Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/7): Wegen van Stekelenburg en Fulham scheiden

Laatste update:
/
Wálter Samuel vertrekt in de zomer bij Internazionale, maar hij is mogelijk niet de enige Argentijn die dan Giuseppe Meazza achter zich laat. Javier Zanetti, Diego Milito en Esteban Cambiasso hebben namelijk geen toekomst meer bij i Nerazzurri. Alleen voor laatstgenoemde is nog een sprankje hoop, maar de middenvelder moet zijn jaarsalaris van vierenhalf miljoen euro dan wel laten halveren. (Corriere dello Sport)
/
Alessandro Del Piero begint zijn trainersloopbaan mogelijk bij Sydney FC, de club waar hij nu nog actief is als speler. De Italiaanse aanvaller beschikt over een aflopend contract, maar kan na de zomer door als speler/trainer. Op het moment is Frank Farina de technisch eindverantwoordelijke van de huidige nummer vijf van Australië. Del Piero speelde tussen 1993 en 2012 voor Juventus en won in 1996 de Champions League. (Mediaset)
/
Maarten Stekelenburg speelt wellicht maar één seizoen bij Fulham. De 31-jarige doelman heeft namelijk geen zin om in de Championship te voetballen en als the Cottagers degraderen, gaat Stoke City een poging wagen de Oranje-international voor het hoogste niveau te behouden. Die club houdt op zijn beurt rekening met een vertrek van Asmir Begovic, die in de belangstelling van onder meer Arsenal en Napoli staat. (SportsDirect News)
/
Ricardo Costa is overbodig geworden bij Valencia. De Spaanse subtopper versterkte zich onlangs met Philippe Senderos en in de zomer maakt ook Nicolás Otamendi de overstap naar Mestalla. De 32-jarige Costa staat nu op het punt om zijn tot medio 2015 doorlopende contract te laten verscheuren. Valencia zit in financieel zwaar weer en voelt er wel wat voor om het jaarsalaris van de Portugees van drie miljoen euro te schrappen. (Plaza Deportiva)
/
Cristian Benavente gaat zijn debuut voor Real Madrid mogelijk nooit maken. De negentienjarige middenvelder speelt voor het tweede elftal van los Blancos, maar kan in de zomer de transfer maken naar Catania. Die club heeft een meerjarig contract voor de Spaanse Peruviaan klaarliggen. Benavente, die wordt vergeleken met Ronaldinho, speelt sinds zijn achtste in de jeugdopleiding van Real. (AS)
Maarten Stekelenburg hoort bij een grotere club dan Stoke City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

voor united 2e keeper waarom 2e keeper omdat hij nooit meer zijn oude niveau heeft gehaald!

of iets voor City als 2e keeper Liverpool misschien 1e keeper of 2e?

12 februari 2014 om 16:24

Mignolet is 1e bij Liverpool.

Steek krijgt veel tegen maar dat ligt niet altijd alleen aan hem, vaker niet dan wel. Wat een drama verdediging heeft Fulham...

12 februari 2014 om 18:07

Kijk Stekelenburg daar gaat je carrière ' matige keepertje . Meschien iets voor NEC ?

12 februari 2014 om 19:20

Nec? Zo hoog? Ik dacht aan almere city?

12 februari 2014 om 21:54

Hahahaha . Ja sorry intreseert me niet waar die gaat keepen . Vond hem bij Ajax goed doen . Maar sinds ie een eigendunk kreeg en naar Italië ging en Engeland . Is het echt gewoon een flapdrol geworden nieuwe van de sar zeiden ze ' ??????????????????? Hallo wanneer dan !

13 februari 2014 om 11:40

Mignolet is jong en vast 1ste doelman, daar maakt Stekelenburg absoluut geen kans...

Zou een mooie opvolger zijn voor Begovic bij Stoke.

12 februari 2014 om 16:12

Ik denk niet dat Stoke interesse heeft in Stekelenburg, Stoke heeft met Butland al een goede eventuele opvolger voor Begovic in huis. En Stekelenburg doet het ook niet zo goed dat hij veel interesse van andere Premier League clubs wekt. Ik vind Stekelenburg een van de minste keepers in de Premier League.

12 februari 2014 om 18:08

@ Joelar ben het volkomen met je eens . Is top eredivisie waardig maar bij wen topclub zal die niet slagen .

12 februari 2014 om 16:15

Ik dacht eigenlijk dat Stoke met Butland al een prima opvolger in huis had. Ik zou de interesse in Steek eerlijk gezegd niet zo goed begrijpen.

Toch raar hoe het met Steek gaat, beloopt het Van der Sar pat helemaal, nu alleen nog de transfer naar een grotere club, hij past in mijn ogen helemaal niet bij dat verschrikkelijke Stoke.

12 februari 2014 om 16:09

Grotere Club? ik denk niet dat de grotere clubs op steek zitten te wachten.

12 februari 2014 om 16:11

Ja sowieso niet met hoe hij de laatste jaren keept, hij heeft het wel in zich voor mij gevoel, ik snap ook niet dat hij zo afzakte in niveau na het wk.

12 februari 2014 om 16:15

ja ik snap het ook niet. hij heeft ook geen zelfvertrouwen meer als je hem ziet keepen en soms is hij bang een duel aan te gaan in de lucht.

12 februari 2014 om 16:23

Catalonia;
dat is precies wat er mis is met de carierre van steek. De media heeft hem altijd vergeleken met vd Sar, terwijl hij nog niet de helft van het talent van vd Sar heeft!
Bij ajax was steek niet zo onaantastbaar als vd Sar.
In Italie faalde steek nog harder dan vd Sar.
En in Engeland valt ie niet zo op bij Fulham as sar.
Hij heeft 1 seizoen geweldig gekeept (2010) maar dat wil niet zeggen dat ie goed genoeg is voor een europese topper.

12 februari 2014 om 16:43

Ja misschien overschat ik Steek's talent ook wel, komt ook omdat ik het hem wel gun.
Ik hoop voor hem dat hij uiteindelijk toch dat niveau haalt, als ze het dan via een omweg zou gaan maakt niet erg uit.

12 februari 2014 om 17:24

Dat is 1 van de grote fouten die veel mensen maken. Van der Sar faalde niet in Italie, sterker nog hij deed het gewoon goed. Echter kwam toen een van de beste keepers die Italie ooit heeft gehad en moest daar, begrijpelijk, plaats voor maken: Buffon.

12 februari 2014 om 17:35

Dat is idd een goede toevoeging ayshire. Echter hij keepte dat seizoen ook niet geweldig. Omdat ie heel erh moest wennen aan de Italiaanse speelstijl, waarbij een verdediging kort op de keeper en niet meevoetballen.

Wat moet arsenal met begovic? Szczesny bewijst dit seizoen gewoon een topkeeper te zijn.

12 februari 2014 om 16:51

Begovic is een veel betere keeper dan Szczesny

12 februari 2014 om 19:44

Dan kijk jij geen wedstrijden van arsenal

Lijkt mij een mooie stap voor Alex om mee te beginnen. Daarna een team in de serie b of onze primavera. Ik hoop echt dat hij gaat slagen. Want dan word het succes verhaal met juve wel heel erg mooi.

bij zijn carriere bij ajax was hij goed hij kon mis. de top halen maar hij is niet betet geworden jammer!!!

Blijf het jammer vinden om te zien hoe zijn carriere tot nu toe verloopt, mocht de belangstelling van Stoke kloppen hoop ik voor hem en het Oranje dat hij zijn vorm weer te pakken krijgt.

Het zou echt dramatisch zijn, als 2 top keepers van weleer in de CS spelen. Julio Cesar en Stekelenburg die beide de kraker speelde in Zuid-Afrika in 2010 met die hele beroemde wedstrijd, waarin wij allemaal weten hoe dat afliep. Iets met kabouter dacht ik

Had van Basten het toch goed gezien dat Steek gewoon minder was dan Vermeer het WK 2010 heeft hem veel goed gedaan maar had meteen moeten vertreken en niet nog een jaar Ajax een goed seizoen speelde hij maar en voor de rest was hij net als Vermeer wisselvallig alleen beter met hoge ballen

Ik weet niet of Stoke een stapje hoger is voor Stekelenburg dan Fulham...

Waarom zou Stoke City Stekelenburg halen? Zelfs al vertrekt Begovic, dan hebben ze Butland nog, het grootste keeperstalent van Engeland. Die komt echt wel verder dan Stekelenburg. Van Begovic naar Stekelenburg zou sowieso een enorme achteruitgang zijn.

Zanetti geen toekomst bij Inter? Kom op man, die kerel voetbalt al vrijwel zijn gehele loopbaan bij Inter. Zo'n clubicoon heeft toch altijd wel een toekomst binnen de club, lijkt me zo.

Neeeee niet onze Ricardo Costa20!

Ik vind dit echt zonde. Stekelenburg was 2009-2010 een uitzonderlijk goede keeper. Hij keepte klasse op het WK en bij Ajax keepte hij ook nog zeer netjes. Ik snap echt niet wat er is gebeurt met Maarten. Het is jammer. Het was een zeer goede keeper.

Hij moet blij zijn als Stoke hem haalt. Fulham zal bij degradatie al zijn spelers in de verkoop gooien. De salaris huishouding kan dat in de Champion ship niet dragen. In de verkoop of zijn carriere gaat uit als een nacht kaars.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren