Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Spijkerharde back kan naar Real Madrid of Arsenal

Laatste update:
/
Manchester United blijkt Radamel Falcao te hebben weggekaapt voor de neus van Juventus. De kampioen van Italië stond afgelopen zomer op het punt om de spits van AS Monaco over te nemen, onthult algemeen directeur Giuseppe Marotta. “We waren zeer dichtbij, Falcao wilde naar de Serie A en naar Juve. Maar toen kwam United tussenbeide en zij hebben meer te besteden, dus ging de deal niet door”, zegt Marotta. (Rai)
/
De clubleiding van Willem II gaat op korte termijn in gesprek met trainer Jurgen Streppel. De gepromoveerde Tilburgers staan onder leiding van de 45-jarige oefenmeester knap in het linkerrijtje in de Eredivisie en in november zal er gepraat worden over Streppels contract, dat in de zomer afloopt. Ook het feit dat de coach tevens de functie van technisch manager bekleedt in Tilburg zal onderwerp van gesprek zijn. (Brabants Dagblad)
/
Stephan Lichtsteiner zou dankzij zijn transfervrije status weleens een prachtige stap kunnen maken. De harde rechtsback van Juventus beschikt over een aflopend contract en hoewel het nog niet uitgesloten is dat hij bijtekent in Turijn, is de kans groot dat de Zwitsers international vertrekt. Real Madrid en Arsenal zouden van plan zijn om de verdediger na dit seizoen over te nemen. Lichtsteiner is waarschijnlijk ook geïnteresseerd. (Daily Mail)
/
Voorzitter Tony Fernandes maakt duidelijk dat hij niet voor zichzelf bij Queens Park Rangers zit. De eigenaar zou er geen moeite mee hebben om een stap terug te doen, als de supporters dat verlangen. “Als de QPR-fans willen dat ik vertrek, dan ben ik weg. Een goede leider weet wanneer het tijd is om te gaan. Ik houd van QPR, maar er komt een moment dat het beter is om op te stappen”, laat de preses zich ontvallen. (Twitter)
/
Bayern München is op zoek naar een stand-in voor Manuel Neuer en denkt aan een ex-keeper van Manchester United. Tomasz Kuszczak stond tussen 2007 en 2012 onder contract op Old Trafford en de doelman van Brighton & Hove Albion maakt kans op een winterse overgang naar de Duits kampioen, die te maken heeft met blessures van José Manuel Reina en Tom Starke. Ook Víctor Valdés werd al genoemd; Heinz Müller traint momenteel al mee. (Daily Mail)
Kan Juventus zich redden zonder Stephan Lichtsteiner, achterin?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch vreemd dat er zo weinig rechts-backs van wereldklasse zijn.

28 oktober 2014 om 15:07

Vdw

28 oktober 2014 om 15:16

Die is goed, maar niet van wereldklasse. Komt denk ik op het moment een stuk tekort voor de absolute topclubs

28 oktober 2014 om 15:24

Hij speelt bij PSG verklaar waarom hij tekort komt kijk je wel naar zijn wedstrijden of zeg je maar wat...

28 oktober 2014 om 17:59

Speelt bij een absolute topclub

28 oktober 2014 om 18:45

Ik vind PSG niet tot het niveau Real/barca/bayern horen. Natuurlijk is PSG heel sterk maar niet zo sterk als die drie eerder genoemde clubs, en de Franse competitie is niet zo sterk als de Engelse, Spaanse of Duitse.
Daarbovenop vind Lahm, Ivanovic en Alves van wereldklasse, alledrie beter dan van der Wiel.

28 oktober 2014 om 15:10

Inderdaad, maar ook weinig linksbacks. Vaak zijn de backs de zwakste spelers in het team. alleen bayern had 2 wereld backs (toen lahm nog als rechtback werd gebruikt.) Nu heeft alleen barça nog 2 goede backs

28 oktober 2014 om 15:12

Branislav Ivanovic is de beste rechtsachter van de wereld. Azpi is ook van wereldklasse.

28 oktober 2014 om 15:13

Carvajal en Marcelo hoor je mij ook niet over klagen hoor.

28 oktober 2014 om 15:15

Chelsea heeft ook 2 goede backs

28 oktober 2014 om 15:17

Er zijn best veel goede linksbacks vind ik: Alaba, Marcelo, Maxwell, F. Luis, Alba, Coentrao, Shaw, Kolarov, Clichy en nog wel meer.

28 oktober 2014 om 15:23

Sorry hoor maar die Zabaleta van City is duidelijk beter.

28 oktober 2014 om 19:01

Barca 2 goeie backs? Alba en Alves kunnen aanvallend veel, maar backs horen in eerste instantie goed te kunnen verdedigen. Verdedigend zijn deze twee middelmaat.

28 oktober 2014 om 15:11

That name though

28 oktober 2014 om 15:14

Lahm, Zabaleta, Pisczek, VD Wiel, Alves, Ivanovic en Carvajal. Valt wel mee toch. Ik vergeet vast nog wel wat spelers.

28 oktober 2014 om 15:16

Je vergeet Manolev

28 oktober 2014 om 15:44

Dirk Marcellis kan ook op rechtsback uit de voeten!

28 oktober 2014 om 15:55

Erik Pieters is ook fantastisch! Wat een held niemand komt er langs zelfs een raam niet.

28 oktober 2014 om 16:12

Jullie vergeten allemaal Seamus Coleman en iedereen die Van der Wiel roept begrijp ik toch echt niet. Omdat hij bij PSG speelt of om zijn o zo goede verdedigende kwaliteiten in een competitie als Frankrijk?

28 oktober 2014 om 17:01

Volgens mij speelt Lichtsteiner bij Juve linksachter hoor. Het feit blijft natuurlijk dat links en rechtsbacks vaak veel vuil werk opknappen en het zijn niet de posities waar je als voetballer het meest opvalt. Desondanks zijn deze posities wel gewoon belangrijk.

28 oktober 2014 om 17:33

Lichtsteiner heeft daar bij Juve nog nooit gestaan,
juventus hanteert de 3-5-2 formule waar hij een rechter middenvelder is met zowel aanvallende als verdedigende taken.

28 oktober 2014 om 18:35

Ja 5-3-2 of 3-5-2 Hij bestrijkt die hele kant ja. Maar volgens mij speeltie links hoor. Wie speelt er volgens jou links en wie rechts dan?

28 oktober 2014 om 22:14

Wat denk je van Asamoah als linksbenige op links voor de hele flank en hetzelfde verhaal voor Lichtsteiner als rechtsbenige op de hele rechterflank? Kijk aub even wat duels van Juventus voordat je volstrekte onzin uitkraamd hier..

Lichtsteiner voor Carvajal zou nog niet eens zo'n slechte zet zijn! Niet dat Carvajal het nou zo slecht doet maar Lichtsteiner heeft longen voor 10 en cijfert zichzelf weg voor het team, precies een type speler waar Real er te weinig van heeft.

28 oktober 2014 om 15:14

Haha wat? Heb je de Clasico gezien afgelopen weekend? Iedereen cijferde zichzelf weg voor het teambelang.

28 oktober 2014 om 15:42

Ja tijdens de classico.. en tegen Sociedad? Lichtesteiner loopt elke wedstrijd zijn directe dekking kapot omdat hij maar blijft rennen en is verdedigend erg goed. Stephan is een topback en een enorme aderlating als hij vertrekt bij ons, Carvajal en Chambers/debuchy vind ik veel minder op dit moment dus ik zie hem zijn basisplek wel pakken mocht hij vertrekken.

Ja natuurlijk kan Juventus zich redden zonder Liechtensteiner want juve speelt met 3 verdedigers en hij speelt meestal RM

28 oktober 2014 om 15:41

Lichsteiner bestrijkt de hele flank, als hij vertrekt komt Juve zeker weten in problemen.

28 oktober 2014 om 17:14

Denk dat dat juist een mooie plek is voor van der Wiel! ivm. dat hij aanvallend ook zo sterk is. net zoals Janmaat overigens

28 oktober 2014 om 15:45

Inderdaad.. Lichtesteiner is erg moeilijk om te vervangen, welke spelers bestrijken nou een hele flank zoals hij dat doet? Widmer maakt indruk op mij maar die is nog niet klaar voor Juventus denk ik..

Wat dachten jullie van Alaba? Voor mij de beste LB op t moment. En VDW is op z'n positie wereldklasse. Maar vroeger had je veel mooie Backs nu niet meer echt. Ik genoot vroeer van Alves. Nu is ie heel slecht

28 oktober 2014 om 16:09

VDW wereldklasse? Man doe die bril eens af. Ik vind 't ook een leuke speler, maar het is geen wereldklasse. Lahm, dat is wereldklasse. Zabaleta hoort bij de beste en die zijn toch beter dan Vdw.
Alaba is ook overschat. Verdedigend matig.

28 oktober 2014 om 17:03

Alaba overschat? Wie vind jij dan een goede Linksback? ik vind Alaba ook gewoon de beste linksachter die er nu rondloopt hoor

28 oktober 2014 om 19:00

Vind Alaba zeker goed, maar geen wereldklasse ofzo. Verdedigend vind ik hem niet zo super. Azpilicueta staat/stond vaker links back en die vind ik sws al beter. Baines vind ik persoonlijk ook zeer goed en Marcelo is sterk, alleen verdedigend ook niet geweldig.

Eigenlijk is er in mijn ogen maar één wereldklasse linksback en dat is Azpilicueta.. Voor de rest zijn er een aantal erg goed, maar eigenlijk is het een beetje teleurstellend. Wanneer komen er weer wat vaker backs die naast aanvallend ook gewoon verdedigend sterk zijn..?

Vind lichtsteiner niet zo een goede speler. Eerder lomp.

28 oktober 2014 om 15:49

Inderdaad een lompe robot die constant hard rend en heel fel is, de meeste km maakt, duels spijkerhard ingaat en intelligent is met de bal aan de voet.. hij speelt op de hele flank.. verdedigd heel goed mee en is in balbezit constant meevoetballend die altijd naar voren loopt en het spel breed houd. klinkt slecht he?

Volg hem niet heel goed, maar hoort wel een van de betere backs te zijn. Loopt zich helemaal kapot, alleen heb ik voor de rest geen idee of die aanvallend en verdedigend echt goed is. Mja, goed backs zijn schaars. Tegenwoordig kunnen ze óf niet voetballen, of niet verdedigen, op een paar na natuurlijk.
Zie hem denk ik best graag naar Arsenal komen, beter dan Debuchy. Die is tot nu toe toch matig gebleken.

Het is wel een aardige back maar ik denk toch dat Real Madrid met Marcelo en Coentrao al twee backs heeft van ongeveer hetzelfde niveau, echter transfervrij kan natuurlijk geen kwaad. Voor Arsenal wellicht een leukere optie zeker omdat die er niet van houden met geld te smijten, en kan goed concurreren met Gibbs denk ik. Het zou me niets verbazen als hij bijtekent trouwens, Juventus is ook een leuke en goede club en dicht bij zijn geboorteland Zwitserland natuurlijk

28 oktober 2014 om 17:53

Het verschil is dat Lichtsteiner een Rb/rm is terwijl Coentrao en Marcelo Lb's zijn. Carvajal is goed maar niet van zijn niveau.

Lijkt me een betere optie dan Dani Alves op de rechtsachter in de Bpl... Iets voor Man United?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren