Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham wil Championship-speler van 55 miljoen

Laatste update:
/
West Ham United wil degradatieconcurrent Newcastle United beroven van een basisspeler. David Moyes denkt dat Jonjo Shelvey met zijn passing en agressieve speelstijl van grote waarde zou kunnen zijn voor de Londenaren. (Daily Mirror)
/
Diafra Sakho wil volgende maand graag vertrekken bij West Ham United. Zaakwaarnemer Thierno Seydi benadrukt dat de aanvaller ontevreden is over het gebrek aan speeltijd. (The Sun)
/
Voor een bedrag van vijftig miljoen euro mag Danny Rose Tottenham Hotspur verlaten. In dat geval wenden the Spurs zich tot Fulham voor Ryan Sessegnon, die circa 55 miljoen moet kosten. (The Times)
/
Het contract van Aaron Hunt bij Hamburger SV loopt komende zomer af en hij kan zijn loopbaan vervolgens in Turkije. Medipol Basaksehir, Antalyaspor en Besiktas zijn geïnteresseerd in de middenvelder. (BILD)
/
Steve McClaren vertrok afgelopen week als technisch adviseur bij Maccabi Tel Aviv, om weer in het Engelse voetbal aan de slag te gaan. Hij kan al snel een baan vinden, want de voormalig trainer van FC Twente is in gesprek met Sheffield Wednesday. (Sheffield Star)
/
Het is geen geheim dat Henrikh Mkhitaryan in januari mag vertrekken bij Manchester United. Internazionale en Borussia Dortmund zijn geïnteresseerd, maar de Armeniër heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in Duitsland. (BILD)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

55 miljoen voor een linksback van 17 uit de Cs... Kan ik me niet voorstellen, zeker niet van de Spurs die toch over het algemeen niet bekend staan als enorme geld-uitgevers.

30 december 2017 om 12:12

Is toch ook onzin. Je doet de linksback van het nationale team weg voor 50 en koopt dan een talent die het nog maar moet bewijzen in de bpl voor 55.

30 december 2017 om 12:23

Gok dat ze bedragen verkeerd hebben over genomen en het 5.5 miljoen moet wezen

30 december 2017 om 15:10

Zeker niet. Sessegnon is een groot talent en natuurlijk Engels. Het is al langer bekend dat hij een absolute hoofdprijs voor Fulham op zal gaan brengen indien hij verkocht wordt.

30 december 2017 om 12:23

Tottenham Hotspur niet bekend als enorme geld-uitgevers??? Kijk wat ze hebben gespendeerd toen Bale is verkocht!! Soldado voor 40m, Lamela voor 45m, Paulinho 25m, N'Jie 20m. Afgelopen 2 seizoenen hebben ze: Sissoko 35m, Janssen 22m, N'Koudou 15m gekocht. Dit zijn allemaal miskopen van in totaal 192m euro! Dat noem ik toch een behoorlijk bedrag hoor. Zo zuinig vind ik dat niet...

30 december 2017 om 12:35

Eergisteren plaatste vz nog het artikel 'in beeld: de winst- en verliesrekening van de Premier League-clubs´, hieruit bleek dat slechts Swansea en Spurs qua transfers per saldo winst hebben gemaakt over de laatste 5 jaar. Toch wat zuiniger dan de -566 miljoen van United of -641 miljoen van City.

30 december 2017 om 13:02

United levert ook veel meer op dan een Spurs, kan meer uitgeven en kan makkelijker grote verliezen dragen. City heeft zijn suikerarabier

30 december 2017 om 13:40

Dat artikel heb ik ook gezien, maar dat zijn van die statistieken die werkelijks nergens op slaan. Natuurlijk geven die clubs meer uit dan dat ze verkopen, maar de omzet van die clubs is ook vele male hoger over het algemeen. En dan denk ik aan de oude top 4 PL clubs.

30 december 2017 om 14:06

Wat hij bedoelt is dat ze (tot nu toe) nooit bedragen van 70 miljoen en hoger hebben uitgegeven en het vooral doen met aankopen onder de 30 miljoen (met een 4-tal uitschieters tot max 45 miljoen). De kans dat je dan een speler koopt die het niet haalt is natuurlijk een stuk groter dan wanneer je 70 miljoen voor een speler neertelt.

Het kopen van een speler als Morata, Pogba of Lukaku is niet echt een uitdaging. Maar spelers als Eriksen, Lamela en Dembele zijn een stuk lastiger te vinden (op de leeftijd waarop ze kwamen).

Dus over het algemeen kan wel gesteld worden dan Tottenham niet tot de enorme geld-uitgevers behoren. Zeker niet als je ziet wat een enorme transferinkomsten ze tot op heden hebben kunnen realiseren.

30 december 2017 om 12:30

Over de bedragen heb ik zo mijn twijfels, maar ik zie deze transfers wel gebeuren. In Engeland zien ze Bale achtige potentie in deze jongen terwijl de 27 jarige Rose sinds zijn blessure moeite heeft om zijn oude niveau te halen. Spurs zal er op de korte termijn natuurlijk niet beter van worden, maar met Davies is er ook gewoon nog een linksback aanwezig die weinig onderdoet voor Rose.

Spelers die bij hun toenmalige club prima hadden gepresteerd. En allemaal fors minder dan 55 voor een speler van 17.

Spurs hebben een transfer record van 40 miljoen voor Sanchez. Dan zouden ze ineens bijna anderhalf keer dat bedrag uitgeven voor een speler van 17?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren