Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Dijk wordt duurste Nederlandse verdediger ooit

Laatste update:
/
Thomas Tuchel weet wat hem te doen staat als hij langer bij Borussia Dortmund wil blijven. De club zal de oefenmeester een nieuw contract aanbieden als de DFB Pokal dit seizoen wordt gewonnen. (BILD)
/
Eden Hazard ontkent dat hij met Chelsea over een nieuw contract praat óf door Real Madrid is benaderd. De huidige verbintenis van de Belgisch international loopt sowieso pas medio 2020 ten einde. (The Sun)
/
Ook als Chelsea tot zestig miljoen euro gaat voor Virgil van Dijk, wil Arsenal meegaan. The Gunners zijn ook van plan om te voldoen aan de salariseisen van de sterspeler van Southampton. (The Telegraph)
/
Internazionale gaat heel ver om Diego Simeone voor de selectie te krijgen. De trainer van Atlético Madrid mag zelf zijn salaris bepalen, als hij een contract voor vier jaar met zijn ex-werkgever ondertekent. (Sky Italia)
/
Mino Raiola is niet onder de indruk van het salarisvoorstel van AC Milan aan Gianluigi Donnarumma. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de doelman van 160 duizend euro naar 3,2 miljoen euro per jaar. (La Gazzetta dello Sport)
/
Raiola is veel benieuwder naar de plannen van de nieuwe Milan-eigenaren op de zomerse transfermarkt. De zaakwaarnemer weet ook dat Donnarumma bij Manchester United veel meer kan verdienen. (La Gazzetta dello Sport)
Virgil van Dijk is zestig miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom bij de poll mensen niet mee eens dat van Dijk 60 miljoen euro waard...60 Euro is niks voor Premier League,hij is op dit moment ook een van de beste verdediger ter wereld.

25 april 2017 om 15:16

60 euro is zelfs voor de meeste mensen in europa niks...

25 april 2017 om 15:22

Wat moet je dan wel niet vragen voor Bonucci? 150 miljoen? Er zijn zoveel betere verdedigers dan Van dijk.

25 april 2017 om 15:28

Bonucci is bijna 30. Van Dijk is 4 jaar jonger. Dat maakt nogal verschil qua transfersom. Daarbij zijn binnenlandse transfers in de Premier League natuurlijk altijd duurder, aangezien de clubs daar veel hogere inkomsten hebben.

En maar klagen op de Chinezen man man, 60 miljoen waar gaat het nog om, dit geven Psv, Ajax en Feyenoord niet eens bij elkaar uit in een jaar. De Uefa of fifa weet ik het mag weleens wat maximum bedragen gaan instellen met de salarissen erbij. Dan doneren ze de dikke winsten maar ergens aan.

25 april 2017 om 15:29

Als Feyenoord, Ajax en PSV zo veel zouden verdienen dan zouden ze het ook gewoon uitgeven. De PL is de best bekeken competitie ter wereld, levert dus terecht veel geld op en dat mogen de clubs dan gewoon besteden.

25 april 2017 om 15:29

Dus als clubs hun zaken goed voor elkaar hebben en veel inkomsten voor zichzelf weten te genereren, dan moeten ze maar bestraft worden?

25 april 2017 om 15:58

Zaken goed voor elkaar hebben? Zet even de TV inkomsten ernaast dan kan je heel je "zaken" al weggooien want al heb je een flut beleid, met verlies kan je er bijna niet uitkomen. Daarnaast heb je die Russen en Arabieren die er flink in zitten te pompen.

25 april 2017 om 16:39

Als je, zoals jij zelf stelt, zelfs met een flut beleid geen verlies kan draaien dan heb je het toch verrekte goed voor elkaar. Dus ja, ze hebben hun zaken goed voor elkaar. Die TV inkomsten hebben ze in de Premier League toch echt zelf afgedwongen.

25 april 2017 om 17:49

Wat een gewauwel zeg. Waarom zou je als persoon of organisatie niet meer zelf vrij zijn om te kiezen hoeveel je spendeert van het geld dat je verdient? Slaat absoluut nergens op

Denk niet dat hij weggaat eigenlijk. Ligt er al een hele tijd uit en ik vraag me af of clubs voor zo'n bedragen de gok aan gaan. Natuurlijk is de kans groot dat hij bovenop komt, maar voor 60 miljoen denk je wel even na.

25 april 2017 om 17:01

Van bronnen dicht bij de club hoor ik dat hij nog 1 seizoen zal blijven nu hij aanvoerder is geworden (het is altijd de vraag of dat ook zo is als er een cheque van 60 miljoen onder de neus van het bestuur word geschoven).

Mooi dan haalt Liverpool Keane, net zo goed, 2x zo goedkoop, Engels en vraagt wss minder salaris.

Zou heerlijk zijn voor Groningen zeg. Weet iemand hoeveel procent er naar Groningen gaat?

Als Virgil voor 60 miljoen euro wordt verkocht is ie niet alleen de duurste Nederlandse verdediger ooit, maar dan mag je hem meteen de duurste Nederlandse voetballer ooit noemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren