Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (8/9): Real krijgt speciaal verzoek van Ancelotti

Laatste update:
/
Het begint erop te lijken dat het Arsenal menens is als het om Marco Verratti gaat. De middenvelder van Paris Saint-Germain staat in de belangstelling van the Gunners en het is niet ondenkbaar dat er al snel een bod op de 21-jarige Italiaan wordt uitgebracht. De Engelse topclub zou ruim twintig miljoen euro willen betalen voor Verratti, al is het de vraag of PSG wel bereid is om de belofte te laten vertrekken. (Daily Mail)
/
Daniel Sturridge hoefde niet lang na te denken toen hij van Chelsea naar Liverpool kon. De aanvaller verhuisde in januari 2013 van Stamford Bridge naar Anfield en wist meteen dat hij daar goed aan had gedaan. “Op het moment dat Liverpool zich voor me meldde was dat een erg eenvoudige beslissing. Ik wist dat dit een van de grootste clubs van Engeland is. Hopelijk kunnen we nu weer geschiedenis schrijven”, zegt Sturridge. (Daily Mail)
/
Carlo Ancelotti dringt bij de clubleiding van Real Madrid aan op de komst van een nieuwe verdediger. De Italiaanse oefenmeester heeft het voorzien op Mattia De Sciglio, die momenteel uitkomt voor Ancelotti’s voormalig werkgever AC Milan. De rechtsbenige vleugelverdediger kan op beide flanken uit de voeten en wordt gezien als een nuttige versterking. Milan-coach Clarence Seedorf wil De Sciglio overigens niet kwijt. (Sky Italia)
/
Philippe Mexès wil ook komend seizoen nog samenwerken met Clarence Seedorf. De Franse verdediger is niet van plan om te vertrekken bij AC Milan. “Ik sta na dit seizoen nog een jaar onder contract en dat wil ik uitdienen, ik hoop het zelfs te verlengen. Ik weet dat ik 32 ben, ik ben niet meer op zoek naar het grote geld”, zegt Mexès, die dus niet de ambitie lijkt te hebben om nog eens in het Midden-Oosten te gaan voetballen. (Sky Italia)
/
Het is goed mogelijk dat Bafétimbi Gomis na de zomerstop in de Süper Lig voetbalt. De spits van Olympique Lyon werd in het verleden veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar de Premier League, maar van een transfer kwam het niet. Na dit seizoen is de 28-jarige Fransman transfervrij en dus lijkt hij nu wel te verkassen; Besiktas is serieus geïnteresseerd en heeft Gomis al verschillende keren laten bekijken. (Mercato 365)
Mattia De Sciglio zou een topaanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot talent en een erg goede verdediger die de sciglio ik denk zelf dat milan hem niet laat gaan.

Zou een goede aankoop zijn voor Madrid, al hoop ik dat de Sciglio bij Milan blijft, ala Maldini. Maar dan zullen ze beter dienen te presteren, vrees ik.

9 april 2014 om 19:29

Goede aankoop? Je hebt ramos, pepe en de meest talentvolle speler Varane er al rondlopen.

9 april 2014 om 19:31

De Sciglio is back, geen cv.....

9 april 2014 om 19:49

Dan hebben ze alsnog genoeg keuzes, en nacho komt er ook aan.

De Sciglio zou nog geen 'topaankoop' zijn. Hij is nog niet beter als Ramos of Pepe centraal en ook niet beter als RB dan Carvajal. Denk dat hij in de toekomst wel veel beter dan Pepe zou worden.

9 april 2014 om 19:32

Maar Pepe is CB en di Sciglio is RB dus is totaal irrelevant of niet

9 april 2014 om 20:14

De Sciglio zou zeker een topaankoop zijn, misschien wel het grootste verdedigende talent dat er is momenteel, sowieso van Italië. Maar de Sciglio heeft al eens aangegeven dat ie zijn hele carriere voor Milan wil spelen. En bovendien wil Seedorf hem ook niet kwijt dus hij blijft gewoon waar hij is. En hij is niet beter dan Ramos of Pepe omdat dat Cb's zijn en de Sciglio een back is. Misschien moet je Milan maar eens wat meer gaan volgen. Dan zul je ook ontdekken dat de Sciglio een paar klassen beter is dan Carvajal

Nog een dwerg, prachtig idee.

9 april 2014 om 19:19

Haha deze vind ik wel goed Verratti is wel een toppertje, maar inderdaad, Arsenal heeft nu wel eens wat anders nodig.

9 april 2014 om 20:45

We hebben wat koppers nodig inderdaad. Maar verratti is gewoon zo goed dat je zijn gestalte door de vingers moet zien. Psg zal hem nooit laten gaan, zeker niet voor 20 miljoen. Hij wordt veel beter dan de broertjes Bender. Als wenger 25+ wil geven voor lars bender, moet hij er maar direct 35 geven voor verratti.

Gaan ze nu weer dezelfde fout maken bij Arsenal? Weer een kleine behendige voetballer als Veratti. Ik vind het werkelijk waar een heerlijke voetballer. Een van de beste van de wereld op zijn positie wellicht. Maar wat Arsenal nodig heeft zijn brekers. Jongens die ook thuis geven als het voetballend even niet lukt of als je tegen een betere/fysieke tegenstander speelt. Echte winnaars hebben ze nodig. Hadden een strootman of een dergelijke type speler moeten halen.

Wat betreft Madrid zou ik versterken op twee posities. Vervangers halen voor Benzema en Alonso. Verdedigend is het wel ok. Zeker met Varane achter de hand en de komst van Carvajal.

9 april 2014 om 20:02

Inderdaad, Alonso moet zo snel mogelijk weg. Misschien naar Liverpool als ze hem nog willen. In principe hebben we Illaramendi al als vervanger. En Benzema moet ook een concurrent krijgen zodat hij beter omgaat met zijn kansen, zo niet direct bank.

9 april 2014 om 20:09

Ze hebben net Alonso zijn contract verlengd tegen een belachelijk salaris.. Zit Madrid hierna nog twee jaar aan vast. Illaramendi vind ik ook niet goed genoeg. Wat een houten klaas is dat. Haha dat ziet er ook niet uit als je dat over het veld ziet bewegen.

Buiten dat Carvajal het goed, vind ik Mattia De Sciglio echt een topper, de RB is onze zwakste positie...voor de rest zitten we wel goed!

9 april 2014 om 19:32

Ik weet het niet, maar op dit moment zijn spitspositie en de plek van Alonso het zwakst. Alonso kan aan de bal nog leuke dingen. Hoewel dit ook schaarser wordt en hij meer opzij en achteruit voetbalt dan ooit. Verdedigend kan hij het totaal niet meer belopen.

Alonso is beter met Khedira bij hem die het vuile werk opknapt. Nu Modric de spelmaker is moet hij wat meer vuil werk doen, dat kan hij gewoonweg niet meer. En Modric is een betere spelverdeler dan Alonso. Dus mag Alonso het veld ruimen voor een Type Vidal/strootman. Of Khedira opstellen ipv Alonso als hij hersteld is.

9 april 2014 om 20:16

Benzema speelt beter als Ronaldo en Di Maria allebei opgesteld zijn, dus de spits is niet noodzakelijk. Alonso is gewoon op...hij kan het niet meer aan, buiten dat hij nog steeds prachtige passes heeft...Zou geweldig zijn als Real een Ruildeal (+geld) met Juve voor Vidal. Hij pas perfect in Real...

Ze willen in iedergeval wel de huuste positie versterken. Maar komt fysiek tekort
Fernando van Porto (10 miljoen), Diego Costa (30 miljoen) en Reus (35 miljoen). Als je voor de prijzwm wilt spelen heb je dit minimaal nodig. En dan hopen dat Sagna en Vermealen blijven

9 april 2014 om 19:59

Diego Costa kost echt geen 30m hoor.,

9 april 2014 om 20:32

Fernando gaat hoogstwaarschijnlijk naar City.

9 april 2014 om 20:39

45 miljoen transferclausule dacht ik.

9 april 2014 om 20:42

Dat denk ik dus ook.

9 april 2014 om 20:42

Hoeveel dan? Zak vast niet goedkoop zijn.

Fernando maar City? Met Toure, Fernandinho, Rodwell, Garcia al voor die posities? Denk niet dat die daar basis komt.

9 april 2014 om 20:43

@ Gooner4

Ja zoiets ja. Maar zeker geen 30m.. De laatste keer dat Atletico een topspits voor minder dan 30m heeft verkocht is echt lang geleden.

9 april 2014 om 20:45

@ Afca

Ik vind dat Fernando niks t zoeken heeft bij City (is overvol zoals jij al aangaf),maar ja, City zal hem een aantrekkelijk contract aanbieden en hij zal hoogstwssn wel happen.

Geweldige voetballer, maar brengt fysiek ook weer helemaal niets en laat dat net zijn wat we nodig hebben. Daarnaast hebben we al genoeg creatieve spelers. Nee, doe mij maar een beest. Matuidi zou perfect zijn, mja die is onhaalbaar gok ik. Wel grappig om hem te zien voetballen haha. Vaak echt houterig, geeft die een pass en dan ziet het er zo moeilijk en houterig uit. Wel een wereldspeler.

Zeer zeker geen slechte keus mattia naar Real.
Het is en blijft de zwakste positie en voor de komende jaren is een carvajal alleen niet voldoende..ben overigens wel blij dat Arbeloa weinig speelt (ben wel van mening dat hij gewoon wel moet spelen maar dan niet bij Madrid),
Verder deze wandelgang zegt Carlo wilt dit, nou ik vind Carlo een goede coach maar het blijft een italiaan, en ondanks dat dit Real aanvallender speelt dan onder Mou vind ik het nogsteeds te weinig.
Ik zie volgendjaar al liever Zidane of misschien een Laudrup (of iets in die richting) en niet pas over 2 a 3jr pas.
Real kan Bayern dat op dit moment het geweldig doet gewoon 100 overtreffen mits ze een goede rechtsback nog hebben , een killer spits, en nog aanvallender gaan spelen.
't moment dat ik dat ooit zal zien (hopelijk dit leven nog) dan durf ik te wedden dat Real elke tegenstander met vloer gelijk zal maken.ik ben iig zeer benieuwd of Mattia serieus kans maakt (en zelf overweegt) om te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren