Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Werder ruikt geld na interesse Chelsea en Liverpool

Laatste update:
/
Mohamed Elneny ziet het niet zitten om naar Leicester City te gaan. Arsenal accepteerde een bod van ruim elf miljoen euro, maar ondanks zijn geringe speeltijd is Eleny gelukkig in Londen. (The Sun)
/
Arsenal gaat de concurrentie aan met Bayern München om Leon Goretzka. Arsène Wenger houdt de middenvelder al tijden in de gaten, maar Schalke wil niet meewerken aan een transfer. (BILD)
/
Zowel Chelsea als Liverpool heeft het voorzien op Max Kruse. Zijn afkoopclausule van twaalf miljoen euro is echter niet meer geldig sinds 15 juli, waardoor Werder Bremen een hoger bedrag kan vragen. (BILD)
/
Arsenal wil zekerheid inbouwen bij een eventuele transfer van Jack Wilshere. Als de middenvelder naar West Ham United gaat, zetten the Gunners in op een contractuele terugkoopclausule. (Daily Star)
/
Fabian Delph staat op het punt om Manchester City in te ruilen voor Stoke City. Met de transfer is een bedrag van iets meer dan elf miljoen euro gemoeid. (Daily Star)
/
Paris Saint-Germain staat ervoor open om Blaise Matuidi te verkopen, mits de club een geschikte vervanger kan vinden. Juventus zou twintig miljoen euro voor de middenvelder overhebben. (LÉquipe)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit snap ik dus totaal niet waarom zou je nog 20 miljoen moeten betslen voor Matuidi de gehele voetbal wereld is gek geworden. Ik zou hem super graag bij Juve willen zien. Hadden een spelers ruil moeten doen met Alves toen het nog kon.

20 juli 2017 om 18:31

Zou Matuidi in deze markt eerder op 40 schatten hoor. Goede speler!

Dat is oud nieuws van BILD, Hetzelfde BILD kwam met het nieuws dat Goretzka volgend jaar transfervrij naar Bayern gaat.

20 juli 2017 om 19:07

Ja en dat zie ik ook niet gebeuren. Dus is inderdaad gewoon een onzin bericht.

20 juli 2017 om 19:35

Bild begint zijn betrouwbaarheid te verliezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren