Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Stilist gaat liever naar Arsenal dan naar Chelsea

Laatste update:
/
Mateo Kovacic speelt nog maar een jaar bij Real Madrid, maar een terugkeer naar Italië lijkt alweer aanstaande. Juventus wil de Kroatische middenvelder namelijk graag betrekken in de deal voor Álvaro Morata, die terug lijkt te keren naar de Koninklijke. (Tuttosport)
/
Leicester City zal er alles aan willen doen om het kampioensteam bij elkaar te houden. The Foxes lijken echter afscheid te moeten nemen van N’Golo Kanté: Paris Saint-Germain wil de transferclausule van 25 miljoen euro in zijn contract activeren. (Le Parisien)
/
Henrikh Mkhitaryan heeft een aanbieding van Borussia Dortmund afgeslagen en speelt volgend seizoen waarschijnlijk in Engeland. Chelsea werd al genoemd, maar de middenvelder geeft de voorkeur aan Arsenal. (The Sun)
/
Miguel Almirón komt mogelijk in Italië terecht. Internazionale-vicevoorzitter Javier Zanetti is namelijk erg van de 22-jarige linkshalf van Club Lanús en Paraguay gecharmeerd. (Sky Italia)
/
Graziano Pellè reisde twee jaar geleden Ronald Koeman al achterna naar Southampton en dat zou nog een keer kunnen gebeuren. De Nederlandse oefenmeester staat naar verluidt op het punt te tekenen bij Everton en zou de spits graag meenemen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Galatasaray wil Roman Neustädter graag hebben en probeert de middenvelder met een jaar salaris van 2,4 miljoen euro te verleiden Schalke 04 te verlaten. Een aantal Russische topclubs hebben overigens ook interesse in de Russisch international. (Hürriyet)
Henrikh Mkhitaryan maakt Arsenal sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een vrij overbodige aankoop van Arsenal mocht dit waard zijn. Eerst de achterhoede van een impuls voorzien voordat het middenrif versterkt wordt, we hebben namelijk ook al Xhaka aangetrokken. Hopelijk tekent Vardy snel een contract dan is er in ieder geval een goeie concurrent van Giroud bij gekomen.

6 juni 2016 om 22:10

Miki speelt bij Dortmund toch gewoon op de rechterflank? Wat mij betreft is zo'n aanvallende impuls met scorend vermogen en een goede assist in de benen echt wel nodig. The Ox brengt te weinig en voor de rest heb je alleen nog Campbell. Al is Mahrez natuurlijk wel de betere optie.

Ondankbaar kereltje die Myki. Drie jaar Dortmund , één jaar presteren en gelijk voor de centen gaan. Arbeidsmoraal van de gemiddelde prof ?

6 juni 2016 om 21:40

Het zijn maar de wandelgangen. En anders is het gewoon slim. Je krijgt meer betaald en Arsenal is zeker niet de minste club om voor te spelen.

6 juni 2016 om 23:45

Hoop eigenlijk dat hij maar Manchester komt. Ideale versterking voor de rechtervleugel en hij kan ook op 10. Zijn werk ethiek en vaaedigheden kunnen perfect in het systeem van Mourinho.

Als Arsenal Oxlade verkoopt en Mkhitaryan koopt doen ze toch wel goede zaken, maar ik betwijfel of dit waar is, want Dortmund zal niet zomaar na Hummels afscheid nemen van een tweede dragende kracht.

Jammer dat Leicester eigenlijk helemaal niet toe was aan een kampioenschap qua contracten, want met al die transferclausules die de ronde gaan, mocht het allemaal waar zijn, hangt het toch allemaal wel van de spelers af wat er gaat gebeuren. Gelukkig hebben ze ook achter spelers als Vardy ook nog talent rondlopen.

6 juni 2016 om 22:38

Mkhitaryan is zeer gewild. Daarbij heeft hij nog maar een eenjarig contract en wil hij, ondanks de pogingen van Dortmund, vooralsnog niet verlengen. Ook is Raiola zijn zaakwaarnemer, als Dortmund nog veel aan hem wil verdienen moeten ze hem deze zomer verkopen. Wat ook nog kan is dat hij verlengt natuurlijk, maar dan zal dat wel een erg duur contract zijn.

7 juni 2016 om 10:33

Word dus een verhaaltje hoogste bieder wint en dan zal Arsenal vaak toch niet aan het langste eind trekken

Mkhitaryan is een goede speler, en hij is sowieso een verbetering ten opzichte van Walcott, Oxlade (vooralsnog) en Campbell. Ik ben echter van mening dat als Arsenal voor een speler van Dortmund zou gaan dit Reus zou moeten zijn. Reus is in mijn ogen de perfecte vleugelspeler voor Arsenal! Snel, kan een speler voorbij komen, is technisch sterk, heeft een ontzettend goed afstandschot en is doelgericht en bovendien nog secuur in zijn passing. Allemaal kwaliteiten die perfect bij Arsenal passen! Het enige nadeel is zijn blessuregevoeligheid, dat is mogelijk een slechte combinatie met Arsenal . Hij kan echter nog prima statistieken overleggen dit seizoen! In 42 wedstrijden (3280 minuten) 23 goals en 8 assists. Dat zijn zeer goede statistieken voor een left winger in mijn ogen. Reus op links, Ozil op 10, Alexis op rechts, wat een droom !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren