Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Na Bayern gaat ook Chelsea vol voor 'Mini Messi'

Laatste update:
/
Palermo claimde in gesprek te zijn met een buitenlandse topclub over Paulo Dybala en die club lijkt Atlético Madrid te zijn. De Spanjaarden hebben op financieel gebied wellicht minder te bieden dan clubs als Chelsea en Paris Saint-Germain, maar voor Dybala is de aanwezigheid van trainer Diego Simeone bijzonder belangrijk. Bovendien kan het Argentijnse supertalent een garantie op een basisplek krijgen bij Atlético. (AS)
/
Arsenal moet Morgan Schneiderlin in de zomer links laten liggen. Dat advies geeft voormalig centrumverdediger Frank McLintock aan manager Arsène Wenger: “Ze worden gelinkt aan die jongen van Southampton. Hij heeft kracht en dat mist Arsenal, maar het zou jammer zijn als Francis Coquelin het kind van de rekening wordt. Hij doet het erg goed en moet gewoon blijven staan.” De 25-jarige Schneiderlin speelt sinds 2008 bij the Saints. (Goal)
/
Chelsea hoopt in de zomer aan de haal te gaan met Antoine Griezmann. De 24-jarige Fransman maakt met 21 doelpunten in 46 officiële wedstrijden een geweldig seizoen door bij Atlético Madrid en moet op Stamford Bridge de concurrentie aangaan met jongens als Óscar, William en Juan Cuadrado. Mini Messi, zoals Griezmann ook wel wordt genoemd, zou ook in beeld zijn bij onder meer Bayern München. (Daily Express)
/
FC Eindhoven dreigt een aantal belangrijke spelers na de zomer kwijt te raken. Branco van den Boomen wordt in de gaten gehouden door FC Groningen, sc Heerenveen en Vitesse, Chiro N’Toko is bij onder meer NAC Breda in beeld en Maxime Gunst wordt gevolgd door AZ. “We hebben op geen van hen een concreet bod gekregen, maar weten we dat er sprake is van serieuze interesse”, zegt technisch manager Hans Smulders. (Voetbal International)
/
Jon Flanagan krijgt na een hoop tegenspoed eindelijk weer eens goed nieuws bij Liverpool. De 22-jarige verdediger brak vorig jaar door in het elftal van trainer Brendan Rodgers, maar raakte geblesseerd aan zijn knie en kwam dit hele seizoen nog niet in actie. Rodgers ziet echter nog wel toekomst in de stopper en Flanagan krijgt op korte termijn een aanbieding om zijn aflopende contract met een paar jaar te verlengen. (Daily Mail)
Zou Antoine Griezmann goed bij Chelsea passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griezman kan beter bij Atletico blijven en over 1/2 seizoenen naar Bayern als Ribbery ouder word.
Dyabala zou perfect passen bij de club die zowat de beste spitsen van de laaste 7/8 jaar hebben gehad .. kan daar een fenomeen worden en later een transfer naar een Absolute topclub.

20 april 2015 om 09:54

Helemaal met je eens, bij Chelsea gaat hij echt niet even Hazard uit de basis spelen. En ja, Chelsea speelt 50+ wedstrijden per jaar, maar een speler van het kaliber Griezmann moet niet alleen maar bekerwedstrijdjes meepakken... Mooi als hij inderdaad Ribery zou kunnen aflossen bij Bayern.

20 april 2015 om 16:14

Denk dat de beste spitsen van de laatste 7/8 jaar Ibrahimovic en Suarez zijn en die komen beide van Ajax

Haha mini Messi zelfs. Zijn lievelingsspeler is Ronaldo en zijn speelstijl lijkt helemaal niet op die van Messi. Meer op een Robben ofzo.

19 april 2015 om 21:19

Het boeit niet wie zijn lievelings speler is en hij speelt ook niet net als robben?

20 april 2015 om 10:16

Wat maakt iemands lievelingsspeler uit naar wat voor soort speler diegene is ?

Met Dyabala en Clasie zou Atletico echt goede zaken Clasie past perfect in het bijtende spel van Atletico en hij kan nog stappen maken.

Griezmann: gweldige speler en in no time zeer belangrijk geworden voor Atleti!

Dacht dat het over Achahbar of Ould Chik ging. Zij lijken in hun balbehandeling nog enigszins op Messi. Griezman is erg effectief , maar ik denk niet dat het een wereld speler is of wordt. Martial daarentegen.

19 april 2015 om 21:32

Achahbar naar Bayern? Hahaha 😂😂

19 april 2015 om 21:38

Griezmann mini messi noemen?

Ik hoop echt dat Antoine Griezmann niet naar Chelsea, Bayern München of een andere club vertrekt.

Griezmann vind ik echt zo een goede speler. Hij is niet echt een diepe spits, meer een flankspeler of spelmaker, maar hij scoort erg veel (fraaie) goals. De beginperiode van Griezmann bij Atlético was niet zo goed, want hij maakte bijvoorbeeld zijn eerste goal in de Spaanse competitie pas ergens in november, maar sinds dat moment begon hij steeds beter en beter zijn vorm te hervinden en zes maanden geleden stond hij nog op nul goals in de competitie voor Atlético Madrid, maar nu staat hij inmiddels op twintig goals in de competitie en derde op de Spaanse topscorerslijst.

En als Chelsea hem daadwerkelijk wilt kopen, dan moeten ze echt met een top bedrag komen, aangezien Atlético Madrid zelf ook 30 miljoen voor Griezmann heeft betaald en hij al 'n hele tijd in bloedvorm is.

Maar nogmaals, ik hoop echt dat Griezmann nog jaren bij Atlético blijft. Hij kan daar uitgroeien tot een icoon als hij zo daar blijft gaan en met Atlético kon Griezmann ook meespelen om prijzen. Daarbij is hij pas 24-jaar, dus hij heeft nog genoeg mogelijkheden om zich door te ontwikkelen.

19 april 2015 om 23:06

Je hebt helemaal gelijk, kijk maar naar Cuardrado zonde voor zoveel geld gekocht een goede speler en dan de bank warm laten houde

Nee griezmann zie ik niet bij chelsea passen....voorin bij atleti gaat het perfect. Anders moet ie ook leren hoe je de bus moet parkeren.

De topclubs hebben afgelopen zomer echt zitten slapen als het om Griezmann gaat. Ik riep al voor het WK dat mijn club, Tottenham, een van mijn lievelingsspelers moest halen. 30 miljoen was best wat, maar ik weet zeker dat hij het waard zou zijn. De stap naar Atletico is voor hem geweldig gebleken, al doet het voor mij, als Real Madrid 'fan' (meer sympathie, maar toch), toch een beetje pijn om hem in het shirt te zien van Atletico.

20 april 2015 om 07:59

Wat is atletico dan ? Atletico is ook gewoon een topclub

20 april 2015 om 09:06

Is het ook, maar ik heb het over de andere topclubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren