Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger is in paniek en besluit om bod te verhogen

Laatste update:
/
Matteo Darmian zat zondag niet bij de wedstrijdselectie van Manchester United voor het duel met Bournemouth. AS Roma en Napoli houden de situatie rondom de vleugelverdediger in de gaten. (RAI)
/
Frank de Boer houdt rekening met een vertrek van Marcelo Brozovic. Als de middenvelder inderdaad vertrekt, dan komen Lucas Leiva van Liverpool en Lassana Diarra van Olympique Marseille in beeld als vervanger. (Corriere dello Sport)
/
Arsène Wenger heeft na de nederlaag tegen Liverpool toegegeven dat er wat moet gebeuren en maakt nu haast met de komst van Shkodran Mustafi. Valencia zal maandagochtend een verbeterd bod op de verdediger ontvangen. (The Sun)
/
Yannick Bolasie wordt maandag medisch gekeurd bij Everton. The Toffees en Crystal Palace zijn het zondag eens geworden over de transfersom, die rond de 35 miljoen euro zal liggen. (Sky Sports)
/
Dani Osvaldo keert terug naar Europa. De dertigjarige aanvaller is momenteel transfervrij en op weg naar Stade Rennes, waar hij een eenjarig contract zal gaan tekenen. (France Football)
/
Besiktas hoopt zich te versterken met Mamadou Sakho. De verdediger uit Frankrijk werd eerder ook al genoemd bij AS Roma, al lijkt Liverpool hem niet kwijt te willen. (The Sun)
Shkodran Mustafi is de man die Arsenal nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al Wenger al zijn hoop vestigt op zo'n jongeling, zal hem dat duur komen te staan. Misschien is dat ook wel goed, voor Arsenal dan. Bony halen en je doet mee voor het kampioenschap. In plaats daarvan denkt ie alleen aan een verdediger.

15 augustus 2016 om 00:42

Ze hebben zeker 1 CV nodig met al die blessure's. Maar idd moet die Spits echt ooit nog komen

15 augustus 2016 om 04:18

Zó jong is Mustafi ook weer niet, hij is inmiddels 24, en wordt volgend jaar april 25. Een verdediger is over het algemeen het best tussen de 26 en 32 jaar, dus volgens mij lijkt me dit een uitstekend moment om op basis van leeftijd aan te kopen.

Ik vraag me echter af of Mustafi de messias zal zijn, hij is een goede verdediger, maar ik sluit ook zeker niet uit dat er gelijkwaardige verdedigers te vinden zijn die voor stukken minder op te pikken zijn.

15 augustus 2016 om 08:36

Bony laatste jaren niet gezien? Liever een gedreven Giroud met extra aanvoer van Mahrez erbij

Valencia heeft Abdennour, Santos en Vezo nog als centrumverdedigers waarmee een verkoop van Mustafi best opgevangen kan worden. Maar Mustafi is wel een klasse beter, dus Arsenal zal er goed voor moeten betalen.

Barragan is al verkocht aan Middlesbrough, André Gomes naar Barcelona terwijl ze ook achter Paco Alcacer aanzitten. De selectie van Valencia moet juist sterker worden als dit seizoen niet weer een teleurstelling mag worden.

15 augustus 2016 om 00:47

Valencia wil Alcacer niet verkopen, Barcelona zit wel achter Diego Alves.

15 augustus 2016 om 00:56

Diego Alves is goed maar ik zou niet treuren om zijn vertrek aangezien Jaume Domenech een geweldig talent is die wat mij betreft 1e doelman mag zijn.

15 augustus 2016 om 01:53

wat gebeurt met ryan dan? hij was de beste keeper bij brugge.

15 augustus 2016 om 18:40

als Diego Alves effectief naar Barcelona gaat, zullen Ryan en Domènech, die nu terug aan het trainen is, vechten voor een basisplaats.

15 augustus 2016 om 00:49

Waarom herinvesteert Valencia het geld dan niet? Met die rijke eigenaar moet dat toch kunnen want de situatie wordt zo inderdaad droevig.

15 augustus 2016 om 00:59

Ik verwacht dat ze dat inderdaad nog zullen doen, maar heb geen idee of er al iets concreet is. De scouting van Valencia kan wel wat beter denk ik, ze betalen ook nog eens vaak teveel geld zoals bij de transfer van Rodrigo. Maar als er niet snel spelers bij komen dan trekken Paco Alcacer en Parejo misschien hun conclusies en gaan ze naar clubs die sowieso in de top meedraaien.

15 augustus 2016 om 14:18

Als je Dani Parejo bedoelt; die is al naar Sevilla toch?

Osvaldo kan voor 1 jaar met optie voor nog een jaar tekenen.

15 augustus 2016 om 03:34

Was bij roma wel op dreef vroeger die osvaldo

15 augustus 2016 om 18:40

ja dat is ook al meer dan 3 jaar geleden

Wenger moet alles op alles zetten om Mustafi te halen, Hij is echt nodig en zou een grote aanwinst zijn voor die schutter defensie van Arsenal.

Goeie verdediger voor Arsenal!

Ben benieuwd waar Brozovic naar toe gaat die was ook gelinkt met Arsenal toch? Of gaat Juventus met hem vandoor!!!

Wij hebben ook nog een spits over, Benteke iets voor jullie?

koop otemendi als cv en haal de geld zak open voor een goede cvm en een linksbuiten

Napoli toont naast Darmian ook interesse in Martin Caceres en heeft al contact opgenomen met zijn agent. Hij zou morgen al medisch getest kunnen worden als er een akkoord met de speler gevonden is. (sky Italia)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren