Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Van der Wiel staat voor Engelse uitdaging

Laatste update:
/
Bayer Leverkusen heeft interesse in Toby Alderweireld, maar hikt tegen de vraagprijs van Ajax aan. De Duitsers hadden minder moeite in de onderhandelingen met Internazionale over rechtsachter Giulio Donati, die een goede indruk maakte op het jeugd-EK. “Bayer was niet het enige team dat geïnteresseerd was in Donati, maar wel het meest concreet”, zegt zaakwaarnemer Silvio Pagliari. Bayer betaalt ongeveer drie miljoen euro. (Sky Italia)
/
Antonio Di Natale werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar die geruchten lachte hij weg. De 35-jarige aanvaller, die vorig seizoen twintig keer scoorde voor Udinese, zou nu echter weer in beeld zijn bij Internazionale. Sterker, hij zou al onderhandeld hebben over een transfer. “Er is geen afspraak geweest en deze informatie is nergens op gebaseerd”, ontkent directeur Adriano Galliani echter. (Mediaset)
/
Gregory van der Wiel kan Parijs na een jaar verruilen voor de Engelse competitie. De 25-jarige rechtsback kende een wisselend seizoen bij Paris Saint-Germain en sloot dat af met de landstitel. Christophe Jallet blijft waarschijnlijk de voorkeur genieten op zijn positie en West Ham United weet dat ook. De Londenaren zien in Van der Wiel een geschikte concurrent voor Guy Demel en Joey O’Brien. (The Sun)
/
Manolo Gabbiadini hoopt op een transfer naar het buitenland. De 21-jarige aanvaller werd vorig seizoen verhuurd aan Bologna en is nu weer terug bij Juventus, maar op veel speeltijd lijkt hij in Turijn niet te hoeven rekenen. “Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag in het buitenland wil voetballen, maar nu gaat al mijn aandacht uit naar Juventus”, zegt de linkspoot wijselijk. Gabbiadini heeft nog een contract tot medio 2017. (Sky Italia)
/
Maar staat Gabbiadini ook open voor een avontuur bij Fiorentina? Daar komen we snel genoeg achter. Juventus wil namelijk Stevan Jovetic van la Viola inlijven en heeft de club uit de cultuurstad een bod gedaan van twintig miljoen euro plus de diensten van middenvelder Luca Marrone én Gabbiadini. Beide clubs zijn al weken, zo niet maanden aan het onderhandelen over een deal aangaande de Montegrijnse aanvaller. (Mediaset)
Gregory van der Wiel moet zichzelf nog even de tijd geven in Frankrijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dat lukt, kan hij eens weer wat laten zien, want de laatste jaren speelt hij niet heel veel en valt hij ook behoorlijk tegen. Dit kan een andere draai aan zijn carriere geven.

Edit: Vd Wiel, maar dat lijkt me wel duidelijk

22 juni 2013 om 11:22

Hij speelt pas 1 jaar voor PSG hoor en heeft behoorlijk wat wedstrijden gespeeld.
Jallet woont met het jaar ouder en Vd Wiel wordt klaargestoomd, zijn tijd komt nog wel.
In potentie nog steeds de vaste RB van Oranje.

22 juni 2013 om 11:34

Al een tijdje geleden ingehaald door een beter spelende Janmaat... dus die potentie is er niet (meer).

22 juni 2013 om 11:39

Janmaat precies het voorbeeld van hoe Oranje is gezakt...

22 juni 2013 om 11:55

@thugvz

Hoe vaak hebben we dit jaar nou positief nieuws gehoord over Vd Wiel? Ik vind hem behoorlijk matig. Van Gaal heeft hem niet *voor niets niet geselecteerd. Van Gaal is over het algemeen redelijk consequent, dus als Vd Wiel veel heeft gespeeld en niet wordt geselecteerd, ligt dat aan zijn gebrek aan kwaliteit. Dus zolang hij niet meer laat zien, zal hij Janmaat en Van Rhijn niet voorbij gaan.

Bovendien had Vd Wiel ook niet veel laten zien in zijn laatste jaar bij Ajax, want het was behoorlijk onverwacht dat hij naar PSG kon.

22 juni 2013 om 16:34

En als Janmaat een Ajax speler was had jij deze opmerking nooit geplaatst! Jij bent gewoon een zielig Ajax supporter wat het niet leuk vindt dat er tegenwoordig weinig Ajax spelers in oranje zitten! Van Rhijn zit er ook bij, maar over hem heb jij natuurlijk geen commentaar. Ik word echt misselijk van zulke supporters als jou!

22 juni 2013 om 17:22

Manonthemoon: dus je geeft mij gelijk. Als Janmaat het beste is wat er is, is het bijvoorbeeld bij jouw club nog minder...... trieste reactie van je. Je kunt kennelijk niet zonder je eigen clubje, oke. Van der Wiel en Van Rhijn zijn in ieder geval geen betere backs dan Janmaat.... zegt wat of niet ?

22 juni 2013 om 18:43

op basis waarvan zijn vd wiel en van rhijn geen betere backs dan janmaat?

zie van der wiel echt niet naar WHU vertrekken, dan liever beetje muziek maken en van parijs genieten voor zn salaris.

22 juni 2013 om 11:19

En gewoon voetballen hoor.
Ik zie van der Wiel volgend seizoen gewoon nog veel meer minuten maken dan dit seizoen want iedereen lijkt de vergeten dat hij toch wel 22 wedstrijden gespeeld.
Jallet mocht dan wel een voorkeur krijgen in de grote wedstrijden maar ik zie dat volgend seizoen wel veranderen.

22 juni 2013 om 11:27

ja tuurlijk zal hij wel zn wedstrijdjes meepikken maar als PSG een nieuwe rechtsback aantrekt zouden dat er wel minder kunnen worden.. Hoop dat hij het alsnog gewoon gaat maken daar in parijs

Bij WHU zal hij ook een riant salaris opstrijken en speelt hij in de beste competitie. Hij doet er verstandig aan om nu alsnog te kiezen voor de sportieve kant van zijn carriere. Speelt hij goed dan kan hij altijd nog de stap naar de top maken. Het liefst zie ik hem bij Tottenham of Arsenal qua speelstijl.

Als hij bij PSG niet aan spelen toekomt dan zou Westham zeker geen slechte club zijn om zichzelf weer in de kijker te spelen.

' Antonio Di Natale werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar die geruchten lachte hij weg. De 35-jarige aanvaller, die vorig seizoen twintig keer scoorde voor Udinese, zou nu echter weer in beeld zijn bij Internazionale. Sterker, hij zou al onderhandeld hebben over een transfer. “Er is geen afspraak geweest en deze informatie is nergens op gebaseerd”, ontkent directeur Adriano Galliani echter '

Adriano Galliani? Ligt het aan mij, of is hij directeur van AC Milan? Dan hebben AC Milan en Inter Milan uitstekende contacten.

Iets wat je van rivalen niet verwacht, want AC Milan weet gewoon met wie Inter Milan wel en niet contact heeft.

Van der Wiel zit helemaal niet verkeerd bij Psg. Daarbij is een club als West Ham ook geen goede stap voor hem, daar wordt niet zulk mooi voetbal gespeeld terwijl dat juist één van zijn sterke punten is.

Vooral Demel moet geen concurrentie zijn voor v.d Wiel , wat heeft die toch een paar dramatische wedstrijden gespeeld dit seizoen en O'brien speelt linksback dus lijkt me niet zo snel een concurrent.

Ook West Ham betaald zeer goeie salarissen dus op dat gebied zal v.d Wiel er niet heel hard op achteruit gaan en hij heeft mits hij redelijk in vorm is toch bijna een garantie voor een basisplaats.

Antonio Di Natale naar Juve of Inter? ik hoop dat ze investeren in een jongere speler dan 35 jaar. Het is wel een mooie supersub, maar ik verwacht niet dat di Natale wil gaan banken.... Hij heeft trouwens wel een opvallende carriere qua scoren. In zijn laatste 3 jaren scoort hij er op los (29, 28 en 23 goals in laatste 3 jaar) en daarvoor stukken minder

West Ham is een mooie club, heerlijke supportersgarde en in hartje London (al is er ook niet veel mis met Parijs hoor). Daarbij heeft Gregory een huidskleur waarbij het shirtje van West Ham naar mijn idee erg mooi staat!
Met Demel en O'brien heb je ook niet de grootste concurrenten. Demel is een geestige kerel maar ik vind hem erg tegenvallen. Ook O'brien valt niet specifiek op.

Als er nog een rb komt moet hij weg maar ik ben er van overtuigt dat hij christohphe jallet uit de basis kan spelen hij is de beste rb van nederland en hij is alleen maar geroeid in zijn france peroide

Bayern had vorig jaar Stafilidis overgekocht van Paok en leende hem direct een jaarke uit na Paok. Een veelbelovend talent, dus waarom Donati kopen?

22 juni 2013 om 12:59

Omdat Bayern Donati ook niet heeft gekocht.

Ja maar ze hebben Stafilidis, een zeer geschikte speler in mijn ogen

22 juni 2013 om 15:00

Dat is mooi voor Bayern, maar bij Bayer is Carvajal vertrokken en is Donati en logische aankoop.

Als VdW meer aan spelen toe komt en zijn oude niveau weet te halen is hij veruit de beste RB van het NL elftal, ook is hij de enige met echte CL ervaring, hij heeft dit jaar ook al 22 wedstrijden gespeld, niet echt slecht dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren