Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid krijgt bod van 65 miljoen euro binnen

Laatste update:
/
Sebastian Giovinco is woedend. De aanvaller deed het uitstekend bij Juventus, maar werd zonder pardon weer terugverwezen naar de reservebank. “Wat kun je nou nog meer verwachten van een speler met ervaring, techniek, kwaliteit en creativiteit? Het is logisch dat hij zeer ontevreden is met de situatie. Zijn contract loopt af, we overwegen onze opties”, dreigt zaakwaarnemer Andrea D’Amico. (RAI)
/
Victor Valdés gaat niet naar de Mexicaanse club Querétaro, zoals de afgelopen weken werd beweerd. ief directeur Joaquín Beltran zegt wel dat 32-jarige Spaanse doelman is besproken: “Maar wij hadden zo onze vraagtekens bij zijn fysieke gesteldheid, na zijn knieoperatie. Er is dus geen overeenkomst”, legt de sportbestuurder uit. Valdés keepte jarenlang voor Barcelona en trainde onlangs nog mee bij Manchester United. (Sport) (Sport)
/
Real Madrid droomt van een aanvalslinie met Cristiano Ronaldo, Marco Reus en Sergio Agüero. Dat is slecht nieuws voor Karim Benzema: als Real een mooi bod ontvangt voor de spits, dan mag de Fransman vertrekken. Liverpool heeft nog altijd interesse en in Engeland leeft de verwachting dat er in januari een bod van 65 miljoen euro wordt uitgebracht. Voor Real is dat voldoende. (Daily Express)
/
Tottenham Hotspur weet wat Seydou Doumbia moet kosten. Algemeen directeur Roman Babaev heeft bekendgemaakt dat de marktwaarde van de 26-jarige aanvaller momenteel 25 miljoen euro bedraagt. “Maar van Tottenham heb ik nog niets gehoord. Er liggen momenteel ook geen officiële aanbiedingen”, zegt hij. Doumbia, die dit seizoen al tien keer scoorde in twintig wedstrijden, wordt gevolgd door meer topploegen uit Engeland. (Championat)
/
Hatem Ben Arfa maakte dit seizoen nog niet één doelpunt voor Hull City, maar er zijn toch nog clubs die het in de gewezen topvoetballer zien. Olympiacos, de werkgever van Ibrahim Afellay, zou bijvoorbeeld belangstelling hebben voor de 27-jarige aanvallende middenvelder. De Grieken zaten vier jaar geleden ook al eens achter de Fransman aan. Ben Arfa heeft bij Newcastle United nog een contract tot medio 2017. (Allomatch)
Real Madrid moet Karim Benzema vervangen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat Real Big Benz(AMG) gaat verkopen. Hij bezorgt me altijd zoveel stress.een ding weet ik zeker.er is geen betere spits voor real dan benz

20 december 2014 om 15:05

En er staat ook nog een droomvoorhoede van CR,Aguero en Reus. Wat gebeurd er dan met Bale?

20 december 2014 om 16:28

Tsja die speelt dan dus als schaduwspeler!

20 december 2014 om 15:07

Ik snapte echt geen reet van je comment, totdat ik naar je naam keek...

20 december 2014 om 15:40

Dat had ik ook ! Nu snap ik m ook pas

20 december 2014 om 16:27

Bale naar tweede elftal!!!

20 december 2014 om 18:49

Ik snap het nog steeds niet. Zal wel ietd negatiefs zijn over Real?

21 december 2014 om 10:25

Precies jij ziet het, benzema is de enige spits die ruimte geeft aan de vleugelspelers terwijl agueo zelf gaat willen scoren waardoor hij in de voeten loopt van cr7

Real heeft met Benzema een geweldige spits voor hun spel systeem, hij heeft een perfecte klik met Ronaldo en hij is er nooit vies van om niet voor eigen succes te gaan, hij doet het nu geweldig en kan goed samenwerken met Ronaldo en bale, ik denk dat een top spits als aguero minder oog zal hebben voor een ander voor het goal

20 december 2014 om 15:31

Klopt helemaal wat je zegt. Vooral in de counters wordt zijn snelheid regelmatig onderschat en zijn rendament onder Ancelotti is ook sterk verbeterd waar hij eerst onder Mourinho minder scoorde.

20 december 2014 om 15:43

Ik denk ook niet dat ancelotti dit wilt. Maar real is real en zal gekke aankopen blijven doen.

20 december 2014 om 15:44

Klopt onder Mourinho presteerde hij ook minder omdat hij steeds moest concurreren met higuain dat rouleren werkte nooit in z'n voordeel. Ancelotti heeft het goed gedaan door maar 1 top spits als vaste spits in de basis te behouden daardoor is Benzema veel rustiger in het spel en denkt meer over het team belang dan eigen belang.

haahhaha eerder Ronaldo - Benz - Reus. Aguero gaat helaas nooit komen. Daarnaast heeft Benz niet voor niets een nieuw contract gekregen, hij krijgt het vertrouwen. Is dan ook de perfecte spits in het huidige Real-systeem. Een spits die alles kan!, scoren, voorbereiden, acties maken etc. en het belangrijkste: hij speelt voor het team en niet voor zichzelf als spits.

20 december 2014 om 19:34

En vooral niet zoveel geblesseerd dan Aguero.

Hij past goed in het huidige Real. Niet egoïstisch, balvast en kan toch wel goed scoren. Maar 65 miljoen is veel geld even afwegen als Real zijnde dus;p

Hoezo hem wegdoen als je weet dat hij van grote waarde is voor de aanval van Real.
Het is allemaal ingespeeld en dan is het wachten op problemen als je je aanval weer uit elkaar haalt.
Wil het nog wel eens zien of Aguero het goed gaat doen in Madrid.
Hoop dat het gewoon een fabeltje is, maar met Perez weet je het maar nooit.

Benzema is goed maar als je er 65mil voor kunt vangen... altijd doen. Aguero halen, die is beter dan hem plus als hij ooit naar Barca gaat dan heb je de beste duo aller tijden daar, Messi & Aguero.

20 december 2014 om 15:33

Aguero's individuele klasse is misschien beter maar hij is te egoistisch voor Real aangezien je al Ronaldo en Bale hebt lopen dus is Benzema de perfecte spits die het niet erg vindt om de bal af te spelen i.p.v. altijd voor eigen kans gaat

20 december 2014 om 15:34

Real verkoopt niet, ze danken alleen af. En Benzema wordt zeker niet afgedankt.

20 december 2014 om 16:19

Tegen de tijd dat Aguero naar Barca gaat is Messi nog verder afgetakeld. Hij is niet meer de voetballer van 2-3 jaar geleden.

20 december 2014 om 17:29

Ga toch ergens anders onzin verkopen en stop met provoceren.

20 december 2014 om 18:18

Provoceren? Ik snap dat de waarheid pijn doet, maar zo gaat het nou eenmaal. Het is eigenlijk zelfs een compliment naar de Messi van 2-3 jaar geleden, die was zo ongelofelijk goed, dat deze nog hele goede Messi al een afgetakelde versie ervan is.

Wil Aguero zelf wel naar Madrid? Gezien zijn verleden enz.

Aguero heeft al meerdere malen aangegeven enkel maar Barcelona te gaan in Spanje. Maar dat hij het liefst gewoon bij City blijft

Zijn we weer daar met die flut berichten ja! Benzema zal niet weg gaan.

1. 65 miljoen is teveel voor Benzema
2. Benzema wil niet naar Liverpool, dat denk ik tenminst....
3. Liverpool kan beter ander soort spits kopen
4. City verkoopt Aguero voor geen geld

Dus: Daily express

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren