Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham Hotspur heeft slecht nieuws voor Janssen

Laatste update:
/
Atlético Madrid gaat een fors bod doen op Gonzalo Higuaín. Napoli wil eigenlijk 94 miljoen euro voor de Argentijnse superspits, maar los Colchoneros gaan het eerst eens met 60 miljoen proberen. (Marca)
/
Juventus gaat zich met een bod van twintig miljoen euro melden bij Atlético Madrid. De kampioen van Italië heeft net als Benfica en Boca Juniors namelijk interesse in de 21-jarige Ángel Correa. (Tuttosport)
/
Tottenham Hotspur heeft zich gemeld bij Internazional en dat is slecht nieuws voor Vincent Janssen. De club uit Londen wil praten over een transfer van Mauro Icardi, al houdt men in Italië vast aan een vraagprijs van 45 miljoen euro. (Sky Italia)
/
Raúl Bobadilla gaat wellicht weg bij FC Augsburg. Guangzhou R&F heeft een bod van acht miljoen euro uitgebracht en de aanvaller kan zelf drie miljoen per jaar verdienen in China. (Augsburger Allgemeinen)
/
Axel Witsel onderhandelt met Everton en Napoli, zo bevestigt vader Thierry. De interesse van beide ploegen is 'concreet’ en de Belgische middenvelder gaat ‘de beste bestemming’ kiezen. (Radio CRC)
/
Martín Cáceres is door zijn vertrek bij Juventus transfervrij, maar blijft voor de Serie A behouden. De veelzijdige verdediger uit Uruguay gaat namelijk een contract tekenen bij AS Roma. (Sky Italia)
Is Mauro Icardi 45 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom slecht nieuws...waarschijnlijk zouden ze evengoed voor Icardi zijn gegaan aangezien dat een gevestigde naam is uit een heel andere prijsklasse

2 juli 2016 om 09:30

Denk niet dat hij Inter inruilt voor de Spurs. Hij is aanvoeder en heeft het naar zijn zin.

2 juli 2016 om 09:56

En toch.. De uitdaging in Engeland, bij een grote club als Tottenham, de Argentijnse trainer en waarschijnlijk een hoger salaris... Hij zou in een mooie situatie belanden.

Ik las ergens dat op basis van money-ball principe tottenham afziet van Janssen?

Goed zo. tottenham lijkt mij ook niet de juiste stap voor onze vriend op dit moment...

2 juli 2016 om 14:54

Precies, dit is het beste voor Janssen gewoon nog een jaar AZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren