Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pogba wil weg en zet in op sensationele transfer

Laatste update:
/
Thibaut Courtois mag zich bijna speler van Real Madrid noemen en volgt de ontwikkelingen vanaf zijn vakantieadres in Tenerife. De Belgische sluitpost gaat meer dan dertien miljoen euro bruto per jaar verdienen in Madrid. (Het Laatste Nieuws)
/
André Gomes heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur. De middenvelder staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van onder andere Manchester United en Arsenal. (Marca)
/
Paul Pogba wil vertrekken bij Manchester United en hoopt terug te keren naar Juventus. De Frans international heeft het gehad onder José Mourinho en is klaar om te vertrekken. (Tuttosport)
/
Atlético Madrid wil er alles aan doen Diego Godín te behouden voor de club. De Uruguayaanse verdediger heeft zijn zinnen naar verluidt gezet op een transfer naar Juventus. (Diverse Italiaanse media)
/
Gary Cahill gaat Chelsea deze zomer mogelijk verlaten. Manchester United wordt gezien als grootste kanshebber op de handtekening van de ervaren verdediger. (Daily Star)
/
Real Madrid overweegt deze zomer afscheid te nemen van Theo Hernández. De jonge verdediger komt vooralsnog niet in aanmerking voor een basisplaats en wordt komend seizoen mogelijk verhuurd. (Marca)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je Hernandez laat gaan, dan heb je niet echt een alternatief voor Marcelo. Dus dit lijkt me een verhaal dat niet echt klopt!

Non nieuws, allemaal ontstaan doordat Matuidi tijdens de vieringen van de gewonnen wereldbeker op een insta filmpje van Pogba riep dat hij terug moest komen naar Juve, waarop Pogba meermaals riep - Oh la Vecchia Signora. Moest er echter ook maar iets van waar zijn hoop ik dat Il Polpo meteen terugkomt.

18 juli 2018 om 09:31

Pogba wilt gewoon graag met Ronaldo voetballen.

18 juli 2018 om 09:35

Tevens als juve hem wilt kopen moet er eerst paar verkocht worden.

18 juli 2018 om 09:45

Zeer zeker, Juve heeft deze zomer tot dusver nog maar 13 miljoen aan spelers verkocht, en maar liefst 221 miljoen uitgegeven aan spelers, o.a. Costa, Perrin, Cancelo, Favilli, Magnani, en natuurlijk Ronaldo. Al word Ronaldo in twee keer betaald, nu 60 en volgende zomer het resterende bedrag, dus dat zou betekenen dat Juve momenteel op een min balans staat van ongeveer 173 miljoen. Al kan de club dat zeker aan met de huidige omzet en allles wat binnenkomt. Rugani en Higuain zouden al verkocht worden aan Chelsea voor zo’n 110 miljoen samen.

18 juli 2018 om 09:53

Costa wordt ook in twee jaar betaald dus 2x 20. Juve heeft een aantal talenten verkocht/verhuurd (brignoli en rogerio etc ). Ook Cerri en Mandragora voor totaal 30. Er zullen er meer volgen zoals Audero.

18 juli 2018 om 09:48

Ik hoor al paar weken vage geruchten over Operation Pogback.

Higuain voor 50 naar Chelsea, Pjanic voor 75 naar Man City. Dan rond de 100(?) voor Pogba

Szcezsny
Cancelo-Chiellini-Caldara-Sandro
Can-Matuidi
Pogba
Costa-Dybala-Ronaldo

Bank met o.a Mandzukic, Bernardeschi, Cuadrado, Marchisio, Khedira, Rugani, De Sciglio.

Zou het wat zijn?

18 juli 2018 om 11:27

Ik wil Pjanic eigenlijk liever niet kwijt, een type creatieve middenvelder dat we niet op reserve hebben en zeldzaam is op de markt, stel dat je hem moet opofferen voor Pogba dan zou ik het gewoon laten. Pjanic is ons creatieve hart en is beter geworden bij ons, ik zie Pogba erg graag terugkomen maar ik geloof er niet veel van dat Juve hem terug wilt, we hebben Can die wat mij betreft even goed is en eenzelfde type is, ook Kedira is er nog.

18 juli 2018 om 11:35

Ik wil ook dat Pjanic blijft, maar als hij zelf naar City wil en die bieden die 80mil wie zou jij dan halen om dat gat op te vullen?

18 juli 2018 om 11:45

100 miljoen voor Pogba. Daarvoor mag je hem wel een seizoen huren, ja. Er wordt voor Milinkovic-Savic al gesproken over 150 miljoen, en Pogba is beter. Pogba is voor 100 miljoen naar een van de grootste clubs van de wereld gegaan, heeft een meerjarig contract zonder afkoopsom en is zojuist wereldkampioen geworden. Zijn waarde is alleen maar gestegen. Bovendien heeft United het geld niet nodig. Als je met 100 miljoen komt neemt Woodward de telefoon niet eens op.

18 juli 2018 om 12:23

Yorick

Meer realistische spelers die haalbaar zijn en als creatieve cm kunnen zouden voor mij zijn, Banega van Sevilla, Kovacic ( al zal die 90 miljoen kosten maar Real wilt hem wel verkopen ), Allan van Napoli, Herrera van Porto, of Golovin.

In volgorde van wie ik het liefste zou hebben

1 - Kovacic
2 - Golovin
3 - Banega
4 - Herrera
5 - Allan.

En jij?

18 juli 2018 om 12:58

1. Pogba
2. Verratti.

Haha zal onmogelijk zijn. Pogba zal zoals Arjenism3 niet zomaar te halen zijn en als Man Utd niet meewerkt 150 minimaal moeten kosten, Verratti zelfde verhaal.
Realistischer gezien zet ik ook Kovacic op #1 en Golovin op #2. Maar verder niks, ik zou Bernardeschi basis zetten als je niet een van die twee kan halen.

Mag toch hopen dat Pogba niet wil vertrekken. Dan zetten we weer een enorme stap terug.
Maar goed, het zijn niets voor niets de wandelgangen. Ik verwacht die jongen gewoon weer aan de aftrap aan het begin van het seizoen, met hopelijk een succesvol partnerschap met Fred.

Verder leuk dat enkele talenten mee zijn op tour. Chong is natuurlijk fantastisch voor ons Nederlanders. Angel Gomes is natuurlijk mee en ik vind het ook mooi dat Mason Greenwood mee is. 16 jarig talent dat afgelopen seizoen de competitie bij de U18 aan flarden schoot. 16 goals en 4 assists in 1248 minuten is behoorlijk indrukwekkend en de manier waarop hij het doet is ook erg leuk om te zien. Hopelijk is hij een talent dat de stap naar de senioren goed weet te maken.

18 juli 2018 om 11:29

Pogba komt niet naar Juve hoor, we hebben er nu de financienen niet voor en we hebben al een type Pogba met Can, ook Khedira is er nog en Matuidi. Allen enorm sterke box to box spelers, het zal sowieso al knokken worden voor dat plekje naast Pjanic of Bentancur.

Blij dat het de wandelgangen is. Pogba moet lekker blijven en bij United laten zien dat hij wel degelijk een team kan leiden. Daarnaast hoop ik niet dat Gary Cahill naar United komt, er loopt al genoeg middelmaat rond en acht hem niet hoger in dan Jones of Smalling.

Als Bailly fit blijft en ze wellicht Alderweireldt erbij kunnen strikken zou dat een veel betere optie zijn.

Pogba is afgelopen seizoen een beetje stil blijven staan in zijn ontwikkeling. Dat is niet zo vreemd want Mourinho is niet het type coach die spelers beter maakt. Die heeft het te druk met het neersabelen van zijn collegae.

Ik vond pogba overschat maar met Frankrijk speelde hij wel goed met die steek Pasen op mbappe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren