Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Turkse grootmacht meldt zich bij Raiola voor Balotelli

Laatste update:
/
Het is Chelsea er niet alleen sportief alles aan gelegen de landstitel te winnen. Bij een eventueel kampioenschap mag de selectie van Antonio Conte onderling een kleine vijf miljoen euro verdelen. (The Sun)
/
Joe Hart zou hoog op het verlanglijstje van Liverpool staan, maar manager Jürgen Klopp sluit een poging om de doelman binnen te halen uit. Hart wordt dit seizoen door Manchester City verhuurd aan Torino. (Daily Mirror)
/
Mario Balotelli vertrekt mogelijk na één seizoen alweer bij OGC Nice. Galatasaray zou al gesproken hebben met zaakwaarnemer Mino Raiola. (RMC)
/
De ster van Kylian Mbappé is snel rijzende, maar Real Madrid heeft zich nog niet gemeld voor de tienersensantie van AS Monaco. De spits ligt nog tot medio 2019 vast in het prinsdom. (Cadena Ser)
/
Liverpool heeft een serieuze poging ondernomen om Marco Asensio los te weken bij Real Madrid. Een bod van vijftig miljoen euro bleek echter ontoereikend. (AS)
/
Het afscheid van José Manuel Reina bij Napoli komt steeds dichterbij. I Partenopei hebben Wojciech Szczesny op het oog als vervanger en zien de door Arsenal gevraagde transfersom van tien miljoen euro niet als probleem. (La Gazzetta dello Sport)
Mario Balotelli kan beter nog een jaar bij OGC Nice blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch ontzettend jammer hoe de carriã¨re van Mario Balotelli verloopt. In potentie echt een zeer goede spits en hij had er echt veel meer uit kunnen halen. Hij is pas 26 dus in principe heeft hij dus aardig wat tijd, maar ik denk dat hij niet meer bij een vrij grote club zal komen te spelen.

Bij OGC Nice begon hij aan het begin van dit seizoen nog erg goed en toen dacht ik dat hij eindelijk het besef begon te krijgen, maar uiteindelijk wist hij dat niet vast te houden en volgens mij ontstonden er toen weer (zoals we eigenlijk wel gewend zijn van Balotelli) weer wat problemen, want ik kan me nog herinneren dat Lucien Favre aangaf niet tevreden te zijn over Balotelli en er was toen volgens mij ook nog eens wat over racisme tegen Balotelli van supporters.

Maar het blijft jammer, want ondanks dat hij pas 26 is, zie ik 'm z'n potentie niet meer waarmaken. Ik vond Balotelli in z'n 2de seizoen bij Manchester City en z'n eerste halfjaar bij AC Milan echt zeer sterk spelen. Ook z'n tweede seizoen bij AC Milan (13-14) vond ik het niet verkeerd wat hij liet zien.

20 april 2017 om 20:06

Wat voor problemem ontstonden er?
Volgens mij doet hij het gewoon goed. Ja de trainer heeft gezegd dat hij nog meer verwacht, maar wie niet.

Dat racisme is onderzocht en de club is gestraft.

Blijkbaar doet hij het niet slecht. 13 uit 19 en hij is geblesseerd geweest.

Ik snap dat dit de wandelgangen zijn, maar gaan we nu ook al vermelden wanneer een club nog gã©ã©n interesse heeft?

On: Balotelli moet lekker bij Nice blijven, Ben Arfa proberen terug te krijgen (huur desnoods) van PSG en lekker Champions League gaan spelen.

20 april 2017 om 17:58

Als ze twee de worden, derde moet volgens mij voorronde spelen en dat is ook niet vanzelfsprekend.

Zouden ze in het buitenland ook spreken van Dutch Powerhouses als Ajax zogenaamd geinteresseerd is in een rando uit de ligue 2?

Hoe blij zijn we dat deze kerel niet naar Ajax is gekomen...

20 april 2017 om 15:52

Waarom ben je daar blij mee? Balotelli pikt redelijk vaak zijn goaltjes mee bij de nummer 3 van Frankrijk en heeft, hoe je het wendt of keert, bakken aan ervaring. Hij zou met twee vingers in zn neus topscoorder worden bij Ajax.

20 april 2017 om 17:07

Yeah right... daar heeft ie de mentaliteit niet voor.

20 april 2017 om 17:35

Dat is heel lastig te voorspellen. Misschien had hij het wel fantastisch naar zijn zin gehad bij Ajax, in een jonge spelersgroep waar hij ook een beetje de kar moet trekken. Amsterdam is ook een stad die Balotelli wel leuk zou vinden, wie weet had hij daar zijn draai wel gevonden. Al liggen er natuurlijk ook veel risico's op de loer.

Balotelli kan veel toevoegen aan Galatasaray, maar of dat andersom het geval is, betwijfel ik. Bovendien, Galatasaray kan, als we de financiële situatie mogen geloven, dit soort transfers niet veroorloven.

Galatasaray moet gauw afzien van hun principiele bullshit dat ze geen 'FEDA'-seizoen willen en gewoon het voorbeeld van Orman volgen. Zonder dat seizoen waren we nu niet waar we waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren