Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Onderhandelingen over Ronaldo worden opgestart

Laatste update:
/
Liverpool neemt in de zomer afscheid van Glen Johnson en is op zoek naar een vervanger voor de rechtsback. Dani Alves wordt genoemd, maar hij gaat vermoedelijk naar Paris Saint-Germain, en dus is ook Mario Gaspar in beeld. De vleugelverdediger van Villarreal werd donderdag door een scout van Liverpool bekeken in de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla. Barcelona heeft ook belangstelling voor Gaspar. (Daily Mirror)
/
Youri Tielemans wordt in mei achttien jaar oud en zal dan een meerjarig contract tekenen bij Anderlecht. De middenvelder wordt in verband gebracht met onder meer Atlético Madrid en Juventus, maar wil nog helemaal niet vertrekken: 'Ik speel volgend jaar zeker nog voor Anderlecht, waarom niet? Ach, die geruchten... ik ben volledig gefocust op Anderlecht", zegt het supertalent. (Het Nieuwsblad)
/
Manchester United heeft contact opgenomen met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo. De Engelse recordkampioen droomt nu al een tijdje van de terugkeer van de drievoudig Ballon d'Or-winnaar en heeft de gesprekken met Mendes over een mogelijke rentree geopend. Dit bericht komt na nieuwe geruchten dat de dertigjarige Ronaldo niet helemaal tevreden meer zou zijn bij Real Madrid. (Metro)
/
Giuseppe Rossi heeft in zijn loopbaan al veel last gehad van blessures en zit ook nu weer in de ziekenboeg. De 28-jarige aanvaller van Fiorentina kwam dit seizoen nog niet in actie door een kniekwetsuur. "Dat doet pijn, maar ik werk hard om sterker terug te keren. De toekomst? Ik heb altijd dromen gehad en die zijn nu niet opeens verdwenen", zegt Rossi, die lijkt te hopen op een stap hogerop. (RAI)
/
Los Angeles krijgt er in het seizoen 2016/17 een nieuwe club in de Major League Soccer bij, Los Angeles FC. De Amerikanen zijn alvast aan het kijken naar mogelijke aanwinsten en denken aan Sulley Muntari en Kevin-Prince Boateng. Laatstgenoemde heeft nog een tweejarig contract bij Schalke 04, terwijl Muntari nog tot de zomer van 2016 vast ligt bij AC Milan. Beide middenvelders staan open voor een avontuur in de Verenigde Staten. (Sky Italia)
Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 maart 2015 om 11:15

Maar ze winnen er wel de pl mee en kunnen mits ze zich plaatsen meteen ver komen in de Cl. Wat dat betreft is aankoop van di Maria veel meer zonde van het geld. Cl levert goals op bestelling

16 maart 2015 om 10:52

Of hij vind het niveau van sommige verdedigers te laag bijv. Pique en spelers van Eibar waar je makkelijk kan scoren net zoals jou Hobbit. En gaat tonen waarom hij de beste speler van de wereld is door naar de meest sterke comp. te gaan. Terwijl kleine Leo lekker gaat ballen in La Liga tegen al die slechte verdedigers. Jaa ik weet het hij is goed en maakt soms Real en andere topclubs, maar hij zou zulke stats nooit halen in de BPL.

16 maart 2015 om 11:04

Er is geen enkel bewijs dat de Engelse competitie sterker is dan die uit Spanje, het enige wat we weten is dat de Engelse clubs nooit wat bereiken in Europa, dus als Ronaldo ooit nog is de CL wilt winnen doet ie er goed aan bij Real te blijven.

16 maart 2015 om 11:46

Zet Messi bij Arsenal of bij city dan ga je het zien of die wel iets kan , en ronaldo gaat die cijfers ook nooit never halen en heeft ook nooit gehaald in PL , dus praat geen bullshit

Manchester United is zelfs een stap terug, wss komt die niet eens.

16 maart 2015 om 09:07

Hij kan ze omhoog helpen Bpl is zeker niet beter dan La Liga.

16 maart 2015 om 10:46

La liga stelt op real barca en atletico na niks voor

16 maart 2015 om 10:56

Kijk is even naar de laatste 5-10 jaar van de Europa League. Je ziet dat de Spaanse clubs deze trofee het meest hebben gewonnen, dus wat jij zegt klopt niet.

16 maart 2015 om 11:09

Dat zien we in Europa met Sevilla en Valencia...

16 maart 2015 om 11:51

Niemand neemt de europa league serieus..

16 maart 2015 om 13:57

Ooh daarom stelt ajax altijd als doel om de europaleage te winnen? Het stelt niets voor maar toch lukt het ze niet. Hmm.

16 maart 2015 om 14:41

Jij stelt niks voor met je comment.

Zal Louis hem wel links back zetten.

16 maart 2015 om 09:33

Haha inderdaad, dat wordt een fantastisch setje met die twee ego's.

Dan mag United mooi De Gea de andere kant op sturen en een koffer met geld willen ze Ronaldo echt terug hebben. De Gea plus 50 miljoen euro zou mooi zijn.

16 maart 2015 om 11:17

Zoiets zal het ook wel worden denk ik.

hahaha United heeft zoveel geld dat ze Ronaldo gewoon nemen en De Gea houden. Di Maria en Ronaldo weer herenigen en nog een paar goeie verdedigers halen.

Ik denk niet dat dat een goeie combi is, C. Ronaldo en Louis. Cristiano is wel een mannetje met een temperament, en laat Louis nou net niet zo een 'grote' peoplemanager zijn.

ik word een beetje moe van al die spelers die worden gelinkt aan man u. Bale, ronaldo, depay, hummels, e.d. Alleen di maria zag ik alles echte versterking, maar wordt misbruikt in dit systeem. Falcao had ik het idee dat die niet meer zo goed zou zijn als voor zn blessure. Vanwege de type blessure en zn leeftijd.

16 maart 2015 om 14:14

Di maria qua aankopen. Ik bedoel ermee te zeggen, dat het aankoop beleid b8j man u afgelopen seizoen niet top was.

Ik denk dat ronaldo problemen heeft met bale, en paar teamgenoten, blijkbaar is ronaldo boos als iets gedaan wordt wat hij niet wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren