Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Özil zet zinnen op vertrek en gevoelige transfer

Laatste update:
/
Michael Owen denkt dat Manchester United weleens spijt zou kunnen krijgen van de transfer van Danny Welbeck naar Arsenal. 'Wayne Rooney, Radamel Falcao en Robin van Persie vormen een geweldig trio en voorlopig zitten ze goed wat de voorhoede betreft. Maar wat gebeurt er in de toekomst? Welbeck had in ieder geval de juiste leeftijd", zegt Owen over de 23-jarige aanvaller. (Daily Mirror)
/
Henrique tekende in 2008 een contract bij Barcelona, maar speelde geen enkel competitieduel in de hoofdmacht van de Catalanen. Napoli gaf hem vorig jaar een nieuwe kans in de top, maar ook bij deze club valt Henrique tegen. Rafael Benítez stelde de inmiddels 28-jarige verdediger dit seizoen pas een keer op en het lijkt erop dat Henrique in januari terug zal keren naar zijn vaderland Brazilië. (Sky Italia)
/
Deze week verscheen het gerucht dat Manchester City zou willen proberen om Mesut Özil weg te halen bij Arsenal. Het is niet bekend hoe serieus de vermeende interesse is, maar de Duits international wil de overstap in ieder geval graag maken. Özil is ontevreden over zijn rol bij Arsenal, waar hij vaak op de flank moet spelen, en denkt dat hij bij City meer kans maakt op het winnen van hoofdprijzen. Bovendien kan hij in Manchester meer verdienen. (Metro)
/
Youri Tielemans is een supertalent en wordt daardoor gevolgd door heel wat Europese topclubs. Roger Vanden Stock hoopt dat de middenvelder voorlopig nog bij Anderlecht blijft: "Het heeft geen enkele zin om op je zeventiende ergens op de bank te belanden. Tot zijn twintigste moet Youri hier blijven. Hij zal bijtekenen. Ik beschouw Tielemans, net zoals Dennis Praet, als een van mijn zonen", zegt de voorzitter van Anderlecht. (Sporza)
/
Carlos Zambrano kan nagenoeg alle kanten op. De 25-jarige verdediger heeft nog een contract bij Eintracht Frankfurt tot 2017 en wordt gevolgd door Liverpool, Sevilla, Lazio, Internazionale en VfB Stuttgart. De Peruviaan, die uit de jeugdopleiding van Schalke 04 komt, zou ongeveer zesenhalf miljoen euro moeten kosten. Bij Stuttgart zou Zambrano de opvolger moeten worden van Duits international Antonio Rüdiger, die vermoedelijk naar de Europese top gaat. (BILD)
Zou Mesut Özil een versterking zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Özil kan zich beter gaan concentreren op zijn spel. Dat is namelijk hard nodig, zeker op het gebied van passie en inzet laat hij het vaak afweten.

26 oktober 2014 om 12:18

Nee, Arsenal had hem nooit moeten halen. Hij was namelijk volledig overbodig. De aankoop van Ozil is gewoon gedaan zodat er een grote naam binnen is gekomen. Met spelers als Wilshere, Cazorla en Ramsey die allen al op '10' kunnen spelen, is een vierde '10' nog overbodiger dan de aankoop van Falcao bij United. Als je dan je duurste aankoop ooit, die in vorm veruit de beste van de vier is, ook nog eens gaat misbruiken op de flank, vraag ik me af wie zich achter de oren moet krabben: Ozil of Arsenal. Ik zeg de laatstgenoemde.

26 oktober 2014 om 12:23

Beide partijen wat mij betreft. Özil was overbodig, eens. Maar dat hij het laat afweten valt hem gewoon te verwijten, dus ik snap je 'nee' niet zo goed.

26 oktober 2014 om 12:27

Ik zeg Wenger hij maakt natuurlijk de opstelling, Cazorla is de jongste ook niet meer en Wilshere is echt uit vorm maar als ze grote namen wouden kopen hadden ze inderdaad beter iemand anders kunnen kopen zoals Hummels of Martinez.

26 oktober 2014 om 12:47

Je moet wel poep in je ogen hebben om te stellen dat Özil volledig overbodig is.

Er is echt een belachelijk groot verschil op te merken in een Arsenal mét en zonder Özil. Het spel loopt zo veel vloeiender met Mesut, het spel is vele malen minder voorspelbaar en er worden veel meer potentiële kansen gecreëerd.

Het verbaast mij altijd dat er altijd figureren rondlopen die de klasse van Mesut Özil niet kunnen zien. Ik stel voor dat die mensen eens puur en alleen op Mesut letten, gewoon eens doen.

De enige grote fout die Wenger heeft gemaakt is dat hij geen sterke middenvelder heeft gehaald zodat Özil op zijn beste positie kan spelen.

Özil kan prima op links, maar dan moet je op het middenveld spelen met lopers. Een Ramsey en Diaby een Ramsey en Khedira of een Khedira en Diaby.

Zodra je met Wilshere en Cazorla icm Özil op links gaat spelen, wil iedereen in de bal komen en gaan dribbelen, dan krijg je één grote kliek waardoor je vastloopt.

Maar goed, we dwalen af; Mesut verkopen is het allerdomste dat je kan doen.

26 oktober 2014 om 13:01

Falcao is nog niet gekocht alleen. Gewoon een slimme oplossing van Manchester

26 oktober 2014 om 13:40

Middenveld van Arsenal is veels te zwak!!

26 oktober 2014 om 14:16

Ik kijk bijna nooit Arsenal. Maar wel de Duitse nationale ploeg. Valt me op dat als Özil op links speelt er nog steeds helemaal niets vanaf komt.
Snap dan ook niet dat zowel Löw als Wenger deze speler op links zetten. Bij Madrid heb je kunnen zien wat een Özil op 10 kan. Echt een van de beste "10's"

26 oktober 2014 om 15:46

Ozil moet gewoon niet de flank. ook bij real was hij minder op de flanken hij moet echt op 10! Als je dan een grote naam met een grote prijskaartje haalt als Arsenal zijnde, laat hem dan ook spelen waar hij hoort te spelen!

26 oktober 2014 om 16:10

Je moet wel poep in je ogen hebben als je zover afdwaalt met je reactie van mijn punt.

Natuurlijk is een speler als Ozil niet volledig overbodig bij Arsenal, maar wel als je daar al drie spelers hebt lopen. Hierdoor moet nota bene de beste van de vier uitwijken naar een positie waar hij veel minder zijn klasse kan tonen dan op zijn favoriete positie.

Daarnaast doel je hoop ik niet op mij met 'figuren die zijn klasse niet zien', aangezien ik een fan ben van Ozil en weet waar hij toe in staat is. Ik volg Real Madrid namelijk op de voet en heb hem daar zeer mooie dingen zien doen.

Dat je vervolgens ook nog zegt dat Ozil prima op links kan, zet mij helemaal aan het denken of jij niet degene bent met poep in je ogen. Je tactische verhaal er omheen is leuk hoor, maar totale bullshit. Ozil haalt bij lange na zijn niveau niet op links. Leuk dat het spel vloeiender loopt en dat er meer gecreeerd wordt, maar zet hem eens op '10', en dan bedoel ik niet twee a drie wedstrijden, en het spel zal nog vele malen vloeiender worden en hij zal nog veel meer kansen gaan creeren.

Van mij mag je vol blijven houden dat Ozil nooit verkocht moet worden, maar als ik Ozil was zou ik niet eens voor Arsenal willen spelen op links als ik (een van) de beste '10' ter wereld was.

26 oktober 2014 om 13:19

Ozil heeft t nooit moeten hebben van zijn passie en inzet. Waarom hij daar nu op wordt afgerekend is dan ook een groot raadsel voor mij. Je gaat Pepe toch ook niet afrekenen op zijn assist of doelpunten?

Ozil had niet gehaald hoeven worden door Arsenal en als je dat wel doet, zet hem dan op '10' en laat hem daar staan. Mesut is mentaal niet de allersterkste dus als je hem de hele tijd laat switchen van positie of hem dan ineens op de bank zet wordt het minder met hem.

26 oktober 2014 om 14:04

Dat een verdediger geen assist hoeft te geven is prima, maar waar je ook staat, als je slecht speelt moet je gewoon je best doen. Of je nou Özil heet of Dirk Kuyt.

26 oktober 2014 om 14:09

Ozil doet echt wel zijn best, dat kan ik me niet voorstellen. Het ziet er alleen niet zo uit. Dat is het grote probleem. Hij oogt heel laconiek, oogt heel lui. Maar dat is vooral op het oog. Hij is niet lui, is niet laconiek, het oogt alleen zo.

Welbeck en Pogba allebei spelers die gewoon bij United in de basis hadden kunnen staan de komende 10 jaar. United faalt de laatste jaren op het gebied van transfers heel erg. We betalen voor alle spelers meer dan de hoofdprijs en hebben een elftal dat totaal uit balans is voor 200 miljoen.

26 oktober 2014 om 12:13

Pogba is echt overschat. De grootste talen voor het middenveld nu is Veratti..

26 oktober 2014 om 12:18

Dat jij Verrati beter vind betekend niet dat United niet slecht gehandeld heeft met Pogba.

26 oktober 2014 om 12:20

Ben ik wel met je eens, maar was nog altijd gewoon een zeer goede speler geweest voor het huidige United, met name voor de balans op het middenveld. Pogba is nog altijd een stuk beter dan Blind ofzo..

Ga lekker naar Dortmund! Kun je wel als 10 spelen en de clubs zijn gelijkwaardig

Weidenfeller
Piszcek
Subotic
Hummels
Schmelzer
Gündogan
Bender
Aubumayang
Özil
Reus
Immobile
26 oktober 2014 om 12:12

Ja, en wat te doen dan met Kagawa?
Kagawa doet het prima bij 'zijn' Bvb, Ozil is niet nodig bij Dortmund, daarnaast zal Ozil niet goedkoop zijn.

26 oktober 2014 om 12:19

Bedoel je die Kawaga die onderhand een vast plekje op de reservebank van BVB heeft?

26 oktober 2014 om 12:24

Vast plekje op de reservebank? Kagawa speelt gewoon hoor, zat afgelopen wedstrijd even op de bank omdat Dortmund een zware CL wedstrijd in de benen had en Klopp sowieso wel wat rouleert voorin omdat Klopp zijn teams spelen met veel pressie en spelers dus fit moeten zijn en geen zware benen moeten krijgen. Kagawa is gewoon basisspeler

26 oktober 2014 om 12:25

Volgens mij bedoelt hij die Kagawa die 7 wedstrijden heeft gespeeld en 5 daarvan als basis speler.

26 oktober 2014 om 12:27

Wat bazel je allemaal, Kagawa speelt week in week uit. Alleen gister begon hij op de bank door een lichte blessure (net als Kehl).

26 oktober 2014 om 12:12

Edit: dubbelpost

26 oktober 2014 om 12:16

Özil past ook niet bij Dortmund, Klöpp zou helemaal gek worden van die luie donder.

26 oktober 2014 om 13:22

Mourinho werd ook niet gek van "die luie donder".

Enige clubs waar ik Ozil zie passen is bij Barca en bij de Italiaanse clubs. In Italie ligt het tempo toch wat lager en daar worden nog steeds hele systemen gebouwd rond de nummer '10' positie. Zou bijvoorbeeld leuk zijn om Ozil in een Juve shirt te zien, het zal waarschijnlijk daarentegen niet gaan gebeuren.

26 oktober 2014 om 12:24

In Engeland zou hij ook prima kunnen spelen alleen moet Wenger hem niet op de flanken (lm) zetten want zelfs Ashley Young is beter op de LM. Zoiets zou misschien kunnen als Wenger veel geld kan en gaat uitgeven, ik heb geen Wilshere in de basis omdat hij compleet uit vorm is.

Szczesny
Debuchy
Hummels
Koscielny
Martinez
Ramsey
Walcott
Özil
Carzorla
Welbeck
Sánchez
26 oktober 2014 om 12:27

Wilshere speelt toch nog beter dan Ramsey als je het mij vraagt, anders. En Martinez zou een prima aankoop zijn, maar die is geblesseerd nu. Waarom die dan wel opstellen, terwijl Wilshere er niet instaat omdat hij nu niet in vorm is?

Aankoopbeleid is echt dramatisch in engeland.. ze kunnen beter investeren in jonge spelers..

26 oktober 2014 om 12:23

Niet heel Engeland over één kam scheren. Chelsea bijvoorbeeld koopt wel geweldig in het laatste jaar. En wat te zeggen van Southampton?

26 oktober 2014 om 16:12

Chelsea is een van de clubs die 'dramatisch aankoopbeleid' tentoon hebben gesteld aan de wereld. Kopen om het kopen, net als City. Dat ze nu al twee jaar, ja je hoort het goed, goede aankopen doen, wil niet per definitie zeggen dat ze een goed aankoopbeleid hebben. Er zit verbetering in, maar daar blijft het voorlopig bij.

26 oktober 2014 om 16:17

Dan verschillen we daarin van mening. Twee jaar achter elkaar goede aankopen doen betekent voor mij een goed aankoopbeleid.

Bij Real mislukt, nu bij Arsenal ook aan het mislukken.
Ik zou zeggen : ga naar een land waar men een lager tempo speelt,bvb Italie.

26 oktober 2014 om 12:30

Bij Real mislukt? Dat ben ik toch niet met je eens.

Als ik TD was van Arsenal had ik hem verkocht aan City (of nog mooier ruilen mat Juve voor Vidal) en Strootman of Vidal gehaald gelukkig ben ik maar een domme Yiddo

26 oktober 2014 om 12:59

ja toch, en gelijk ff giroud ruilen voor tevez

26 oktober 2014 om 13:30

-

26 oktober 2014 om 16:14

Want Ozil is natuurlijk qua waarde veel minder waard dan Vidal en kwalitatief gezien natuurlijk een veel mindere speler. Je vergelijking raakt kant noch wal. Een middenveld met Pirlo / Marchisio, Pogba en Ozil is natuurlijk enorm veel minder dan Pirlo, Pogba en Vidal. Chapeau voor je inbreng!

Ozil gaat na Bayern denk ik. In het zomer.

26 oktober 2014 om 16:30

Ja het zomer😂😂😑

Özil gaat helemaal nergens heen. Wenger gaat een breker halen en dan gaat Özil weer zijn topvorm halen en volgend jaar Arsenal aan de titel helpen

Als Ozil zou ik niet de zelfde weg als Nasri gaan .... ?

Liever haalt v gaal hem naar Manu!!
Op het middenveld kan hij wel een spelmaker gebruiken.

26 oktober 2014 om 14:19

Liever haalt Man Utd Strootman dan kun je aan CL winst gaan denken.

26 oktober 2014 om 16:14

Liever halen ze een verdediger.. just sayin'

Ik denk niet dat Ozil extra geld wilt maken. Geen City voor hem dus.

Ozil past gewoon niet bij Engeland zoals Shevchenko, Forlan, Veron, Crespo, Kluivert. Niemand gaat mij hier toch vertellen dat al die namen geen toppers zijn? Ozil moet gewoon snel terug naar Duitsland of Spanje.

26 oktober 2014 om 14:15

Özil is in principe nog niet helemaal klaar met zijn ontwikkeling hij is nog best jong voor een spelmaker maar bij Arsenal kan hij niks bewijzen Omdat hij op de flanken staat bij Real deed hij het fantastisch maar
Bij city kan hij pas alles bewijzen
Ik vind wel dat Özil wel beter is dan Kroos

26 oktober 2014 om 14:16

özil

26 oktober 2014 om 16:15

Ozil en Kroos worden niet op dezelfde positie gebruikt, dus je vergelijking is niet geheel correct. Misschien dat hij op '10' beter is inderdaad, maar in de rol waar Kroos nu staat zeker niet.

Als hij bij Arsenal overbodig zou zijn, waarom moet hij zou hij dan naar Manchester City gaan? Is hij daar niet overbodig?

mesut ozil is voor elke club een aanwinst, zolang je hem maar op zijn positie laat spelen.

Özil is voor elke club een aanwinst, zolang je hem maar op zijn positie laat spelen.

Ozil... dit is echt de grootste flop in voetbalgeschiedenis.. wat zal real madrid hard lachen 50 mil!!!. Er is een reden dat hij nergens op 10 word gezet en dat is dat hij niet goed genoeg is.

Als ik hem was, zou ik naar barca gaan als vervanger van xavi, en sergi uitlenen aan een club zoals celta/elche, vormt een perfecte middenveld met iniesta en rakitic

26 oktober 2014 om 17:30

Ozil heeft bij Real gespeelt bij barca ga je hem nooit zien,,

Ozil is overbodig bij Arsenal, maar dat xal hij ook zijn bij Man City dus ik zeg gewoon blijven waar je bent op wachten op andere aanbiedingen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren