Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal mikt op zeer jonge Belgische broers

Laatste update:
/
Simon Mignolet moet zich serieus zorgen maken bij Liverpool. De clubleiding heeft namelijk bij Norwich City navraag gedaan bij John Ruddy. De 28-jarige Ruddy werd in het verleden nog opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland, maar tegenwoordig moet hij Joe Hart, Fraser Forster en Ben Foster voor zich dulden. De kwaliteiten van de sluitpost zijn niet omstreden, maar Ruddy speelt momenteel in de Championship. Wie weet brengt Liverpool daar snel verandering in. (Daily Mirror)
/
Ezequiel Lavezzi kan overstappen van het ene ambitieuze project naar het andere ambitieuze project. De voorbije weken zijn er namelijk scouts van Valencia gesignaleerd bij Paris Saint-Germain en naar verluidt is Lavezzi het doelwit van de talentspeurders. De 29-jarige Argentijn is weliswaar niet ongelukkig in Parijs, maar dat heeft vooral te maken met zijn gigantische salaris. (Super Deporte)
/
Belgen doen het uitstekend in de Premier League en dat zorgt ervoor dat meer en meer Engelse scouts naar het land van ‘de Rode Duivels’ trekken. Zo heeft Manchester United twee broers van Racing Genk op het oog: Indy en Seppe Boonen. Er is alleen een probleem: de twee mogen pas een contract tekenen als ze zestien jaar oud zijn. Verdediger Indy is op dit moment vijftien jaar oud, keeper Seppe is dertien. (Daily Mail)
/
Van reserve bij Hull City naar basisspeler bij Everton, het zou zomaar kunnen voor Curtis Davies. De mandekker is nog steeds aanvoerder bij Hull, maar een vaste plek in het elftal heeft hij dus niet meer. Daar is Davies absoluut niet over te spreken en hij wil weg: hij heeft zijn contract niet verlengd. Everton wil toehappen, maar Davies wil een eerlijke kans op een basisplek. (Daily Mirror)
/
Kevin Kampl staat voor een overgang naar de Duitse top. De middenvelder annex aanvaller van Red Bull Salzburg werd eerder al genoemd bij Bayer Leverkusen en nu heeft ook Borussia Dortmund het op hem gemunt. De 24-jarige Kampl, die in Oostenrijk de aandacht trekt met de meest bizarre kapsels, is vrijwel wekelijks de grote uitblinker in Salzburg. Overigens is Kampl international van Slovenië. (BILD)
Denk je dat Indy en Seppe Boonen de top zullen halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 december 2014 om 18:07

Haha eerste wat ik ook dacht

17 december 2014 om 18:20

Zoiezo laatste tijd wordt iedereen een top talent genoemt laat die jongens lekker ballen tot ze 20 zijn en kom dan met verhalen in de press hier wordt je toch moedeloos van ..

17 december 2014 om 20:09

Wat???

17 december 2014 om 20:22

Vertel mij eens, hoe moet ik weten dat zij de top halen? En vertel bijvoorbeeld eens jij weet dat ze de top halen?

17 december 2014 om 20:23

Hoe weet jij*

Hahahahaha ik ga gewoon kapot om deze poll

Als je die jongen van 15 kunt halen wanneer ie 16 is, dan lijkt het me zeer goed mogelijk dat je zijn jongere broertje ook erbij krijgt. Zijn ouders zullen mogelijk meeverhuizen en dan zit je al goed.

Kamp lijkt me wel een goede aankoop voor Dortmund, maar is ie beter dan Blasczcykowski / Aubameyang

17 december 2014 om 19:34

Kevin Kampl moet niet naar Dortmund gaan. Hij moet naar een subtopper gaan in Duitsland.
Bayer Leverkusen of Schalke zal wel een mooi club voor hem zijn.

17 december 2014 om 19:56

Ja Dortmund is te laag gegrepen voor hem, Dortmund is namelijk degradatiekandidaat

17 december 2014 om 20:05

Niet dat BVB een degradatiekandidaat is, maar dat hij daar waarschijnlijk geen speeltijd krijgt. Ik gun een speler als Kevin Kampl veel speeltijd. En als hij naar bayer leverkusen of naar schalke gaat, kan hij daar nog meer speeltijd krijgen en daarna als het goed gaat, een miljoenentransfer naar de PL maken (Als hij het goed doet)

Ze bestaan zeker ze hebben Manu afgemaakt met 4-1 (wel de jeugd)

Ruddy? Leuke keeper en sterk in de lucht, maar weer niet de lijnkeeper. Ik ben toch van mening dat, als leeftijd niets uitmaakt qua keeper voor liverpool en je wil iemand uit de PL, je Cech of Begovic moet halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren