal is beresterk goede kopkracht ervaring wat hij kan over brengen naar de tevelen jonkies, toch had ik liever Cahill zien komen zoals waarschijnlijk iedereen ik vind ze even goed alleen Cahill is een Engelsman dat geeft bij mij de voorkeur.

Alex zou denk ik rond de 10 mil. zitten.

Denk dat Vertongen wel nog een seizoen blijft is Captain is volgens mij gelukkig in Amsterdam dus waarom nu weg gaan als het waar is als VZ zegt kan je volgend seizoen lekker naar Barca toe om daar Puyol op te volgen al zie ik liever Fontas of Barta hem opvolgen.

Sorensen werd altijd als groot talent bestempeld maar heb hem niet meer gevolgd zou hem ook eerst verhuren.

Gilardino niet naar Genoa dus dat is wel jammer was altijd een goede spits, ik dacht dat hij er al wel heen zou gaan had hem al bij Genoa neergezet op Fifa 11

Niet bepaald lekker beleid daar in Roem ze kopen wel goede spelers voor een leuke prijs hoor maar ik dacht dat ze Borriello deze periode voor 10 mil hadden verkocht en nu al weer willen verkopen voor 8 mil is niet barstens handig.

Waarom zou Verthongen naar Barcelona gaan? Ik snap wel dat Jan zelf zou gaan als Barcelona hem graag wil hebben, maar waarom zou Barcelona Jan willen hebben? Ik denk dat er wel betere verdedigers zijn die naar Barcelona kunnen, of spelers uit de eigen jeugd.

Waarom zou Alex naar Arsenal vertrekken? Hij zit prima op zijn plek. Ik zou al helemaal niet meer naar Arsenal willen na die klapper van 8-2 vandaag..

28 augustus 2011 om 22:33

Omdat het een goede verdediger is, die ook nog linksbenig is en kan meevoetballen! Dingen die ze vooral leren in de jeugd bij Barca en Ajax ( en vast andere ploegen die ik nu niet weet)
En waarom als iemand er klaar voor is, dan 2 jaar CL ervaring heeft vaste basisspeler en aanvoerder is van Ajax en ook in het Belgisch elftal speelt zou zo iemand niet goed genoeg zijn voor Barca! Hij is gewoon een topper in wording! Niet voor niets 1 van de beste spelers van de eredivisie!

28 augustus 2011 om 22:45

Ik ben het helemaal met je eens, maar voor het allemachtige, magische, geweldige, beroemde, door God bekroonde Barcelona? Nee, denk het niet. En hij is helemaal geen speler voor de Primera Division. Meer voor de Premier Leauge.

28 augustus 2011 om 22:56

Wat is volgens jou dan wel een type speler voor Barca? Ik denk dat het een speler is die juist in een land als Spanje goed uit de verf zal komen en minder in het hardere spel van Engeland!

29 augustus 2011 om 01:25

In de Premier league met dat kick en rush komt een speler als Vertonghen toch niet beter tot zijn recht dan in de technische Primera Division? Daar past hij juist prima met zijn opbouwende kwaliteiten. In Engeland zijn ze al blij als je die bal gewoon naar voren peert.

Er is toch een 'clausule' bij Vertonghen dat hij 20 miljoen waard is als de competitie al is begonnen? Dus die 9,5 slaat echt nergens op.

28 augustus 2011 om 22:22

Daarom Ajax laat hem echt niet gaan en Jan wilt denk ook niet weg gaan bij Ajax hij wilt gelijk naar een topclub volgens mijn. Arsenal zal goed voor hem zijn en pas daar mooi bij. Maar Toby heeft ook echt een prachtige pas hoor. Ajax heb 3 fanatische speler die van 40meter of meer de bal op je stropdas leggen.

Haha 9.5 miljoen dream on valencia.. Als, als hij al weggaat met nog 3 dagen voor het einde van de transferperiode zal ajax denk ik minimaal tussen de 15 en 20 miljoen vragen (of ie het waard is, is een 2e)

Het zou wel een goede stap zijn, Valencia niet direct de absolutetop maar een sub topper die gewoon me doet om plaats 3. Engeland lijkt me ook niet heel geschikt voor Vertongen het is niet niet wat hem ligt je zag het in die Europa League wedstrijd tegen Juventus dat als er echt een reus in de spits hij het moeilijk heeft, dan valt Italie dus ook af. Duitsland zou eigelijk ideaal zijn en Bayern Munchen kan hem wel gebruiken, natuurlijk het is al 50% beter als vorig jaar met Boateng maar Vertongen Boateng zou eigenlijk ideaal zijn dan heb je net het Barcalona idee met een beer en een slimme verdediger die goed positie kiest. Maar ik denk dat Vertongen geen trek heeft in Valencia al zou het toch een goede stap in zijn ontwikkeling zijn lijkt me.

Haha 9.5miljoen voor Jan. Dat gaat Ajax nooit accepteren Ajax heeft geleerd van Thomas voor veelste goedkope bedrag naar Arsenal liet gaan dacht rond de 11miljoen was. Met alle respect voor Pieters van PSV als hij 7.5miljoen kost is verthongen denk veel meer waard. Verthongen heb je nog wat aan met zijn rush en zijn perfecte pass ze spelen niet op de zelfde plek maar alsnog. Denk zelf dat hij nog eens bij Ajax gaat bijtekent als volgende sezioen nog geen goede club voor hem meld. Wie zou Jan beste kunnen opvolgen mocht hij vertrokken volgende sezioen.

''de Spaanse club greep al naast Diego Lugano, die naar Paris Saint-germain verkast, en wil niet nog een blauwtje lopen. Ajax kan een formeel bod van 9,5 miljoen euro verwachten.''

Moeten ze vooral zo'n bod gaan uitbrengen. Dan weet je zeker dat je een blauwtje gaat lopen.

Ik denk dat Vertonghen nog deze transferperiode toch echt naar Inter gaat komen hoor. Ze stuurde vrijdag scouts naar Ajax - VV en zouden deze week een bod uitbrengen op hem dat in ieder geval hoger ligt dan dat van Valencia. En ik ga je zelfs meer voorbeelden geven van verdedigers die opbouwend sterk zijn. Wat dacht je van Andrea Ranocchia? Nemanja Vidic? Vincent Kompany? Thomas Vermaelen? Mehdi Benatia? Adil Rami? David Luiz? Genoeg voorbeelden dus man.

28 augustus 2011 om 22:39

ja oke maar kunnen die ook een pass van 40 meter op de stropdas van een spits leggen of vernietigend uithalen? kom dan nog eens terug met voorbeelden ok?

28 augustus 2011 om 23:00

Ehm, als er werkelijk scouts waren bij de wedstrijd tegen VVV dan heeft Inter vast geen bod uitgebracht. Vertonghen speelde namelijk tegen VVV niet als een verdediger voor een Europese topclub.

Barcelona?? Daar kan niet veel van kloppen, vertonghen zou daar niet meekunnen. Vind valencia meer een club voor jan. Maarja we zullen zien.

Arsenal toch! Zo een mooie club, zoveel miljoenen te besteden en ze kopen allemaal subtoppers. Podolski, een speler die nooit echt in de top heeft kunnen meedraaien, wilt Arsenal halen voor in de aanval? kom op zeg haal wat fatsoenlijke spelers.

Alex en podolski. Dat is al wat beter,snel binnehalen die 2 en nog een linksback en creative middenvelder en its all good!

Wat een fabeltjes allemaal haha, Barcelona en Vertonghen? Nu nog niet in ieder geval. Laat staan die lachwekkende prijs, zelfs ik vind Vertonghen al veel meer waard, denk dat ze nu wel rond de 25 miljoen vragen, wat Ajax goed echt zal zijn. Verder zou ik Valencia als stap juist wel goed vinden, mits ze het juiste bedrag op tafel leggen dan.

Verder Podolski en Arsenal en dan 15 miljoen? Wat een lariekoek haha, Arsenal moet zich achterin stevig versterken en op het middenveld, goals maken is het probleem niet. En willen ze een aanvaller erbij hebben dan moet het een basisspeler zijn, dat is Podolski bij lange na niet.

En zeker niet voor 9.5 miljoen wat een lachertje

Toch wel jammer voor ze dat er een clausule in Jans contract van meer dan 20 miljoen Euro staat.

Haha 9,5 miljoen euro voor Vertonghen wat een grap. Dat zie ik echt niet gebeuren in Valencia zijn ze echt niet wakker.

Wenger kan beter Douglas of zo halen, nu hij vergeten is om Coates te halen. Die had in zijn team en filosofie gepast, maar is natuurlijk geen Fransman. Alex is veel durrder en heeft vorig seizoen (en ook afgelopen week) al eens wat steekjes laten vallen en die hebben ze bij Arsenal al genoeg. Het is vanmiddag wel duidelijk geworden dat Wenger in het centrum wat extra's nodig heeft. Misschien Vertonghen? Maar dan moet het huidige Arsenal wel op zijn lijstje staan.

Als het waar is dat Barça Vertonghen voor 2012/2013 wilt vastleggen waarom zou hij dan nu kiezen voor een andere club als Valencia. Valencia is een goede club om ervaring op te doen en daarna pas bij de echte top wilt gaan spelen, maar als je naar Barça kan dat lijkt het mij dat je dan nog even kan wachten. Overigens is 9.5 miljoen natuurlijk te weinig.

Ik hoop zelf dat ie dit seizoen blijft maar gezien het aantal blessures die Puyol afgelopen maanden heeft gehad schat ik in dat Vertonghen tot aan de winterstop zal blijven.

9,5 mil hahahah wat een giller

als ik Vertonghen was zou ik nog een jaartje bij Ajax spelen en volgend jaar die prachtige spat naar Barcalona maken.
hij maakt heel soms af en toe een foutje wat bij Ajax nog kan.
maar bij Barca kan dat niet als je tegen Madrid speelt.
al is Vertonghen een goede verdediger.
dat foutje gebeurd iedereen wel eens. dat verwijt niemand hem wat hij tegen Vitesse deed.
Valencia bied in mijn ogen ook te weinig dus kan het snel vergeten.
Jan moet gewoon volgend jaar naar Barca gaan als hij die mogelijkheid krijgt.

29 augustus 2011 om 01:47

Jij bent wel erg opportunistisch, volgend jaar naar Barcelona dan moet hij dit jaar heel goed en constant presteren en zich in de CL in de kijkers spelen tegen Real vooral dat zijn de echte testcases. Maar zeg nooit nooit.

29 augustus 2011 om 13:26

Barcalona zegt niets voor niets dat ze hem volgend jaar willen hebben.
want Puyol is volgend jaar ook al ruim 33 en is laatste tijd best vaak geblesseerd geweest bij Barca.
dus Vertonghen kan dat makkelijk invallen als Puyol niet speelt.
en Vertonghen kan de strijd aan gaan tegen Abidal.
maar net als wat jij zegt ze willen eerst echt zien dat Vertonghen een topper is dus dan kijken ze het nog een jaartje aan.
want als je indruk maakt in de CL tegen Madrid dat maakt je wel kans om naar Barca te komen.

@lennardodin

Nu gaf ik jou voorbeelden over goed meevoetbalende verdedigers en dan is het nog niet goed? En dan ga je over hun schoten beginnen? En ja ze hebben allemaal een goeie afstandschot.

Kom alsjeblieft niet naar Amsterdam toe met een bod onder de 20 miljoen, ik vind hem zelfs veel meer waard, maar volgens mij heeft hij een gelimiteerde transfersom ofzo.
Sws zou ik niet naar Valencia gaan, hij kan beter bij Barcelona tekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren