Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (8/8): Tévez speelt Feyenoord in de kaart

Laatste update:
/
Athletic Bilbao is bezig aan een gedenkwaardig seizoen. De ploeg van Marcelo Bielsa staat niet alleen in de finale van de Copa del Rey, maar zit ook nog bij de laatste vier in de Europa League. Dat komt Javi Martínez mogelijk op een opvallend kapsel te staan: 'Als we dit seizoen een prijs pakken, dan verf ik mijn haar roze", belooft de middenvelder, overigens felbegeerd in Europa. (AS)
/
Anderson is in opspraak geraakt. De middenvelder van Manchester United herstelt in Brazilië van een hamstringblessure en werd vrijdag aangehouden door de Braziliaanse politie. Anderson weigerde een blaastest en daardoor wordt vermoed dat hij beschonken achter het stuur zat. Volgens de Braziliaanse wetgeving mag een bestuurder een blaastest weigeren, maar Anderson mocht niet naar huis rijden. (Globoesporte)
/
De geweldige comeback van Carlos Tévez bij Manchester City kan Feyenoord in de kaart spelen. Carlitos maakte zaterdag een onvervalste hattrick tegen Norwich City en bewees daarmee nog altijd over het nodige doelpunteninstinct te beschikken. City heeft met hem en Sergio Agüero topspitsen en heeft bovendien Mario Balotelli ook nog. John Guidetti wordt om die reden waarschijnlijk opnieuw verhuurd. (talkSPORT)
/
Internazionale wil Fredy Guarín graag definitief behouden en de onderhandelingen met FC Porto zijn geopend. Inter kan de middenvelder voor een reeds afgesproken bedrag vastleggen, maar hoopt de prijs nog iets omlaag te kunnen halen. Porto wil best praten en wil Ricky Álvarez graag bij de deal betrekken. De Argentijn wordt gezien als een groot talent, maar heeft geen basisplaats in Milaan. (Corriere dello Sport)
/
Als Liverpool Hector Herrera echt wil hebben, dan moet er een zak geld op tafel komen. "We zullen hem alleen verkopen: we gaan hem niet verhuren en ook van een proefperiode kan geen sprake zijn", zei Andres Fassi, directeur van Pachuca. "Ik denk dat hij binnen twee jaar kan uitgroeien tot de beste spelers van de Premier League. Hij is zo goed, ja." Herrera is een 21-jarige vleugelspeler. (ESPN)
/
Arsène Wenger is bereid om Lukasz Fabianski volgend seizoen te verhuren. De Poolse keeper heeft de concurrentiestrijd van landgenoot Wojciech Szczesny verloren en kwam dit seizoen nog niet in actie in de Premier League. De 26-jarige Fabianski wil graag aan spelen toekomen en Wenger begrijpt dat wel. De coach van Arsenal wil de keeper echter niet verkopen, maar slechts verhuren. (Daily Mirror)
/
Udinese heeft weer een Zuid-Amerikaans talent op het oog. Het gaat ditmaal om een Paraguayaan: de club heeft interesse in Enzo Prono, een twintigjarige aanvaller van Sol de América. Prono, een enkelvoudig international, speelde tot dusver 34 competitieduels voor die club en maakte negen doelpunten. De aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten en wordt ook gevolgd door het Engelse Wigan Athletic. (Corriere dello Sport)
/
Mark Hughes hoopt dat Adel Taarabt bij Queens Park Rangers blijft. De middenvelder werd deze week in verband gebracht met VfL Wolfsburg en ook Paris Saint-Germain zou nog interesse hebben. "Maar we hebben met geen enkele club gesproken en ik hoop dat dit ook niet gaat gebeuren. Adel is belangrijk voor de toekomstplannen van deze club", zei Hughes over de Marokkaanse balkunstenaar. (Sky Sports)
Denk je dat John Guidetti volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al wordt Guidetti weer verhuurd zal dit waarschijnlijk een Premier League club zijn. Ik vind het spijtig om te zeggen, maar daar in Manchester hebben ze ook wel door dat John hoger dan de Eredivisie aankan. En het zal hun een worst wezen wat Feyenoord wilt...

15 april 2012 om 20:08

dat denk ik juist niet, Guidetti doet het goed bij Feyenoord en aangezien Feyenoord volgend jaar waarschijnlijk Europa League gaat spelen en misschien zelfs Champions League (hoop ik), laten ze hem echt wel nog een jaartje blijven.
Ze hebben echt geen haast hoor met Guidetti, zowat heel hun aanval is van wereldklasse en ook nog eens jong ;

15 april 2012 om 20:10

@bawz
Ik denk het juist van wel. Waarom? PL is toch een hoger niveau dan de Eredivisie.
City heeft nu wel gezien dat hij het hier kan, nu willen ze denk ik wel eens zien of hij het ook in de PL kan.
Daarnaast zijn er in Engeland meer transferperiodes dan hier voor huur spelers. Dus hebben ze meer opties betreffende het terug halen of uitlenen aan een andere club.
Daarnaast geloof ik er niet in dat beide Tevez en Ballotelli blijven.

15 april 2012 om 21:06

City zal ook gekeken hebben hoe het Miyaichi vergin. Bij Feyenoord was die heel goed en nu is die bij Arsenal alweer uitgeleend aan Wigan?

Ze zullen Guidetti waarschijnlijk wel terughalen en aan een premier league club verhuren. Tenslotte hebben ze al gezien da thij de beste speler van Feyenoord is en daar leert hij dus weinig meer. Hij moet op een hoger niveau tegen betere tegenstanders spelen om te leren. De kans is dus groot dat Guidetti volgend jaar in de PL speelt.

Mocht Carlos Tevez in ieder geval blijven. Zijn contract loopt niet heel lang door en AC Milan zit nog steeds op het vinkentouw. Deze kan dus zomaar verkocht worden aan AC Milan.

15 april 2012 om 21:17

@de-lano
Hij mag dan wel de beste spits van Feyenoord zijn, maar nog niet de beste spits van de Eredivisie. Hij kan nog veel leren in de Eredivisie hoor, zeker aangezien Roy Makaay de spitsentrainer bij Feyenoord is.
Laat hem eerst maar 30+ doelpunten maken in de Eredivisie, dan zien we wel weer verder.

En Ryo was niet de ster van Feyenoord, speelde eerste paar wedstrijden leuk maar daarna kreeg hij een dubbele dekking en fungeerde hij meer als bliksemafleider. Daardoor kregen Wijnaldum en Castaignos meer ruimte waardoor ze vaker konden scoren.

15 april 2012 om 21:35

@de-lano

Offtopic: Je mag wel een beetje op de hoogte zijn van spelers van je eigen club. Miyaichi is helemaal niet verhuurd aan Wigan, maar aan Bolton Wanderers.

ON: Ik denk dat het voor hem beter is op uitgeleend te worden aan een club uit de PL, dit zodat City ook kan zien of hij dat niveau ook een beetje aan kan. Zo niet dan weten ze meteen wat ze aan hem hebben

15 april 2012 om 21:58

Dragon,

Over het algehele plaatje genomen is Guidetti wel degelijk de beste spits in de Eredivisie, samen met Luuk de Jong. Dost is heel goed voor de goal, maar had daar eerst een jaar voor nodig om te wennen. Daarnaast heeft hij spelers naast zich die de bal pan klaar voor hem kunnen leggen en die heeft Guidetti niet. Luuk de Jong toont dit jaar aan ook erg makkelijk te scoren en kan ook nog eens meevoetballen. Dit is ook precies wat Guidetti doet. Hij legt er in z'n eerste jaar, zonder ook maar enige tijd te hebben om aan het team te wennen, al twintig in en is daarnaast betrokken bij bijna elke Feyenoord aanval. Hij kan een bal vasthouden, maar ook het spel verleggen over 40-50 meter. Daar kan geen spits in de Eredivisie aan tippen.

15 april 2012 om 21:25

Ik denk dat het er misschien ook vanaf hangt of Feyenoord plaats 2 weet te bemachtigen. Het zou voor City niet verkeerd zijn als Feyenoord door de voorronde weet heen te komen. Dan zou Guidetti wellicht CL ervaring kunnen opdoen. Maar de kans dat ze deze voorronde doorkomen is natuurlijk erg klein, gelet op de niet beschermde status.

Inter moet Guarin halen zeker een versterking voor ze, goed idee om te proberen de prijs te verlagen aangezien Porto niet mals is als het gaat om tranfers.

Als Feyenoord 2de wordt en CL haalt is de kans groot dat Guidetti blijft ( tenminste zo redeneer ik )
En zoniet zal die wel aan een PL Club worden verhuurt.

als feyenoord de 2e plaats haalt kan guidetti wel blijven. zo doet ie ook ervaring op in europa. win-win situatie voor iedere partij

Als John Guidetti volgend jaar 30 doelpunten in de Eredivisie maakt, is zijn marktwaarde hoger dan dat 'ie af en toe minuten mag meepikken bij Wigan of Aston Villa. Het is dus hopen dat hij bij Feyenoord kan blijven. Voor Man City EN Feyenoord.

Ik denk ook dat City hem verhuurd, maar ik denk niet dat dat naar Feyenoord zal zijn, maar naar een andere Premier League club ofzo. Zou mooi zijn als we Kuyt of Guidetti volgend jaar hebben als aanjager.

Ik vind john een waardeloze voetballer ik denk ook dat zijn plafond bij feyenoord ligt. Hij werkt wel als een paard type dirk kuyt. Ondanks zijn gebrek aan talent doet hij het buitengewoon goed en dat vind ik wel mooi om te zien. Ook penalty's knalt hij hard binnen. Als feyenoord zijnde zou ik alles voor doen om deze matige speler te behouden want met het aantrekken van kuyt ga je nog harder achteruit.

Valt het jullie ook op dat john nogal dik is te laatste tijd? Misschien een cheeseburger teveel? Ik zou nu ingrijpen nu het nog kan.

15 april 2012 om 21:07

Heb jij ook wel eens iets positiefs over Feyenoord(ers) te melden, of is dat vergeefse hoop?

Guidetti is gewoon een van de beste spelers van de Eredivisie dit seizoen en verschrikkelijk belangrijk voor Feyenoord. Ik hoop dat het veldspel van Feyenoord volgend jaar wat beter is, dan kan Guidetti nog veel meer goals maken als hij nog een jaartje blijft.

15 april 2012 om 21:31

Je moet gewoon niet op hem ingaan.

In ieder topic roept hij al onzin over feyenoord.
Hij is waarschijnlijk nog steeds huili huili aan het
doen dat John er drie maakte tegen zijn club.

15 april 2012 om 21:31

Dit bedoel ik met provoceren. Jij zegt tegen mij dat ik dan de discussie aan moet gaan. Maar er valt geen fuck te discussiëren met jou, dus wat is je punt nou ? Zielig kindje...

15 april 2012 om 21:35

en dat is dus jou grootste probleem je hebt het niet eens geprobeerd de eerste keer... gelijk al beledigend doen zonder een poging te wagen om te discussieren.

Het beste zou gewoon zijn als John nog een jaar bij Feyenoord bleef. Volgend jaar sowieso europees en heel misschien wel champions league. Bovendien is John nog lang niet uitgeleerd in de Eredivisie want et is nog niet zo dat hij wekelijks uitblinkt in de Eredivisie dus dat kan allemaal nog beter.

Wat is dat nu weer voor onzin. Alvarez staat de laatste tijd steeds meer en meer in de basis, zelfs toen Sneijder fit was. Dat hij de afgelopen weken niet speelde komt door een knieblessure. Maar normaal speelt hij gwn en doet hij het nog goed ook! Zou daarom echt verschrikkelijk dom zijn van Inter om hem weg te doen. Gwn Guarin proberen over te nemen voor de volle pot, zou tegen de 8-12 mln moeten liggen werd gezegd. Da's nu niet zo'n overdreven groot bedrag.

Ik denk dat als Giudetti opnieuw verhuurd zal worden of misschien wel verkocht zal worden dat dat niet meer aan Feyenoord is. Als je ziet dat clubs zoals Juventus, Milan & dan enkele Engelse clubs hem volgen dan weet City natuurlijk ook dat dat beter is voor hem. Ten eerste omdat die op een hoger niveau spelen, ten tweede omdat ze van deze clubs misschien meer geld kunnen krijgen.

Ik vind het erg dat ze zeggen: City heeft met hem en Sergio Agüero topspitsen en heeft bovendien Mario Balotelli ook nog. Waar is dzeko is hij geen geweldige spits? Dit is echt erg.

@sa2juve als guidetti naar juve gaat krijgt hij geen speelminuten net als elia

Ik hoop dat de prestaties van Tevez een rol spelen bij het verhuren van Guidetti.
Het zou verstandig zijn als Manchester City hem nog een jaar verhuurt aan Feyenoord want hij ontwikkelt zich prima bij deze club en hij heeft het geweldig naar zijn zin.
Wat moet Manchester City met zo'n speler als je al genoeg geweldige aanvallers hebt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren