Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho geeft fout toe en wil smaakmaker terug

Laatste update:
/
Mino Raiola heeft geprobeerd om Antonio Conte aan het werk te krijgen bij AC Milan. Conte koos door zijn verleden als speler en trainer bij Juventus echter voor een neutrale baan: die van bondscoach. “Ik dacht dat ik hem overtuigd had, maar hij wilde zo’n grote stap niet nemen. Hij was de ideale trainer geweest voor AC Milan, daarom probeerde ik het”, aldus de flamboyante belangenbehartiger. (La Gazzetta dello Sport)
/
Davide Santon keerde in de afgelopen transferperiode terug bij Internazionale, maar had nog meer opties. Dat zegt Renzo Contratto, de zaakwaarnemer van de van Newcastle United overgekomen verdediger: 'Er waren ook twee of drie clubs uit de Premier League die belangstelling hadden, maar toen de kans om naar Inter te gaan arriveerde, twijfelde Davide geen moment", aldus de belangenbehartiger. (RAI)
/
Of Kevin De Bruyne er zin in heeft is zeer de vraag, maar Chelsea gaat wel degelijk proberen de middenvelder terug te halen naar Stamford Bridge. Chelsea verkocht De Bruyne afgelopen zomer nog aan VfL Wolfsburg: in Londen kwam de Belg maar weinig aan spelen toe. In Duitsland ontwikkelt De Bruyne zich tot een van de beste spelers van de Bundesliga en dat is ook bij José Mourinho opgevallen. (Daily Express)
/
Antonio Di Natale heeft te kennen geven dat hij na dit seizoen vertrekt bij Udinese. De clubleiding, onder leiding van voorzitter Franco Soldati, probeert de icoon op andere gedachten te brengen. “Di Natale is ons symbool, ik hoop dat hij nog vele jaren in Udine blijft”, aldus de voorzitter. Het lijkt erop dat Di Natale komend seizoen aan de slag gaat in de Verenigde Staten. (Radio Kiss Kiss)
/
Tal van Premier League-clubs hangen als gieren boven prooi Queens Park Rangers. Als de Londense club degradeert naar het tweede niveau volgt er ongetwijfeld een leegloop en West Ham United heeft alvast een balletje opgegooid. The Hammers hebben interesse in Steven Caulker, die door QPR werd overgenomen van Cardiff City. Caulker moet bij West Ham de opvolger worden van de felbegeerde Winston Reid. (Daily Mirror)
Denk je dat Kevin De Bruyne oren heeft naar een terugkeer bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou jammer zijn als hij terug zou keren naar Chelsea, kan beter voor een andere topclub kiezen

7 februari 2015 om 15:05

Zie ik hem niet doen, hij was echt verbitterd. Niet dat ik hem ken ofzo, maar hij zei het vaak in interviews e.d.

Zou weer wanbeleid ten top zijn!

7 februari 2015 om 15:19

Weer wanbeleid? Verklaar je nader, want Chelsea gaat niet echt slecht ofzo.

7 februari 2015 om 15:22

Weer wanbeleid? Noem nog is een wanbeleid volgens jou?

7 februari 2015 om 15:31

Matic , Maar ik vind het beleid van Chelsea wel goed vooral met Schurrle.

7 februari 2015 om 16:09

Matic is juist fantastisch geweest! David Luiz gekocht voor 25 + Matic. Luiz verkocht voor 50 na 2 a 3 seizoenen en Matic na 2 a 3 seizoenen gekocht voor 25. Dat zijn geen bedragen vandaag de dag.

Had je Matic gehouden was hij niet zo goed geworden als hij nu is.

Het gerucht over de Bruyne is gebaseerd op lucht. Nergens geeft iemand van Chelsea aan er over na te denken om hem volgend seizoen weer proberen terug te halen. VFL Wolfsburg heeft geld zat en laat hem dan waarschijnlijk ook tegen geen prijs gaan. Al helemaal niet als ze directe plaatsing voor de Champions League weten te halen. Dan zal de Bruyne zelf ook niet willen gaan denk ik.

7 februari 2015 om 15:21

Kan worden verwijderd.

Dat zou dus ongeveer hetzelfde geval zijn als Nemanja Matić, maar het enigste verschil is dat toen Matić destijds bij Chelsea vertrok, dat José Mourinho toen geen coach van Chelsea was.

Maar eerlijk gezegd hoop ik dat Kevin de Bruyne niet terugkeert naar Chelsea. De Bruyne is inderdaad een goede speler, maar momenteel heeft Chelsea met Oscar en Willian twee prima opties voor de tien positie en verder kunnen Cesc Fàbregas en Eden Hazard er ook nog eventueel uit de voeten, dus dan is de terugkeer van de Bruyne niet echt nodig.

Ik hoop dat Kevin de Bruyne nog een jaar of twee bij VFL Wolfsburg blijft, zodat hij week in week uit verzekerd van een basisplaats zal zijn en zich alleen maar door zal ontwikkelen.

Over 'n jaar of twee zal de Bruyne denk ik wel klaar zijn om naar een grotere club te gaan.

7 februari 2015 om 15:22

De Bruyne komt niet terug, de bron zegt al genoeg.

Zo jammer dat zowel de Bruyne als Reus deze zomer aan de neus van Barcelona voorbij gaan. Twee spelers met ongeveer dezelfde stijl en ongeveer dezelfde, ongekende, kwaliteiten. Zal Madrid er wel weer mee aan de haal gaan...

haha...beste trainer ooit :'

duhhuh..iedereen zag dat die jongen bepaalde kwaliteiten heeft waar chelsea wat mee kan.
Maar ja...mourinho kijkt alleen of hij in de bus past...en dat is niet zn beste kwaliteit.

7 februari 2015 om 15:25

haha beste reactie ooit :

duhhuh..iedereen ziet dat babymongo probeert een vuurtje op te stoken tegen Chelsea. Maar ja...babymongo kijkt alleen of hij mourinho af kan kraken zonder met cijfers te komen... want dat is niet zijn beste kwaliteit.

7 februari 2015 om 15:30

oh ja, even vergeten dat het verboden is om niet louter positief over mourinho te zijn.

Je vindt zeker ook niet dat ie zichzelf gisteren weer belachelijk maakte op de persconferentie.

Ik heb niks tegen chelsea trouwens, dus probeer ook geen vuurtje op te stoken.

7 februari 2015 om 15:48

Oke, zo kwam het even over. Over Mourinho mag je alles zeggen, over mij ook, over iedereen. Alleen vind ik het niet terecht dat je het over de bus hebt. Dat is nogal een karikatuur geworden die wat mij betreft, en de cijfers, onjuist is.

Voorbeeldje. Iedereen is lovend over het fantastische Southampton. Wat spelen die leuk! Die hebben 37 goals gemaakt. Chelsea 52, meeste van de Bpl. Dat met die bus valt reuze mee. Alleen als het niet anders kan.

7 februari 2015 om 15:50

Zo jij hebt wel veel commentaar op andere mensen maar zelf zet je er niks zinnigs op

7 februari 2015 om 16:12

Dit is echt de meest ironische post ever.

Maar omdat je het zo lief vraagt, wil ik best mijn kostbare minuut gebruiken om je iets te leren. Lees nog een keer de cijfertjes door hierboven en dan snap je wat ik toevoeg. Ratio heet dat.

Ga eens weg met Daily Express.

Vooral niet net zn beste vriend Courtois daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren