Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Milan en Inter willen in Enschede geboren Marokkaan

Laatste update:
/
Rolando Aarons heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester City en Liverpool. De negentienjarige linksbuiten speelde dit seizoen pas drie wedstrijden in de Premier League, maar wordt al gezien als een van de grootste talenten van Newcastle United. De in Jamaica geboren Engels jeugdinternational schijnt over een aflopend contract te beschikken en is daardoor bijzonder interessant voor andere partijen. (Shields Gazette)
/
Gianluca Maria mag MVV Maastricht verlaten. De 22-jarige rechtsbuiten kwam vorig jaar zomer over van PSV, maar heeft nooit echt kunnen aarden bij de Sterrendragers. “We hebben gezamenlijk uitgesproken dat het geen goed huwelijk was tussen Maria en MVV. Hij zou nog maar weinig kansen krijgen, daarom kan hij uitkijken naar een andere club”, zegt trainer Ron Elsen. (1Limburg)
/
Ismail H’Maidat vervolgt zijn carrière mogelijk in de Italiaanse top. De negentienjarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van AC Milan en Internazionale. Dat zou een geweldige promotie betekenen voor de in Enschede geboren Marokkaans jeugdinternational. H’Maidat komt nu namelijk uit voor het bescheiden Brescia. H’Maidat speelde eerder voor onder meer Anderlecht, Racing Genk en FC Twente. (RAI))
/
Vojislav Stankovic is met Nieuwjaar transfervrij en heeft de clubs dan ook voor het uitkiezen. De 27-jarige centrale verdediger van Paritzan Belgrado kan naar Benfica, Sporting Braga, Girondins Bordeaux, Red Bull Salzburg en clubs uit Spanje, Turkije en Duitsland, zo verklapt zaakwaarnemer Dusan Milojevic. De enkelvoudig Servisch international werd in de zomer nog nadrukkelijk in verband gebracht met Lazio. (Tuttosport)
/
Griekenland is op zoek naar een nieuwe bondscoach en heeft Giovanni Trapattoni benaderd. Dat bevestigt de 75-jarige Italiaan, die tot september vorig jaar de bondscoach was van Ierland. “De Griekse bond heeft mij gevraagd of ik beschikbaar ben. Ik heb bevestigend geantwoord, maar dat wil nog niet zeggen dat ik ook de nieuwe bondscoach wordt. Maar ik heb nog wel energie genoeg”, zegt Trap. (Corriere dello Sport)
Zou Griekenland er goed aan doen, Giovanni Trapattoni aan te stellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij komt bij ons uit de jeugd, kan naar Inter en AC Milan maar heb nog nooit van hem gehoord. Wie kan mij meer vertellen over hem?

18 november 2014 om 15:46

Hij heeft heel kort bij Twente gezeten. Speelde vooral in zijn jeugd in Belgie en heeft volgens mij ook de Belgische nationaliteit aangenomen ondanks dat hij dus in Enschede was geboren.

Ismael zat vorig jaar nog bij Crystal Palace, maar kon daar ook niet doorbreken. Hij liep daarna o.a.stage bij Anderlecht maar kreeg geen contract en belandde daarom in de Serie B waar hij overigens niet vaak in de basis staat.

In 2012 was hij groot nieuws omdat hij volgens geruchten naar Arsenal zou gaan nadat hij was "ontdekt" bij het Nike programma The Chance (waar alleen spelers zonder contract aan mee mogen doen). Bleek uiteindelijk dus niet zo te zijn, ook niet dat hij er stage zou gaan lopen.

Al met al denk ik dus dat we deze item in de wandelgangen met een korreltje zout moeten nemen.

18 november 2014 om 15:49

Speelt nu dus bij Brescia, 19 jaar en heeft in 9 van de 10 wedstrijden meegedaan, waarvan 6 x in de basis begonnen, geen doelpunten en geen assists.

Vorig seizoen 1x ingevallen, 3 minuten

Dat zijn dus de statistieken die ik kon vinden

18 november 2014 om 16:12

In totaal 2014/2015: 9 Wedstrijden / 0 Doelpunten / 1 Assist / 480 Minuten

8 Serie B-wedstrijden
1 Coppa Italia-wedstrijd

18 november 2014 om 16:18

nl.soccerway.com/ players/ismail-hmaidat/345217/ geeft andere info

543 minuten 9 x gespeeld 6x in de basis

Volgens whoscored.com/players/202042/ 0 assists

18 november 2014 om 16:13

Ik dacht dat het om Chadli ging of Ould-Chikh, maar deze jongen ken ik niet, heb je zelfs Marokkanen in de Serie B !

18 november 2014 om 16:15

Chadli is geboren in Enschede? Dat is hetzelfde als zeggen dat Medunjanin in Belgrado geboren is...

18 november 2014 om 16:18

Hahaha, geen idee, maar wat me wel opvalt is dat Marokkanen vaak slagen in de Serie A , zie Benatia, El kaddouri, Lazaar, Rami en Mastour en nu deze hmaidat, kan iemand me uitleggen waarom die jongens vaak in de serie A slagen ?

18 november 2014 om 17:09

ould chikh komt uit roosendaal.

18 november 2014 om 19:35

Chadli is toch een Belg! Haha.

18 november 2014 om 17:40

Ik heb toen ik 13 was tegen hem gespeeld. Toen zat hij bij twente en was super snel en heel technisch.

Die HMaidat heeft nu al 4 BVO's gehad in z'n jeugd, wat vreet die allemaal wel niet uit dat ie steeds ergens anders te vinden is..

18 november 2014 om 15:30

Die heeft een zaakwaarnemer die hem in zijn oren fluistert wat hij doen moet. "kom jongen, in België kun je veel makkelijker doorbreken en de stap naar een grotere competitie maken.", "zie je nou, vanuit België kun je nu naar Italë, wat zei ik je jongen! Mooie stap hoor, naar Brescia. Cultuurclub, blablabla."

En zo heb je binnen enkele jaren vier Bvo's op je naam staan...

18 november 2014 om 15:46

Meer zelfs. Hij vertrok in December 2008 op zijn 13e bij Twente en heeft het vervolgens alleen bij Oud-Heverlee Leuven langer volgehouden dan 1 jaar(namelijk anderhalf jaar). Hij speelde vanaf zijn vertrek bij Twente bij:
-KV Turnhout
-Westerloo
-Genk
-Oud-Heverlee Leuven
-Crystal Palace
-Anderlecht
en nu sinds de zomer bij Brescia, waar hij(in de competitie) 8 wedstrijden heeft gespeeld(1 assist).

18 november 2014 om 16:23

Ja dat gaat zo, in België kom je namelijk ook makkelijker aan een club, je kan je daar aanmelden voor een stage, zelfs bij Anderlecht. In Nederland dien je gescout te worden maar dat is daar niet nodig. Overigens is het niveau in België niet bijster hoog kwa opleidingen (er zijn uitschieters ja) maar een club als KV Turnhout (3e nationaal, noem het topklasse) wordt daar als semi-prof gezien. Al denk ik dat een jeugdteam daar niet beter is dan een stabiel hoofdklasse/4e divisie team. Ik ben ook een paar keer gevraagd in België te gaan voetballen, net als heel veel Tilburgse jongens waarvan best veel wel bij Turnhout en Antwerpen spelen nu

Ik dacht dat het om Chadli ging of Ould-Chikh, maar deze jongen ken ik niet, heb je zelfs Marokkanen in de Serie B !

Zo die Ismail H’maidat heeft ook een ouwe kop, ik zou nooit raden dat hij 19 was

Haha dat zou wat zijn. 2x 19 jarige buitenspelers van Engels/jamaicaanse afkomst bij Liverpool.

zo denken ze bij het persbureau ook denk ik, dus hoogstwaarschijnlijk onzin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren