Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV kan bod van 20 miljoen euro tegemoet zien

Laatste update:
/
Fiorentina raakt niet in paniek als Juan Cuadrado aan Chelsea wordt verkocht. Directeur Vincenzo Guerini laat weten dat de club op alle scenario’s is voorbereid: “Maar op dit moment speelt er niet echt iets concreets. Hij heeft net zijn contract verlengd, wil graag blijven en de afkoopsom in zijn contract is hoog. Als iemand die som wil betalen, dan hebben we wel een plannetje klaar liggen.” Cuadrado kost 35 miljoen euro. (Sky Italia)
/
Martin Ödegaard kon naar veel clubs, maar koos uiteindelijk voor Real Madrid. De Noorse middenvelder trainde ook even mee bij Bayern München en Xabi Alonso kon toen met eigen ogen zien over hoeveel kwaliteit de zestienjarige Ödegaard beschikt. “Maar hij moet op zijn leeftijd wel veel speelminuten maken. Misschien moet hij op zijn achttiende een stapje terugdoen om er volgens twee vooruit te maken”, reageert de Spanjaard. (AS)
/
PSV kan nog deze week een miljoenenbod op Memphis Depay verwachten uit Londen. Tottenham Hotspur is serieus geïnteresseerd in de vleugelspits van de Eindhovenaren en verwacht dat de concurrentie komende zomer te hevig zal zijn om de PSV-topscorer in te lijven. Daarom willen the Spurs nu toeslaan en de koploper van de Eredivisie moet waarschijnlijk rekening houden een bod van twintig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
De onderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur zijn in een impasse geraakt. De Engelsen hoopten de negentienjarige middenvelder Adrien Rabiot voor de rest van het seizoen te kunnen huren, maar komen er met PSG niet uit. Trainer Laurent Blanc is er ook niet happig op om Rabiot te laten gaan. “Ik wil hem behouden. Alleen Clément Chantôme heeft een transferverzoek ingediend”, zegt hij. (L’Equipe)
/
Yevhen Konoplyanka komt mogelijk alsnog in Liverpool terecht, maar niet op Anfield. Buurman Everton heeft het voorzien op de vleugelspeler van Dnipro Dnipropetrovsk, die een jaar geleden nog zeer dicht bij een overgang naar the Reds was. Toen kwam het niet van een transfer, maar nu Konoplyanka nog maar een half seizoen onder contract staat bij Dnipro, zullen de Oekraïeners niet langer de hoofdprijs vragen. (Daily Mirror)
Moet PSV Memphis Depay verkopen, als er echt twintig miljoen euro wordt geboden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

afgelopen zomer al zo'n bod afgeslagen.... dus waarom nu in een keer verkopen, verder hebben "we" hem nog zeker nodig voor de rest van het seizoen en dan hem gewoon in de zomer verkopen.

Als ze in de zomer een bod van 20miljoen afslaan, doen ze dat nu ook. Minimaal 35miljoen vragen voor een tussentijds vertrek.

27 januari 2015 om 09:18

Minimaal 35 miljoen? Voor een speler die in het begin van het seizoen excelleerde maar sinds zijn blessure matig speelt vergeleken met het begin?

Kom op, 20 miljoen is naar mijn mening een prima bod op Depay.

27 januari 2015 om 09:25

11 goals in de Eredivisie voor een winger uit +/- 10-15 wedstrijden (vanwege zijn blessure) is gewoon heel goed hoor. Ja, hij speelt minder dan eerst, dan nog is hij dodelijk effectief en heel belangrijk voor Psv.

27 januari 2015 om 09:27

Voor 20 miljoen moet je er een strik om heen doen en gelijk wegbrengen. 20 miljoen is absurd hoog voor een speler die een leuk begin had van het seizoen, maar nu al een tijdje niet beslissend en goed meer.

27 januari 2015 om 09:32

Als PSV het kampioenschap misloopt door hem te verkopen dan heb je hem voor 10 miljoen verkocht. Zo moeilijk is het toch allemaal niet kom op zeg. Wat hij waard is en wat PSV er voor wil is toch anders in de winter dan in de zomer.

27 januari 2015 om 09:45

@wilshere

Ik zelf twijfel elke week meer aan de kwaliteiten van Depay. Natuurlijk, hij heeft erg veel talent, en ik zie hem ver komen in Europa.

Maar ik heb het idee dat Depay zijn huidige vorm zijn niveau is, en dat hij de eerste weken gewoon excelleerde.

Dat er veel geld voor Depay word binnengehaald begrijp ik ook, maar minimaal 35 miljoen? Dat vind ik toch echt héél erg overdreven.

27 januari 2015 om 09:45

Wat een onzin om zo met de waan van de dag om te gaan. Ronaldo is toch ook niet spontaan de helft minder waard als hij een paar wedstijden minder speelt en even iemand onderuit trapt? 20 Miljoen is meer dan terecht voor de kwaliteiten van Depay, getuige ook zowel in de zomer als nu de verhalen over biedingen van 20 miljoen. Als je hem voor minder weg doet schiet je jezelf als club en als Nederlands voetbal enorm in de voet.

27 januari 2015 om 10:14

PSV moet Depay gewoon behouden en wat versterkingen halen ook Wijnaldum moet niet weg. Gewoon nog 1 jaar houden en CL spelen et deze groep dan hebben ze tenminste meer ervaring opgedaan en doet PSV het anders dan Ajax die elk jaar ze beste spelers moet verkopen. Probeer deze groep te behouden en te overtuigen CL te kunnen spelen en dan als basisspeler. Vind dat die jongens veels te vroeg naar het buitenland vertrekken. het is nu wel gebleken dat meer dan de helft het echt moeilijk heeft.

27 januari 2015 om 10:49

20 miljoen is misschein wel de waarde van Depay, maar de markt speelt in deze prijs ook een grote rol.
er zitten verschillende clubs achter Memphis aan waardoor zijn marktwaarde(!, niet zijn echte waarde) hoger ligt.
In de winter moet je hem niet verkopen voor 20 miljoen.

In de zomer komen er toch wel verschillende clubs die tegen elkaar opbieden.

27 januari 2015 om 11:54

Constant houdt hij minstens twee verdedigers bezig en soms staan er zelfs drie om hem heen. Alsnog zeer gevaarlijk dus als dat geen klasse is...hij is nog hartstikke jong en ik denk dat hij over een paar jaar echt een wereldspeler is.

27 januari 2015 om 12:16

@ Voetbalgod79

Net zoals Ajax kan PSV haar sterktehouders negen van de tien keer ook niet vasthouden, Ik weet niet waar jij de illusie vandaan haalt dat PSV daar wel toe in staat zal zijn. Zodra spelers zich ontwikkelen tot stabiele sterktehouders en clubs van het kaliber Spurs of hoger aankloppen word het echt heel moeilijk voor PSV om haar sterktehouders te behouden. Ga er maar vanuit dat Depay en Wijnaldum volgend seizoen niet meer in Eindhoven spelen.

27 januari 2015 om 18:44

Ja en dat dachten de meeste mensen aan het begin van het seizoen ook, na een sterk wk van Memphis en Wijnaldum. Maar PSV heeft ze toch weten te behouden met zelfs een contractverlenging. Beide heren hebben aangegeven kampioen te willen worden met PSV en nu ze 6 punten los staan en dit kunnen verwezenlijken lijkt het me niet dat PSV ze nu wel verkoopt voor bovendien hetzelfde bedrag als dat in de zomer werd geboden. Toon Gerbrands heeft ook aangegeven dat geen een speler vertrekt in de winter, dus om niet gelijk ongeloofwaardig over te komen lijkt het me slim om ook voet bij stuk te houden.

27 januari 2015 om 19:40

Wil best 20 euro betalen om jou onzin hier niet te horen.

27 januari 2015 om 22:00

Depay heeft aangegeven dat mits PSV kampioen wordt hij nog wel 1 jaar kan blijven, Wijnaldum heeft gezegd dat het helemaal niet zo zeker is dat hij weg gaat in de zomer omdat hij pas 1 jaar aanvoerder is. Kunnen goede redens zijn en CL voetbal kan nog een extra reden zijn, zelfde voor Guardado en Willems. We hebben deze zomer onze selectie alleen maar versterkt zonder CL voetbal. Ook hoeft PSV niet te verkopen als het CL haalt. Beiden hebben ook nog eens contract verlengd. In de zomer Ruiz transfervrij ophalen en Guardado een goed contract aanbieden.

27 januari 2015 om 09:29

Ja, @FR12jules heeft gelijk.
Hij is een stuk minder geweldig, 20-25 is hij waard

27 januari 2015 om 09:46

Volgens mij leest niemand Rubke_86 zijn post. Er staat toch 35 miljoen Vragen? PSV kan zelf weten wat ze voor Memphis vragen. minimaal 35 miljoen zou ik er ook niet aan uitgeven, maar voor 20 miljoen zou ik hem ook niet in de winterstop verkopen. Is ook raar omdat ze begin van het seizoen een zelfde bod hebben afgewezen.

Volgens mij had Memphis zijn contract toen ook nog niet verlengt dacht ik.

27 januari 2015 om 19:34

Zo is dat, minimaal 35 miljoen bij een tussentijds vertrek.
Zoals het al staat in het artikel; Tottenham wil de concurrentie voor zijn. Nou daar moet PSV dus niet intrappen want PSV is gebaat bij concurrentie...laat maar 4 of 5 clubs tegen elkaar opbieden in de zomer. Wedden dat dit prijsverhogend zal werken

En inderdaad...het kampioenschap verspelen agv tussentijds vertrek kost PSV minimaal 10miljoen euro's.
Depay heeft overigens te kennen gegeven kampioen te willen worden bij Psv.

Conclusie: Depay blijft lekker bij PSV want zowel Depay als PSV willen in de winterstop niet uit elkaar.

Ik denk dat PSV Memphis nu juist goed kan verkopen. Je kan dan inderdaad de spelers halen waar ze nu aan worden gelinkt. En je kan het probleem van de vleugelaanvallers makkelijker oplossen.

Je zou van die 20 miljoen van Depay kunnen proberen Afellay en Ruiz te halen. Dan heb je twee mogelijke vleugelaanvallers. Dan hou je nog genoeg geld over om een poging te doen voor Diego Reyes en de transfer van Guardado af te ronden. Dan heb je vier topspelers voor de komende seizoenen. Alleen wordt het salaris dan wel een probleem daar ben ik het mee eens. Afellay, Ruiz en Guardado verdienen minstens net zoveel als Memphis en ook Diego Reyes zal daar niet veel voor onder doen.

27 januari 2015 om 09:18

Depay nu verkopen zou het stomste zijn wat ze kunnen doen denk dat ze wel geleerd hebben na affelay en lazovic.als psv geen kampioen word is depay nog wel twinte waard .depay nu verkopen betekend kleinere kans op een titel en bijbehorende inkomsten denk niet dat dat de bedoeling is.ze hebben van de zomer zelfde soort bod geweigerd dus waarom nu niet 6 maanden later...

27 januari 2015 om 10:52

Diego Reyes was gisteren in Brussel en de overeenkomst met Anderlecht is zo goed als in orde.
Dit volgens verschillende kranten (met foto) in Belgie.

27 januari 2015 om 11:05

Dat zou je kunnen doen, maar dat zou ik niet doen!

Kom op zeg 20 miljoen? Minstens 35 miljoen vind ik ook een goed bod. Als die jongen in topvorm komt dan heb je wel echt gelijk iemand binnen die ruim 35 mil waard is.
Hij speelt nu misschien iets minder, maar maakt nog steeds zeer slimme goals, durft acties te maken en heeft een geweldige traptechniek.
Veel ervaring: WK, CL voorronde, Europa League tot nu toe héél belangrijk geweest!

Dat doen de Engelse teams toch ook direct 40 mil vragen. Daarom wachten tot de zomer en ik weet zeker als hij zijn vorm vind, belangrijk in de Europa League wordt en in de Eredvisie wekelijk goals laat zien dan wordt er gemakkelijk meer dan 30 mil binnengehaald voor hem.

27 januari 2015 om 13:36

Zo gek is het inderdaad niet om een veel hoger bedrag te vragen. We moeten meer durf tonen (clubs uit de Eredivisie) door hogere bedragen voor de transfers te vragen. Anders worden we steeds verder kaalgeplukt door de grotere competities. Nu snap ik wel dat het te maken heeft met de hoogte (of laagte) van de lonen hier in Nederland. Maar we kunnen in ieder geval met elkaar om tafel gaan zitten om ervoor te zorgen dat we meer vragen voor de spelers die in de Eredivisie voetballen. Portugal is een mooi voorbeeld.

Allemaal interessant nieuws.

Ik zie echt geen enkele reden om Depay nu al te verkopen. Je gooit met een beetje pech je hele kampioenschap was door hem nu weg te doen. 20 Miljoen is ook gewoon te weinig, vooral in de winter moet je gewoon zeggen: 30, dan praten we pas. Tevens krijg je komende zomer ook wel 20 miljoen.

Onder de 30 direct afslaan. Hij is straks gewild bij meer clubs

27 januari 2015 om 12:23

@ jeron

Nu ben ik het ermee eens dat PSV zo hoog mogelijk in de boom moet gaan zitten wat betreft een eventuele "vraagprijs"; alleen is het helemaal niet zo vanzelfsprekend dat hij straks door veel clubs begeerd word. Ja, hij kende goede inval beurten in Brazilië, en na een veel belovende start gaat het even wat minder. Het zal er echt vanaf hangen hoe hij dit seizoen doorkomt of er veel belangstelling voor hem zal zijn. Daarvoor zal hij zich met name in de Europa League zichzelf echt positief moeten onderscheiden.

27 januari 2015 om 17:51

Wat goed zichtbaar is, is dat PSV nu in een mindere periode zit.
Maar juist Depay en Wijnaldum slepen het team er door heen.
En dat zullen scouts ook zien.

De absolute subtop van de wereld wil nog weleens rond de 20 mil gaan betalen.
Maar ik verwacht straks dat een Van Gaal hem wil halen...

Depay verkopen is geen optie als je aangeeft kampioen te willen worden. Depay is volgens velen nu al meer dan 20 miljoen waard maar als hij nu nog een aantal wedstrijden goed speelt en beslissend is kunnen we aan het einde van het seizoen misschien wel 30 miljoen vangen.
Depay speelt de laatste wedstrijden niet sterk maar scoort toch met enige regelmaat waardoor hij toch beslissend is.

28 januari 2015 om 00:03

Meer dan 20 miljoen waard? Ik hoop dat je een grapje maakt he. Een Lavezzi gaat waarschijnlijk voor rond de 8 miljoen weg. Die zou ik toch 10x liever willen. Is beter en meer ervaren. Voor de komende 2 jaar heb je daar nog meer aan. Zijn trouwens genoeg buitenspelers te halen die beter zijn en goedkoper. Een goed seizoen in de Eredivisie is geen garantie voor succes in het buitenland en al helemaal niet meer dan 20 miljoen. Absurd.

29 januari 2015 om 08:36

Ik geeft och aan volgens velen meer dan 20 miljoen waard? Ik ben het er niet mee eens maar dat is meer omdat alle transferbedragen allen realiteit verloren hebben.
Ik kan zo een aantal spelers opnoemen die minder of gelijkwaardig waren aan Depay die voor rond de 20 miljoen weg gingen. Denk hierbij aan Babel, Kuijt, Luuk de Jong, Drenthe(13 miljoen maar toch).
Dit is op het moment nu eenmaal de markt.

Verder vind ik er nog een verschil zitten in de situatie van Depay/lavezzi.
Depay is de belangrijkste speler van PSV samen met Wijnaldum terwijl Lavezzi één van de reservespelers is bij Psg.
Dit wil niet zeggen dat ik Lavezzi geen goede speler vind maar voor een basisspeler worden nu eenmaal, absurd, hogere transferbedragen betaald dan voor reservespelers.

Je kan er beter van maken: ''tottenham kan een afwijzing van hun bod tegemoet zien''

het moet een bod zijn van minimaal 40miljoen op depay. hij is superjong en tegerlijkertijd de beste en belangrijkstespeler van psv.

27 januari 2015 om 12:35

Dit is geen FIFA15 he...

Kansloos bod lijkt mij! Depay is op zijn vroegst pas in de zomer te koop, accepteer dat toch gewoon.

Nu weet ik uiteraard ook wel dat ( veel ) geld deuren kan openen. Maar zie PSV dit nu écht niet doen.

27 januari 2015 om 12:31

@ patpsv

" accepteer dat toch gewoon. "

Tja, dat zal natuurlijk nooit gebeuren, wanneer PSV in de winterstop een speler wilt aantrekken en de andere club liever niet zijn sterktehouder kwijt raakt zal PSV het toch ook gewoon blijven proberen.

Al ben ik het met je eens dat je in principe niet bang hoef te zijn dat Depay in de winterstop vertrekt; tenzij er natuurlijk een mega bod komt of 1 van de absolute topclubs zich in Eindhoven melden. Om die belangstelling te wekken moet hij toch echt meer brengen dan wat hij tot nu toe brengt.

Als het bod idd 20 miljoen is van de Spurs ,is dit natuurlijk een te laag bod.
Ik verwacht dat Brandts deze lachend van tafel veegt, de Spurs geven zelf aan dat ze bang zijn dat de concurrentie in de zomer veel groter is.
Dat weten ze natuurlijk bij PSV ook,wil je een beetje serieus worden genomen moet het bod minimaal 30 miljoen zijn.psv heeft al eerder een bod van 20 miljoen in de prullenbak gegooid,en het is ook nog vlak voor de deadline PSV kan totaal niet meer de TL op om eventueel een vervanger te halen.

27 januari 2015 om 10:41

Helemaal mee eens. Los van de extra concurrentie lijkt mij dat hij een belangrijke spil is in je gooi naar het kampioenschap. PSV staat er goed voor, maar zal echt nog wel wedstrijden krijgen waarin ze het lastig hebben en hij beslissend kan zijn. Een speler die excelleert in een kampioensteam lijkt me waardeverhogend en CL inkomsten zijn ook flink, dus ik zou dat bij een winters vertrek ook mee laten wegen in de afkoopsom. Ik weet niet tot wanneer Depay zijn contract loopt, maar ik verwacht wel dat voor hem de 20 miljoen gehaald - dan wel overtroffen - gaat worden.

27 januari 2015 om 11:05

Contract is geloof ik tot 2018,heeft aan het begint van het seizoen verlengd ,
met een flinke opwaardering in salaris.

27 januari 2015 om 12:40

@ primoss

Dat bod was op basis van sportieve argumenten verworpen (terecht overigens), maar het is helemaal geen vanzelfsprekendheid dat Depay aan het einde van het seizoen meer dan 20 miljoen waard zal zijn of zal opleveren. Daarvoor zal hij zich toch echt meer voor moeten onderscheiden en dan met name in de Europa League, spelers vanuit de Eredivisie die voor dat soort bedragen verkocht werden hadden allemaal al meer laten zien dan Depay tot nu toe heeft laten zien. Wat overigens totaal los staat van het feit dat je als club zijnde altijd zo hoog mogelijk in de boom moet gaan zitten wat betreft een eventuele vraagprijs.

27 januari 2015 om 14:05

Internationaal is het toch zeer behoorlijk hoor,2014/15 ,
7 wedstrijden gespeeld 6 doelpunten.
En wat uiteindelijk de prijs zal gaan worden ,we zien het wel maar PSV gaat sowieso flink cashen.

30 mil + Lennon (spurs blijft deel salaris doorbetalen)

Naar Tottenham denk ik niet dat Depay zal gaan.
Vorige zomer werd al gezegd het aantal buitenlanders te verminderen.
Er staan nu reeds drie Belgen in de uitverkoop maar het zou wel eens bij "uitverkoop" kunnen blijven.

Voor 20 miljoen gaat hij zeker niet vertrekken ook niet in de zomer. In deze fase van de competitie zal niet snel een bepalende speler worden verkocht. Spurs zal er ook goed aan doen om eens wat spelers te verkopen op de flanken heb je nu al Lamela, Chadli, Lennon, Townsend, Eriksen. Als je ook nog Depay zou kopen heb je 6 man voor de vleugels..

27 januari 2015 om 18:15

Wie zegt dat die spelers blijven? Poch bouwt zijn team die in zijn pressing systeem (bielsa) kunnen voetballen en het gaat iedereen verbazen wie hij loost.

27 januari 2015 om 23:56

Ik neem aan dat Lamela en Lennon de eerste op zijn lijstje zijn.

Kan iemand mij vertellen wat voor een nieuws dit is???

Spurs heeft namelijk in de zomer al laten weten 20 miljoen over te hebben maar PSV heeft toen duidelijk laten weten dat 20 miljoen niet genoeg is. Ik las laatst dat United en Tottenham fel strijden om Depay, denk dat daar in de zomer nog wel wat clubs van naam bijkomen die hopelijk tegen elkaar op gaan bieden.

Off: Ik vind Depay trouwens de laatste wedstrijden zeer zwak spelen, nonchalant en alles op z'n mooist willen uitvoeren, deze jongen moet nu gewoon efficiënt omgaan met het balbezit en zoveel mogelijk goals en assist achter zijn naam krijgen, wil hij naar een grote club.

Off: Verder ben ik van mening dat het verkoopbeleid van PSV de laatste niet heel erg goed is, PSV moet gewoon eens durven zeggen als clubs voor Depay en Wijnaldum aan de deur komen dat ze minimaal 30 miljoen op tafel moeten leggen, natuurlijk zijn er dan veel clubs die afhaken maar je hoeft maar een club te hebben die zo gek is.

Nee. Nee. Nee.
Niet doen, lekker proberen kampioen te worden met alle sterkhouders in de selectie.
In de zomer vechten de clubs die hem willen hebben het maar lekker uit. Hopelijk wordt de prijs dan flink opgedreven.

Twintig miljoen? In een wereld waar Blind 18 miljoen waard is, is Depay minstens 36 miljoen waard.

27 januari 2015 om 13:03

@ Voetbal Expert

Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op, waarop baseer je dat ? Blind had in tegenstelling tot Depay al een aantal kampioenschappen achter zijn naam staan, had met Ajax goede wedstrijden in de Champions League gespeeld, ontwikkelde zich als een stabiele sterktehouder van Ajax en draaide bovendien een goed wereldkampioenschap. Het enige wat Depay daar tegen over kan stellen zijn een paar goede momenten in Brazilië, maar voor de rest heeft hij zowel nationaal als internationaal nog een hoop te bewijzen.

Die paar goede momenten in Brazilië en een goede korte stormachtige periode in de Eredivisie maakt je echt niet 36 miljoen waard, Depay heeft nog een hele hoop te bewijzen. Wellicht zal hij ooit 36 miljoen waard zijn maar dat gebeurd niet in dienst van PSV of bij welke andere Nederlandse club. PSV wees het eerdere bod van 20 miljoen af op sportieve gronden en niet omdat men het perse het een te karig bedrag vond. De genoemde 30 miljoen diende puur als afschrikking, maar dat betekend nog niet dat dit de werkelijke waarde van Depay is.

27 januari 2015 om 13:44

Afca_leeds, met deze stelling van je ben ik het niet eens. Hoe goed een speler is heeft niks te maken met hoeveel kampioenschappen je hebt gewonnen. (wel met de waarde van een speler).
Ik denk dat Depay zich meer heeft geëtaleerd in Brazilië dan Blind. Mede door de positie waar ze op spelen misschien. Maar alsnog heeft hij in die tijd die hij kreeg laten zien dat hij het in zich heeft om de top te bereiken.
Dat doet hij al een paar seizoenen bij Psv. Gezien zijn leeftijd en potentie zou ik vreemd vinden als Depay minder waard is dan Blind. Maar dat is mijn mening.

27 januari 2015 om 14:21

@ T. Alavez

Ik had het er ook niet over welke van de twee de betere voetballer is, als we puur naar het voetbal technische aspect kijken is Depay natuurlijk de betere speler. Al kun je ze als speler zijnde zoals jij al terecht aangaf niet met elkaar vergelijken omdat ze op twee totaal verschillende posities spelen.

Alleen doelde ik enkel en alleen maar op de waarde bepaling van spelers. Alle spelers die bij Ajax of PSV voor Nederlandse begrippen voor veel geld vertrokken, waren allemaal verder in hun ontwikkeling dan waar Depay nu staat. En zodoende hadden zij daardoor ook meer laten zien dan wat Depay tot nu toe heeft laten zien. Het is daarom gewoon waanzin om te veronderstellen dat Depay op dit moment 36 miljoen waard is zoals "voetbal Expert" beweerde.

Wat betreft zijn potentie vind ik het nog veel vroeg om zeker te weten dat hij het in zich heeft om de top te bereiken. Dat dachten we met zijn allen bijvoorbeeld van Affelay, Eriksen en vele andere spelers ook, maar uiteindelijk kwamen de meeste tekort voor de "top". De laatste jaren hebben vooral in Nederland aangetoont dat we spelers niet al te snel als "top" moeten bestempelen.

27 januari 2015 om 18:16

Blind is 6 waard het is maar wat een gek er voor geeft.

20 miljoen plus vorm is het keepersprobleem ook opgelost. Maar pas volgend seizoen

Tottenham heeft hem helemaal niet nodig. Ik moert ook nog zien of er veel andere clubs bijkomen, dit soort geruchten is er altijd, maar klopt vaak niet. Hoe veel Depay waard is is wat de gek er voor geeft, maar ik denk dat 20 miljoen een reeel bedrag is. Blind bracht 17 miljoen op, maar dat gaf een gek er voor. Soms gebeurt dat. Maar ik denk niet dat Depay deze winter vertrekt.
PSV neemt wel het risico dat hij slechter blijft spelen of geblesseerd raakt en dan daalt zijn waarde.

Gewoon bijtekenen joh, net als Wijnaldum, Clasie, zou mooi zijn voor de eredivisie!

27 januari 2015 om 15:32

hij heeft al een verbeterd contract getekend aan het begin van dit seizoen.

20 Miljoen is een "lachertje" en een "openingsbod"

als je kijkt voor welke prijze southampton afgelopen jaar is leeg gekocht, minstens 30 miljoen per speler van kwaliteit.

depay is jong, en heeft ontzettend veel groeipotentie.
voor minder dan 30 miljoen moet PSV depay echt niet verkopen.

en ik denk ook niet dat Tottenham de juiste club is voor Depay.
ik zie hem eerder spelen bij een club als arsenal of city/united.

in de verkoop allicht ook een samenwerking opgooien om voorrang te krijgen op de huur van talenten die net niet goed genoeg zijn voor de basis van een team als united/city/arsenal.

PSV gaat gewoon vragen naar wat ze willen hebben.
Is dat 35 miljoen, dan zullen ze als tegenbod 50 a 60 miljoen vragen.
Is dat 20 miljoen (wat natuurlijk onlogisch is midden in het seizoen en na verlenging van het contract) dan zeggen ze Depay als je wil, dan mag je gaan praten.
PSV zal in ieder geval onder de 30 miljoen niet eens gaan praten met Tottenham, aangezien men een signaal af heeft gegeven dat alles dient te wijken voor een kampioenschap.

Los van dit alles zijn sowieso alle bedragen voor mensen van de zotte, maar dat is een heel andere discussie. Transferwaarde is een woord wat in de toekomst hopelijk een anachronisme is (geworden).

PSV mag zijn handen dicht knijpen met 20. De clubs in Engeland zijn allemaal op hun bek gegaan met het kopen van dure talenten (liverpool,mufc). Misschien dat Chelsea of City meer gaan bieden maar dan gaat ie het bankie warmhouden en eindigen in de Oekraïne

20 is zeker fair voor depay alleen zou psv wel gek zijn als ze het in de winter zouden doen. Niet alleen vertrekt dan een van je beste spelers, maar dit werkt ook zeer demotiverend voor de rest van de groep, zeker omdat je nooit een passende vervanger kunt halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren